Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
ferninho
Madridista

2010.06.29. 14:16:44

torrestoni írta: Di Maria beválhat, de nem értem ezeket az igazolásokat. Csihrinszkij és ő a legjobb példa. Szerintem a kutya nem érdeklődött irántuk a két klubon kívül, erre az edzők olyannyira akarták, hogy végül messzemenően irreális összeget kifizettek értük. Ez a 25+5M, vagy 25+12M is abnormális. Nem értem, mi értelme volt erőltetni 20-22M felett...

Persze, nem vagyok jós, nem is kívánom, hogy az ukránhoz hasonló hígf0s teljesítményt nyújtson, s talán ő a kezdőcsapatba is érkezett. Ha lehetőséget kap, biztosan hasznos, jó játékossá válik.
nem is szándékozom edző lenni :lol:
Di Maria, ha minden igaz 25 volt és évi 5 millióban lesz törlesztve :)
és így már messze nem olyan vészes.
Főleg,hogy a Realban 1.idényében már 30 éves lesz. Szóval közel sem egy fiatal tehetséget,vagy 25éves jó játékost vesznek.
lehet én nem tudok számolni meg én vagyok hülye, de ez vhogy sehogy se akar összejönni nekem, mivel most 28....
Del Horno,Mikelből se lett vmi nagy srác ahoz képest,h h fel volt sztárolva.Duffra nemtom, hogy emlékszel 1kitűnő játékos volt,de kreativ és emiatt el kellett menie a chealseaből.Az ő karrierjét mourinho tette tönkre.Az nterbe talán santon lett az ő ideje alatt jó játékos,de santont már az előző edző is gyakran játszatta.Ivanovics is a chelseaben játszott,nagyon jó kis player,de ,hogy nem vette észre mourinho?
hát nekem ezek közül egyik se számít akkora, hú de nagy tehetségnek...
persz jó kis playerek, de ha én mennék el Mourinhohoz én se lennék világsztár :D
Duffra visszatérve még ő volt ezek közül talán még a legjobb de abba a cselszkibe neki nem lehetett meg hosszútávon a kezdő...
akkor jött ám Abramovic is és akkor jöttek ám a jobbnál jobb játékosok akiknek játszaniuk kellett....
Mourinho első évében még nagyon sokat játszott Duff, sőt még a körülményekhez képest a következőben is, csak hát Abramovic....
és utána ha jól emlékszem lépett is Duff.
madridista
Sanama
Llegenda del Barça

2010.06.29. 13:34:11

daffy írta:
LG írta:Amennyiben euró, akkor nagyon jól jár vele a Real ennyiért. Én 40M alatt nem adnám az Inter helyébe.
Pepét meg már eddig is annyira gyűlöltem, amit már fokozni nem lehet semmivel, már ezzel sem. Remélem utólag eltiltják jó pár meccsre.
nézd,maicon kijelentette,hogy el akar jönni,a real várt 1 hónapot és az árról folyamatosan alkudoztak. jelenleg úgy állunk,hogy maicon eredeti kb 40 milliós árához képest ha 30ba hozzuk,akkor egy 10est alkudtunk.di maria esetében ugyan ez. eredetileg 40 millió volt,de ő jönni akart,a real meg szintén várt egy hónapot és láss csodát,25+3 milla lett az ára.
Főleg,hogy a Realban 1.idényében már 30 éves lesz. Szóval közel sem egy fiatal tehetséget,vagy 25éves jó játékost vesznek.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.06.29. 13:30:46

ferninho írta:... én is ezt csinálnám Maradona helyében, de akkor minek vannak a pályán szélsők?
Szerintem egyikőtöknek sem az edzői pálya a legalkalmasabb... :D

Elég nagy gond, hogy az argentin középpálya ennyire lagymatag, s Messinek is a felezővonalnál, háttal a kapunak, hátában három emberrel, s a komplett védelemmel van esélye találkozni a bogyóval. Mindegy, nem ide tartozik.

Di Maria beválhat, de nem értem ezeket az igazolásokat. Csihrinszkij és ő a legjobb példa. Szerintem a kutya nem érdeklődött irántuk a két klubon kívül, erre az edzők olyannyira akarták, hogy végül messzemenően irreális összeget kifizettek értük. Ez a 25+5M, vagy 25+12M is abnormális. Nem értem, mi értelme volt erőltetni 20-22M felett...

