Premiership / The FA Cup

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.27. 22:45:27

ejj 2-0 után Tevez meccsben tartja a Cityt, kinéz a hosszabbítás...

GO M.U.!

Villa-Arsenal 0-0
Chelsea-B.City 3-0
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
levproff
Director del Fútbol

2010.01.27. 22:08:00

Arsenal - sajnos - hozza a formáját: Mai meccsen eddig 2 sérült. Eduardo és Vermaelen. :?
Hihetetlen.. :roll:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.01.27. 22:00:41

levproff írta:
lluisllach89 írta:
Amúgy Villa-Arsenalon látom először huzamosabb ideig játszani Ramseyt. Hát mit mondjak, nagyon ügyes srácl. nagy playa lehet belőle..
Hát pedig ma nagyon rosszul játszik.Ma a leggyengébb láncszem.
De ha erre azt mondod, hogy jó, akkor mit mondanál akkor amikor tényleg jól játszik. :lol: 8)
Hasznosnak nem hasznos, nem azt mondtam. Csak vmi iszonyat módon technikás.

Fernando! Münchenben nem a Carmina Burana-t szokták tolni? Mert mikor Sport Klub adta még Bundesligát kivonulásoknál mintha az ment volna.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.01.27. 21:59:24

A Real jogászai meg dörzsölhetik a tenyerüket mert az első félidőben volt egy Ferdinand vs Tevez szitu amit felhozhatnak Ronaldo védelmében. :) (legalábbis olyan alapon ahogy a Messi esetet felhozták...)

Egyébként eddig az iram frankó de nagyon hiányoznak a helyzetek meg a gól.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
levproff
Director del Fútbol

2010.01.27. 21:57:23

lluisllach89 írta:
Amúgy Villa-Arsenalon látom először huzamosabb ideig játszani Ramseyt. Hát mit mondjak, nagyon ügyes srácl. nagy playa lehet belőle..
Hát pedig ma nagyon rosszul játszik.Ma a leggyengébb láncszem.
De ha erre azt mondod, hogy jó, akkor mit mondanál akkor amikor tényleg jól játszik. :lol: 8)
Kép
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.27. 21:56:17

Tényleg? Nem nézem a meccset, de ez valamilyen szinten Bayern München kopi. Alianzban ment mindig meccse előtt. :lol: Tudom, egyen kint is voltam anno. Pont arra jártam. A Kölnel játszottak. :)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.01.27. 21:52:49

Jól hallottam hogy a Mu-City meccs félidejében a Birodalom Visszavág trackjét rakták be az Old Traffordon? :D

Amúgy Villa-Arsenalon látom először huzamosabb ideig játszani Ramseyt. Hát mit mondjak, nagyon ügyes srác. Kicsit tapasztalatlan, ez látszott Cesc kapufája utáni esetnél, mikor Rosicky elől elvette a labdát iszonyat jó lövőhelyzetnél. De nagy playa lehet belőle..
Kép
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.01.27. 21:21:40

levproff írta:Rooney játszik?
Igen,akkor ezekszerint az Arsenal ellen nem fog.Vagy nem is lehet valasztani ugye?
miihii
KHAL

2010.01.27. 21:21:14

levproff írta:Rooney játszik?
Bezony,fent van a pályán.
Elég jól nyom a MU,remélem hamarosan eredményre is vezet a presszió.

Tevez is a pályán,de ezt hallani is mindig,ha ott a zsuga :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2010.01.27. 21:22:05-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
levproff
Director del Fútbol

2010.01.27. 21:13:51

Rooney játszik?

Szerk.: Akkor most játszhat majd az Arsenal ellen vagy nem? :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára levproff 2010.01.27. 21:22:20-kor.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.27. 21:01:57

sport 1,most, M.U.-M.City ligakupa visszavágó, első meccs: 1-2,
de nem számít az idegenben lőtt gól sajnos, ebben a sorozatban nem számított eddig sem.

szóval egygólos M.U. siker esetében, jön a hosszabbítás.

