Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
Gali
Capitá del Barça

2010.08.30. 14:03:39

Barcaman1993 írta:
kristop írta:robinho egy kölcsönszerződéssel és vásárlási opcióval beleférne szerintem. ha jól megy neki, nem lesz vele baj, és beilleszkedik, akkor utána max megvesszük, ha nem akkor meg a kölcsönből megy vissza a citybe. hatalmasat nem bukhatunk vele.
Nem hinném, hogy kölcsönadnák nekünk. Ha jól tudom Robinhonak 4 éves szerrződése a Cityvel. Abból az első ott volt a másodikon kölcsönben, ha ide jönne a harmadik évében kölcsönbe, akkor áron alul tudnák csak utána eladni. Azt meg nem hiszem, hogy akarják.
Dehogy nem, csak nem nekünk. Kinek? Természetesen a Milannak. Milyen feltételekkel? Ugyanúgy ahogy Ibrát. 1 év kölcsön és utána kivásárlási opció. Az ügylet része lehet Borriello is.
A goal.com szerint a Milan holnap jelenti be Robinho leigazolását.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
visca el barca
Presidente del Barça

2010.08.30. 13:59:00

elég csendes a sajtó... sztem nem jön ide már senki, max télen....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2010.08.30. 13:58:24

Barcaman1993 írta:
Nem hinném, hogy kölcsönadnák nekünk. Ha jól tudom Robinhonak 4 éves szerrződése a Cityvel. Abból az első ott volt a másodikon kölcsönben, ha ide jönne a harmadik évében kölcsönbe, akkor áron alul tudnák csak utána eladni. Azt meg nem hiszem, hogy akarják.
Én legalább annyira elképzelhetőnek tartom a kölcsönadást mint a komplett igazolást. A Santosból is csak azért tért vvissza Angliába mert nem tudták állni a fizuját. A Citynek így is túl bő a kerete ráadásul Mancini sem igen számol vele. Az hogy buknak rajta néhény millát szvsz nem fogja földhöz vágni őket.
Ha a vezetőség és Pep tényleg akarja akkor nem kérdés hogy itt köt ki. Ez már szvsz csak elhatározáson múlik.
Forca Barca!!!!
Biggie.Smalls
Barça B

2010.08.30. 13:51:43

Azt azért nem mondanám h robinho beégett madridba jelentős szerepe volt a bajnoki címben amit a madrid akkoriban szerzett...az meg sztem várhato volt h nem fog neki feküdni az angol bajnokság...az igazolásának én is örülnék..jo játékos sztem nem lenne a csapat káráraa..feküdne neki a játékunk sztem nagyon..
Visca el BARCA Visca el Catalunya!
Real Madrid-Fc Barcelona (2-6)
Dotn93
Jugador d'estrella

2010.08.30. 13:45:34

Barcaman1993 írta: Nem hinném, hogy kölcsönadnák nekünk. Ha jól tudom Robinhonak 4 éves szerrződése a Cityvel. Abból az első ott volt a másodikon kölcsönben, ha ide jönne a harmadik évében kölcsönbe, akkor áron alul tudnák csak utána eladni. Azt meg nem hiszem, hogy akarják.
Szerintem a city pont nem az a csapat, amelyik azon zsörtölődik, hogy mennyit bukott 1-1 transzferen :)
gyuri03
Jugador d'estrella

2010.08.30. 13:45:05

a 24M€-ból amit Ibráért fogunk kapni futná Robinhora :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein

2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat :)
Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.08.30. 13:42:35

