Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
DUGO_11
Barça B

2007.03.09. 08:43:08

Jo reggelt kivánok!
Véleményem a nyári igazolásokrol és átalakulásokrol!
A mostani Barcának nagyon nagyon átkéne alakulni hogy ujra utőképes csapat legyen, mert evvel a keretel már (sajnos) nem lehetunk ered-
ményesek!Belletti-re még azt mondom hogy elszaladgál o ott a jobb-oldalon ha itthon játszunk valamilyen Gyenge csapatol, maradjon (lehet malyd a jővőben ujra lő nekunk egy Baljonokok ligája dőntőjében egy Goooolt :arrow: :D )
a Bal hátvédekrol szolva Gio és Sylvinho már szerintem kiőregedet es már nem tudják a legnagyobb szinten folytatni szerintem, de még Sylvinho-t esetleg ha szukseg van rá cserének megtarthatjuk?!
De a bal-oldalt már szerintem már Zambrotta ma-gáévá tete es őtt már onnan Bombával se lehet kirobasztani (+ teljesitmény meg marad remélem)! Ugy hogy szerintem a bal-hátvéd Gond megvan oldva!
Jobb oldal-ra szerintem egy megbizhato, jol védekező, támadásokat segitő- kreatív , technikás, gyors hátvéd szukséges!!!
En véleményem szerintem + elérheto is legyen:
-Urby Emennuelson
-Daniel Alves(+k...va jo) (-viselkedése agaszto egy kicsit)
Ok szerintem nagyon jok lenének! Mit gondoltok?!
A kőzépsö hátvédek-rol szolva Marquez jelenlegi formája vagyis teljesitménye egyenlö a 0-val sajnos! Védekező középályásnak szerintem meg ő nem valo! Egyáltalán nem valo! De maradjon Kőzép-hátvédnek
remélem erőt-vesz magán es Ujra-régi megbizhato teljesitményére lehetunk malyd Buszke!
Most irok vagyis szolok pár szot a Középpályásainrol!
Deco szerintem nagyon elvesztete már annak a Szo-nak a jelentését hogy, " Hajtás" !
Már anyira nem tartsa őssze a csapatot szerintem már Iniesta sookal jobb és sokal tőbbet tesz hozzá a játékhoz, és Xavi inkább már a vezér-egyéniség!( már vissza harcoltta a Irányito helyét es nála van már a Jaték-mesteri pálca, Deco-nál volt! De nem becsulte)!
Ha akkar menni menyen, megérteném ha Uj-kihivásokra van neki szuksség mert már O sem fiatal csirke :arrow: :D )
Helyet Xabi Alonso-t nagyon szivesen látnám de hozzá teszem ha Deco nem akkar menni, maradjon - Orulnék neki! De dolgozon keményeben es lássam rajta az akkaratot amit már rég-elvesztet es a tuzet ami már rég-kialudt! Ujra lobanyon a Tuz (Szurkolok)!
es Védekezo kozépályások-at malyd nem kihagytam! Mi van velem?!
- Motta ... 0 - Menyen! Szerintem nem kérdés hogy MIert is Menyek!!!
- Edmilson ... 0 - Menyen!
Enyit erőll!!!
Mohamed Sissoko-nak nagyon orulnek( Remélem jol irtam a nevét)!
nagyon jo játékos, erős fizikumu , Egy ilyen kell a Barcának! Nagyon Jo játékos, Jo lenne ha Ot vennénk meg nem Albeldát! Mit szoltok?!
Csatárainkat nem hagyhatom ki mégha akkarnám is!
Eto-rol szerintem a Sok hiresztelés hogy elmegy Kacsa! Marad és még nagyon Sok szép pillanatal Fog minket megajándékozni szerintem!
Ronaldinho ugy szint! Aki Ronaldinhot fikáza anyit mondok rá, ha O nem lett volna a szezonba akkor a Barca nem második 1pont lemaradásal hanem, tízedik 5 pont lemaradásal enyit errol! (Kétkedok-nek válaszoltam)! Remélem eredményel!
Messi a legnagyobb tehetség a Foci szinpadján, jelenleg!
C.Ronaldo nem kell es Soha se kelljen remélem! ( Tehetségében nem kételkedek , szerintem senki csak a csapat Morálját bontaná meg! Ami szerintem sajnos nem "Erős"! Lehet akkor még gyengébb lenne, ugy hogy O nejojon!
Gudjohsen, eleinte jol ment neki szerintem, de utána nagyon nagyon Megmutata hogy O az Angol ligában tud, (Sajnos nem fekszik neki a Spanyol technikás es gyors foci)! Ha eladják sirní fog az egyik szemem mert Nagyon nagy alázatal van a Barca iránt és mint ember Példamutato, de mint játékos Nem tesz hozzá semmit :arrow: :cry: !
Saviola! Ha megváltozik Rijkard-nak a véleménye rola és több lehetőséget fog-neki adni es O lesz az 1 Csere csatár maradjon! Hanem akkor menyen mert elpazarolja a tehetségét ( O komolyan egy igazi Barca imádo :!: ) Maradjon, Sokáig!
Es szerintem az egyik legfontosabb es az egyik legtőbb véleményt megoszto kérdés?! Menyen Frank Rijkkard vagy nem?
a Liverpool ellen nagyon Felnyomta az agyamat mert Ugy ult ott mint egy Szuz kislány ! Egy edzőnek igy kell viselkedni egy ilyen mecsen, kibálni kell a pályára ! Buzditani oket nem nézni a szenvedésuket!Es a taktikai tulajdonságai szerintem 0 és Henc Ten Cate volt az agy! O nélkule Rijkard semmi! es Már felse tudja tuzel már a játékosokat, menyen Szerintem!
Sokat tet a csapatért, Nagy edzo! De kell váltani is még ha fáj is, Menyen
es hozunk egy Jo Edzot! Ha nem lenne Benitez a Liverpoolnak az edzője és ha Preferálná a támadobb taktikákat a védekezőkell szemben, Szívesen látnám a Barca kispadon!
Enyi volt a véleményem, irjatok mit gondoltok Rola!!!
VISCA EL BARCA! Es Bocs ha hosszura sikerult!
BARCA BARCA BARCA BARCAAAAAAAAA!!!
sasi1
Entrenador del Barça