GO M.U.! Tevezbának visszavágni!
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.01.25. 09:34:39

A Chelsea és Mu természetesen esélyesebb vmivel az erősebb keretük miatt. De ez nem biztos, h majd a gyakorlatban is megmutatkozik. A mú a kis csapatok ellen könyörtelen, de közepes és nagy csapatokkal meg szokott szenvedni. A Chelsea meg pont a kis csapatok ellen szórja el a pontokat. Egyik sem tűnik verhetetlen ellenfélnek.
De ha az Arsenal esetleg csak 3. lesz a végén, akkor sem kell röhögni rajtuk, igy is olyan pénzes csapatokat vernek le mint a Tottenham és a Man. City. De más országok csapatai is megirigyelhetnék az Arsenalt, pl. a RM, aki szintén szeret költeni, még is évek óta korábban búcsúzik a Blben, mint az Arsenal, 2006-ban pl. épp ellenük.
PCsabi
aka Game90

2010.01.24. 23:37:27

Mikaos írta:Cesc-re én is kíváncsi leszek ilyen tekintetben. Úgy hiszem, hogy tavaly óta ebben sokat fejlődött - de majd kiderül, hogy tényleg így van-e.
Mindenesetre hihetetlenül gólerős lett. Talán a leggólerősebb középpályás az európai topligákban?!
Ha ő jól játszik, akkor lesz esélyünk a rangadókon.

Szerintem ő a leggólerősebb kp. mostanában, ebben a szezonban 25 meccs/14 gól nem rossz (+ 17 gólpassz) :)

Arsenal nincs rossz formában a PL-ben, utoljára a Chelseatől kapott ki a csapat. Aston Villa és a Liverpool (főleg Gerrard és Torres nélkül) verhető, Chelsea és a ManUnited ellen én már meglennék elégedve 1-1 ponttal.

Amúgy ebben a szezonban a Chelsea-t és a MU-t sem tartom olyan acélosnak, szerintem most van a legnagyobb esély arra, hogy megelőzzük őket a PL-ben.

Chelsea elég szerencsés, megint másodosztályú csapatot kaptak az FA Kupában.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
miihii
KHAL

2010.01.24. 23:15:38

lluisllach89 írta: Nah most pont írtad/írtátok hogy azt sejtetik az elmúlt évek tapasztalatai hogy az Arsenal trófea nélkül marad.
Azt tegyük hozzá hogy mióta trófea nélküliek általában a Mu és a Chelsea belharca a Pl. Égyrészt most 11 pont hátrányból fölálltak, másrészt csak és kizárólag jót ígér hogy kiestek F.A. kupából.

És (furcsa még számomra is) ha tippelni kéne a bajnokra, őket mondanám.
Hiába a Chelsea, hiába a Mu tapasztalata őket mondanám. És pont szorosan összefügg ezzel a "tini" dologgal. Olyan nincs hogy nem jön ki az eredménye annak ha együtt játszanak évekig fiatalok és összecsiszolódnak, beérnek.
Persze választ ad a következő 4 bajnokijuk a Villa, és a 3 "nagy" ellen.
Látod,ezek meg a Te megérzéseid.BEnne van persze a pakliban,h jól jönnek ki ebből a 4 meccsből és képben marad az első hely.Én ezt nem is zárom ki,csakcsupán bőven kevesebb esélyt adok ennek :P Idén még nem tudnak odaérni,de egyre inkább számolni kell velük talán.Jót is tennének a bajnokságnak,ha összeszednék magukat.De azért csak módjával persze :twisted:
Mikaos írta:Én nem látom a különbséget gúny és gúny között. A sok 1:0-ás MU meccseknél is nehéz lett volna rájuk mást mondanom, mint, hogy 1:0-ákat játszanak, hiszen tényleg 1:0-ákat játszottak :wink:
Jaja,csak ez ha jól emlékszem meg volt spékelve olyannal,h na,megint a szokásos sz.r MU,a sz.r 1:0jukkal.Nem konkrétan így írtad,de ezt :wink: Több ízben is látatlanban,így nem láttad,h korántsem olyan nyögvenyelős 1:0 volt,mint ahogy azt ráragasztottad.De mindegy volt,mert 1:0 lett.
Szal erről a gúnyolódásról ennyit.Nem egyenlő azzal,h az Arsenal csikócsapat.MEg ez egyáltalán mitől gúnyolódás? :wink: MEnnyi az átlagéletkoruk?21? :P
De mindegy is,ezt a részt most lezárnám békével :wink:
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.01.24. 22:59:31

