bojankrkic27 írta:
jóóó bevallom.. tisztában vagyok vele hogy kivételes képességű játékos.. azonban ennyivel robinho és silva fölé emelni számomra nevetséges..
az igazat megvallva a legnagyobb bajom az ahogy a madridnak "nyalt". számomra az megbocsájthatatlan.. nem a személyiségével van bajom hanem az amit müvelt.. nem tudom elfelejteni! remélem nem érkezik.. tudom hogy sokan nem így vannak vele... de én rühellem érte NAGYON!!
kövezzetek meg érte de így van!!!
peace!
Ha tudnék a gép mögül kövezni, köveznélek, meg a többi ne jöjjön Ribery mert nyalt a madridnak gyereket is.
Akkor Robinho meg miért jöjjön? Ő is nyalt a madridnak, sőt játszott is ott. Persze mióta elment madridból a Citybe, majd később szóba került a Barcával az addigi közellenségből, a gyenge, buta biciklicselező rinyagépből hirtelen egy szimpatikus technikás, gólerős játékos lett. De ezt már megszoktam, h itt az emberek igen gyorsan felejtenek, és gyorsan változik a véleményük.
Visszatérve Riberyre, én nem érdekel, h miket nyilatkozott, igazából már nem is emlékszem rá, bár akkoriban sem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki. Ő a legjobb szélső a piacon, tehát őt kell megszerezni. robinhoval sztem nagyon nem járnák jól, szilvában sem látok semmi olyat, ami miatt ő kéne nekünk.