Mikaos írta:
barca99 írta:Amíg nem lesz pénz az Arsenalban (ill. Wenger folytatja ezt a dacos kisgyerek stílust, és azért sem igazol, vagy azért is 15-17 éveseseket)
Wenger nem fog másodosztályú öregeket venni. Vagy, ha igen, hát azt max. tartalékba, és természetesen ingyen

Amíg nincs lehetősége neki is, mint a többi 4-5 nagycsapatnak (évi 100milliókat költeni), addig ne várjunk csodát. Azért azok a játékosok, akik 30milliókat érnek, nem véletlenül kerülnek annyiba (persze, túlzások vannak, de a legtöbb esetben nem). 2milliós vételárú emberekből (akik ráadásul 17 évesek) nehéz felvenni a versenyt a 30millás nagyságrendű játékosokkal, akik pl. rutinosak. Nagy dolog, amit csinál Wenger, akárhogyis nézem.
ozsimiki írta:Mikaos-on ne csodálkozz, ő is olyan M.U.s aki még dícsérni talán nem is dicsérte a csapatát

bár lehet,h már nem is az, gondolom tegnapi meccset se látta,véletlenszerűen csak az 1-0ás meccseket tekinti meg
Arról én nem tehetek, hogy mostanában főleg akkor játszik jól és tetszetősen a MU, amikor én nem látom őket

Biztos személyesen én okoztam régen a nyögvenyelős 1-0-ákat, amikor néztem őket...

De, mint mondtam múltkor is: azokat sem mind láttam, csak az eredményeken nevettem régen.
Ugyanúgy, ahogy nevetnek az emberek az Arsenal-"tinicsapaton", vagy a Chelsea-"zsoldosokon", vagy a MU "7 perces hosszabbításokon", stb. Nekem spec az "1-0-ák" voltak ilyenek. Akkor.
Mikaos,
tulajdonképpen itt nagyjából pont megindoklod,h miért is gondolhatja úgy Fernando (is),h az Arsenal idén is vmely házi kupára lehet(ett volna) esélyes,BL-re,PL-re nem igen.
Ilyen költségvetéssel és ilyen kaliberű igazolásokkal nem hinném,h komolyan fel tudják venni a versenyt a nagyokkal.
Az igaz,h egyelőre elég jó pozícióban vannak és állnak a BL-ben,de sztem ez nem sokáig lesz így.A bajnokságban egy hónap múlva visszatérünk a kérdésre.Ha túlélik ezeket a csörtéket,akkor elkezdek számolni velük.De úgy érzem,sok lesz ez nekik,főleg ennyi maródival folyamatosan.
A BL-ben a Porto talán fogható,de utána már nem tudom...
Persze ezt az érzést erősen befolyásolja,h nem különösebben kedvelem az Ágyúsokat,de ettől még sztem reális is.
Ehhez kapcsolódóan az elmúlt évek tapasztalatai is ezt mondatják velem,ahogy Fernando is írta a 6 évvel.Sztem nem idén fog megszakadni a sorozatuk,idén is trófea nélkül.
Persze nem vagyok Nostradamus,így akár tévedhetek is.De most,januárban ezek a benyomásaim.
A másik részhez csak annyit,h azért ne vedd egy kalap alá azt a nevetgélést,amit a MU 1:0áival okoztál (magadnak),azzal,h az Arsenal tinicsapat.Miért,nem azok?Nehéz lenne rájuk mást mondani

És ez közel sem olyan gúnyolódó "viccelődés",mint amit Te nyomattál nem olyan rég a Vörös Ördögökről.Pedig nyilvánvaló volt,h nem csak a sz.r egynullákat hoztuk,hozzuk.De azok jellemzően kimaradtak nálad.
Meg szeretnélek kérni valamire.
Légyszi több MU meccset ne nézz!

Ha mindig azok a fhos meccsek,amit Te is nézel,akkor inkább függeszd ezt fel,h mi legalább élvezhessük a többit.