F.A. kupa, 5. forduló:

Wolverhampton Wanderers/Crystal Palace vs Aston Villa
Manchester City vs Stoke City
Derby County vs Birmingham
Bolton Wanderers vs Tottenham Hotspur/Leeds United
Chelsea vs Cardiff
Fulham vs Notts County/Wigan Athletic
Reading vs West Bromwich Albion
Southampton vs Portsmouth

Mindegyik meccs a február 13-14.-i hétvégén lesz lejátszva.
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2010.01.24. 22:54:03

miihii írta:Mikaos,tulajdonképpen itt nagyjából pont megindoklod,h miért is gondolhatja úgy Fernando (is),h az Arsenal idén is vmely házi kupára lehet(ett volna) esélyes,BL-re,PL-re nem igen.
Ilyen költségvetéssel és ilyen kaliberű igazolásokkal nem hinném,h komolyan fel tudják venni a versenyt a nagyokkal.
+
Persze nem vagyok Nostradamus,így akár tévedhetek is.De most,januárban ezek a benyomásaim. :wink:
A második szövegrészed lett volna a reagálásom (mármint, hogy: jóslás témaköre) :)
Személy szerint, ha esélyeseket kéne megneveznem, akkor az alábbi okok miatt én is elsősorban a Chelsea-t és a MU-t tenném meg! De nem zárhatjuk ki a többit sem, így a vesztett pontok tekintetében második Arsenalt sem.
miihii írta:A másik részhez csak annyit,h azért ne vedd egy kalap alá azt a nevetgélést,amit a MU 1:0áival okoztál (magadnak),azzal,h az Arsenal tinicsapat.Miért,nem azok?Nehéz lenne rájuk mást mondani 8) És ez közel sem olyan gúnyolódó "viccelődés",mint amit Te nyomattál nem olyan rég a Vörös Ördögökről.
Én nem látom a különbséget gúny és gúny között. A sok 1:0-ás MU meccseknél is nehéz lett volna rájuk mást mondanom, mint, hogy 1:0-ákat játszanak, hiszen tényleg 1:0-ákat játszottak :wink:
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.01.24. 22:50:35

miihii írta:
Mikaos,
tulajdonképpen itt nagyjából pont megindoklod,h miért is gondolhatja úgy Fernando (is),h az Arsenal idén is vmely házi kupára lehet(ett volna) esélyes,BL-re,PL-re nem igen.
Ilyen költségvetéssel és ilyen kaliberű igazolásokkal nem hinném,h komolyan fel tudják venni a versenyt a nagyokkal.
Az igaz,h egyelőre elég jó pozícióban vannak és állnak a BL-ben,de sztem ez nem sokáig lesz így.A bajnokságban egy hónap múlva visszatérünk a kérdésre.Ha túlélik ezeket a csörtéket,akkor elkezdek számolni velük.De úgy érzem,sok lesz ez nekik,főleg ennyi maródival folyamatosan.
A BL-ben a Porto talán fogható,de utána már nem tudom...
Persze ezt az érzést erősen befolyásolja,h nem különösebben kedvelem az Ágyúsokat,de ettől még sztem reális is.
Ehhez kapcsolódóan az elmúlt évek tapasztalatai is ezt mondatják velem,ahogy Fernando is írta a 6 évvel.Sztem nem idén fog megszakadni a sorozatuk,idén is trófea nélkül.
Persze nem vagyok Nostradamus,így akár tévedhetek is.De most,januárban ezek a benyomásaim. :wink:
Nah most pont írtad/írtátok hogy azt sejtetik az elmúlt évek tapasztalatai hogy az Arsenal trófea nélkül marad.
Azt tegyük hozzá hogy mióta trófea nélküliek általában a Mu és a Chelsea belharca a Pl. Égyrészt most 11 pont hátrányból fölálltak, másrészt csak és kizárólag jót ígér hogy kiestek F.A. kupából.

