Fernando írta:Mi a szentszar? Nemsemmi.
Csak azt probaltam erzekeltetni, hogy jelenleg ennyi a La Liga. 10 meccsbol 9-szer nincs jelentos ellenallas. Iszonyatos gyenge a mezony, meg a Madridhoz kepest is, nemhogy hozzank. Sokszor rossz formaban, nem megeroltetve siman verunk kozepcsapatokat.
Es akkor annyi marad, hogy orulunk egy szep Messi golnak, Xavi golpassznak, vagy hogy Bojan vagy Toure megint betalalt...
Igy lesz az, hogy nagyjabol minden meccs utan ugyanarrol szamolhatunk be. (Kicsit ironikusan viccesnek szantam az elozot, ha nem tetszett hat ez van.)
Nem tudom hogy vagytok vele, tenyleg jo volt latni tegnap hogy mennyivel jobbak vagyunk a Deportivonal. De alapvetoen neha kicsit hianyzik az izgalom. Hianyzik az, hogy igazi ellenallast mutasson egy-egy csapat. Iden ilyesmire alig kerult sor, a meccseket amiken kikaptunk inkabb mi veszitettuk el, mint ellenfeleink nyertek, a dontetlenekben is sokszor inkabb nekunk volt "erdemunk", mert atlagon alul teljesitettuk.
Neha (?) kicsit unalmasak a La Ligas meccseink.
Annak ellenere, hogy jo erzes mindig a Barca-gyozelem.
Aztan ennek a kovetkezmenye, hogy amikor osszetalalkozunk a BL-ben egy valamit mutato csapattal, mint mondjuk a Stuttgart idegenben, akik azert kozel nem egy kaliber velunk, es hat azert megszenvedtunk veluk alaposan.
Az ilyen Deportivo-fele ellenfelek ellen egyszeruen nincs mit ertekelni. Nem ellenfelek. Ami egyreszt jo, masreszt azert kezd mar kisse szomoru lenni...
Fernando írta:(ékezet? meg tudod mi az, hogy űrlap?)
Angol billentyuzet? (bocs ha zavar, nem tudok ellene mit tenni)
Internetes urlap? (valasztgatos fajta...)