Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Vito
Llegenda del Barça

2008.03.17. 11:24:20

cps46 írta:A támadójátékkal tegnap nem volt gond. Ugyan csak kb 4 értelmesnek mondható támadásunk volt, de ebből 2 gól lett, ami jónak mondható. Kezdőcsapatot elnézve ezt simán aláírtam volna előre is.

A gondok egyértelműen hátul vannak. 2-3 éve egy csomó hasonló idegenbeli meccsünk volt, amikor visszafogott játékkal is simán 2-3 gólt rúgva hoztuk el a 3 pontot a kisebb csapatokból. Most annyi a különbség, hogy ezek mellé bekapunk nevetséges gólokat, és így nem lehet nyerni. Az Atletico meccsig a legjobb védelmünk volt a ligában, azóta minden meccsen miattuk vesztettünk pontokat (3 meccsen legalább 4-et).

Nem hiszem, hogy Frank hibája az, hogy hirtelen az egész védősorunk meghülyült (azt leszámítva, hogy Puyolnak semmi keresnivalója a szélen), ugyanis gyermeteg egyéni hibákon mennek el a meccsek. Lassan ott járok, hogy visszasírom Oleguert, mert bár nem egy nagy játékos, de még kevesebb gólt kapunk róla közvetve, mint jelenleg Militoról vagy Abidalról.

Militonak remélem jót tesz a 2 meccs pihenő, bár a sérülések miatt nem tudom, milyen védelemmel fogunk kiállni. Szerintem még semmi nincs veszve, szerencsével még bárhol nyerhetünk.
pont ez a baj, hogy az ősszel szinte tökéletes védelem, mostanában állandóan hibázik. ősszel a támadók voltak hullagyengék, megjegyzem most sem ájulok el tőlük. egy Almeria ellen ne 4 helyzete legyen egy Barcanak.

szóval egyszer ez rossz, egyszer az rossz. akik éve elején jó teljesítményt nyújtottak, azok most gyengék. emellett szinte állandóan sérült a fél csapat.
Nem hiszem, hogy Frank hibája az, hogy hirtelen az egész védősorunk meghülyült
az egész csapat meghülyült. nincs állandó jó teljesítmény, 2-3 meccses jó sorozatok, aztán ugyanaz az elképzelés nélküli játék.
ezeket csak egy dologgal tudom magyarázni, a csapat mentálisan a mélyponton van. a hozzáállás, a koncentráció nem méltó a Barcelonahoz.
ez viszont egyértelműen és vita nélkül Rijkaard felelőssége.

marhára unom már ezt leírni, de amíg Frank ül a padon, addig mást nem várok. akármi is lesz a szezon végén (Bl, Liga, CdR), ha marad Frank, akkor hozzá kell szokni ehhez a játékhoz. :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vito 2008.03.17. 13:50:19-kor.
cps46
Entrenador del Barça

2008.03.17. 10:45:11

A támadójátékkal tegnap nem volt gond. Ugyan csak kb 4 értelmesnek mondható támadásunk volt, de ebből 2 gól lett, ami jónak mondható. Kezdőcsapatot elnézve ezt simán aláírtam volna előre is.

A gondok egyértelműen hátul vannak. 2-3 éve egy csomó hasonló idegenbeli meccsünk volt, amikor visszafogott játékkal is simán 2-3 gólt rúgva hoztuk el a 3 pontot a kisebb csapatokból. Most annyi a különbség, hogy ezek mellé bekapunk nevetséges gólokat, és így nem lehet nyerni. Az Atletico meccsig a legjobb védelmünk volt a ligában, azóta minden meccsen miattuk vesztettünk pontokat (3 meccsen legalább 4-et).

Nem hiszem, hogy Frank hibája az, hogy hirtelen az egész védősorunk meghülyült (azt leszámítva, hogy Puyolnak semmi keresnivalója a szélen), ugyanis gyermeteg egyéni hibákon mennek el a meccsek. Lassan ott járok, hogy visszasírom Oleguert, mert bár nem egy nagy játékos, de még kevesebb gólt kapunk róla közvetve, mint jelenleg Militoról vagy Abidalról.