2007.03.09. 08:21:19

http://origo.hu/sport/focivilag/2007030 ... istat.html
Az FC Barcelona veterán francia védője, Lilian Thuram a nyáron hazatérhet az Olympique Marseille-be
Nem kéne még elengedni.
Még legalább 1 évig maradnia kéne.
Szerencsére mostanában kezd, talán Rijkaard is észrevette képességeit :oops:
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.03.08. 22:04:18

Hát igen, kiskoromtol az volt az álmom, h Barca legenda lehessek, és most sikerült 8)
Minden renben van körülöttem, legfelül Isten, utánna közvetlenül én(by Murinnyo :lol: )
Amugy h ne csak offoljak, nálam igy nézne ki jővőre a Barca:
Valdes-Zambi, Puyol, Lucio, Lahm-Appiah-Deco, Iniesta(Xavi)-Messi, Ronaldinho-Etoo
Tudom h ez csak álom, főleg Lucio :lol:
De Lahmot és Appiahot meg lehetne szerezni. És akkor középre maradna Thuram-vele amugy semmi problémám, de már nem mai gyerek ezért nem lenne rosz ez középső védő. De igy még 1 évig maradna, addig kiprobálnánk Valiantét, és ha beválna átvehetné Lilli helyét, ha nem, meg keresnénk vmi ifjoncot :wink:
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.08. 22:00:31

Na most lehet, hogy nagy hülyeséget írok, de a Fifában van egy E. Juarez Valdez nevű gyerek a Barcában. Mivel ugyanígy a nagycsapatban található dos Santos, ezért gondolom, hogy valahol már felmerült a neve, és nem lehet tehetségtelen, ha Giovanni mellett őt is a nagycsapatba "tervezték" az alkotók. (ráadásul a fejlődési görbéjét nézve, el fogja érni Puyol szintjét + szintén saját nevelés).