És (furcsa még számomra is) ha tippelni kéne a bajnokra, őket mondanám.
Hiába a Chelsea, hiába a Mu tapasztalata őket mondanám. És pont szorosan összefügg ezzel a "tini" dologgal. Olyan nincs hogy nem jön ki az eredménye annak ha együtt játszanak évekig fiatalok és összecsiszolódnak, beérnek.
Persze választ ad a következő 4 bajnokijuk a Villa, és a 3 "nagy" ellen.
Kép
miihii
KHAL

2010.01.24. 22:41:06

Mikaos írta:
barca99 írta:Amíg nem lesz pénz az Arsenalban (ill. Wenger folytatja ezt a dacos kisgyerek stílust, és azért sem igazol, vagy azért is 15-17 éveseseket)
Wenger nem fog másodosztályú öregeket venni. Vagy, ha igen, hát azt max. tartalékba, és természetesen ingyen :) Amíg nincs lehetősége neki is, mint a többi 4-5 nagycsapatnak (évi 100milliókat költeni), addig ne várjunk csodát. Azért azok a játékosok, akik 30milliókat érnek, nem véletlenül kerülnek annyiba (persze, túlzások vannak, de a legtöbb esetben nem). 2milliós vételárú emberekből (akik ráadásul 17 évesek) nehéz felvenni a versenyt a 30millás nagyságrendű játékosokkal, akik pl. rutinosak. Nagy dolog, amit csinál Wenger, akárhogyis nézem.
ozsimiki írta:Mikaos-on ne csodálkozz, ő is olyan M.U.s aki még dícsérni talán nem is dicsérte a csapatát :D bár lehet,h már nem is az, gondolom tegnapi meccset se látta,véletlenszerűen csak az 1-0ás meccseket tekinti meg :D
Arról én nem tehetek, hogy mostanában főleg akkor játszik jól és tetszetősen a MU, amikor én nem látom őket :D Biztos személyesen én okoztam régen a nyögvenyelős 1-0-ákat, amikor néztem őket... :) De, mint mondtam múltkor is: azokat sem mind láttam, csak az eredményeken nevettem régen.
Ugyanúgy, ahogy nevetnek az emberek az Arsenal-"tinicsapaton", vagy a Chelsea-"zsoldosokon", vagy a MU "7 perces hosszabbításokon", stb. Nekem spec az "1-0-ák" voltak ilyenek. Akkor.
Mikaos,
tulajdonképpen itt nagyjából pont megindoklod,h miért is gondolhatja úgy Fernando (is),h az Arsenal idén is vmely házi kupára lehet(ett volna) esélyes,BL-re,PL-re nem igen.
Az igaz,h egyelőre elég jó pozícióban vannak és állnak a BL-ben,de sztem ez nem sokáig lesz így.A bajnokságban egy hónap múlva visszatérünk a kérdésre.Ha túlélik ezeket a csörtéket,akkor elkezdek számolni velük.De úgy érzem,sok lesz ez nekik,főleg ennyi maródival folyamatosan.
A BL-ben a Porto talán fogható,de utána már nem tudom...
Persze ezt az érzést erősen befolyásolja,h nem különösebben kedvelem az Ágyúsokat,de ettől még sztem reális is.
Ehhez kapcsolódóan az elmúlt évek tapasztalatai is ezt mondatják velem,ahogy Fernando is írta a 6 évvel.Sztem nem idén fog megszakadni a sorozatuk,idén is trófea nélkül.