Igazából csak Robinhora van esély,ha reálisan nézzük a dolgot!Nem biztos,hogy rosszul járnánk vele!Szerintem azért tuti visszavenne az arcából,ha kapna mégegy lehetőséget az élettől!Eljött nagy mellénnyel a Madridba,ott beégett.A citybe igazolt,beégett,nem kell!Szerintem most már jobban a földön jár a gyerek!Ha kapna még egy esélyt az élettől,hogy bizonyítson,hogy igazán naggyá válhasson,lehet megragadná,és nem szúrná el!Tehetségével nincs gond az tuti!Én elhoznám kölcsönbe fél évre,opciós joggal vásárlásra!Ha bizonyít,megvehetjük bagóért,senki nem tud beleszólni,ha nem mehet!Sokat nem veszíthetünk vele!Viszont nyerhetünk egy jó játékost,aki azért többet tud mint Bojan!A blben is azért nyugodtabb lennék,ha ott lenne Robinho is a keretben!Meg kell próbálni!Max lelátóra ültetjük,ha rosszul viselkedik,Pep ehhez ért :D ,azt mehet Isten hírével!De még egyszer mondom,sztem könnyen lehet hogy benőtt már a feje lágya!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
gyuri03
Jugador d'estrella

2010.08.30. 13:42:18

thierryhenry írta:
De mostmár nem kell kapkodni az utolsó 48 órában és Robinho szintűekkel kipótolni az üres helyeket. Vagy minőség jöjjön, vagy senki, minőség meg nem fog 2 nap alatt felbukkanni.
Robinho mért nem elég jó? :-k Tőle jobb szélsőt aligha találni.
Torrest mondják még páran a támadósorba :arrow: bizonyította a VB-n milyen jó :roll:
te nagyon okos csak a VB-n láttad még játszani Torrest? Mert ha igen akkor 3-4 meccs alapján butaság véleményt formálni... egyébként is sérülésből tért vissza és általában olyankor nemszokott menni a játék. Amúgy szerintem nemlenne rossz igazolás mert a PL-ben csak szétrúgják és folyton sérült.Bár lehet itt is annyira sérülékeny lenne.
Kép

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein

2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat :)
Dotn93
Jugador d'estrella

2010.08.30. 13:42:18

CsacsMate írta:15 millió körül a piaci értéke Robinhonak. Őt hozzák fel egyetlen esélyesnek, arra, hogy még érkezhet. Ez a csökkenés nem biztató árban :s
http://transfermarkt.de/static/pchart-g ... de_BIG.png
Nem tök mind1 az ára? Örüljünk, hogy már csak ennyi, ettől még ő egy fabatkát sem lett rosszabb játékos, aki látta a vébén játszani, esetleg a Santosban, az egyetért. Anglia nem feküdt neki, ennyi.
Gali
Capitá del Barça

2010.08.30. 13:39:32

fcbarca10 írta: Akár hogyan nézem...ez a keret nagyon szűk:
mindenképpen kell egy balszélső: legjobb megoldás Dzsudzsák lenne...és ezt most nem viccnek szántam.
Pedig nagyon annak tűnik.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.08.30. 13:37:25

15 millió körül a piaci értéke Robinhonak. Őt hozzák fel egyetlen esélyesnek, arra, hogy még érkezhet. Ez a csökkenés nem biztató árban :s
http://transfermarkt.de/static/pchart-g ... de_BIG.png
thierryhenry
Jugador del Barça

2010.08.30. 13:36:58

De mostmár nem kell kapkodni az utolsó 48 órában és Robinho szintűekkel kipótolni az üres helyeket. Vagy minőség jöjjön, vagy senki, minőség meg nem fog 2 nap alatt felbukkanni.
Robinho mért nem elég jó? :-k Tőle jobb szélsőt aligha találni.
Torrest mondják még páran a támadósorba :arrow: bizonyította a VB-n milyen jó :roll:
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2010.08.30. 13:35:56

Csak annyit kérek a vezetőségtől, ha érkezik valaki ne adjanak neki rögtön csillagászati fizetést. Most olvasom, hogy a Madridnál Ramos fizetését felemelik 4-ről 5 millióra, és ezzel ő lesz a 4. (!!!) legjobban fizetett focista a keretben.
Talán a Laporta-éra egyik legnagyobb hibája az volt, hogy túl sok embernek adtak túl nagy fizetést. Ha azt vesszük, akkor az idén Ibra és Henry is legelsők voltak a fizetési listán, Marquez sem keresett rosszul...
kilibarca
Capitá del Barça

