Véleményem a nyári igazolásokrol és átalakulásokrol!
A mostani Barcának nagyon nagyon átkéne alakulni hogy ujra utőképes csapat legyen, mert evvel a keretel már (sajnos) nem lehetunk ered-
ményesek!Belletti-re még azt mondom hogy elszaladgál o ott a jobb-oldalon ha itthon játszunk valamilyen Gyenge csapatol, maradjon (lehet malyd a jővőben ujra lő nekunk egy Baljonokok ligája dőntőjében egy Goooolt

a Bal hátvédekrol szolva Gio és Sylvinho már szerintem kiőregedet es már nem tudják a legnagyobb szinten folytatni szerintem, de még Sylvinho-t esetleg ha szukseg van rá cserének megtarthatjuk?!
De a bal-oldalt már szerintem már Zambrotta ma-gáévá tete es őtt már onnan Bombával se lehet kirobasztani (+ teljesitmény meg marad remélem)! Ugy hogy szerintem a bal-hátvéd Gond megvan oldva!
Jobb oldal-ra szerintem egy megbizhato, jol védekező, támadásokat segitő- kreatív , technikás, gyors hátvéd szukséges!!!
En véleményem szerintem + elérheto is legyen:
-Urby Emennuelson
-Daniel Alves(+k...va jo) (-viselkedése agaszto egy kicsit)
Ok szerintem nagyon jok lenének! Mit gondoltok?!
A kőzépsö hátvédek-rol szolva Marquez jelenlegi formája vagyis teljesitménye egyenlö a 0-val sajnos! Védekező középályásnak szerintem meg ő nem valo! Egyáltalán nem valo! De maradjon Kőzép-hátvédnek
remélem erőt-vesz magán es Ujra-régi megbizhato teljesitményére lehetunk malyd Buszke!
Most irok vagyis szolok pár szot a Középpályásainrol!
Deco szerintem nagyon elvesztete már annak a Szo-nak a jelentését hogy, " Hajtás" !
Már anyira nem tartsa őssze a csapatot szerintem már Iniesta sookal jobb és sokal tőbbet tesz hozzá a játékhoz, és Xavi inkább már a vezér-egyéniség!( már vissza harcoltta a Irányito helyét es nála van már a Jaték-mesteri pálca, Deco-nál volt! De nem becsulte)!
Ha akkar menni menyen, megérteném ha Uj-kihivásokra van neki szuksség mert már O sem fiatal csirke

Helyet Xabi Alonso-t nagyon szivesen látnám de hozzá teszem ha Deco nem akkar menni, maradjon - Orulnék neki! De dolgozon keményeben es lássam rajta az akkaratot amit már rég-elvesztet es a tuzet ami már rég-kialudt! Ujra lobanyon a Tuz (Szurkolok)!
es Védekezo kozépályások-at malyd nem kihagytam! Mi van velem?!
- Motta ... 0 - Menyen! Szerintem nem kérdés hogy MIert is Menyek!!!
- Edmilson ... 0 - Menyen!
Enyit erőll!!!
Mohamed Sissoko-nak nagyon orulnek( Remélem jol irtam a nevét)!
nagyon jo játékos, erős fizikumu , Egy ilyen kell a Barcának! Nagyon Jo játékos, Jo lenne ha Ot vennénk meg nem Albeldát! Mit szoltok?!
Csatárainkat nem hagyhatom ki mégha akkarnám is!
Eto-rol szerintem a Sok hiresztelés hogy elmegy Kacsa! Marad és még nagyon Sok szép pillanatal Fog minket megajándékozni szerintem!
Ronaldinho ugy szint! Aki Ronaldinhot fikáza anyit mondok rá, ha O nem lett volna a szezonba akkor a Barca nem második 1pont lemaradásal hanem, tízedik 5 pont lemaradásal enyit errol! (Kétkedok-nek válaszoltam)! Remélem eredményel!
Messi a legnagyobb tehetség a Foci szinpadján, jelenleg!
C.Ronaldo nem kell es Soha se kelljen remélem! ( Tehetségében nem kételkedek , szerintem senki csak a csapat Morálját bontaná meg! Ami szerintem sajnos nem "Erős"! Lehet akkor még gyengébb lenne, ugy hogy O nejojon!
Gudjohsen, eleinte jol ment neki szerintem, de utána nagyon nagyon Megmutata hogy O az Angol ligában tud, (Sajnos nem fekszik neki a Spanyol technikás es gyors foci)! Ha eladják sirní fog az egyik szemem mert Nagyon nagy alázatal van a Barca iránt és mint ember Példamutato, de mint játékos Nem tesz hozzá semmit

Saviola! Ha megváltozik Rijkard-nak a véleménye rola és több lehetőséget fog-neki adni es O lesz az 1 Csere csatár maradjon! Hanem akkor menyen mert elpazarolja a tehetségét ( O komolyan egy igazi Barca imádo

Es szerintem az egyik legfontosabb es az egyik legtőbb véleményt megoszto kérdés?! Menyen Frank Rijkkard vagy nem?
a Liverpool ellen nagyon Felnyomta az agyamat mert Ugy ult ott mint egy Szuz kislány ! Egy edzőnek igy kell viselkedni egy ilyen mecsen, kibálni kell a pályára ! Buzditani oket nem nézni a szenvedésuket!Es a taktikai tulajdonságai szerintem 0 és Henc Ten Cate volt az agy! O nélkule Rijkard semmi! es Már felse tudja tuzel már a játékosokat, menyen Szerintem!
Sokat tet a csapatért, Nagy edzo! De kell váltani is még ha fáj is, Menyen
es hozunk egy Jo Edzot! Ha nem lenne Benitez a Liverpoolnak az edzője és ha Preferálná a támadobb taktikákat a védekezőkell szemben, Szívesen látnám a Barca kispadon!
Enyi volt a véleményem, irjatok mit gondoltok Rola!!!
VISCA EL BARCA! Es Bocs ha hosszura sikerult!
BARCA BARCA BARCA BARCAAAAAAAAA!!!