A másik részhez csak annyit,h azért ne vedd egy kalap alá azt a nevetgélést,amit a MU 1:0áival okoztál (magadnak),azzal,h az Arsenal tinicsapat.Miért,nem azok?Nehéz lenne rájuk mást mondani 8) És ez közel sem olyan gúnyolódó "viccelődés",mint amit Te nyomattál nem olyan rég a Vörös Ördögökről.Pedig nyilvánvaló volt,h nem csak a sz.r egynullákat hoztuk,hozzuk.De azok jellemzően kimaradtak nálad. :P
Meg szeretnélek kérni valamire.
Légyszi több MU meccset ne nézz! :twisted: Ha mindig azok a fhos meccsek,amit Te is nézel,akkor inkább függeszd ezt fel,h mi legalább élvezhessük a többit. 8) :lol:
Mikaos
Director del Fútbol

2010.01.24. 21:51:33

ozsimiki írta:Rendben Mikaos barátom :wink: :lol:
előbbire több esélyt látok, most direkt fogom Fabregas játékát figyelni,mert szerintem a fontos,nagyobb meccseken, beleszürkül,és nem tud annyira vezér lenni.

:lol:

Cesc-re én is kíváncsi leszek ilyen tekintetben. Úgy hiszem, hogy tavaly óta ebben sokat fejlődött - de majd kiderül, hogy tényleg így van-e.
Mindenesetre hihetetlenül gólerős lett. Talán a leggólerősebb középpályás az európai topligákban?!
Ha ő nem tudja vinni az Arsenalt a következő meccseken, akkor -jó eséllyel- senki más a csapatukból.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.24. 21:37:55

Jó kis meccs lesz a hétvégi :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.24. 18:08:34

Rendben Mikaos barátom :wink: :lol:

viccet félretéve, az Arsenal,h mire lesz jó idén, kiderül a köv meccseken, ha nem szakadnak le nagyon az első helytől, lehet sanszuk. persze az Arsenal drukkerek nem így szeretnék,hanem inkább úgy,h elsők lesznek,és növelik a különbséget a rangadó sorozat után.

előbbire több esélyt látok, most direkt fogom Fabregas játékát figyelni,mert szerintem a fontos,nagyobb meccseken, beleszürkül,és nem tud annyira vezér lenni.
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2010.01.24. 17:37:24

Fernando írta:1. Most komolyan a majomba kötsz bele? Nem hiszem, hogy ez az ami most a legfontosabb dolog volt a mondandómban.
3.A történelem lehet, hogy nem számít, de jelzés értékű.

1. Az egész kifejezésbe kötöttem bele, mert nemtetszőnek találtam. A "majom" kifejezéssel csak eljátszadoztam utóbb.
3. Jelzés értékű, ez igaz. De miért ne nyerhetné meg az Arsenal (vagy bárki más, akinek van esélye matematikailag) is a bajnokságot? Elég lekicsinylő volt, amit írtál az FA kupás dologgal kapcsolatban.
barca99 írta:Amíg nem lesz pénz az Arsenalban (ill. Wenger folytatja ezt a dacos kisgyerek stílust, és azért sem igazol, vagy azért is 15-17 éveseseket)
Wenger nem fog másodosztályú öregeket venni. Vagy, ha igen, hát azt max. tartalékba, és természetesen ingyen :) Amíg nincs lehetősége neki is, mint a többi 4-5 nagycsapatnak (évi 100milliókat költeni), addig ne várjunk csodát. Azért azok a játékosok, akik 30milliókat érnek, nem véletlenül kerülnek annyiba (persze, túlzások vannak, de a legtöbb esetben nem). 2milliós vételárú emberekből (akik ráadásul 17 évesek) nehéz felvenni a versenyt a 30millás nagyságrendű játékosokkal, akik pl. rutinosak. Nagy dolog, amit csinál Wenger, akárhogyis nézem.
ozsimiki írta:Mikaos-on ne csodálkozz, ő is olyan M.U.s aki még dícsérni talán nem is dicsérte a csapatát :D bár lehet,h már nem is az, gondolom tegnapi meccset se látta,véletlenszerűen csak az 1-0ás meccseket tekinti meg :D
Arról én nem tehetek, hogy mostanában főleg akkor játszik jól és tetszetősen a MU, amikor én nem látom őket :D Biztos személyesen én okoztam régen a nyögvenyelős 1-0-ákat, amikor néztem őket... :) De, mint mondtam múltkor is: azokat sem mind láttam, csak az eredményeken nevettem régen.
Ugyanúgy, ahogy nevetnek az emberek az Arsenal-"tinicsapaton", vagy a Chelsea-"zsoldosokon", vagy a MU "7 perces hosszabbításokon", stb. Nekem spec az "1-0-ák" voltak ilyenek. Akkor.
barca99
Llegenda del Barça

