Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dehogy nem, csak nem nekünk. Kinek? Természetesen a Milannak. Milyen feltételekkel? Ugyanúgy ahogy Ibrát. 1 év kölcsön és utána kivásárlási opció. Az ügylet része lehet Borriello is.Barcaman1993 írta:Nem hinném, hogy kölcsönadnák nekünk. Ha jól tudom Robinhonak 4 éves szerrződése a Cityvel. Abból az első ott volt a másodikon kölcsönben, ha ide jönne a harmadik évében kölcsönbe, akkor áron alul tudnák csak utána eladni. Azt meg nem hiszem, hogy akarják.kristop írta:robinho egy kölcsönszerződéssel és vásárlási opcióval beleférne szerintem. ha jól megy neki, nem lesz vele baj, és beilleszkedik, akkor utána max megvesszük, ha nem akkor meg a kölcsönből megy vissza a citybe. hatalmasat nem bukhatunk vele.
Én legalább annyira elképzelhetőnek tartom a kölcsönadást mint a komplett igazolást. A Santosból is csak azért tért vvissza Angliába mert nem tudták állni a fizuját. A Citynek így is túl bő a kerete ráadásul Mancini sem igen számol vele. Az hogy buknak rajta néhény millát szvsz nem fogja földhöz vágni őket.Barcaman1993 írta:
Nem hinném, hogy kölcsönadnák nekünk. Ha jól tudom Robinhonak 4 éves szerrződése a Cityvel. Abból az első ott volt a másodikon kölcsönben, ha ide jönne a harmadik évében kölcsönbe, akkor áron alul tudnák csak utána eladni. Azt meg nem hiszem, hogy akarják.
Szerintem a city pont nem az a csapat, amelyik azon zsörtölődik, hogy mennyit bukott 1-1 transzferenBarcaman1993 írta: Nem hinném, hogy kölcsönadnák nekünk. Ha jól tudom Robinhonak 4 éves szerrződése a Cityvel. Abból az első ott volt a másodikon kölcsönben, ha ide jönne a harmadik évében kölcsönbe, akkor áron alul tudnák csak utána eladni. Azt meg nem hiszem, hogy akarják.
te nagyon okos csak a VB-n láttad még játszani Torrest? Mert ha igen akkor 3-4 meccs alapján butaság véleményt formálni... egyébként is sérülésből tért vissza és általában olyankor nemszokott menni a játék. Amúgy szerintem nemlenne rossz igazolás mert a PL-ben csak szétrúgják és folyton sérült.Bár lehet itt is annyira sérülékeny lenne.thierryhenry írta:Robinho mért nem elég jó?De mostmár nem kell kapkodni az utolsó 48 órában és Robinho szintűekkel kipótolni az üres helyeket. Vagy minőség jöjjön, vagy senki, minőség meg nem fog 2 nap alatt felbukkanni.Tőle jobb szélsőt aligha találni.
Torrest mondják még páran a támadósorbabizonyította a VB-n milyen jó
Nem tök mind1 az ára? Örüljünk, hogy már csak ennyi, ettől még ő egy fabatkát sem lett rosszabb játékos, aki látta a vébén játszani, esetleg a Santosban, az egyetért. Anglia nem feküdt neki, ennyi.CsacsMate írta:15 millió körül a piaci értéke Robinhonak. Őt hozzák fel egyetlen esélyesnek, arra, hogy még érkezhet. Ez a csökkenés nem biztató árban :s
http://transfermarkt.de/static/pchart-g ... de_BIG.png
Pedig nagyon annak tűnik.fcbarca10 írta: Akár hogyan nézem...ez a keret nagyon szűk:
mindenképpen kell egy balszélső: legjobb megoldás Dzsudzsák lenne...és ezt most nem viccnek szántam.
Robinho mért nem elég jó?De mostmár nem kell kapkodni az utolsó 48 órában és Robinho szintűekkel kipótolni az üres helyeket. Vagy minőség jöjjön, vagy senki, minőség meg nem fog 2 nap alatt felbukkanni.
A city nem neki való illetve úgyis mondhatnám hogy nem a braziloknak való bajnokság.Utolsó madridi szezonjában ő volt a legjobb madridból szerintem kimagaslóan.3 szezon alatt játszott 101 meccset csak a bajnokságban szerintem ez nem olyan rossz. Valamint a Vb-n is ő volt a brazil válogatottból aki mutatott valamit.Mikaos írta:Azt bizonyította, hogy két edzőnél is csak csereként számítottak rá leginkább a Madridban, továbbá azt, hogy egy csellel többet csinál mindig, mint kellene. A ManCity-ben pontosan ugyanezeket bizonyította.kilibarca írta: Robinho azért más típusú játékos attraktívabb,látványosabb. Spanyol bajnokságban azért már bizonyított.