Militonak remélem jót tesz a 2 meccs pihenő, bár a sérülések miatt nem tudom, milyen védelemmel fogunk kiállni. Szerintem még semmi nincs veszve, szerencsével még bárhol nyerhetünk.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Aprieto

2008.03.17. 10:12:34

:)
Mert velük szárnyalunk?
Ugyanmár. Itt az agyakban van a probléma. De az nem kicsi. Messi viszi a fényt, a játékot, a stílust a csapatba. Ronaldinho már nagyon régóta nem... Marquez? Miről beszélünk?

Kreatív, megújulni tudó emberek kellenek az edzői stábba, egy színvonalas jobbhátvéd, aki ezt a stílust tudja játszani... támogatni a támadásokat, összedolgozni Messivel... /aki amúgy félévente ha kipasszolja a felfutó embernek/... aztán nagyon más nem.

De minden az edzőnél kezdődik, amíg Frank kolbászol a padon nem lesz itt semmi sem és ezt mindenki látja csak az illetékes nem. Ez a baj.
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.17. 09:27:46

No comment!!!!! Ez már túlzás!!!!! Itt látszik, hogy a barca roni, messi, marquez, stb nélkül, szinte 0!

VISCA EL BARCELONA
Tomi
Jugador del Barça

2008.03.17. 09:25:52

Az angol válogatott valóban nem a legerősebb, de a ligájuk (be kell látni) a legjobb. A ligájuk legnagyobb erénye a hatalmas iram, ami egyébként a sok külföldi érkezésével is megmarad. Náluk minden meccs "vérremenő" óriási küzdelem, míg a spanyol ligában gyakran lötyögés, tili-toli folyik a pályán. Technikailag nincs nagy különbség, bár hozzáteszem Angliában abban a pokoli tempóban megcsinálni azt amiket Ronaldo vagy mondjuk Nani szokott elismerésre méltó. Mindent összevetve az angol liga jobban fel tudja készíteni a csapatait a bl-re mint a spanyol vagy az olasz.

Most már szinte biztos, hogy elúszott a bajnokság. Ha tegnap 5 pont lett volna a különbség, akkor azt mondon van esély, de a 7 az már sok. Halvány esélyt még látok, hiszen a Realnak most 2 nehéz meccse jön a Valencia illetve a Sevilla ellen, bár mindkettő hazai pályán. Ha itt esetleg kétszer botlanának...
erre kicsi az esély, mindegy hátha megesik.
Egyébként ti azt értitek, hogy ha a csapat "jellege" (sok sérült) nem teszi lehetővé a 4-3-3-at akkor miért abban játszunk??? Bojan-ra rá akarja erőltetni Frank azt a játékot, amit Messi is szokott játszani, de ő igazából befejező csatár, aki magának is ki tudja dolgozni a helyzetet.
Kép
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.17. 09:11:05

ennyit tudunk?nem?

A bajnokság meg már régen elúszott nekünk csak sokkan csak most látják
ezt be.Egyébként meglehet itt Rijkaardnak 4-3-3 felállásal felálni ha egysz
-er a védelem bizonyitotta hogy mennyit ér.Átigazolási politikánk is kitűnő
hiszen nagy szükség volt itt Thuramra a maga 36 évével akkor Sir Gudhjon
-senre akkor Edmilsonra is és mégegy párr kiváló játékosra akit MR.Lapor
-ta úr hozott ide.És most jutott eszébe hogy létezik P.Lahm,D.Alvés.........
ezért csak 1 kérdésem lenne JOAN MIÉRT NEM GONDOLKOZTÁL ELŐBB????
tudtad nagyon jól Lahm és Alvés meg Garay is kiváló labdarúgó akkor
neked miért volt égető szükséged 3-4 olyan játékosra akik még 1-sem
tesznek ki?hmmm.
Tök mindegy hogy milyen alakzattal lépnek fel ha egy 0-ák?????????????
(Eto,Henry,Xavit,Iniestát,és Bojant kivéve.)
Ha ezt szegény Crujff nézte vagy Vaan Gaal vagy Kluivert
szerintem szégyenükben ott hagyták a tv-t.
És ezt a még magyarázhatja itt pár ember de szemüknek higyenek ne
a sajtónak amilyen teljesitményt nyújt egész szezon allatt a csapatt.
Bekell látni ezt elkúrtúk VÉGGGGGGEEEEEEEEEEEE a dalnak vége a
Ligának.És gondolom a Bl-re meg ezek után nem is gondol senki
mert ha túléljük esetleg a Schalkét akkor is ott lesz a MU és a Roma
akitől ilyen játékkal biztosan elbukúnk sztem.
aronba
Jugador d'estrella