2010.08.30. 13:32:09

Mikaos írta:
kilibarca írta: Robinho azért más típusú játékos attraktívabb,látványosabb. Spanyol bajnokságban azért már bizonyított.
Azt bizonyította, hogy két edzőnél is csak csereként számítottak rá leginkább a Madridban, továbbá azt, hogy egy csellel többet csinál mindig, mint kellene. A ManCity-ben pontosan ugyanezeket bizonyította.
10milliót sem adnék érte, de kevesebbért cserének itt is elüldögélhetne, és talán a bolondos, (olykor önmaga számára is) kiismerhetetlen cseleivel zavart tudna okozni egy meccs utolsó 10-15 percében. Így azért vállalható lehetne.
A city nem neki való illetve úgyis mondhatnám hogy nem a braziloknak való bajnokság.Utolsó madridi szezonjában ő volt a legjobb madridból szerintem kimagaslóan.3 szezon alatt játszott 101 meccset csak a bajnokságban szerintem ez nem olyan rossz. Valamint a Vb-n is ő volt a brazil válogatottból aki mutatott valamit.

10m€ alatt nem adnak el egy "sztárt". Szerintem nem buknánk vele de ha nem jön akkor sem esek kétségbe.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.08.30. 13:23:45

westerngom írta:
kristop írta:robinho egy kölcsönszerződéssel és vásárlási opcióval beleférne szerintem. ha jól megy neki, nem lesz vele baj, és beilleszkedik, akkor utána max megvesszük, ha nem akkor meg a kölcsönből megy vissza a citybe. hatalmasat nem bukhatunk vele.
igen, igen, miért mindig csak mi bukjunk minden transzferen, próbálkozni lehet, végül is az ingyen van!!
Különben is az edzőnk mint mondta/kommunikálta probléma nélkül "átlépett Ibrahimovicson" is, szóval nagy lelki problémát nem fog neki jelenteni, ha 1 év múlva ajtót kell mutatni a brazil labdazsonglőrnek......DE! akár be is válhat!
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.08.30. 13:20:01

barca99 írta:
MichaaBee írta:szerk.: annyit még hozzátennék, hogy ez a felállás csak a klasszikus 4-3-3-ban érvényesül, olyat meg igen ritkán játszunk...[/color]
Várom az első embert, aki leolt, mondván a Barcánál kőbe vésett tradíció a 4-3-3, hogy írhatsz ilyen hülyeséget... :lol:
Igen, ezzel számoltam én is. :D De az vesse az első követ, aki szerint Messi többet van szélen, mint középen...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
westerngom
Entrenador del Barça

2010.08.30. 13:18:59

igen, igen, miért mindig csak mi bukjunk minden transzferen, próbálkozni lehet, végül is az ingyen van!!
Különben is az edzőnk mint mondta/kommunikálta probléma nélkül "átlépett Ibrahimovicson" is, szóval nagy lelki problémát nem fog neki jelenteni, ha 1 év múlva ajtót kell mutatni a brazil labdazsonglőrnek......DE! akár be is válhat!
barca99
Llegenda del Barça

2010.08.30. 13:13:17

MichaaBee írta:szerk.: annyit még hozzátennék, hogy ez a felállás csak a klasszikus 4-3-3-ban érvényesül, olyat meg igen ritkán játszunk...[/color]
Várom az első embert, aki leolt, mondván a Barcánál kőbe vésett tradíció a 4-3-3, hogy írhatsz ilyen hülyeséget... :lol:

Én is leírtam már többször is, hogy alapjában véve jó a keret, bár én jobban örülnék, ha Jonathan véglegesen felkerülne, és mint pl. tegnap is, ő állna be, ha Iniesta - Xavi lemegy. Pont az ilyen meccseken szerezhetne rutint, amikor már nem kell görcsölni, mert szinte megvan a 3 pont. Bár aztán az is lehet, hogy a teljes 90 percekkel a másodosztályban többet fejlődik. :)

Egyébként meg Robinho sem elveszett ötlet, de szigorúan csak tesztvezetésre. :) Egy évig jöhetne kölcsönbe, aztán lehetne dönteni a nyáron, hogy jó-e, kell-e...
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.08.30. 13:09:32

