Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hasznosnak nem hasznos, nem azt mondtam. Csak vmi iszonyat módon technikás.levproff írta:Hát pedig ma nagyon rosszul játszik.Ma a leggyengébb láncszem.lluisllach89 írta:
Amúgy Villa-Arsenalon látom először huzamosabb ideig játszani Ramseyt. Hát mit mondjak, nagyon ügyes srácl. nagy playa lehet belőle..
De ha erre azt mondod, hogy jó, akkor mit mondanál akkor amikor tényleg jól játszik.![]()
Hát pedig ma nagyon rosszul játszik.Ma a leggyengébb láncszem.lluisllach89 írta:
Amúgy Villa-Arsenalon látom először huzamosabb ideig játszani Ramseyt. Hát mit mondjak, nagyon ügyes srácl. nagy playa lehet belőle..
Igen,akkor ezekszerint az Arsenal ellen nem fog.Vagy nem is lehet valasztani ugye?levproff írta:Rooney játszik?
Bezony,fent van a pályán.levproff írta:Rooney játszik?
Ha ő jól játszik, akkor lesz esélyünk a rangadókon.Mikaos írta:Cesc-re én is kíváncsi leszek ilyen tekintetben. Úgy hiszem, hogy tavaly óta ebben sokat fejlődött - de majd kiderül, hogy tényleg így van-e.
Mindenesetre hihetetlenül gólerős lett. Talán a leggólerősebb középpályás az európai topligákban?!
Látod,ezek meg a Te megérzéseid.BEnne van persze a pakliban,h jól jönnek ki ebből a 4 meccsből és képben marad az első hely.Én ezt nem is zárom ki,csakcsupán bőven kevesebb esélyt adok enneklluisllach89 írta: Nah most pont írtad/írtátok hogy azt sejtetik az elmúlt évek tapasztalatai hogy az Arsenal trófea nélkül marad.
Azt tegyük hozzá hogy mióta trófea nélküliek általában a Mu és a Chelsea belharca a Pl. Égyrészt most 11 pont hátrányból fölálltak, másrészt csak és kizárólag jót ígér hogy kiestek F.A. kupából.
És (furcsa még számomra is) ha tippelni kéne a bajnokra, őket mondanám.
Hiába a Chelsea, hiába a Mu tapasztalata őket mondanám. És pont szorosan összefügg ezzel a "tini" dologgal. Olyan nincs hogy nem jön ki az eredménye annak ha együtt játszanak évekig fiatalok és összecsiszolódnak, beérnek.
Persze választ ad a következő 4 bajnokijuk a Villa, és a 3 "nagy" ellen.
Jaja,csak ez ha jól emlékszem meg volt spékelve olyannal,h na,megint a szokásos sz.r MU,a sz.r 1:0jukkal.Nem konkrétan így írtad,de eztMikaos írta:Én nem látom a különbséget gúny és gúny között. A sok 1:0-ás MU meccseknél is nehéz lett volna rájuk mást mondanom, mint, hogy 1:0-ákat játszanak, hiszen tényleg 1:0-ákat játszottak
A második szövegrészed lett volna a reagálásom (mármint, hogy: jóslás témaköre)miihii írta:Mikaos,tulajdonképpen itt nagyjából pont megindoklod,h miért is gondolhatja úgy Fernando (is),h az Arsenal idén is vmely házi kupára lehet(ett volna) esélyes,BL-re,PL-re nem igen.
Ilyen költségvetéssel és ilyen kaliberű igazolásokkal nem hinném,h komolyan fel tudják venni a versenyt a nagyokkal.
+
Persze nem vagyok Nostradamus,így akár tévedhetek is.De most,januárban ezek a benyomásaim.![]()
Én nem látom a különbséget gúny és gúny között. A sok 1:0-ás MU meccseknél is nehéz lett volna rájuk mást mondanom, mint, hogy 1:0-ákat játszanak, hiszen tényleg 1:0-ákat játszottakmiihii írta:A másik részhez csak annyit,h azért ne vedd egy kalap alá azt a nevetgélést,amit a MU 1:0áival okoztál (magadnak),azzal,h az Arsenal tinicsapat.Miért,nem azok?Nehéz lenne rájuk mást mondaniÉs ez közel sem olyan gúnyolódó "viccelődés",mint amit Te nyomattál nem olyan rég a Vörös Ördögökről.
Nah most pont írtad/írtátok hogy azt sejtetik az elmúlt évek tapasztalatai hogy az Arsenal trófea nélkül marad.miihii írta:
Mikaos,
tulajdonképpen itt nagyjából pont megindoklod,h miért is gondolhatja úgy Fernando (is),h az Arsenal idén is vmely házi kupára lehet(ett volna) esélyes,BL-re,PL-re nem igen.
Ilyen költségvetéssel és ilyen kaliberű igazolásokkal nem hinném,h komolyan fel tudják venni a versenyt a nagyokkal.
Az igaz,h egyelőre elég jó pozícióban vannak és állnak a BL-ben,de sztem ez nem sokáig lesz így.A bajnokságban egy hónap múlva visszatérünk a kérdésre.Ha túlélik ezeket a csörtéket,akkor elkezdek számolni velük.De úgy érzem,sok lesz ez nekik,főleg ennyi maródival folyamatosan.
A BL-ben a Porto talán fogható,de utána már nem tudom...