Persze, nem vagyok jós, nem is kívánom, hogy az ukránhoz hasonló hígf0s teljesítményt nyújtson, s talán ő a kezdőcsapatba is érkezett. Ha lehetőséget kap, biztosan hasznos, jó játékossá válik.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
lopakodo
Capitá del Barça

2010.06.29. 13:13:42

ferninho írta:de egy fontos tényezőt elfelejtetek... Mourinhónál egy fiatalt említsetek meg akinek ő szabta el a karrierjét....
Del Horno,Mikelből se lett vmi nagy srác ahoz képest,h h fel volt sztárolva.Duffra nemtom, hogy emlékszel 1kitűnő játékos volt,de kreativ és emiatt el kellett menie a chealseaből.Az ő karrierjét mourinho tette tönkre.Az nterbe talán santon lett az ő ideje alatt jó játékos,de santont már az előző edző is gyakran játszatta.Ivanovics is a chelseaben játszott,nagyon jó kis player,de ,hogy nem vette észre mourinho?

Mert mourinho se 1 isten,jó edző,elismerem,de nagyképű,flegma.+a mostani real mondhatni szimpatikus is volt,mert majdnem mindig felvállalták a támadó játékot.Az más,h igy se tudtak nyerni semmit,mert van 1 olyan csapat,mnt a barca,amit jelenleg ilyen teljesitménnyel se lehet legyőzni.De mourinhoval semmi támadás nem lesz,olyan lesz,mint az inter.Lehet, h jobb lesz a csapat és nyertek vmit,de...olyan játékotok lesz,ami szégyenteljes lesz spanyolországban.Lehet, hogy a focit gólra játszák,nem zsonglőrködés,viszont én 1 embert se tudok mondani,aki amiatt szerette meg azt a klubot amit,mert céltudatosan,masszivan védekezve játszottak.Anno nagy chealseautáló voltam,de ancelottival egyre szimpatikusabb lesz az a klub is.Sőt.Szép játékkal is lehet bajnokságot nyerni,még angliába is.

Morinhohoz visszatérve,tudsz olyan játékost mondani,akit ő tett naggyá?Ilyen Militot meg ilyeneket ne mondjál,mert pl milito is nagyon jó játékos volt,csak addig kevesen iserték fel benne a jót.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.06.29. 12:52:49

Na, kíváncsi leszek megéri-e Di María az árát. :roll:
ferninho
Madridista

2010.06.29. 12:31:33

SuperMessi írta:A Real bejelentette Di Mariát. A VB-n mutatott teljesítménye alapján remélem stabil kezdő lesz :D

http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... _Maria.htm
még valami:
hogy idézek valakit...
Di Maria minek játszik? Labdába sem ér,még véletlenül sem mennek fel a széleken,középen Messi kígyózgat ennyi a támadásépítés
elég nehéz egy olyan válogatottban szélsőt játszani ahol a labdafelhozatalok 90%-a úgy történik, hogy odaadják Messinek a bogyót kicselez 500 embert azt lepasszolja stb...
tényleg fölöslegesen van a pályán Di Maria...
és ez nem Messi ellen irányul, én is ezt csinálnám Maradona helyében, de akkor minek vannak a pályán szélsők?
madridista
noname
Llegenda del Barça

2010.06.29. 12:22:17

Di Maria vhogy sose győzött meg. Az olimpián lehet jó volt, de azonkívül semmi. Láttam néhány Benfica meccset is, azokon se alakítot vmi nagyot, a VB-n pedig talán a leggyengébb játékos az argentin keretből Demichelis után, opedig ő Messivel ellentétben a saját posztján játszhat.
A Fifa egy szégyen
geridoss
Director del Fútbol

2010.06.29. 01:15:28

ferninho írta:
szerk:25 millióért jön, ha igazak a hírek :wink:
Tavaly ugyanennyiért mi egy Csigát vettünk, amit had ne részletezzek... Rossz igazolások vannak itt is, ott is, ez így igaz.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
d
Entrenador del Barça

2010.06.29. 01:08:22

Jajj ne kezdjük már ezt a témát újra meg újra... mindkét fél számtalanszor felsorakoztatta érveit már, nem fogjuk itt meggyőzni egymást semmiről.

