cps46 írta:A támadójátékkal tegnap nem volt gond. Ugyan csak kb 4 értelmesnek mondható támadásunk volt, de ebből 2 gól lett, ami jónak mondható. Kezdőcsapatot elnézve ezt simán aláírtam volna előre is.
A gondok egyértelműen hátul vannak. 2-3 éve egy csomó hasonló idegenbeli meccsünk volt, amikor visszafogott játékkal is simán 2-3 gólt rúgva hoztuk el a 3 pontot a kisebb csapatokból. Most annyi a különbség, hogy ezek mellé bekapunk nevetséges gólokat, és így nem lehet nyerni. Az Atletico meccsig a legjobb védelmünk volt a ligában, azóta minden meccsen miattuk vesztettünk pontokat (3 meccsen legalább 4-et).
Nem hiszem, hogy Frank hibája az, hogy hirtelen az egész védősorunk meghülyült (azt leszámítva, hogy Puyolnak semmi keresnivalója a szélen), ugyanis gyermeteg egyéni hibákon mennek el a meccsek. Lassan ott járok, hogy visszasírom Oleguert, mert bár nem egy nagy játékos, de még kevesebb gólt kapunk róla közvetve, mint jelenleg Militoról vagy Abidalról.
Militonak remélem jót tesz a 2 meccs pihenő, bár a sérülések miatt nem tudom, milyen védelemmel fogunk kiállni. Szerintem még semmi nincs veszve, szerencsével még bárhol nyerhetünk.
pont ez a baj, hogy az ősszel szinte tökéletes védelem, mostanában állandóan hibázik. ősszel a támadók voltak hullagyengék, megjegyzem most sem ájulok el tőlük. egy Almeria ellen ne 4 helyzete legyen egy Barcanak.
szóval egyszer ez rossz, egyszer az rossz. akik éve elején jó teljesítményt nyújtottak, azok most gyengék. emellett szinte állandóan sérült a fél csapat.
Nem hiszem, hogy Frank hibája az, hogy hirtelen az egész védősorunk meghülyült
az egész csapat meghülyült. nincs állandó jó teljesítmény, 2-3 meccses jó sorozatok, aztán ugyanaz az elképzelés nélküli játék.
ezeket csak egy dologgal tudom magyarázni, a csapat mentálisan a mélyponton van. a hozzáállás, a koncentráció nem méltó a Barcelonahoz.
ez viszont egyértelműen és vita nélkül Rijkaard felelőssége.
marhára unom már ezt leírni, de amíg Frank ül a padon, addig mást nem várok. akármi is lesz a szezon végén (Bl, Liga, CdR), ha marad Frank, akkor hozzá kell szokni ehhez a játékhoz.