Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
robertfcb
Capitá del Barça

2006.08.22. 14:02:12

Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Fernando
Llegenda del Barça

2006.08.22. 13:56:52

ozsimiki írta:
visca el barca írta:bocs ha már volt vhol, de van bajnoki sorsolást fol lehet talalni? minden meccs erdekel nem csak a barca
és ha nem csak a spanyol liga érdekel,a Nemzeti Sport Online-ról le tudod tölteni az Európai topligák(spanyol,angol,francia,olasz,német) szurkolói füzetét,ahol be lehet írni az összes meccshez az eredményt,és kiszámítja az aktuális tabellát automatikusan!
+
nemsokár uefa+bl-t is le lehet tölteni!
Sehol nem találom ezt a progit az nso-n :oops:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.08.22. 13:33:22

visca el barca írta:bocs ha már volt vhol, de van bajnoki sorsolást fol lehet talalni? minden meccs erdekel nem csak a barca
és ha nem csak a spanyol liga érdekel,a Nemzeti Sport Online-ról le tudod tölteni az Európai topligák(spanyol,angol,francia,olasz,német) szurkolói füzetét,ahol be lehet írni az összes meccshez az eredményt,és kiszámítja az aktuális tabellát automatikusan!
+
nemsokár uefa+bl-t is le lehet tölteni!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.08.22. 13:19:55

in to exile
visca el barca
Presidente del Barça

2006.08.22. 12:50:13

bocs ha már volt vhol, de van bajnoki sorsolást fol lehet talalni? minden meccs erdekel nem csak a barca
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.08.18. 21:54:07

Lujo írta:
Bodi írta:A sima bajnokikon amúgy sztem kezdhetne Iniesta Edmilson helyett,nagyon jó lenne egy Xavi-Iniesta-Deco hármas a középpályán.
Persze a keményebb meccseken ez nem megy,ott muszáj berakni egy vkp-t is!
Azért ez elég rossz ötlet szerintem. Csak gondolj bele, hogy mindhárom játékos elég alacsony és nem túl erős testfelépítésű. Ez azért így sok lenne a jóból, hiába hangzik olyan csábítóan.
Ez sajnos így van:(,pedig milyen lenne már? 8) ,azért idény végén,remélhetőleg majd a tét nélküli meccseken meglehetne így oldani! Bár akkor meg a cseresor,vagy utánpótlás fog meccselni...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gejzy10
Jugador del Barça

2006.08.18. 16:36:29

szerintem Thuram nyugottan játszhatna olika helyett...lehet már 34 éves, de szerintem még így is lefutná preszaszt, nem beszélve arról, h lehet beadni is jobban tud..:) :P :twisted:
valdes-thuram,puy, marq,zambi-deco,ine(edmilson),xavi-messi,etoo, roni
nekem is bejönne...
ja ésha jól emlékszem az egyik amerikai meccsen egyszerre volt pályán:saviola, messi,roni, etoo..hát nekem ez is teccene...:)
jó tudom akkor a védekezés... no meg saviola...tényleg..akár jobbhátvéd is legetne saviola..presasnál lehet gyorsabb...
Lujo
Capitá del Barça

2006.08.18. 15:14:40

Bodi írta:A sima bajnokikon amúgy sztem kezdhetne Iniesta Edmilson helyett,nagyon jó lenne egy Xavi-Iniesta-Deco hármas a középpályán.
Azért ez elég rossz ötlet szerintem. Csak gondolj bele, hogy mindhárom játékos elég alacsony és nem túl erős testfelépítésű. Ez azért így sok lenne a jóból, hiába hangzik olyan csábítóan.
KépKépKép

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
Bodi
Director del Fútbol

2006.08.18. 15:01:05

Oleuger akármennyit is hibázott,sokat tett már a Barca-ért,megérdemel néhány meccset kezdőként,majd a BL,és a bajnoki meccsek nagy részén kezd Zambrotta.
A sima bajnokikon amúgy sztem kezdhetne Iniesta Edmilson helyett,nagyon jó lenne egy Xavi-Iniesta-Deco hármas a középpályán.
visca el barca
Presidente del Barça

