Igazából csak Robinhora van esély,ha reálisan nézzük a dolgot!Nem biztos,hogy rosszul járnánk vele!Szerintem azért tuti visszavenne az arcából,ha kapna mégegy lehetőséget az élettől!Eljött nagy mellénnyel a Madridba,ott beégett.A citybe igazolt,beégett,nem kell!Szerintem most már jobban a földön jár a gyerek!Ha kapna még egy esélyt az élettől,hogy bizonyítson,hogy igazán naggyá válhasson,lehet megragadná,és nem szúrná el!Tehetségével nincs gond az tuti!Én elhoznám kölcsönbe fél évre,opciós joggal vásárlásra!Ha bizonyít,megvehetjük bagóért,senki nem tud beleszólni,ha nem mehet!Sokat nem veszíthetünk vele!Viszont nyerhetünk egy jó játékost,aki azért többet tud mint Bojan!A blben is azért nyugodtabb lennék,ha ott lenne Robinho is a keretben!Meg kell próbálni!Max lelátóra ültetjük,ha rosszul viselkedik,Pep ehhez ért

,azt mehet Isten hírével!De még egyszer mondom,sztem könnyen lehet hogy benőtt már a feje lágya!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!