Végül mennyiért érkezett a srác? Hivatalosan nem tették közzé az árát, mikor néztem a weboldalon, lehet tudni valamit, vagy csak újságírói találgatások?

Az persze kétséges, hogy mennyire fog beválni. Kockázatos húzás volt az biztos. Azt kétlem, hogy egy új "galaktikus" válna belőle, de hasznos játékos lehet. A kérdés, hogy az árát megéri-e így...
ferninho
Madridista

2010.06.29. 01:05:23

Ronaldinho&Barca írta:
chrissjr írta: Mint például a tavaly megvásárolt Ibrahimovics-Csigrinszkij duó? Muhaha
Mennyit is költöttetek tavaly? Mire mentetek? SEMMIRE. Más csapatokat vágtatok haza, aztán a nagy gigantikus igazolásokkal meg olyan nagyra jutottatok.. én előre sajnálom Di Mariát, tehetséges játékos, már az olimpián felfigyeltem én rá, de ennyit akkor se ér. Vicc... Megint egy nagy bevásárlás aztán megint egy nagy nulla, mikor esik le már a vezetőtöknek, hogy ezzel nem mentek semmire. Kész vicc ez az átigazolás politika.
és ez most. hogy jön képbe?
leírtad, hogy Di Maria tönkreteszi a karrierjét, fel lett hozva chriss részéről Ibra meg Csigrinszkij akiknek IDÁIG nem jött be a Barca, sőt Ibrát lehet el is adják... erre meg az van előhozva, hogy a Real nem nyert semmit és sokat költött?
ez nekem vhogy nem áll össze.
Bányász leírta az igazságot, van mindkét részről rossz igazolás, de amikor már előre megmondja hogy elszabta a karrierjét, azért na...
tudjuk, jó kis divat duma ez a játékostemetőzés....
de egy fontos tényezőt elfelejtetek... Mourinhónál egy fiatalt említsetek meg akinek ő szabta el a karrierjét....

azt még megemlíteném, hogy Perezék egy laza tízest lefaragtak Mariska árából... ezt figyelembe véve nem olyan vészes Mária Angyal ára...

szerk:25 millióért jön, ha igazak a hírek :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2010.06.29. 01:11:56-kor.
madridista
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.06.29. 00:29:05

chrissjr írta: Mint például a tavaly megvásárolt Ibrahimovics-Csigrinszkij duó? Muhaha
Mennyit is költöttetek tavaly? Mire mentetek? SEMMIRE. Más csapatokat vágtatok haza, aztán a nagy gigantikus igazolásokkal meg olyan nagyra jutottatok.. én előre sajnálom Di Mariát, tehetséges játékos, már az olimpián felfigyeltem én rá, de ennyit akkor se ér. Vicc... Megint egy nagy bevásárlás aztán megint egy nagy nulla, mikor esik le már a vezetőtöknek, hogy ezzel nem mentek semmire. Kész vicc ez az átigazolás politika.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
chrissjr
Barça B
Kapcsolat:

2010.06.29. 00:05:57

levproff írta:Szerkesztő? Laughing Muhaha.
Ilyen megjegyzéseket kb. 10-12 évesek tesznek.Bár, amit itt leművelsz pár hozzászólásdonál nem is vagyok benne biztos, hogy többe vagy.

ON
Majd ha megtanulsz helyesen írni, akkor tárgyalhatunk. :wink:
Fecooo írta:ismét egy frappáns válasz... nem unod még, h ilyen módon teszed magad nevetségessé? egy szerkesztő legyen már ennél intelligensebb... de ha neked jó ez a szint...
Az épületes baromságokat sajnos sok esetben nem tudom szó nélkül hagyni... remélem ezt azért meg tudod bocsátani nekem... :wink: ahogyan azt is, hogy a szóban forgó baromságokra csak rövid iróniával tudok reagálni és nem egy szakirodalmi hivatkozásokkal teletűzdelt esszével.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.06.29. 00:03:22

