2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nem is szándékozom edző lennitorrestoni írta: Di Maria beválhat, de nem értem ezeket az igazolásokat. Csihrinszkij és ő a legjobb példa. Szerintem a kutya nem érdeklődött irántuk a két klubon kívül, erre az edzők olyannyira akarták, hogy végül messzemenően irreális összeget kifizettek értük. Ez a 25+5M, vagy 25+12M is abnormális. Nem értem, mi értelme volt erőltetni 20-22M felett...
Persze, nem vagyok jós, nem is kívánom, hogy az ukránhoz hasonló hígf0s teljesítményt nyújtson, s talán ő a kezdőcsapatba is érkezett. Ha lehetőséget kap, biztosan hasznos, jó játékossá válik.
lehet én nem tudok számolni meg én vagyok hülye, de ez vhogy sehogy se akar összejönni nekem, mivel most 28....Főleg,hogy a Realban 1.idényében már 30 éves lesz. Szóval közel sem egy fiatal tehetséget,vagy 25éves jó játékost vesznek.
hát nekem ezek közül egyik se számít akkora, hú de nagy tehetségnek...Del Horno,Mikelből se lett vmi nagy srác ahoz képest,h h fel volt sztárolva.Duffra nemtom, hogy emlékszel 1kitűnő játékos volt,de kreativ és emiatt el kellett menie a chealseaből.Az ő karrierjét mourinho tette tönkre.Az nterbe talán santon lett az ő ideje alatt jó játékos,de santont már az előző edző is gyakran játszatta.Ivanovics is a chelseaben játszott,nagyon jó kis player,de ,hogy nem vette észre mourinho?
Főleg,hogy a Realban 1.idényében már 30 éves lesz. Szóval közel sem egy fiatal tehetséget,vagy 25éves jó játékost vesznek.daffy írta:nézd,maicon kijelentette,hogy el akar jönni,a real várt 1 hónapot és az árról folyamatosan alkudoztak. jelenleg úgy állunk,hogy maicon eredeti kb 40 milliós árához képest ha 30ba hozzuk,akkor egy 10est alkudtunk.di maria esetében ugyan ez. eredetileg 40 millió volt,de ő jönni akart,a real meg szintén várt egy hónapot és láss csodát,25+3 milla lett az ára.LG írta:Amennyiben euró, akkor nagyon jól jár vele a Real ennyiért. Én 40M alatt nem adnám az Inter helyébe.
Pepét meg már eddig is annyira gyűlöltem, amit már fokozni nem lehet semmivel, már ezzel sem. Remélem utólag eltiltják jó pár meccsre.
Szerintem egyikőtöknek sem az edzői pálya a legalkalmasabb...ferninho írta:... én is ezt csinálnám Maradona helyében, de akkor minek vannak a pályán szélsők?
Del Horno,Mikelből se lett vmi nagy srác ahoz képest,h h fel volt sztárolva.Duffra nemtom, hogy emlékszel 1kitűnő játékos volt,de kreativ és emiatt el kellett menie a chealseaből.Az ő karrierjét mourinho tette tönkre.Az nterbe talán santon lett az ő ideje alatt jó játékos,de santont már az előző edző is gyakran játszatta.Ivanovics is a chelseaben játszott,nagyon jó kis player,de ,hogy nem vette észre mourinho?ferninho írta:de egy fontos tényezőt elfelejtetek... Mourinhónál egy fiatalt említsetek meg akinek ő szabta el a karrierjét....