Ez igaz, vagy most nagyon benéztem valamit? :roll:
Andris
Adminisztrátor

2007.03.08. 21:52:18

LG írta:

Hmmm :)
Most nézem csak LG, legenda lettél :D grat.
Milyen legenda :?: :shock:
"Llegenda del Barca"... :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.03.08. 21:49:09

lionelmessi19 írta:Hát ez esetben nagyon sajnálom a dolgot... :(

Kár h Alex a szovjeteké. Ha meg tudtuk volna szerezni, hatalmas húzás lett volna, így semmi esély. Kár.

Milyen legenda :?: :shock:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.08. 21:47:09

De azt az Olmo vagy Valiente gyereket felhozni se lenne hülyeség.
Habár nem láttam még egyiket se hosszabb ideig játszani, de az eurobarcán azt írták hogy pl az a Valiente gyerek nagy tehetség.
Valamikor Puyol is így kedzte :wink:
robag
Jugador d'estrella

2007.03.08. 21:45:27

Egy-két gondolat:

Két szélső hátvéd: Pl.: Abidal, Daniel Alves( Bármennyi pénzt megér! )
Egy középhátvéd
Egy vkp
Ha Deco így folytatja akkor egy irányító is. Jelenleg Diego a legjobb megoldás.
Dos Santos a B-ből
A távozók: Guly, Saviola, Gio, Sylvinho, Oleguer, Ezquerro
És végül egy olyan edző, akki elég képzett taktikailag, és képes feltűzelni a játékosokat, továbbá megvalósítja a csapategységet. Ne dicsérjük meg ugye a játékosokat, ha még a vak is látja, hogy nem tették oda magukat. A kritika ugyanolyan pedagógiai eszköz mint a dicséret!

MINDENKI EGGYÉRT!!!! Még pedig a BARCÁÉRT! AMÍG EGY CSEPP EREJÜK IS VAN!!!!
( a félreértések elkerülés végett elmondom, hogy nem a brusztolós erőfoci híve vagyok, de hajtani, megszakadni a pályán, akkor is és igenis kell, kell, és kell! )
Na ezt nem látom már régóta!
Lehet emelt fővel veszíteni, de ahoz mindent ki kell adnod magadból....
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Andris
Adminisztrátor

2007.03.08. 21:43:00

Hát ez esetben nagyon sajnálom a dolgot... :(

Kár h Alex a szovjeteké. Ha meg tudtuk volna szerezni, hatalmas húzás lett volna, így semmi esély. Kár.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.03.08. 21:39:15

Zozzy 5 írta:Lucio, brrr. Te jó Isten mekkora védő. Tényleg nagyon jó lenne dehát sztem esélytelen. De ha már az esélytelen neveknél tartunk : Toure! Brrr! :D
A példaképem Puyol, nem kell részleteznem miért te Toure-t is imádom. Ő is végig küzd, hajt, jól megy fel és 1 az 1ben lehetetlen megverni.
Sztem Lucio nem elérhetetlen, bár nem lenne olcso. Touré viszont télleg megszerezhetetlen 1enlőre :roll:
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.03.08. 21:36:53

barca99 írta:Lucio is nagyon jó, de én sokkal biztosabbnak éreztem (szigorúan a tegnapi teljesítményüket nézve) Alexet. Miért pont a Chelsea tulajdonában van? :cry:
Sztem nem jobb mint lucio, de ő is nagyon jo. De a cselziből nem lehet játékost elhozni, csak ha nem ők zavarják el, amit Alex esetében kétlek :!:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.08. 21:35:12