10milliót sem adnék érte, de kevesebbért cserének itt is elüldögélhetne, és talán a bolondos, (olykor önmaga számára is) kiismerhetetlen cseleivel zavart tudna okozni egy meccs utolsó 10-15 percében. Így azért vállalható lehetne.
Nem hinném, hogy kölcsönadnák nekünk. Ha jól tudom Robinhonak 4 éves szerrződése a Cityvel. Abból az első ott volt a másodikon kölcsönben, ha ide jönne a harmadik évében kölcsönbe, akkor áron alul tudnák csak utána eladni. Azt meg nem hiszem, hogy akarják.westerngom írta:igen, igen, miért mindig csak mi bukjunk minden transzferen, próbálkozni lehet, végül is az ingyen van!!kristop írta:robinho egy kölcsönszerződéssel és vásárlási opcióval beleférne szerintem. ha jól megy neki, nem lesz vele baj, és beilleszkedik, akkor utána max megvesszük, ha nem akkor meg a kölcsönből megy vissza a citybe. hatalmasat nem bukhatunk vele.
Különben is az edzőnk mint mondta/kommunikálta probléma nélkül "átlépett Ibrahimovicson" is, szóval nagy lelki problémát nem fog neki jelenteni, ha 1 év múlva ajtót kell mutatni a brazil labdazsonglőrnek......DE! akár be is válhat!
Igen, ezzel számoltam én is.barca99 írta:Várom az első embert, aki leolt, mondván a Barcánál kőbe vésett tradíció a 4-3-3, hogy írhatsz ilyen hülyeséget...MichaaBee írta:szerk.: annyit még hozzátennék, hogy ez a felállás csak a klasszikus 4-3-3-ban érvényesül, olyat meg igen ritkán játszunk...[/color]![]()
igen, igen, miért mindig csak mi bukjunk minden transzferen, próbálkozni lehet, végül is az ingyen van!!kristop írta:robinho egy kölcsönszerződéssel és vásárlási opcióval beleférne szerintem. ha jól megy neki, nem lesz vele baj, és beilleszkedik, akkor utána max megvesszük, ha nem akkor meg a kölcsönből megy vissza a citybe. hatalmasat nem bukhatunk vele.
Várom az első embert, aki leolt, mondván a Barcánál kőbe vésett tradíció a 4-3-3, hogy írhatsz ilyen hülyeséget...MichaaBee írta:szerk.: annyit még hozzátennék, hogy ez a felállás csak a klasszikus 4-3-3-ban érvényesül, olyat meg igen ritkán játszunk...[/color]
ennyi erővelMessa írta:Persze, ha már Galliani itt járt, vigye el Maxwellt, Xavit, Iniestát meg Messit is. Meg hogy ne kelljen mégegyszer visszajönnie, vihetné Puyolt is.
Gondolkozz már, mielőtt ilyet írsz... Teljesen kaotikus a felállásod is, az igazolásiad meg értelmetlenek lennének. Szerinted Adrianót 3. számú balhátvédnek hoztuk? Ő Alvés cseréje elsősorban, de bevethető a szélső posztok akármelyikén. 4. középsővédőnek meg ott van Abidal, neki amúgy is az az eredeti posztja. A másik meg: Pedro egyből csak Messi cseréje lesz, fel sem merül, hogy játszhatna baloldalt?Kapus:Valdes(Pinto)
Hátvédsor:Alves(Puyol),Puyol(Milito),Pique(Milito),Abidal(Maxwell/Adriano)
Középpálya:Busquets(Mascherano),Xavi(Mascherano/Busquets),Iniesta(Keita/JdS)
Csatársor:Messi(Pedro),Villa(Bojan),Robinho vagy Mata(Jeffren)
Na most szerintem kéne még egy középhátvéd is,és egy jobbhátvéd is....De ezt szerintem már nem orvosoljuk,szóval télen mindenképp kéne...
Persze, ha már Galliani itt járt, vigye el Maxwellt, Xavit, Iniestát meg Messit is. Meg hogy ne kelljen mégegyszer visszajönnie, vihetné Puyolt is.
Azt bizonyította, hogy két edzőnél is csak csereként számítottak rá leginkább a Madridban, továbbá azt, hogy egy csellel többet csinál mindig, mint kellene. A ManCity-ben pontosan ugyanezeket bizonyította.kilibarca írta: Robinho azért más típusú játékos attraktívabb,látványosabb. Spanyol bajnokságban azért már bizonyított.