Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sehol nem találom ezt a progit az nso-nozsimiki írta:és ha nem csak a spanyol liga érdekel,a Nemzeti Sport Online-ról le tudod tölteni az Európai topligák(spanyol,angol,francia,olasz,német) szurkolói füzetét,ahol be lehet írni az összes meccshez az eredményt,és kiszámítja az aktuális tabellát automatikusan!visca el barca írta:bocs ha már volt vhol, de van bajnoki sorsolást fol lehet talalni? minden meccs erdekel nem csak a barca
+
nemsokár uefa+bl-t is le lehet tölteni!
és ha nem csak a spanyol liga érdekel,a Nemzeti Sport Online-ról le tudod tölteni az Európai topligák(spanyol,angol,francia,olasz,német) szurkolói füzetét,ahol be lehet írni az összes meccshez az eredményt,és kiszámítja az aktuális tabellát automatikusan!visca el barca írta:bocs ha már volt vhol, de van bajnoki sorsolást fol lehet talalni? minden meccs erdekel nem csak a barca
Ez sajnos így van:(,pedig milyen lenne már?Lujo írta:Azért ez elég rossz ötlet szerintem. Csak gondolj bele, hogy mindhárom játékos elég alacsony és nem túl erős testfelépítésű. Ez azért így sok lenne a jóból, hiába hangzik olyan csábítóan.Bodi írta:A sima bajnokikon amúgy sztem kezdhetne Iniesta Edmilson helyett,nagyon jó lenne egy Xavi-Iniesta-Deco hármas a középpályán.
Persze a keményebb meccseken ez nem megy,ott muszáj berakni egy vkp-t is!
Azért ez elég rossz ötlet szerintem. Csak gondolj bele, hogy mindhárom játékos elég alacsony és nem túl erős testfelépítésű. Ez azért így sok lenne a jóból, hiába hangzik olyan csábítóan.Bodi írta:A sima bajnokikon amúgy sztem kezdhetne Iniesta Edmilson helyett,nagyon jó lenne egy Xavi-Iniesta-Deco hármas a középpályán.
Persze a keményebb meccseken ez nem megy,ott muszáj berakni egy vkp-t is!
ellentmondásba keveredtélmrmonster írta:Nem értelek visca el barca, hiszen a Te csapatod gyakorlatilag ugyanaz, mint a Frank-é. Mert:
Zamb eddig játszott egy félidőt felkészülési meccsen, persze hogy nem rakja be egy Szuperkupa-döntőn kezdőnek. Idővel úgyis kezdő lesz Oleguer helyén. Sylva nagyott játszott tegnap is és nagyon megbízható, nincs gond vele.
Motta azért játszott (méghozzá kitűnően), mert Edmilson a válogatottal volt.
Messi is kezdő lesz, csak Rijkaard az "annyira nem fontos" meccseken Giuly-t kezdeti, hogy kapjon ő is elég lehetőséget.
Legfeljebb Thuram hiánya lehet kifogásolható, de szerintem nem szabad a középső kettőst megbontani miatta!
Az biztos látod, hogy el nem felejtette!visca el barca írta:azért mert a juveban nem azt jatszotta, nem vagyok benne biztos h elfelejtet (34 éves létére)a klasszikus szélső játékot...
de én kibékulok egy zamb-puyol-rafa-sylva sorral is egy fene...
azért mert a juveban nem azt jatszotta, nem vagyok benne biztos h elfelejtette (34 éves létére)a klasszikus szélső játékot...gentdelbarca írta:Szép a te kezdőd is, de Frank azért csak ért hozzá!
Egyébként Thuram nem szélső védő!34 évesen már nem fog fel-le futkározni a szélen és beadogatni!
Thx! Akkor várok, mer nekem csak jobban tetszik az a feliratosDrigo írta:Mivel most nincs vezetőség, így még a szerződést sem írták alá szeptember 3án lesz választás gondolom, akkor 10e körül megejtik az autogramm cserét aztán nem tom, hogy akkor most minden meccsen lesz-e a felirat, vagy sem, de szerintem október körül érkezhetnek meg az első olyan mezek magyarországra előbb semmiképpenDavidsNeD írta:Nem találtam jobb helyet neki: vki nem tudja h a unicef-es feliratozású mezből lehet majd kapni a lionsporton? Ha igen kb mikor?
Mivel most nincs vezetőség, így még a szerződést sem írták alá szeptember 3án lesz választás gondolom, akkor 10e körül megejtik az autogramm cserét aztán nem tom, hogy akkor most minden meccsen lesz-e a felirat, vagy sem, de szerintem október körül érkezhetnek meg az első olyan mezek magyarországra előbb semmiképpenDavidsNeD írta:Nem találtam jobb helyet neki: vki nem tudja h a unicef-es feliratozású mezből lehet majd kapni a lionsporton? Ha igen kb mikor?