Alexis Sánchez

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
kristop
Entrenador del Barça

2013.04.04. 09:20:24

mondjuk az nem guardiola és a stáb hibája, hogy nem veri be alexis a helyzeteit. nekünk pontosan egy ilyen játékosra volt szükségünk, így nézve nem melléfogás, mert megtalálták a megfelelő embert. az hogy ez a játékos valamiért elfelejtett gólt lőni, az már a játékos hibája, nem a technikai stáb baklövése. erre nem lehetett felkészülni, vagy nem lehetett látni. ő sose volt egy gólvágó, de arra senki se számíthatott, hogy mittomén' húsz darab 1v1es szituációt ront el a kapussal szemben a mostani idényben.
mess2009
Director del Fútbol

2013.04.04. 08:39:58

van Sanchez-re egy pontos jelzőm: félmegoldás. másik: a megvásárlása Guardiola (sokadik) melléfogása volt. ez az ember soha sehol nem volt gólerős, kétségtelen, hogy vannak jó tulajdonságai, de a Barcának nem erre van szüksége. ide egy vagy több gólvágó kellene, van már Pedrónk aki ugye "mezőnyben gürizik", de gólt szintén nem lő van egy Villa-nk aki mielőtt végleg eltemetnénk mindíg rúg egyet, van egy Fabre aki ugye egyszerűen O nos ez Sanchez pechje, hogy amit ő tud az ide édeskevés.
Alexis9Sánchez
Jugador del Barça

2013.04.04. 08:00:52

Imperial írta:
Teljesen félreértettél. Az Isten kegyelmét arra értettem, hogy ha a kapus nem szabálytalankodott volna ellene, akkor ez is csak egy újabb elbaltázott helyzet lett volna, de szerencsénkre legalább Sirigu nekünk dolgozott.
Én meg halkan azt tenném hozzá, hogy nézd meg újra azt a szituációt!
Cesc mögött állt kb. 2 méterrel előnyös helyzetben, nem is volt az egy olyan gyors a labda, szóval a helyzetéből indulva szerintem a fent nevezettek is bőven beérték volna, Messit meg pont ne próbáljuk már ennyire lustának beállítani.
Sőt, ha Messi, Villa vagy Tello nem is biztos, hogy beverte volna, de legalább a kapu irányába rúgja, nem pedig az ellenkező irányba próbálja el szöktetni magát. Kb. 20-szor néztem meg most újra a jelenetet, két megoldást látok magam előtt.
Az egyik, hogy annyira szerencsétlen, hogy nem tudja a labdákat lekezelni sem. Csak a sebességében bízva, még néhány méterre a kaputól is megpróbálta meghúzni a labdát, de nem volt képes a megfelelő mértéket eltalálni.
A másik meg, hogy direkt úgy tolta a labdát, hogy közben biztosan letarolják, és kizárólag a büntető kiharcolása volt a célja.
Számomra egyik sem szimpatikus.
Én nem tudom felfogni,hogy vannak ilyen emberek mint te.Barcelona szurkoló vagy te egyáltalán?Mert gondolkozzál már el magadon,hogy azért prédikálsz itt mert kiharcolt nekünk egy JOGOS tizenegyest!Ha valami műeséssel harcolta volna ki akkor nyilván nekem se tetszene(bár ugyanúgy örülnék neki) és megérteném,hogy ilyeneket írsz. De így??!!Ha te ennyire hulye vagy(már bocs),hogy nem látod,hogy ebből többet nem lehetett kihozni belőle,akkor tényleg az vagy.Ha meg megnézted 20szor eddig és tényleg nem látod,akkor nézd meg még 20szor,de ha akkor se,akkor meg 40szer, és talán látni fogod!
Imperial írta: Sőt, ha Messi, Villa vagy Tello nem is biztos, hogy beverte volna, de legalább a kapu irányába rúgja, nem pedig az ellenkező irányba próbálja el szöktetni magát.
Ahogy írták itt alattam... ebből a 3emberből 2else indult volna a labdáért! Plusz az mennyire jó lett volna ugye,ha Sánchez is kapu felé rugja(bár ebből a helyzetből soha senki nem rúgta volna kapu felé,mert jött ki Sirigu,mást itt nem lehetett csinálni csak amit Sánchez csinált,hogy megtolta és tizenegyes!),és akkor nincs tizenegyes nekünk,és akkor 2-1re kikaptunk volna!Milyen jó lett volna ugye?
Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
Imperial
Jugador del Barça