2008.03.17. 09:06:48

Nézd omega, az hogy a múltban mi volt mellékes, akkor amikor az angolok VB-t nyertek még többnyire majd minden valamire való játékos az angol ligában angol, bagy britt volt. Most meg, jó, van Rooneyük, Cole gyerekek, Wright gyerek Lampard Gerard, meg ha jól játszik Owen Meg Terry. A Többiek vicc.
Negyven éve az angol vállogatottal nem történt volna meg, hogy otthon kikap a Jugó válogatottól (akkor még horvát nem volt)
FRenntartom, hogy az angol vállogatott addig nem ér el nagy sikereket, amíg a külföldi zsoldosok alkotják a sztárok nagy részét, ők a zsebükért játszanak nem Angliáért.
Sajnálom régen szerettem nézni az angol vállogatott játékát de a mostaniak?
Szánalom. Hozzájuk képest a mostani spanyol vállaogatott világszám
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.17. 08:18:34

Gyerekek ez a tegnapi meccs volt a pont az íre. Ez a bajnokság már elment, mondjuk már nem a tegnapi meccsen. Madrid hiába játszik [auto_cenzúra], ha mi még őket is alul tudjuk múlni. És akkor még ott van az el classico is, ami Madridban lesz. Otthon tuti nem fogjuk megverni őket, lehetnek akármilyen rettenet formában. Ellenünk majd felszívják magukat.
Kupa: hát abban se vagyok biztos, hogy van ott valami keresnivalónk. Ezzel a játékkal még a Valencián se fogunk túljutni.
Bl: Ugyanncsak ezzel a teljesítménnyel a shalke röhögve kiver minket. Ha meg túl is jutunk rajtuk valamilyen csoda folytán, akkor a MU (vagy a Roma) már biztos, hogy túl nagy falat lesz.

Szvsz idén se fogunk nyerni semmit. Ha csak a játékosok mentalitásában valmi őrült nagy fordulat nem áll be. De ebben már valahogy nem tudok bízni.
Én lennék a legboldogabb, ha a srácok rámcáfolnának...
Sokat hajtogattuk már, de tényleg megérett a változások ideje. Rijkaardnak nyáron menni kell, nincs más választás és a keretre is ráfér egy kis vérátömlesztés. Neveket nem akarok felsorolni, hogy kinek kell mennie és kinek jönnie, de egy számomra biztos, hogy fiatal sikerre éhes játékosokat kell idehozni és azokon a playákon akik itt jól elvannak a csapatnál és felveszik a több számjegyű fizetésüket túl kell adni.
Hát röviden ennyi a véleményem. Ez a csapat ebben a formában már nem képes sikereket elérni. Sajnos.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.03.17. 07:17:23

aronba írta:Igen nyugodta külön lehet választani az angol focit a premier league-től. Az angol bajnokság valóban a legszinvonalasabb, de nem az angol játékosok miatt, C. Ronaldo, Tevez, Cesc, Terry, Drogba, Nani, Hleb, Rosicky, Vidic, é sorolhatnám még a neveket teszik eladhatóvá a premier league-t. Jól megnézhetnék magukat az angolok, ha a bajnokságukban csak angolok játszanak. Jó van Lampard, Gerard, Cole-gyerekek, Wright-Philips, Rooney, de a nagy sztárok majd kétharmada külföldi.
Az angol foci meg kínlódik, jó péda erre, hogy ki sem jutottak az EB-re. Én már rég a spanyolfociért rajongok, s úgy vagyok vele, hogy inkább legyen egy jó nem zeti vállogatott, s a bajnokság legyen csak a második Európában, mintsem, hogy egy zsoldosokból összeverődött bajnokságot nézzek, közben meg a vállogatott menjen ezerrel a lejtőn.
mert a spanyol válogatott aztán [auto_cenzúra] jó ám. néha náluk is csak egy hajszálon múlott, hogy kijutnak-e a világversenyekre. és nem kell azzal jönni, hogy azért, mert a spanyol szövkapok általában totál idióták. az angol kapitányok is, általában.. a játékosok képességeivel ott sincs gond.
az angoloknak legalább egy vb-jük van. rendszeresen alulteljesítenek a spanyol nemzeti csapatok.
de talán majd most. vagy ha nem most, akkor 2010-ben, akkor már del bosque lesz..
LaPulga19
Barça C
Kapcsolat:

2008.03.17. 06:53:06

Évek óta a Barcának szurkolók, a szívem örökké az övék. De a tegnapi meccs nagyon szomorú volt sajna. Hát körülbelül a tegnapi meccsen mutatott játék kitette egy NB1-es csapatnak a játékát. Én is tudom hogy hiányzik Messi, Ronaldinho,Deco,Yaya, de arról még egy Almeriat meglehetett volna verni. A csapatnak itt volt a lehetőség, bukott a Real, de nem tudtunk élni vele. Azt sem értettem, hogy 1-1-es játékállásnál a csapat miért játszott végig hátrafele, és szinte mert csak Gudy akarta a támadásokat. Aztán egy villanásból megszereztük a vezetést, de még utánna is csak rejteni próbáltuk a labdát, meg hagytuk jönni fel az Almeriat. Elhiszem hogy Milito kiálítása után nehezebb lett volna támadni, de addig miért nem lehetett normálisan amig nem állították ki?
Remélem a csapat összeszedi magát, biztos a Real is még fog hibázni, csak sajna ez a játék a Schalke és a Valencia ellen is kevés lesz majd. Bár addigra felépülnek a sérültek közül páran.
Remélem hogy a csapat most már majd Messi nélkül is hozza a meccseket, mert sajna mintha a kedvencem nélkül nem tudnának rendesen játszani. Ha megverjük a Schalket, és továbbmegyünk akk a Róma vagy az MU ellen ott lehet majd Messi is, és esélyünk lehet a bl-re. A kupát is megnyerhetjük még, a Valencia verhető. A bajnokságban pedig már tényleg nem szabad hibázni.
„Nem jut a Lyon el messzire, ha nem figyelnek Lionel Messire.”
kennyke04
Entrenador del Barça

2008.03.17. 01:26:29

Hiába kapunk kevés gólt sztem nem türközi igazából milyen hibákat vétünk! most is volt egy ártatlan helyzet edmilson futkos a labda után majd a támadó nem is gyorsan megfordul edmilson megáll és mindenki más is! persze h ellőte!senki se lépet ki rá!nem rajtunk mulot az se!nagyon sok gólt kaptunk abidal oldaláról!nem feltételen az ő hibája mert sokszor kényszerül behúzódni a középső védők mellé mert a középpályás védekezésünk borzalmas, amikor yaya játszik ez nem annyira jellemző bár mostanába nem volt ott és hát látjuk is az eredményeket...xavi sokat hajt és viszaér védekezni,iniesta amikor előre van tolva nem mindig,messi szinte soha nem jön át saját térfélre és sajnos 4-3-3ba luxus h 3támadó elől maradjon és a 3kp ból is csak későn ér vissza akár 1is!a védőink meg mostanába elég sokat bakiznak, oké csak emberek, de egy puyol milito ennyire hátul ne próbáljon már inkább rizikóst paszt adni vagy leginkább csellózni!
aronba
Jugador d'estrella

2008.03.17. 00:05:52

Igen nyugodta külön lehet választani az angol focit a premier league-től. Az angol bajnokság valóban a legszinvonalasabb, de nem az angol játékosok miatt, C. Ronaldo, Tevez, Cesc, Terry, Drogba, Nani, Hleb, Rosicky, Vidic, é sorolhatnám még a neveket teszik eladhatóvá a premier league-t. Jól megnézhetnék magukat az angolok, ha a bajnokságukban csak angolok játszanak. Jó van Lampard, Gerard, Cole-gyerekek, Wright-Philips, Rooney, de a nagy sztárok majd kétharmada külföldi.
Az angol foci meg kínlódik, jó péda erre, hogy ki sem jutottak az EB-re. Én már rég a spanyolfociért rajongok, s úgy vagyok vele, hogy inkább legyen egy jó nem zeti vállogatott, s a bajnokság legyen csak a második Európában, mintsem, hogy egy zsoldosokból összeverődött bajnokságot nézzek, közben meg a vállogatott menjen ezerrel a lejtőn.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.16. 23:41:15