Persze ezt az érzést erősen befolyásolja,h nem különösebben kedvelem az Ágyúsokat,de ettől még sztem reális is.
Ehhez kapcsolódóan az elmúlt évek tapasztalatai is ezt mondatják velem,ahogy Fernando is írta a 6 évvel.Sztem nem idén fog megszakadni a sorozatuk,idén is trófea nélkül.
Persze nem vagyok Nostradamus,így akár tévedhetek is.De most,januárban ezek a benyomásaim.![]()
Mikaos,Mikaos írta:Wenger nem fog másodosztályú öregeket venni. Vagy, ha igen, hát azt max. tartalékba, és természetesen ingyenbarca99 írta:Amíg nem lesz pénz az Arsenalban (ill. Wenger folytatja ezt a dacos kisgyerek stílust, és azért sem igazol, vagy azért is 15-17 éveseseket)Amíg nincs lehetősége neki is, mint a többi 4-5 nagycsapatnak (évi 100milliókat költeni), addig ne várjunk csodát. Azért azok a játékosok, akik 30milliókat érnek, nem véletlenül kerülnek annyiba (persze, túlzások vannak, de a legtöbb esetben nem). 2milliós vételárú emberekből (akik ráadásul 17 évesek) nehéz felvenni a versenyt a 30millás nagyságrendű játékosokkal, akik pl. rutinosak. Nagy dolog, amit csinál Wenger, akárhogyis nézem.
Arról én nem tehetek, hogy mostanában főleg akkor játszik jól és tetszetősen a MU, amikor én nem látom őketozsimiki írta:Mikaos-on ne csodálkozz, ő is olyan M.U.s aki még dícsérni talán nem is dicsérte a csapatátbár lehet,h már nem is az, gondolom tegnapi meccset se látta,véletlenszerűen csak az 1-0ás meccseket tekinti meg
![]()
Biztos személyesen én okoztam régen a nyögvenyelős 1-0-ákat, amikor néztem őket...
De, mint mondtam múltkor is: azokat sem mind láttam, csak az eredményeken nevettem régen.
Ugyanúgy, ahogy nevetnek az emberek az Arsenal-"tinicsapaton", vagy a Chelsea-"zsoldosokon", vagy a MU "7 perces hosszabbításokon", stb. Nekem spec az "1-0-ák" voltak ilyenek. Akkor.
ozsimiki írta:Rendben Mikaos barátom![]()
előbbire több esélyt látok, most direkt fogom Fabregas játékát figyelni,mert szerintem a fontos,nagyobb meccseken, beleszürkül,és nem tud annyira vezér lenni.
Fernando írta:1. Most komolyan a majomba kötsz bele? Nem hiszem, hogy ez az ami most a legfontosabb dolog volt a mondandómban.
3.A történelem lehet, hogy nem számít, de jelzés értékű.
Wenger nem fog másodosztályú öregeket venni. Vagy, ha igen, hát azt max. tartalékba, és természetesen ingyenbarca99 írta:Amíg nem lesz pénz az Arsenalban (ill. Wenger folytatja ezt a dacos kisgyerek stílust, és azért sem igazol, vagy azért is 15-17 éveseseket)
Arról én nem tehetek, hogy mostanában főleg akkor játszik jól és tetszetősen a MU, amikor én nem látom őketozsimiki írta:Mikaos-on ne csodálkozz, ő is olyan M.U.s aki még dícsérni talán nem is dicsérte a csapatátbár lehet,h már nem is az, gondolom tegnapi meccset se látta,véletlenszerűen csak az 1-0ás meccseket tekinti meg
![]()
Pedig eléggé bicskanyitogató volt, elhiheted.Fernando írta:Most komolyan a majomba kötsz bele? Nem hiszem, hogy ez az ami most a legfontosabb dolog volt a mondandómban.
elmúlt 3 bajnokság győzteseFernando írta:[
4. A MU az elmúlt két bajnokság győztese, ha szerinted a Ligakupára van csak esélyük... hát.
Most komolyan a majomba kötsz bele? Nem hiszem, hogy ez az ami most a legfontosabb dolog volt a mondandómban.Mikaos írta:1.: Minden szó, kifejezés értelmezése a szövegkörnyezetben érvényesül. A "majom" például sokfélét jelenthet. Ez esetben valszeg egy gyenge megjegyzés a tippmix elvesztése miatt érzett bánatbanFernando írta:1. Az a MU nem volt szedett-vetett. Nem álltak ki ZS csapattal. Értelmezd a szedett-vetett fogalmát, ha nem megy segítek.
2. A hónap vicce? Az elmúlt 6 évből kiindulva annyira már nem vicces szerintem ágyús szempontból. Talán a BL döntő ami a nevük mellett kiemelkedő.
4. A MU az elmúlt két bajnokság győztese, ha szerinted a Ligakupára van csak esélyük... hát.
3. Az pedig, hogy te minek örülsz és minek nem, az már nem rám tartozik és nem is kommentálnám. Fölösleges.
2. és 4.: A történelem nem számít. Ha azt hiszed, hogy történelemmel lehet mindig bajnokságot/kupát nyerni, akkor nagyot tévedsz.
3.: Ha már értelmezésről beszélünk: hol mondtam, hogy én minek örülök és minek nem?de komolyan, akárhányszor végigolvastam, amit írtam, nem találtam ilyet.