Sziasztok! Az előszezon jól sikerült, remélem a két kupát is sikerül begyűjteni, és akkor kellő önbizalommal tudunk nekivágni a következő szezonnak. Sztem most egy kicsit nehezebb dolgunk lesz a bajnoki cím megszerzése, mert a real és a valencia is jól erősített, és az atlético madrid is belehúzott. A realnál sok új játékos, és egy tapasztalt edző - capello - érkezett, aki rendbeszedi a játékosokat. De ettől függetlenül bizakodó vagyok, a védelem és a középpálya erősödött, már-már tömegnyomor van a két szerkezeti helyen, remélem az ebből adódó gondokat, esetleges sértődéseket meg tudja olfani a csapatvezetés. A középpályán deco-van bommel-edmilson-xavi-iniesta-motta tülekedik a négy helyért, de nem lesz talán belőle probléma. Saviola marad a csapatnál? Én örülök neki, de ha csak kispados lesz, akkor az rossz vért szülhet.
Nem tudom mit akar ez a Mir, esélytelen a választáson, csak nehogy belekavarjon a nyugalom vizébe. Nem lenne jó a zavarkeltés a három éve tartó nyugalmas, tisztességes és problémáktól mentes időszak után. Remélem laporta meggyőző fölénnyel nyer, és a zavarkeltők levonják a következtetéseket, és behúzzák fülüket-farkukat. varga tamás