Nem tudom...sztem ez az a terület ahol igazán egyik csapat se emelkedik a másik fölé.Vannak sz*r igazolások itt is ott is.De,h a tavalyi év után valaki hangoskodik meg újjal mutogat a másik oldalról az kicsit sok... :)

Egyébként sztem több szót ez a téma nem is érdemel.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
levproff
Director del Fútbol

2010.06.28. 23:58:26

chrissjr írta:
Egy újabb ember, aki tönkre teszi a karrierjét.. Rolling Eyes Cool
Mint például a tavaly megvásárolt Ibrahimovics-Csigrinszkij duó? Muhaha
Szerkesztő? :lol: Muhaha.
Ilyen megjegyzéseket kb. 10-12 évesek tesznek.Bár, amit itt leművelsz pár hozzászólásdonál nem is vagyok benne biztos, hogy többe vagy.

ON
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.06.28. 23:55:52

chrissjr írta:
ismét egy frappáns válasz... nem unod még, h ilyen módon teszed magad nevetségessé? egy szerkesztő legyen már ennél intelligensebb... de ha neked jó ez a szint... a mutogatást a Marcától tanultad mi? tipikus...

ON: nem ismerem Di Maríát, de láttam már embereket itt is, akik szerint jól tolja, így megvárom októbert, míg kispadra kerül, utána véleményezem ;)
kilibarca
Capitá del Barça

2010.06.28. 23:55:02

chrissjr írta:
Aha a bajnoki cím nektek semmi tudom... :D :D :D Ibra mit is tett tönkre? Csiga meg örül ha itt lehet jövőre bizonyít :)
chrissjr
Barça B
Kapcsolat:

2010.06.28. 23:45:37

Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.06.28. 23:39:57

Egy újabb ember, aki tönkre teszi a karrierjét.. :roll: 8)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.06.28. 22:16:59

A Real bejelentette Di Mariát. A VB-n mutatott teljesítménye alapján remélem stabil kezdő lesz :D

http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... _Maria.htm
daffy
Madridista

2010.06.25. 19:51:34

LG írta:Amennyiben euró, akkor nagyon jól jár vele a Real ennyiért. Én 40M alatt nem adnám az Inter helyébe.
Pepét meg már eddig is annyira gyűlöltem, amit már fokozni nem lehet semmivel, már ezzel sem. Remélem utólag eltiltják jó pár meccsre.
nézd,maicon kijelentette,hogy el akar jönni,a real várt 1 hónapot és az árról folyamatosan alkudoztak. jelenleg úgy állunk,hogy maicon eredeti kb 40 milliós árához képest ha 30ba hozzuk,akkor egy 10est alkudtunk.di maria esetében ugyan ez. eredetileg 40 millió volt,de ő jönni akart,a real meg szintén várt egy hónapot és láss csodát,25+3 milla lett az ára.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.06.25. 19:40:40

Amennyiben euró, akkor nagyon jól jár vele a Real ennyiért. Én 40M alatt nem adnám az Inter helyébe.
sjd
Llegenda del Barça

2010.06.25. 19:04:02

daffy írta:egy kis helyzetjelentést idebiggyesztek,hátha érdekel valakit:
-maicon: a real 25 millát adna,az inter 28-30at szeretne. a megegyezés hétfőn várható.
Na persze, mintha Ibrát is bagóért adták volna
Capon
Llegenda del Barça

2010.06.25. 19:00:22

Pedig nem néz ki ilyen kis gyökérnek a srác. Bár tudom ez nem sokat jelent. Mai fociban nem foglalkoznak már ilyenekkel. Pedig le kéne ülni vele beszélgetni, hogy egy ember karrierjét teheti tönkre végleg ha nem vesz vissza magából. Ez csak foci.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
daffy
Madridista

2010.06.25. 17:45:57

menczel írta:http://sportgeza.hu/futball/2010/vb/cik ... faltjaert/

Ez a mocskos féreg, hogy lehet még egyáltalán focista? Szégyen minden csapat amelyik engedi hogy ilyen ember a mezét viselje. Alattomos,idegbeteg szánt szándékkal okoz sérülést és nem is az első!!!!
most mondjam h nem várható? :roll:
Lezárt