aynas írta:ma egy játékost sem lehet kiemelni.
nem bírtuk el edmilsont és gudit egyszerre a pályán.
milito pepe védőpároshoz mit szóltok? azért legyünk korrektek. ne mindig csak szegény pepét találjuk meg. a mi védőink se jobbak. max milito olcsóbb volt.
a védelmen ment el a meccs. talán elhamarkodott volt azt írni, hogy milito és abidal jó igazolás volt. több gólban is benne voltak, ha úgy nézzük meccsek mentek el rajtuk. az összeset ne makarom felsorolni, de az utóbbi 3-ban benne voltak rendesen. és a baj az hogy a többi védőt se tudom dícsérni.

az egyetlen pozitívum, hogy nem kaptunk ki, illetve hoztunk egy pontot a madridon.
Sajnos ezt eddig nem lehetett mondani, az elmúlt meccseken mutatott hibák után már lehet, de nem kell... Az ár/érték arány sokkal-sokkal magasabb, mint Pepe esetében, s eddig egetvető hibákat ritkán láttunk tőle, alapember... Pepe sokkal szélsőségesebb produktumot mutat...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.16. 23:38:37

aronba írta:Az angol foci sem tökéletes, ott a MU már négy veresége van, az Arsenalnak meg 10 döntetlenje. Bakiznak ott is bőven a csapatok, s mégis bajnokok lehetnek. Az angol liga sem tőkéletes
Sokkal kiegyenlítettebb..., sokkal magasabb színvonalú, egy jó formában lévő Barca nem betlizne a La Liga-ban ennyit
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
aronba
Jugador d'estrella

2008.03.16. 23:36:18

Az angol foci sem tökéletes, ott a MU már négy veresége van, az Arsenalnak meg 10 döntetlenje. Bakiznak ott is bőven a csapatok, s mégis bajnokok lehetnek. Az angol liga sem tőkéletes
Dave87
Capitá del Barça

2008.03.16. 23:07:15

Ennyit nem lehet hibázni, annyi esélyünk volt már!!!! Miért nem használtuk ki?
Továbbra is azt modom, a "gyengék között a legjobb" kapja a bajnoki címet. Aztán lehet szidni Taylort, meg az angol focit, de aki ott ennyit hibázik utána fejvesztve szalad a BL indulás helye (gy.k. 4. hely) után.
Gudjohnsen, Edmilson, Giovani vírusok!!!
haze71
Entrenador del Barça

2008.03.16. 23:05:12

aronba írta:Azért csak ki kell oztani az első helyet is. bajnok az akinek a legtöbb pontja van, az a legjobb vagy legkevésbbé rossz csapat, van aki azt írta adjuk a Villareálnak a bajnoki c1met mi jogon? a Madrid oda vissza bucira verte őket.
Ja! Ők meg minket... És még nem voltunk Madridban...
aronba
Jugador d'estrella

2008.03.16. 22:58:29

Azért csak ki kell oztani az első helyet is. bajnok az akinek a legtöbb pontja van, az a legjobb vagy legkevésbbé rossz csapat, van aki azt írta adjuk a Villareálnak a bajnoki c1met mi jogon? a Madrid oda vissza bucira verte őket.
aynas
Capitá del Barça

2008.03.16. 22:50:43

ma egy játékost sem lehet kiemelni.
nem bírtuk el edmilsont és gudit egyszerre a pályán.
milito pepe védőpároshoz mit szóltok? azért legyünk korrektek. ne mindig csak szegény pepét találjuk meg. a mi védőink se jobbak. max milito olcsóbb volt.
a védelmen ment el a meccs. talán elhamarkodott volt azt írni, hogy milito és abidal jó igazolás volt. több gólban is benne voltak, ha úgy nézzük meccsek mentek el rajtuk. az összeset ne makarom felsorolni, de az utóbbi 3-ban benne voltak rendesen. és a baj az hogy a többi védőt se tudom dícsérni.