Messa írta:
Persze, ha már Galliani itt járt, vigye el Maxwellt, Xavit, Iniestát meg Messit is. Meg hogy ne kelljen mégegyszer visszajönnie, vihetné Puyolt is.
ennyi erővel :lol:
most ezzel a kölcsön adásal vérszemet adtunk a Milannak :evil:
de remélem hamar rájönne h náluk üres a kassza :)
kristop
Entrenador del Barça

2010.08.30. 13:06:48

robinho egy kölcsönszerződéssel és vásárlási opcióval beleférne szerintem. ha jól megy neki, nem lesz vele baj, és beilleszkedik, akkor utána max megvesszük, ha nem akkor meg a kölcsönből megy vissza a citybe. hatalmasat nem bukhatunk vele.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.08.30. 13:00:14

Kapus:Valdes(Pinto)
Hátvédsor:Alves(Puyol),Puyol(Milito),Pique(Milito),Abidal(Maxwell/Adriano)
Középpálya:Busquets(Mascherano),Xavi(Mascherano/Busquets),Iniesta(Keita/JdS)
Csatársor:Messi(Pedro),Villa(Bojan),Robinho vagy Mata(Jeffren)

Na most szerintem kéne még egy középhátvéd is,és egy jobbhátvéd is....De ezt szerintem már nem orvosoljuk,szóval télen mindenképp kéne...
Gondolkozz már, mielőtt ilyet írsz... Teljesen kaotikus a felállásod is, az igazolásiad meg értelmetlenek lennének. Szerinted Adrianót 3. számú balhátvédnek hoztuk? Ő Alvés cseréje elsősorban, de bevethető a szélső posztok akármelyikén. 4. középsővédőnek meg ott van Abidal, neki amúgy is az az eredeti posztja. A másik meg: Pedro egyből csak Messi cseréje lesz, fel sem merül, hogy játszhatna baloldalt?

Valdés (Pinto)
Alvés (Adriano), Puyol (Milito), Piqué (Abidal), Abidal (Maxwell/Adriano)
Xavi (JdS/Thiago), Busquets (Mascherano), Iniesta (Keita/Mascherano)
Messi, Villa, Pedro :: (Bojan, Jeffren, Maxwell, Adriano, Iniesta)

Nem hiszem, hogy olyan baromi nagy problémák lennének a kerettel. A középpályán már rendben vagyunk, egyedül annyi kellett volna, hogy Ibra maradjon, akkor kész lenne a keret. De mostmár nem kell kapkodni az utolsó 48 órában és Robinho szintűekkel kipótolni az üres helyeket. Vagy minőség jöjjön, vagy senki, minőség meg nem fog 2 nap alatt felbukkanni.

szerk.: annyit még hozzátennék, hogy ez a felállás csak a klasszikus 4-3-3-ban érvényesül, olyat meg igen ritkán játszunk...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.08.30. 12:58:47

Persze, ha már Galliani itt járt, vigye el Maxwellt, Xavit, Iniestát meg Messit is. Meg hogy ne kelljen mégegyszer visszajönnie, vihetné Puyolt is.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Mikaos
Director del Fútbol

2010.08.30. 12:51:11

kilibarca írta: Robinho azért más típusú játékos attraktívabb,látványosabb. Spanyol bajnokságban azért már bizonyított.
Azt bizonyította, hogy két edzőnél is csak csereként számítottak rá leginkább a Madridban, továbbá azt, hogy egy csellel többet csinál mindig, mint kellene. A ManCity-ben pontosan ugyanezeket bizonyította.
10milliót sem adnék érte, de kevesebbért cserének itt is elüldögélhetne, és talán a bolondos, (olykor önmaga számára is) kiismerhetetlen cseleivel zavart tudna okozni egy meccs utolsó 10-15 percében. Így azért vállalható lehetne.
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.08.30. 12:49:15

Mata sztem azrt ne jöjjön mert ugyan ott tartunk mint Pedroval ugyanis Pedro kiszorította Matat a selecció kezdőjéből is vagyis Pedro kezdet nem Mata valamiért :twisted: szval Mata nem kellene inkább Robinho :wink:
messi70
Jugador del Barça

2010.08.30. 12:49:00

Lezárt