2013.04.04. 02:11:25

sjd írta:
Imperial írta:Az a büntető is az Isten kegyelméből született, mert megint olyan hosszan tolta meg a labdát, hogy sose érte volna utol...
Mert hogy ugye a futball szabályai szerint büntető csak akkor adható, ha a csatár egyébként utol tudja érni a megtolt a labdát, egyébként nem számít ha felrúgják.... :roll:
Azt azért halkan tenném hozzá megint, hogy a labdát, amit ő ennél befutott, Messi vagy Villa állva nézte volna, ahogy a kapus kezébe gurul...
Teljesen félreértettél. Az Isten kegyelmét arra értettem, hogy ha a kapus nem szabálytalankodott volna ellene, akkor ez is csak egy újabb elbaltázott helyzet lett volna, de szerencsénkre legalább Sirigu nekünk dolgozott.
Én meg halkan azt tenném hozzá, hogy nézd meg újra azt a szituációt!
Cesc mögött állt kb. 2 méterrel előnyös helyzetben, nem is volt az egy olyan gyors a labda, szóval a helyzetéből indulva szerintem a fent nevezettek is bőven beérték volna, Messit meg pont ne próbáljuk már ennyire lustának beállítani.
Sőt, ha Messi, Villa vagy Tello nem is biztos, hogy beverte volna, de legalább a kapu irányába rúgja, nem pedig az ellenkező irányba próbálja el szöktetni magát. Kb. 20-szor néztem meg most újra a jelenetet, két megoldást látok magam előtt.
Az egyik, hogy annyira szerencsétlen, hogy nem tudja a labdákat lekezelni sem. Csak a sebességében bízva, még néhány méterre a kaputól is megpróbálta meghúzni a labdát, de nem volt képes a megfelelő mértéket eltalálni.
A másik meg, hogy direkt úgy tolta a labdát, hogy közben biztosan letarolják, és kizárólag a büntető kiharcolása volt a célja.
Számomra egyik sem szimpatikus.
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.03. 17:21:39

Imperial írta:Az a büntető is az Isten kegyelméből született, mert megint olyan hosszan tolta meg a labdát, hogy sose érte volna utol...
Mert hogy ugye a futball szabályai szerint büntető csak akkor adható, ha a csatár egyébként utol tudja érni a megtolt a labdát, egyébként nem számít ha felrúgják.... :roll:
Azt azért halkan tenném hozzá megint, hogy a labdát, amit ő ennél befutott, Messi vagy Villa állva nézte volna, ahogy a kapus kezébe gurul...
barca0417
Entrenador del Barça

2013.04.03. 17:19:34

Én azért nem bánnám, ha menne, mert jelenleg Villára nagyobb szükségünk van. És mivel Neymar jön, egyiküknek több mint valószínű hogy mennie kell. Alexis még magára találhat egy másik nagy csapatban, mondjuk a Juvéban, így ő sem járna rosszul.
Kép
RELOAD
Barça B

2013.04.03. 17:09:53

Nagyon örültem mikor leigazolták, de én már ott tartok, hogy kezd elegem lenni belőle. Rossz nézni amit csinál és ez az elesek a fűszálban is hozzáállás egyre unszimpatikusabb. (nem a tizenegyesre célzok, az fújható volt és végre megkaptunk egyet) Aki továbbra is védi és lát benne fantáziát szíve joga, de én nagyon örülnék, ha nyáron menne!
trey88
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2013.04.03. 00:50:45

Pocsa11 írta:
Nem Ő tolta meg, hanem ha jól emlékszem Csecs sarkallta/húzta talppal elé a bogyót, Ő meg böcsületből ment érte.
Ő tolta meg, de részletkérdés.
Pocsa11
Jugador del Barça

