Atesz írta:ozsimiki írta:Dúrva,hogy páran még nem hiszik el,hogy nem lesz semmi féle vezéráldozat,és ez a csapat,ezekkel a meghatározó emberekkel fog még sikereket elérni a köv évben,és még utána is

Deco nem megy sehova sem!
Nem lennék én olyan biztos a helyetekben.
Én sem jelentenék ki így semmit. Soha nem mondd, hogy soha. Pláne, mivel abszolút nem tudhatjuk, hogy mi folyik a színfalak mögött...
A vezetőség meg már számtalanszor bizonyította azt (ezen mondjuk nem csodálkozhatunk), hogy bort isznak és vizet prédikálnak...
Páran azon a véleményen vagyunk, hogy gyökeres változtatásokat kell eszközölni a jövőbeni sikerek tudatában. Például, mit mondanátok, ha a jövőbe látnánk és a következő két lehetőség közül lehetne változtatni.
1. Marad mindenki a helyén, csak a hiányposztokra igazolunk, és lesz ami lesz alapon nekivágunk a következő szezonoknak, és hol nyerünk, hol nem.
2. Újabb reformokkal megválunk azoktól, akik helyett jobb/motiváltabb/éhesebb/hajtósabb/fiatalabb, stb. labdarúgókat szerződtetünk, akikkel folyamatos sikerszéria elé nézünk. Én tutira a második verziót választanám, mert én nem egy-egy játékosnak, hanem az FC Barcelonának szurkolok! Még akkor is ezt mondanám, ha ez mondjuk a kedvenc Barca-futballistám, Eto'o távozását jelentené...