2006.08.18. 15:00:53

témát lezárván
engem az sem érdekel ha az eto'o - ronaldinho, giuly, messi, gudjohnsen - belletti, zambrotta, thuram, sylvinho - oleguer, gio kezdo 11el, ilyen felallsban futunk ki, csak nyerjunk.. :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
mrmonster
Entrenador del Barça

2006.08.18. 14:40:12

Nem is írtam olyat, hogy Te a belső párost megbontanád.
Azért volt idézőjeles az, hogy annyira nem fontos. :? Mert minden tétmeccs fontos természetszerűleg.
Zamb pedig nem azért nem játszott mert nem lenne jobb Oleguernél, hanem mert még csak egy félidőt játszott a csapatban, azt is barátságos meccsen.
Előre a TITOlusokért!
visca el barca
Presidente del Barça

2006.08.18. 14:28:45

ja és ami kimaradt: eszembe se jutott a belso páros megbontasa. ok ketten ott tokeletesek.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2006.08.18. 14:27:14

mrmonster írta:Nem értelek visca el barca, hiszen a Te csapatod gyakorlatilag ugyanaz, mint a Frank-é. Mert:
Zamb eddig játszott egy félidőt felkészülési meccsen, persze hogy nem rakja be egy Szuperkupa-döntőn kezdőnek. Idővel úgyis kezdő lesz Oleguer helyén. Sylva nagyott játszott tegnap is és nagyon megbízható, nincs gond vele.
Motta azért játszott (méghozzá kitűnően), mert Edmilson a válogatottal volt.
Messi is kezdő lesz, csak Rijkaard az "annyira nem fontos" meccseken Giuly-t kezdeti, hogy kapjon ő is elég lehetőséget.
Legfeljebb Thuram hiánya lehet kifogásolható, de szerintem nem szabad a középső kettőst megbontani miatta!
ellentmondásba keveredtél :D ha a tegnapi "annyira nem fontos" meccs volt , hogy giuly kezdett, akkor nyugodtan jatszhatott volna zambrotta is. "idővel uis kezdo lesz zamb": nézd, szerintem minden mecc fontos, uhogy ilyen indokkal soha nem kerul a kezdobe..
amugy elozo irasom foleg a védelem (szél, foleg oleguer) kritikaja volt, elol éskozepen minden stimmel.
mégegysze a rend kedveert: amig az eredmenyek a mestert igazoljak szvam nem lehet
Kép
mrmonster
Entrenador del Barça

2006.08.18. 14:13:41

Van egy nagyon fontos érv Sylva mellett Gio-val szemben. Méghozzá az, hogy szemmel láthatóan nagyon jól megérti magát Dinho-val. Nem mintha Gio nem értené meg magát, de azért a brazil kettős jobban... :!:
Előre a TITOlusokért!
gentdelbarca
Capitá del Barça

2006.08.18. 14:12:48

visca el barca írta:azért mert a juveban nem azt jatszotta, nem vagyok benne biztos h elfelejtet (34 éves létére)a klasszikus szélső játékot...
de én kibékulok egy zamb-puyol-rafa-sylva sorral is egy fene... :D
Az biztos látod, hogy el nem felejtette! :) Csak már nem hinném hogy képes végrehajtani azt amit az agya diktál! :)
Frenki tudja, mi az a csapat és taktika amivel ismét bajnokok leszünk!! :D
Forca Barca!!
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
dickricsi
Capitá del Barça

2006.08.18. 14:11:39

Sziasztok,

Én egyetértek visca kezdőjével, de én Fürtit tolnám ki az egyik szélre (jobb) Thuram és Rafa lenne akét belső védőnk (Thuram a koránál fogva nem annyira lenne jó szélsőnek, de belső védőként átjátszhatatlan lenne) és Zambri lenne a másik szélső védőnk, innentől az általa vázolt felállás tökéletes. Én sem értem, hogy Zambi helyett mit keres ott a (hozzá képest) hullagyenge Oleguer????
Persze, Frankie tudja, de azért a 4-4-es meccsről se feledkezzünk meg. (Olí hathatós közreműködésére a kapott gólokban)

