2014.02.01. 18:04:11
Pep-éra utolsó tavasza tart ez az apátia, de ez a szezon mindent alulmúl. Totális szétesése a játéknak, nulla pörgés,még kevesebb lendület.
Addig itt semmi nem lesz,amíg komolytalan védőink vannak. Persze a védekezés maga is botrányos,csapatszinten, de egy Piquének hiába magyarázza el valaki,hogyan védekezzen, képtelen rá, ahogy MAsch is. És velük akarunk eredmény elérni. Mert azt ne mondjátok,hogy nem a védőkön múlik az,hogy Piqué a 3. gólnál a kapust fogja, nem a csatárt,ilyen a világon nincsen.
Xavinak vége van már, rá kellene jönni, több kárt okoz,mint hasznot. A baj,hogy jelenleg senki nem tud helyette játszani, volt egy Thiagonk akit be lehetne dobni, de hát ugye...
Csatársorban látom a legkevesebb problémát, bár Messi gólképtelensége nagy gond, hiába rúgja meg mostanában Pedro-Alexis a góljait, ez messze nem elég.
Kapusról nem ejtek szót, örülök,hogy már csak pár hónapig kell ezt a bohócot a kapuban látnom.
Szóval nem fm-ezek,meg ilyesmi,de itt nyáron kapus, védő, középpályás is égetően kelleni fog, de lehet hogy két védő(Ter Stegen,Verthongen,Gündogan...).
És ez nem a mostani elkeseredés, ezt egyébként vissza lehet nézni, leírtam szezon előtt is, hogy itt bajok lesznek, tavaly is leírtam szezon elején Titonál, volt is baj bőven,de ez annál is borzalmasabb. Otthon 3 kapott gól...
Ezen a nyáron tényleg elválik,hogy mivé akar válni a klub, kíváncsian várom.
City elleni meccset meg aki nem bírja az ilyet,ne nézze, ott csúnyább lesz a sztori,mint ma...bayernhez hasonló,csak mondjuk ott reménykedtem meccs előtt kicsit.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."