az egyetlen pozitívum, hogy nem kaptunk ki, illetve hoztunk egy pontot a madridon.
Dave87
Capitá del Barça

2008.03.16. 22:46:50

Lehet, h még a második helyért is küzdeni kell???
Talán a sors ver minket...
Visca el Barca!!!!!!
Morminho
Entrenador del Barça

2008.03.16. 22:28:07

A Real meccsről a madridistán mondták meg a frankót:
madridista.hu írta:Mindkét csapatot haza kellett volna küldeni, és levonni tőlük 3-3 pontot – a foci meggyalázása címén -, mert még az is élvezetesebb lett volna, mint a 90 perc, és beszélni is tudtunk volna róla.
csabcsi007
Barça B

2008.03.16. 22:28:01

Kedves szurkolótársaim!
Elkeseredett vagyok, mert év elején bíztam a jó igazolásokban.
Ha olyan csapatunk lenne, mint 2 éve volt, hülyére vernénk a mezőnyt és már most bajnokok lennénk.
-Xavi húzza/húzta a csapatot, pedig a gólszerzés nem neki a feladata.
-Abidal zseniálisnak indult, de leghamarabb ő szürkült bele a mezőnybe és most követi Milito is! Szerintem jobban járunk a Sylvinho játszik, mert Ronival jól megértik egymást (persze ha Roni nem lenne folyton sérült)
-Deco sérülései már-már gyanúsak...
-Messire lehet fogni, de nem csak a hiánya miatt van baj.
-Iniesta fáradt
-Puyol nem jobbszélső védő (de még így is jobb, mint az az őskatalán hülye)
-Thuram lassú
-Henry-ról meg mindeni mást mond (nem a posztján játszik;sérült;családi okok---- hát ki tudja?)
-Edmilson elfelejtett focizni, pedig sokszoros brazil válogatottról beszélünk
-Roniról pedig külön regényt írhatnék
Na de mindegy...ez a bajnokság nevetséges, én az I.helyet nem osztanám ki, mert nem érdemli meg senki!
aronba
Jugador d'estrella

2008.03.16. 22:25:29

Másrészt a Barca csak a 71 perctől volt 10 emberrel. Addig símán eldönthették volna a meccset. A depor mmeg nem focizott le senkit, még csak azt sem mondanám, hogy megérdemelten nyert. Egy kósza góllal. Evvel az erővel a Madrid is nyerhetet volna
vaLe5
Jugador d'estrella

2008.03.16. 22:13:26

Real Madrid 5 írta:"lefociztak minket"???
Csak mert a Depor nem volt olyan kétségbeejtően kilátástalan és uncsi mint mi, meg volt 2 helyzetük, attól még ők is elképesztően rosszul játszottak, ha meg a védekezést vesszük abban partiban voltunk velük.
JO bocs kicsit túl erősen fogalamztam , de tényleg megérdemelték a győzelmet.
Real Madrid 5
Jugador del Barça

2008.03.16. 21:59:12

vaLe5 írta:Másrészt ahogy a madrid játszik ők is Sokat fog még bukni , mert még nálunk is SOKKAL s.z.arabbak voltak, mi x-eltünk 2 ponteugás miatt , de ha Henry ( aki mecsek óta messze a legrosszabb) berugja szinte üres kapura , az 5ös ről akkor "simán" nyerünk .DE a madrid nem is lőtt kapura gyakorlatilag.És lefocizták őket , + mi 10 emberrel voltunk , persze ez mind nem mentség a mai produkcióra , de azt túlzás irni hogy: "100% hogy nem nyerünk madridban" , meg " a madrid biztos nem bukik többet". Szóval azon múlik ki bukik többet.

A remény hal meg utoljára. :wink: :)
"lefociztak minket"???
Csak mert a Depor nem volt olyan kétségbeejtően kilátástalan és uncsi mint mi, meg volt 2 helyzetük, attól még ők is elképesztően rosszul játszottak, ha meg a védekezést vesszük abban partiban voltunk velük.
Lezárt