2010.01.24. 17:12:36

Fernando írta:Most komolyan a majomba kötsz bele? Nem hiszem, hogy ez az ami most a legfontosabb dolog volt a mondandómban.
Pedig eléggé bicskanyitogató volt, elhiheted.

Ha a követketkező 5-6 durva meccset hozná az Arsenal komolyan lehetne őket venni. De a második meccs után a fél kezdőcsapat megsérül majd, a tartalékok meg nem bírják hozni a szintet. Amíg nem lesz pénz az Arsenalban (ill. Wenger folytatja ezt a dacos kisgyerek stílust, és azért sem igazol, vagy azért is 15-17 éveseseket), addig mindig lesz egy csapat, aki a végén előtte lesz.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.24. 17:08:14

Fernando írta:[
4. A MU az elmúlt két bajnokság győztese, ha szerinted a Ligakupára van csak esélyük... hát.
elmúlt 3 bajnokság győztese :wink:

Mikaos-on ne csodálkozz, ő is olyan M.U.s aki még dícsérni talán nem is dicsérte a csapatát :D bár lehet,h már nem is az, gondolom tegnapi meccset se látta,véletlenszerűen csak az 1-0ás meccseket tekinti meg :D
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.24. 17:04:34

Mikaos írta:
Fernando írta:1. Az a MU nem volt szedett-vetett. Nem álltak ki ZS csapattal. Értelmezd a szedett-vetett fogalmát, ha nem megy segítek.
2. A hónap vicce? Az elmúlt 6 évből kiindulva annyira már nem vicces szerintem ágyús szempontból. Talán a BL döntő ami a nevük mellett kiemelkedő.
4. A MU az elmúlt két bajnokság győztese, ha szerinted a Ligakupára van csak esélyük... hát.
3. Az pedig, hogy te minek örülsz és minek nem, az már nem rám tartozik és nem is kommentálnám. Fölösleges.
1.: Minden szó, kifejezés értelmezése a szövegkörnyezetben érvényesül. A "majom" például sokfélét jelenthet. Ez esetben valszeg egy gyenge megjegyzés a tippmix elvesztése miatt érzett bánatban :D
2. és 4.: A történelem nem számít. Ha azt hiszed, hogy történelemmel lehet mindig bajnokságot/kupát nyerni, akkor nagyot tévedsz.
3.: Ha már értelmezésről beszélünk: hol mondtam, hogy én minek örülök és minek nem? :roll: de komolyan, akárhányszor végigolvastam, amit írtam, nem találtam ilyet.
Most komolyan a majomba kötsz bele? Nem hiszem, hogy ez az ami most a legfontosabb dolog volt a mondandómban.
2. A tippmixem már korábban elment máson, szóval ez az állítás/hiedelem fölösleges és tárgytalan volt.
3.A történelem lehet, hogy nem számít, de jelzés értékű.
4. Utolsó pontban valóban igazad van. Ne haragudj, félreolvastam amit írtál. "örültek" helyet örültemet olvastam.
Lezárt