2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
pont ez a baj, hogy az ősszel szinte tökéletes védelem, mostanában állandóan hibázik. ősszel a támadók voltak hullagyengék, megjegyzem most sem ájulok el tőlük. egy Almeria ellen ne 4 helyzete legyen egy Barcanak.cps46 írta:A támadójátékkal tegnap nem volt gond. Ugyan csak kb 4 értelmesnek mondható támadásunk volt, de ebből 2 gól lett, ami jónak mondható. Kezdőcsapatot elnézve ezt simán aláírtam volna előre is.
A gondok egyértelműen hátul vannak. 2-3 éve egy csomó hasonló idegenbeli meccsünk volt, amikor visszafogott játékkal is simán 2-3 gólt rúgva hoztuk el a 3 pontot a kisebb csapatokból. Most annyi a különbség, hogy ezek mellé bekapunk nevetséges gólokat, és így nem lehet nyerni. Az Atletico meccsig a legjobb védelmünk volt a ligában, azóta minden meccsen miattuk vesztettünk pontokat (3 meccsen legalább 4-et).
Nem hiszem, hogy Frank hibája az, hogy hirtelen az egész védősorunk meghülyült (azt leszámítva, hogy Puyolnak semmi keresnivalója a szélen), ugyanis gyermeteg egyéni hibákon mennek el a meccsek. Lassan ott járok, hogy visszasírom Oleguert, mert bár nem egy nagy játékos, de még kevesebb gólt kapunk róla közvetve, mint jelenleg Militoról vagy Abidalról.
Militonak remélem jót tesz a 2 meccs pihenő, bár a sérülések miatt nem tudom, milyen védelemmel fogunk kiállni. Szerintem még semmi nincs veszve, szerencsével még bárhol nyerhetünk.
az egész csapat meghülyült. nincs állandó jó teljesítmény, 2-3 meccses jó sorozatok, aztán ugyanaz az elképzelés nélküli játék.Nem hiszem, hogy Frank hibája az, hogy hirtelen az egész védősorunk meghülyült
mert a spanyol válogatott aztán [auto_cenzúra] jó ám. néha náluk is csak egy hajszálon múlott, hogy kijutnak-e a világversenyekre. és nem kell azzal jönni, hogy azért, mert a spanyol szövkapok általában totál idióták. az angol kapitányok is, általában.. a játékosok képességeivel ott sincs gond.aronba írta:Igen nyugodta külön lehet választani az angol focit a premier league-től. Az angol bajnokság valóban a legszinvonalasabb, de nem az angol játékosok miatt, C. Ronaldo, Tevez, Cesc, Terry, Drogba, Nani, Hleb, Rosicky, Vidic, é sorolhatnám még a neveket teszik eladhatóvá a premier league-t. Jól megnézhetnék magukat az angolok, ha a bajnokságukban csak angolok játszanak. Jó van Lampard, Gerard, Cole-gyerekek, Wright-Philips, Rooney, de a nagy sztárok majd kétharmada külföldi.
Az angol foci meg kínlódik, jó péda erre, hogy ki sem jutottak az EB-re. Én már rég a spanyolfociért rajongok, s úgy vagyok vele, hogy inkább legyen egy jó nem zeti vállogatott, s a bajnokság legyen csak a második Európában, mintsem, hogy egy zsoldosokból összeverődött bajnokságot nézzek, közben meg a vállogatott menjen ezerrel a lejtőn.
Sajnos ezt eddig nem lehetett mondani, az elmúlt meccseken mutatott hibák után már lehet, de nem kell... Az ár/érték arány sokkal-sokkal magasabb, mint Pepe esetében, s eddig egetvető hibákat ritkán láttunk tőle, alapember... Pepe sokkal szélsőségesebb produktumot mutat...aynas írta:ma egy játékost sem lehet kiemelni.
nem bírtuk el edmilsont és gudit egyszerre a pályán.
milito pepe védőpároshoz mit szóltok? azért legyünk korrektek. ne mindig csak szegény pepét találjuk meg. a mi védőink se jobbak. max milito olcsóbb volt.
a védelmen ment el a meccs. talán elhamarkodott volt azt írni, hogy milito és abidal jó igazolás volt. több gólban is benne voltak, ha úgy nézzük meccsek mentek el rajtuk. az összeset ne makarom felsorolni, de az utóbbi 3-ban benne voltak rendesen. és a baj az hogy a többi védőt se tudom dícsérni.
az egyetlen pozitívum, hogy nem kaptunk ki, illetve hoztunk egy pontot a madridon.
Sokkal kiegyenlítettebb..., sokkal magasabb színvonalú, egy jó formában lévő Barca nem betlizne a La Liga-ban ennyitaronba írta:Az angol foci sem tökéletes, ott a MU már négy veresége van, az Arsenalnak meg 10 döntetlenje. Bakiznak ott is bőven a csapatok, s mégis bajnokok lehetnek. Az angol liga sem tőkéletes
Ja! Ők meg minket... És még nem voltunk Madridban...aronba írta:Azért csak ki kell oztani az első helyet is. bajnok az akinek a legtöbb pontja van, az a legjobb vagy legkevésbbé rossz csapat, van aki azt írta adjuk a Villareálnak a bajnoki c1met mi jogon? a Madrid oda vissza bucira verte őket.
madridista.hu írta:Mindkét csapatot haza kellett volna küldeni, és levonni tőlük 3-3 pontot – a foci meggyalázása címén -, mert még az is élvezetesebb lett volna, mint a 90 perc, és beszélni is tudtunk volna róla.
JO bocs kicsit túl erősen fogalamztam , de tényleg megérdemelték a győzelmet.Real Madrid 5 írta:"lefociztak minket"???
Csak mert a Depor nem volt olyan kétségbeejtően kilátástalan és uncsi mint mi, meg volt 2 helyzetük, attól még ők is elképesztően rosszul játszottak, ha meg a védekezést vesszük abban partiban voltunk velük.
"lefociztak minket"???vaLe5 írta:Másrészt ahogy a madrid játszik ők is Sokat fog még bukni , mert még nálunk is SOKKAL s.z.arabbak voltak, mi x-eltünk 2 ponteugás miatt , de ha Henry ( aki mecsek óta messze a legrosszabb) berugja szinte üres kapura , az 5ös ről akkor "simán" nyerünk .DE a madrid nem is lőtt kapura gyakorlatilag.És lefocizták őket , + mi 10 emberrel voltunk , persze ez mind nem mentség a mai produkcióra , de azt túlzás irni hogy: "100% hogy nem nyerünk madridban" , meg " a madrid biztos nem bukik többet". Szóval azon múlik ki bukik többet.
A remény hal meg utoljára.![]()