Lucio, brrr. Te jó Isten mekkora védő. Tényleg nagyon jó lenne dehát sztem esélytelen. De ha már az esélytelen neveknél tartunk : Toure! Brrr! :D
A példaképem Puyol, nem kell részleteznem miért te Toure-t is imádom. Ő is végig küzd, hajt, jól megy fel és 1 az 1ben lehetetlen megverni.
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.08. 21:32:31

Lucio is nagyon jó, de én sokkal biztosabbnak éreztem (szigorúan a tegnapi teljesítményüket nézve) Alexet. Miért pont a Chelsea tulajdonában van? :cry:
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.03.08. 21:30:08

Zozzy 5 írta:
Game90 írta:De igen, Alex a Chelse-é :? És sztem jövőre már náluk fogja tolni, védőhiányban vannak és egy ilyen játékost nem vesztegetnek el.
Lampardra miért nem szavazott senki? :( 8) :lol:
Kár. Pedig nagyon jó védő. A Chelseatől pedig hányingerem van...
na mind1, akkor ott van Luisao, Chivu, King(habár vele nem tom mi van, annyit tudok hogy már vagy egy éve halott vmi sérülésben). Szval lehetne társat találni Puyol mellé.
Vagy Lucio :!: :wink: Tegnap se csak poénbol irtam azt amit. Nemcsak jol védekezik, de technikás is, ésszel játxik, és legalább szögletekből is szereznénk pár golt. Az meg a hab a tortán h fejelgeti a golokat a rejalnak :lol:
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.08. 21:29:26

Ha már mindenképpen balhátvédet igazolunk, jó megoldás lenne egy ballábas! :wink:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.08. 21:28:13

Maxi írta:Nasri,Aisatti,Nuri Sahin

Igen a Fifa-ban jó játékosok de nem hiszem, hogy bámelyik is felérne Diegoval.Azért a brazil már bizonyított de eme játékosok csak a Fifa-ban!Nem mondom, hogy rossz játékosok de nem egy szintek Diegoval!És sztem innentől mindenki tudja ki lenne nálam a vezéráldozat és Diego lenne az utód!

Plussz a bal/jobbhátvéd és a legfontosabb Vkp...

És persze Dos Santos!Én őt várom legnagyob igazolásnak!
Ezt kikérem magamnak :lol: Gyűlölöm a Fifát, szutyok játék. PES 4EVER!!
Am meg nem tudom Diego mit bizonyított annyira...Portoban nem nagyon alkotott semmit, a Brémába most jobb de ő sem vmi nagy megváltójuk. Sztem van olyan jó játékos Nasri, óriási tehetség, nagyobb mint Diego volt és sztem többre is fogja vinni. Egyszer néztem Marseilles meccset mostanába, engem meggyőzött.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.03.08. 21:32:01-kor.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.08. 21:25:41

Game90 írta:De igen, Alex a Chelse-é :? És sztem jövőre már náluk fogja tolni, védőhiányban vannak és egy ilyen játékost nem vesztegetnek el.
Kár. Pedig nagyon jó védő. A Chelseatől pedig hányingerem van...
na mind1, akkor ott van Luisao, Chivu, King(habár vele nem tom mi van, annyit tudok hogy már vagy egy éve halott vmi sérülésben). Szval lehetne társat találni Puyol mellé.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.03.08. 21:20:34

Lahm és Abidal a jelöltjeim. Csatár nem kell sztem, Guddy és Saviola maradjon, jo cserék. Esetleg még 1 középső védő jöhetne sztem, de nem létfontosságu.
Mehet: Ezquerro, Giuly, Belletti, Gio
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.08. 21:04:42