2013.04.03. 00:37:38

Nem Ő tolta meg, hanem ha jól emlékszem Csecs sarkallta/húzta talppal elé a bogyót, Ő meg böcsületből ment érte.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.03. 00:25:45

elegem van abból, hogy csetlik-botlik, és hogy mindig rossz döntést hoz, legyen az egy szimpla támadás, vagy akár ziccer.

viszont azt a tizit szépen kiharcolta, tudtam, hogy hosszú lesz, és hogy ez a max, amit ki lehet hozni, jár a taps érte.
teljesen jogos volt egyébként, elütötte a kapus.

azt hiszem, idén ez volt a legfontosabb megmozdulása. :D
kristop
Entrenador del Barça

2013.04.02. 22:50:29

jó, a végére csak kiharcolt egy büntetőt, valamelyest javított.
Imperial
Jugador del Barça

2013.04.02. 22:48:42

Az a büntető is az Isten kegyelméből született, mert megint olyan hosszan tolta meg a labdát, hogy sose érte volna utol...
Varatrix
Director del Fútbol

2013.04.02. 22:43:18

Bob_Marley írta:de mezőnyben kiemelkedő.
, volt ma.
Ma nagyon akart amúgy nekem is tetszett a játéka, de legalább ezt a szintet kéne tartania, hogy legyen keresnivalója a kezdőben.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.02. 22:34:45

Azért egy büntit csak kiharcolt :D
Szerintem kifejezetten jól játszott, az meg hogy kihagyja hát Istenem, "megszokhattuk" de nem is ezért van a pályán, bár rohadt jó lenne ha higgadtabb lenne a kapu előtt, de mezőnyben kiemelkedő.
Kép
Kép
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2013.04.02. 22:17:46

én mindig védelek alexis, de az a probléma, hogy hiába játszol jól, ha elrontod az egész meccses megítélésed azzal a két helyzettel. tényleg legyen már tököd belerúgni izomból a labdába ilyenkor.
Imperial
Jugador del Barça

2013.04.02. 22:14:17

Komolyan mondom, a madridisták Higuainra panaszkodnak, pedig szerintem Alexis egy fokkal sem jobb, sőt!!
Ezen a meccsen is csak hátrányára válik a csapatnak, hogy fent van, 5 méterről totál üresen nem bír még csak bele se rúgni a labdába. Nem tudom minek köszönhető, hogy valakinek ennyire látványosan visszaessen a formája, de ennél még Torghelle is hasznosabb lenne számunkra, és az a szomorú, hogy csak is őt minősíti, hogy ezt teljesen komolyan gondolom...
miihii
KHAL

2013.03.18. 20:18:16

sjd írta:
miihii írta:Pedig nem bonyolult ez, mivel vélhetően a csapaton belüli feladataik is eltérőek: Leo ha hoz egy átlagos meccset az gól, gólpassz meg kb 3 gól értékű átadás, ezen felül ha még hajt is, az extra. Alexis meg hajt, mint a gép és ha betalál az extra :D
Jogos, most hogy belegondolok, ha két embert egy játékosnak veszem, akkor tök jók a statisztikáik, a góloktól kezdve a 15 km-es futásmennyiségig. :lol:
:lol:

Ezért is szép ez a foci, h ennyien játsszák. Mindenkinek jut feladat és a 11 rész adja ki az egészet 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.18. 20:02:46

miihii írta:Pedig nem bonyolult ez, mivel vélhetően a csapaton belüli feladataik is eltérőek: Leo ha hoz egy átlagos meccset az gól, gólpassz meg kb 3 gól értékű átadás, ezen felül ha még hajt is, az extra. Alexis meg hajt, mint a gép és ha betalál az extra :D
Jogos, most hogy belegondolok, ha két embert egy játékosnak veszem, akkor tök jók a statisztikáik, a góloktól kezdve a 15 km-es futásmennyiségig. :lol:
miihii
KHAL