még valami:SuperMessi írta:A Real bejelentette Di Mariát. A VB-n mutatott teljesítménye alapján remélem stabil kezdő lesz
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... _Maria.htm
elég nehéz egy olyan válogatottban szélsőt játszani ahol a labdafelhozatalok 90%-a úgy történik, hogy odaadják Messinek a bogyót kicselez 500 embert azt lepasszolja stb...Di Maria minek játszik? Labdába sem ér,még véletlenül sem mennek fel a széleken,középen Messi kígyózgat ennyi a támadásépítés
Tavaly ugyanennyiért mi egy Csigát vettünk, amit had ne részletezzek... Rossz igazolások vannak itt is, ott is, ez így igaz.ferninho írta:
szerk:25 millióért jön, ha igazak a hírek
és ez most. hogy jön képbe?Ronaldinho&Barca írta:Mennyit is költöttetek tavaly? Mire mentetek? SEMMIRE. Más csapatokat vágtatok haza, aztán a nagy gigantikus igazolásokkal meg olyan nagyra jutottatok.. én előre sajnálom Di Mariát, tehetséges játékos, már az olimpián felfigyeltem én rá, de ennyit akkor se ér. Vicc... Megint egy nagy bevásárlás aztán megint egy nagy nulla, mikor esik le már a vezetőtöknek, hogy ezzel nem mentek semmire. Kész vicc ez az átigazolás politika.chrissjr írta: Mint például a tavaly megvásárolt Ibrahimovics-Csigrinszkij duó? Muhaha
Mennyit is költöttetek tavaly? Mire mentetek? SEMMIRE. Más csapatokat vágtatok haza, aztán a nagy gigantikus igazolásokkal meg olyan nagyra jutottatok.. én előre sajnálom Di Mariát, tehetséges játékos, már az olimpián felfigyeltem én rá, de ennyit akkor se ér. Vicc... Megint egy nagy bevásárlás aztán megint egy nagy nulla, mikor esik le már a vezetőtöknek, hogy ezzel nem mentek semmire. Kész vicc ez az átigazolás politika.chrissjr írta: Mint például a tavaly megvásárolt Ibrahimovics-Csigrinszkij duó? Muhaha
Majd ha megtanulsz helyesen írni, akkor tárgyalhatunk.levproff írta:Szerkesztő? Laughing Muhaha.
Ilyen megjegyzéseket kb. 10-12 évesek tesznek.Bár, amit itt leművelsz pár hozzászólásdonál nem is vagyok benne biztos, hogy többe vagy.
ON
Az épületes baromságokat sajnos sok esetben nem tudom szó nélkül hagyni... remélem ezt azért meg tudod bocsátani nekem...Fecooo írta:ismét egy frappáns válasz... nem unod még, h ilyen módon teszed magad nevetségessé? egy szerkesztő legyen már ennél intelligensebb... de ha neked jó ez a szint...
Szerkesztő?chrissjr írta:Mint például a tavaly megvásárolt Ibrahimovics-Csigrinszkij duó? MuhahaEgy újabb ember, aki tönkre teszi a karrierjét.. Rolling Eyes Cool
ismét egy frappáns válasz... nem unod még, h ilyen módon teszed magad nevetségessé? egy szerkesztő legyen már ennél intelligensebb... de ha neked jó ez a szint... a mutogatást a Marcától tanultad mi? tipikus...chrissjr írta:
Mint például a tavaly megvásárolt Ibrahimovics-Csigrinszkij duó? Muhaha
Aha a bajnoki cím nektek semmi tudom...chrissjr írta:Mint például a tavaly megvásárolt Ibrahimovics-Csigrinszkij duó? MuhahaEgy újabb ember, aki tönkre teszi a karrierjét.. Rolling Eyes Cool
Mint például a tavaly megvásárolt Ibrahimovics-Csigrinszkij duó? MuhahaEgy újabb ember, aki tönkre teszi a karrierjét.. Rolling Eyes Cool
nézd,maicon kijelentette,hogy el akar jönni,a real várt 1 hónapot és az árról folyamatosan alkudoztak. jelenleg úgy állunk,hogy maicon eredeti kb 40 milliós árához képest ha 30ba hozzuk,akkor egy 10est alkudtunk.di maria esetében ugyan ez. eredetileg 40 millió volt,de ő jönni akart,a real meg szintén várt egy hónapot és láss csodát,25+3 milla lett az ára.LG írta:Amennyiben euró, akkor nagyon jól jár vele a Real ennyiért. Én 40M alatt nem adnám az Inter helyébe.
Pepét meg már eddig is annyira gyűlöltem, amit már fokozni nem lehet semmivel, már ezzel sem. Remélem utólag eltiltják jó pár meccsre.
Na persze, mintha Ibrát is bagóért adták volnadaffy írta:egy kis helyzetjelentést idebiggyesztek,hátha érdekel valakit:
-maicon: a real 25 millát adna,az inter 28-30at szeretne. a megegyezés hétfőn várható.
most mondjam h nem várható?menczel írta:http://sportgeza.hu/futball/2010/vb/cik ... faltjaert/
Ez a mocskos féreg, hogy lehet még egyáltalán focista? Szégyen minden csapat amelyik engedi hogy ilyen ember a mezét viselje. Alattomos,idegbeteg szánt szándékkal okoz sérülést és nem is az első!!!!