Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kéne még elengedni.Az FC Barcelona veterán francia védője, Lilian Thuram a nyáron hazatérhet az Olympique Marseille-be
"Llegenda del Barca"...LG írta:Milyen legenda
Hmmm
Most nézem csak LG, legenda lettélgrat.
![]()
Milyen legendalionelmessi19 írta:Hát ez esetben nagyon sajnálom a dolgot...
Kár h Alex a szovjeteké. Ha meg tudtuk volna szerezni, hatalmas húzás lett volna, így semmi esély. Kár.
Hmmm
Most nézem csak LG, legenda lettélgrat.
Sztem Lucio nem elérhetetlen, bár nem lenne olcso. Touré viszont télleg megszerezhetetlen 1enlőreZozzy 5 írta:Lucio, brrr. Te jó Isten mekkora védő. Tényleg nagyon jó lenne dehát sztem esélytelen. De ha már az esélytelen neveknél tartunk : Toure! Brrr!![]()
A példaképem Puyol, nem kell részleteznem miért te Toure-t is imádom. Ő is végig küzd, hajt, jól megy fel és 1 az 1ben lehetetlen megverni.
Sztem nem jobb mint lucio, de ő is nagyon jo. De a cselziből nem lehet játékost elhozni, csak ha nem ők zavarják el, amit Alex esetében kétlekbarca99 írta:Lucio is nagyon jó, de én sokkal biztosabbnak éreztem (szigorúan a tegnapi teljesítményüket nézve) Alexet. Miért pont a Chelsea tulajdonában van?
Vagy LucioZozzy 5 írta:Kár. Pedig nagyon jó védő. A Chelseatől pedig hányingerem van...Game90 írta:De igen, Alex a Chelse-éÉs sztem jövőre már náluk fogja tolni, védőhiányban vannak és egy ilyen játékost nem vesztegetnek el.
Lampardra miért nem szavazott senki?![]()
![]()
na mind1, akkor ott van Luisao, Chivu, King(habár vele nem tom mi van, annyit tudok hogy már vagy egy éve halott vmi sérülésben). Szval lehetne társat találni Puyol mellé.
Ezt kikérem magamnakMaxi írta:Nasri,Aisatti,Nuri Sahin
Igen a Fifa-ban jó játékosok de nem hiszem, hogy bámelyik is felérne Diegoval.Azért a brazil már bizonyított de eme játékosok csak a Fifa-ban!Nem mondom, hogy rossz játékosok de nem egy szintek Diegoval!És sztem innentől mindenki tudja ki lenne nálam a vezéráldozat és Diego lenne az utód!
Plussz a bal/jobbhátvéd és a legfontosabb Vkp...
És persze Dos Santos!Én őt várom legnagyob igazolásnak!
Kár. Pedig nagyon jó védő. A Chelseatől pedig hányingerem van...Game90 írta:De igen, Alex a Chelse-éÉs sztem jövőre már náluk fogja tolni, védőhiányban vannak és egy ilyen játékost nem vesztegetnek el.
Lampardra miért nem szavazott senki?![]()
![]()
De ha már igazolunk,akkor olyat,akit be lehet vetni minden csapat ellenlionelmessi19 írta:Hát szerintem meg elég lenne egyedül is. Attól függ, milyen csapat ellen játszunk...