Azulgrana para siempre!
mrmonster
Entrenador del Barça

2006.08.18. 14:09:34

Nem értelek visca el barca, hiszen a Te csapatod gyakorlatilag ugyanaz, mint a Frank-é. Mert:
Zamb eddig játszott egy félidőt felkészülési meccsen, persze hogy nem rakja be egy Szuperkupa-döntőn kezdőnek. Idővel úgyis kezdő lesz Oleguer helyén. Sylva nagyott játszott tegnap is és nagyon megbízható, nincs gond vele.
Motta azért játszott (méghozzá kitűnően), mert Edmilson a válogatottal volt.
Messi is kezdő lesz, csak Rijkaard az "annyira nem fontos" meccseken Giuly-t kezdeti, hogy kapjon ő is elég lehetőséget.
Legfeljebb Thuram hiánya lehet kifogásolható, de szerintem nem szabad a középső kettőst megbontani miatta!
Előre a TITOlusokért!
Bodi
Director del Fútbol

2006.08.18. 14:06:43

Én is örülnék a rotációnak,de sztem nincs benne semmi meglepő,hogy az új emberek nem kerültek be a kezdőbe,Zambrotta és Thuram eddig egy félidőt játszottak a Barca-ban.Viszont legkésőbb az Európai Szuperkupa meccsen kezdenie kellene Zambrottanak,az azért fontosabb,és nehezebb meccs lesz,mint a tegnapi.
Thuram meg nem valószínű,hogy állandó kezdő lesz,idős ő már ahhoz,hogy jobbszélsőt játsszon,viszont a rotáció által bekerülhetne időnként Marquez helyére.
Nagyon kíváncsi vagyok,hogyan fogja megoldani Rijkaard a védelem felállását,annyiféle variáció van,hogy valamelyik sztárnak mindig padoznia kell.
Nem beszélve Bellettiről,aki kb annyi időt fog a pályán tölteni egész évben,mint régen egy hónap alatt.

Az én legerősebb 11-em:

Valdes
Zambrotta Puyol Marquez Gio(Silvinho)

Edmilson

Deco Xavi

Messi Eto'o Ronaldinho
visca el barca
Presidente del Barça

2006.08.18. 14:06:37

gentdelbarca írta:Szép a te kezdőd is, de Frank azért csak ért hozzá! :)
Egyébként Thuram nem szélső védő! :) 34 évesen már nem fog fel-le futkározni a szélen és beadogatni! :)
azért mert a juveban nem azt jatszotta, nem vagyok benne biztos h elfelejtette (34 éves létére)a klasszikus szélső játékot...
de én kibékulok egy zamb-puyol-rafa-sylva sorral is egy fene... :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2006.08.18. 14:14:53-kor.
Kép
gentdelbarca
Capitá del Barça

2006.08.18. 14:03:59

Szép a te kezdőd is, de Frank azért csak ért hozzá! :)
Egyébként Thuram nem szélső védő! :) 34 évesen már nem fog fel-le futkározni a szélen és beadogatni! :)
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
visca el barca
Presidente del Barça

2006.08.18. 13:58:24

hmmm...egy kicsit kezd elgondolkodtatni frank taktikája...pontosabban h kiket szerepeltet. tavaly nem volt híve az állandó játékos varialgatasnak (persze ha sok serult volt, akkor raszorult...), remeletem az iden az uj emberek érkeztével valamit varialni fog. nos, a tegnapi szuperkupa meccsen ennek jelét nem láttam. eto' o alltiolag harmatgyenge volt mégse hozta be a felkeszuleti meccseken paradézo eidurt. megvettuk a vilag top 10-be tartozo 2 vedot, nem jatszottak. persze elo lehet hozakodnia gyoztes csapaton ne valtoztass elven, de azert az h oleguer kezdo zamb pedig csak padozik (és ez szerintem egy jo darabig igy lesz...sajnos....) az azért luxus. zambrotta és thuram is rendelkezik akkora jatekintelligenciaval hogy pár meccs alatt felvegyék az általunk általaban diktalt tempot.
nem hinném hogy befolyasolna az eredményességet ha ilyen vedosurunk lenne: zamb-puyol-rafa-gio(sylva),vagy thuram-puyol-rafa-zamb.
persze amig az eredmények a mestert igazoljak addig egy szavunk sem lehet