2013.03.18. 19:57:05

sjd írta:
miihii írta:
Csakhogy ez az alapvető dolog egy héttel ezelőttig kb az egész csapatból hiányzott egy jó ideig, uh valahol mégis extra ;)
Meg azért az is vicces, h ha benéz az ember a Messi topikba, azt olvassa mindenhol, hogy "amíg lő minden meccsen egy gólt, addig az, hogy fut és letámad, csak extra" :lol:
Szóval akkor most hogy is van ez? :D
Pedig nem bonyolult ez, mivel vélhetően a csapaton belüli feladataik is eltérőek: Leo ha hoz egy átlagos meccset az gól, gólpassz meg kb 3 gól értékű átadás, ezen felül ha még hajt is, az extra. Alexis meg hajt, mint a gép és ha betalál az extra :D
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.18. 19:06:30

miihii írta:Szerintem meg az alapvető dolog hogy hajt a meccsen azt ne vegyük már extrának.Én se pihenni járok be dolgozni. Az összjátékokból is teljesen kimaradt.
Csakhogy ez az alapvető dolog egy héttel ezelőttig kb az egész csapatból hiányzott egy jó ideig, uh valahol mégis extra ;) [/quote]
Meg azért az is vicces, h ha benéz az ember a Messi topikba, azt olvassa mindenhol, hogy "amíg lő minden meccsen egy gólt, addig az, hogy fut és letámad, csak extra" :lol:
Szóval akkor most hogy is van ez? :D
miihii
KHAL

2013.03.18. 18:08:56

mezenga írta:
Laci7 írta:Szerintem tegnap pont jól játszott... végig hajtotta a meccset, többnyire megverte az embereit, sokszor csak szabálytalanul tudták megállítani. Az, hogy annál a bizonyos szituációban mellé rúgta, szerintem teljesen lényegtelen, a mezőnyben végzett munkája és teljesítménye komponzált tegnap minden elhibázott lehetőséget.
Szerintem meg az alapvető dolog hogy hajt a meccsen azt ne vegyük már extrának.Én se pihenni járok be dolgozni. Az összjátékokból is teljesen kimaradt.
Csakhogy ez az alapvető dolog egy héttel ezelőttig kb az egész csapatból hiányzott egy jó ideig, uh valahol mégis extra ;)

Én sem érzem úgy, h tegnap gond lett volna a játékával. Hibázott a ziccereknél, de összességében nem volt rossz meccse. Magabiztosabb lett nemrégiben és kivételesen össze is jönnek dolgai, ráadásul elég látványos dolgai (cselek, passzok). Ha huzamosabb ideig tudná tartani ezt a javuló tendenciát, még sokra vihetné nálunk. Csak akkor tényleg kapja össze magát rendesen és igenis verje be a kihagyhatatlan ziccereket (vagy legalább 5-ből hármat :D ).
mezenga
Jugador del Barça

2013.03.18. 15:14:47

Laci7 írta:Szerintem tegnap pont jól játszott... végig hajtotta a meccset, többnyire megverte az embereit, sokszor csak szabálytalanul tudták megállítani. Az, hogy annál a bizonyos szituációban mellé rúgta, szerintem teljesen lényegtelen, a mezőnyben végzett munkája és teljesítménye komponzált tegnap minden elhibázott lehetőséget.
Szerintem meg az alapvető dolog hogy hajt a meccsen azt ne vegyük már extrának.Én se pihenni járok be dolgozni. Az összjátékokból is teljesen kimaradt.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.03.18. 11:51:11

láthattuk tegnap is, ha csak egy picivel van több önbizalma, akkor nem pattognak el a labdák, és meg tudja verni a védőit 1v1-ben, van akkora sebességküli, hogy flikk-flakk sem kell, csak eltolja, és megfutja.

a végén rossz döntéseket hozott, és egy nagyon nagy ziccert megint elhibázott, viszont szerintem sem volt gáz vele. :)
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.18. 10:20:58

Srácok, ez a topik már hihetetlenül szórakoztató lett:
-Sanchez gólt lő: "igen, ilyen teljesítmény kell tőle, ha így fog játszani, akkor méltó tagja lehet a csapatnak"
-Sanchez nem lő gólt: "ma megint teljesen haszontalan volt, nincs értelme több esélyt adni ennél a csapatnál, adjuk el"

Kicsit sem kiszámíthatóak a reakciók :lol:
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.03.18. 09:45:15

Szerintem sem volt gond a tegnapi teljesítményével, sőt ki fejezetten jól és nagy kedvvel játszott. Leszámítva a már megszokott kihagyott ziccert.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Lezárt