Xabi Alonso,Xavi,Iniesta,Deco...Ha leigazolnánk,akkor négyen lennének két helyre.Minek?
Persze lehet vkp-t is játszatni Alonsoval-de az olyan,mintha nem lenne vkp.A Liverpool és a Barca játéka teljesen különböző.Lehet,hogy ott védekezik,de míg ott jut neki mondjuk egy 10 méter széles sáv,amit le kell védenie,itt lenne vagy 30m ugyanaz a rés,amit be kéne tömnie-mivel nem úgy mozognak mellette a középpályások,és az alapfelállás is más.Ja,és van mellette igazi vkp...Úgyhogy esetében nem lehet mérce a Liverpoolban mutatott teljesítménye a labdaszerzés,védekezés terén.
Az ő leigazolása kidobott pénz.
Nekünk Albelda lenne alkalmas a posztra.Kellene még egy szélsőhátvéd-Lahm lenne a jelöltem,de ha jobb oldali kell,akkor Eboue-,és esetleg egy középső védő-Alex,Naldo,Juan hármasból valaki.Csatárposzton inkább szűkitenék:El Ezquerro,Giuly,Gudjohnsen,marad Saviola(ha elfogadja a padozást),és feljön Dos Santos.
Ennyi.
Rivaldo-A Legnagyobb.
PCsabi
aka Game90

2007.03.08. 20:59:07

De igen, Alex a Chelse-é :? És sztem jövőre már náluk fogja tolni, védőhiányban vannak és egy ilyen játékost nem vesztegetnek el.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.03.08. 20:46:53

Zozzy 5 írta:Védőnek szerintem is jöhetne Alex
Alex nem a Chelsea tulajdonában van? :roll: Annyi esélyünk van nála, mint pl. Essiennél.
Maxi
Entrenador del Barça

2007.03.08. 20:41:34

Nasri,Aisatti,Nuri Sahin

Igen a Fifa-ban jó játékosok de nem hiszem, hogy bámelyik is felérne Diegoval.Azért a brazil már bizonyított de eme játékosok csak a Fifa-ban!Nem mondom, hogy rossz játékosok de nem egy szintek Diegoval!És sztem innentől mindenki tudja ki lenne nálam a vezéráldozat és Diego lenne az utód!

Plussz a bal/jobbhátvéd és a legfontosabb Vkp...

És persze Dos Santos!Én őt várom legnagyob igazolásnak!
Forca Barca
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.08. 20:27:20

Védőnek szerintem is jöhetne Alex vagy Luisao. Mindketten nagyon jók.
Erős bivalyok akik jól fejelnek, azthiszem méltő társa lenne akármelyik Puyolnak.

Meglepett hogy a szavazáson sokan Diego vagy Xabi Alonso-t jelölték. :?
Diego...hagyjuk már. Most aztán mindnre van szükségünk csak egy irányítóra nem. Másrészt pedig annyira nem nagy szám. Mondok nektek jobbat támadó kp poszton : Nasri, Aissati, Nuri Sahin. De sztem Dos Santos is jól irányítana ha azon a poszton játszatnánk meg ha végre azok az istenverte Txikiék felhoznák.
Xabi nem lenne rosz de esély nincs rá, másrészt pedig jobb lenne nekünk most egy tipikus vkp. Jójó, tudom, ő is Vkp de csak nem olyan igazi...
Albelda-ról hallani se akarok, öreg és millió jobb választás van. Makoun-nak, Muntari-nak vagy Alou Diarra-nak örülnék igazán.

Szélső védőnek jöhet Abidal vagy Lahm. Utóbbi fantasztikusan játszik mostanában, Abidal pedig már bizonyított.

Én megmondom őszintén, sztem elmegy Saviola. Az ő helyére is hoznék egy cserecsatárt Guddy mellé. Sokak mellett pl Arouna kone tökéletes lenne.

Távozók : Giuly, Ezquerro, Saviola, Edmilson, Gio, Belletti.

Hát ez lenne az én igazoláspolitikám a nyárra.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.08. 18:45:49

lionelmessi19 írta:Hát szerintem meg elég lenne egyedül is. Attól függ, milyen csapat ellen játszunk... :roll:
De ha már igazolunk,akkor olyat,akit be lehet vetni minden csapat ellen :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.08. 18:44:49

Hát szerintem meg elég lenne egyedül is. Attól függ, milyen csapat ellen játszunk... :roll:
- József Attila
Lezárt