Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bár egy meccsen a madridot meg lehet verni, szerencsével.
Pontosan ugyanezt érzem én is a legtöbb esetben. Persze ez valamilyen szinten természetes folyamat, hiszen a csapat magja évekig a csúcson volt, ami már önmagában csoda. Nem lehetett elvárni, hogy Xavi, Iniesta vagy Messi visszavonulásáig évről évre végig verjük a mezőnyt, de annak ellenére, hogy törvényszerű ez a leeresztés, azért nehéz ezt megemészteni.csababarca írta:Bennem annyi változott,hogy 2-3 éve is mikor leültem Barca meccset nézni, már az elejétől éreztem a játékon,hogy itt gól fog születni hamarosan. Annyira érezhető volt mindig, főleg a hazai meccseken, ehhez képest most semmi ilyen érzésem sincs.
Nézem a meccset,és tűnődöm,hogy Xavi miért hátrafelé fordul,amikor sehol senki körülötte, miért hátrafelé veszik át a labdákat folyamatosan, Messi miért vezeti bele a védőkbe a lasztit,stb...
Nem érzek semmi féle átütő erőt,még minimálisat sem.
Pont itt a lényeg, h aki most kiad mindent magából, annak április végére, májusra elfogy az ereje.csababarca írta: Nah mindegy,ha hétvégén nyerünk a Sevilla ellen,akkor betudom annak,hogy tartalékoltak...(február elején már befáradtak, vicc)..
Biztos nem ez az oka, de mondjuk erre a játékra amit mutatunk januárban én sem lennék kíváncsi.Messa írta:Mi lett katalán barátainkkal? Jópár éve követem minden meccsünket, amit csak tudok, de arra, hogy zsinórban most már 4-5 meccsen keresztül ennyire foghíjas lelátók előtt játsszunk, nem emlékszem.
Bizalmat tavaly is megkapták, nem éltek vele.LM10 írta:
Reménykedjünk a legjobbakban, de szerintem ennyi év után illene megadni a bizalmat, és nem sírni minden egyes rossz mérkőzés után, hogy a csapat sz*rt sem ér.
Legyünk inkább alapítvány.visca el barca írta:a jelenlegi helyzetben sztem az lenne a legjobb, ha azonnali hatállyal megszüntetnék a csapatot. felháborító, hogy kikaptunk.
Bartomeu és Zubi biztos nem fog komoly változást alkalmazni, majd megint jön egy Song kaliber, aztán örüljön mindenki.. A legutolsó védő igazolásunk még az ukrán volt, és a keretünkben nincs 9-es. Thiagot is félremenedzselték.. (és akkor a B csapatra tett jótékony Zubi hatást már meg sem említem)csababarca írta:Pep-éra utolsó tavasza tart ez az apátia, de ez a szezon mindent alulmúl. Totális szétesése a játéknak, nulla pörgés,még kevesebb lendület.
Addig itt semmi nem lesz,amíg komolytalan védőink vannak. Persze a védekezés maga is botrányos,csapatszinten, de egy Piquének hiába magyarázza el valaki,hogyan védekezzen, képtelen rá, ahogy MAsch is. És velük akarunk eredmény elérni. Mert azt ne mondjátok,hogy nem a védőkön múlik az,hogy Piqué a 3. gólnál a kapust fogja, nem a csatárt,ilyen a világon nincsen.
Xavinak vége van már, rá kellene jönni, több kárt okoz,mint hasznot. A baj,hogy jelenleg senki nem tud helyette játszani, volt egy Thiagonk akit be lehetne dobni, de hát ugye...
Csatársorban látom a legkevesebb problémát, bár Messi gólképtelensége nagy gond, hiába rúgja meg mostanában Pedro-Alexis a góljait, ez messze nem elég.
Kapusról nem ejtek szót, örülök,hogy már csak pár hónapig kell ezt a bohócot a kapuban látnom.
Szóval nem fm-ezek,meg ilyesmi,de itt nyáron kapus, védő, középpályás is égetően kelleni fog, de lehet hogy két védő(Ter Stegen,Verthongen,Gündogan...).
És ez nem a mostani elkeseredés, ezt egyébként vissza lehet nézni, leírtam szezon előtt is, hogy itt bajok lesznek, tavaly is leírtam szezon elején Titonál, volt is baj bőven,de ez annál is borzalmasabb. Otthon 3 kapott gól...
Ezen a nyáron tényleg elválik,hogy mivé akar válni a klub, kíváncsian várom.
City elleni meccset meg aki nem bírja az ilyet,ne nézze, ott csúnyább lesz a sztori,mint ma...bayernhez hasonló,csak mondjuk ott reménykedtem meccs előtt kicsit.
Csak egyetérteni tudok. Így nem is érdemlünk semmit.csababarca írta:Pep-éra utolsó tavasza tart ez az apátia, de ez a szezon mindent alulmúl. Totális szétesése a játéknak, nulla pörgés,még kevesebb lendület.
Addig itt semmi nem lesz,amíg komolytalan védőink vannak. Persze a védekezés maga is botrányos,csapatszinten, de egy Piquének hiába magyarázza el valaki,hogyan védekezzen, képtelen rá, ahogy MAsch is. És velük akarunk eredmény elérni. Mert azt ne mondjátok,hogy nem a védőkön múlik az,hogy Piqué a 3. gólnál a kapust fogja, nem a csatárt,ilyen a világon nincsen.
Xavinak vége van már, rá kellene jönni, több kárt okoz,mint hasznot. A baj,hogy jelenleg senki nem tud helyette játszani, volt egy Thiagonk akit be lehetne dobni, de hát ugye...
Csatársorban látom a legkevesebb problémát, bár Messi gólképtelensége nagy gond, hiába rúgja meg mostanában Pedro-Alexis a góljait, ez messze nem elég.
Kapusról nem ejtek szót, örülök,hogy már csak pár hónapig kell ezt a bohócot a kapuban látnom.
Szóval nem fm-ezek,meg ilyesmi,de itt nyáron kapus, védő, középpályás is égetően kelleni fog, de lehet hogy két védő(Ter Stegen,Verthongen,Gündogan...).
És ez nem a mostani elkeseredés, ezt egyébként vissza lehet nézni, leírtam szezon előtt is, hogy itt bajok lesznek, tavaly is leírtam szezon elején Titonál, volt is baj bőven,de ez annál is borzalmasabb. Otthon 3 kapott gól...
Ezen a nyáron tényleg elválik,hogy mivé akar válni a klub, kíváncsian várom.
City elleni meccset meg aki nem bírja az ilyet,ne nézze, ott csúnyább lesz a sztori,mint ma...bayernhez hasonló,csak mondjuk ott reménykedtem meccs előtt kicsit.
Tavaly a kupában is volt egy Puyol gól.S.Agüero írta:Látom már nem is emlékeztek a 12/13-as szezonkezdet első bajnoki-meccsére, ahol az első gólunkat Puyol fejelte egy szöglet után, még a Sociedad ellen.