torrestoni írta:
Di Maria beválhat, de nem értem ezeket az igazolásokat. Csihrinszkij és ő a legjobb példa. Szerintem a kutya nem érdeklődött irántuk a két klubon kívül, erre az edzők olyannyira akarták, hogy végül messzemenően irreális összeget kifizettek értük. Ez a 25+5M, vagy 25+12M is abnormális. Nem értem, mi értelme volt erőltetni 20-22M felett...
Persze, nem vagyok jós, nem is kívánom, hogy az ukránhoz hasonló hígf0s teljesítményt nyújtson, s talán ő a kezdőcsapatba is érkezett. Ha lehetőséget kap, biztosan hasznos, jó játékossá válik.
nem is szándékozom edző lenni
Di Maria, ha minden igaz 25 volt és évi 5 millióban lesz törlesztve
és így már messze nem olyan vészes.
Főleg,hogy a Realban 1.idényében már 30 éves lesz. Szóval közel sem egy fiatal tehetséget,vagy 25éves jó játékost vesznek.
lehet én nem tudok számolni meg én vagyok hülye, de ez vhogy sehogy se akar összejönni nekem, mivel most 28....
Del Horno,Mikelből se lett vmi nagy srác ahoz képest,h h fel volt sztárolva.Duffra nemtom, hogy emlékszel 1kitűnő játékos volt,de kreativ és emiatt el kellett menie a chealseaből.Az ő karrierjét mourinho tette tönkre.Az nterbe talán santon lett az ő ideje alatt jó játékos,de santont már az előző edző is gyakran játszatta.Ivanovics is a chelseaben játszott,nagyon jó kis player,de ,hogy nem vette észre mourinho?
hát nekem ezek közül egyik se számít akkora, hú de nagy tehetségnek...
persz jó kis playerek, de ha én mennék el Mourinhohoz én se lennék világsztár

Duffra visszatérve még ő volt ezek közül talán még a legjobb de abba a cselszkibe neki nem lehetett meg hosszútávon a kezdő...
akkor jött ám Abramovic is és akkor jöttek ám a jobbnál jobb játékosok akiknek játszaniuk kellett....
Mourinho első évében még nagyon sokat játszott Duff, sőt még a körülményekhez képest a következőben is, csak hát Abramovic....
és utána ha jól emlékszem lépett is Duff.