én spec ilyen kezdot szeretnék:

------------------------------Valdes--------------------------------

---Thuram---------Puyol--------------Rafa---------Zambrotta---

-----------------------------Edmilson-------------------------------

---Messi-----------Xavi----------------Deco-------Ronaldinho---

------------------------------Eto'o---------------------------------

de mégegyszer hangsúlyozom, hogy amíg a kezdő 11 és taktika franket igazolja egyetlen rossz szavam sem lehet.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2006.08.17. 11:09:28

Sziasztok! Az előszezon jól sikerült, remélem a két kupát is sikerül begyűjteni, és akkor kellő önbizalommal tudunk nekivágni a következő szezonnak. Sztem most egy kicsit nehezebb dolgunk lesz a bajnoki cím megszerzése, mert a real és a valencia is jól erősített, és az atlético madrid is belehúzott. A realnál sok új játékos, és egy tapasztalt edző - capello - érkezett, aki rendbeszedi a játékosokat. De ettől függetlenül bizakodó vagyok, a védelem és a középpálya erősödött, már-már tömegnyomor van a két szerkezeti helyen, remélem az ebből adódó gondokat, esetleges sértődéseket meg tudja olfani a csapatvezetés. A középpályán deco-van bommel-edmilson-xavi-iniesta-motta tülekedik a négy helyért, de nem lesz talán belőle probléma. Saviola marad a csapatnál? Én örülök neki, de ha csak kispados lesz, akkor az rossz vért szülhet.
Nem tudom mit akar ez a Mir, esélytelen a választáson, csak nehogy belekavarjon a nyugalom vizébe. Nem lenne jó a zavarkeltés a három éve tartó nyugalmas, tisztességes és problémáktól mentes időszak után. Remélem laporta meggyőző fölénnyel nyer, és a zavarkeltők levonják a következtetéseket, és behúzzák fülüket-farkukat. varga tamás :D
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.08.10. 19:21:23

Nem úgy van, hogy 2007től lesz a feliratos mez???
Vagy valamit benéztem???
DavidsNeD
Jugador del Barça

2006.08.10. 18:56:52

Drigo írta:
DavidsNeD írta:Nem találtam jobb helyet neki: vki nem tudja h a unicef-es feliratozású mezből lehet majd kapni a lionsporton? Ha igen kb mikor?
Mivel most nincs vezetőség, így még a szerződést sem írták alá szeptember 3án lesz választás gondolom, akkor 10e körül megejtik az autogramm cserét aztán nem tom, hogy akkor most minden meccsen lesz-e a felirat, vagy sem, de szerintem október körül érkezhetnek meg az első olyan mezek magyarországra előbb semmiképpen
Thx! Akkor várok, mer nekem csak jobban tetszik az a feliratos :)
Drigo
Eurobarca Staff

2006.08.08. 22:17:06

DavidsNeD írta:Nem találtam jobb helyet neki: vki nem tudja h a unicef-es feliratozású mezből lehet majd kapni a lionsporton? Ha igen kb mikor?
Mivel most nincs vezetőség, így még a szerződést sem írták alá szeptember 3án lesz választás gondolom, akkor 10e körül megejtik az autogramm cserét aztán nem tom, hogy akkor most minden meccsen lesz-e a felirat, vagy sem, de szerintem október körül érkezhetnek meg az első olyan mezek magyarországra előbb semmiképpen
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Lezárt