Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha tudnék a gép mögül kövezni, köveznélek, meg a többi ne jöjjön Ribery mert nyalt a madridnak gyereket is.bojankrkic27 írta:jóóó bevallom.. tisztában vagyok vele hogy kivételes képességű játékos.. azonban ennyivel robinho és silva fölé emelni számomra nevetséges..szbalint88 írta:http://www.youtube.com/watch?v=eiLtm4mWoHE
most nem akartam sokáig keresgetni, biztos van ennél jobb video is róla, de ebből is leszűrhető a képességei...
az igazat megvallva a legnagyobb bajom az ahogy a madridnak "nyalt". számomra az megbocsájthatatlan.. nem a személyiségével van bajom hanem az amit müvelt.. nem tudom elfelejteni! remélem nem érkezik.. tudom hogy sokan nem így vannak vele... de én rühellem érte NAGYON!!
kövezzetek meg érte de így van!!!![]()
![]()
peace!
értem, és nyilván nekem sem tetszett, amiket nyilatkozgatott, de előtte meg a Barcának nyalt. Sztem egyik irányba sincsen elkötelezve, csak egy a képességeihez mérhető csapatban akar már játszani, ami teljesen érthető. Nem kell ezt túlragozni, valószínű hogy Zidane miatt mondott ilyesmiket. Ettől még reméld csak, hogy érkezik, mert vele erősödnénk a legtöbbetbojankrkic27 írta:jóóó bevallom.. tisztában vagyok vele hogy kivételes képességű játékos.. azonban ennyivel robinho és silva fölé emelni számomra nevetséges..szbalint88 írta:http://www.youtube.com/watch?v=eiLtm4mWoHE
most nem akartam sokáig keresgetni, biztos van ennél jobb video is róla, de ebből is leszűrhető a képességei...
az igazat megvallva a legnagyobb bajom az ahogy a madridnak "nyalt". számomra az megbocsájthatatlan.. nem a személyiségével van bajom hanem az amit müvelt.. nem tudom elfelejteni! remélem nem érkezik.. tudom hogy sokan nem így vannak vele... de én rühellem érte NAGYON!!
kövezzetek meg érte de így van!!!![]()
![]()
peace!
jóóó bevallom.. tisztában vagyok vele hogy kivételes képességű játékos.. azonban ennyivel robinho és silva fölé emelni számomra nevetséges..szbalint88 írta:http://www.youtube.com/watch?v=eiLtm4mWoHE
ha láttad 1-2-szer játszani, akkor sztem ezt nem kell magyarázni...fényévekkel jobb a jelenlegi csapattársainál, és a legjobb balszélső a piacon, sztem ezzel itt sokan egytértünk.bojankrkic27 írta:nem említed egy lapon franck-kel???? miéééééért? whyyyyyyyyy?Ronaldinho&Barca írta: viszont a 40-t azt költsük Franck-ra inkább. Robinho is egy jó játékos, de én nem említeném egy lapon a franciával. Nyáron pedig előjön a szélső kérdés mindenképpen, mivel Titinek 1 éve van még, ha valakit akkor Ribéryt mindenképp meg kell próbálni, ne úgy járjunk majd, mint idén Csigával.![]()
az előbb épp azt kérdeztem mitől olyan ultrakirály ez a franck?? légyszi mond el nekem? 40 milla 10000szer inkább fabregasra!!!
Szeritem ellenünk is betalált, és akkor ment el Alvesen amikor csak akart, végig fött a feje a kis brazilnak hogy hogyan állítsa meg, de lehet rosszul emlékszembojankrkic27 írta:az ellenünk lejátszott meccseken is egy nagy nullla volt.. úgyhogy kérek mindenkit ne jelentsük ki hogy ő a legjobb szélsőő.... herótom van tőle..bleeee
azért békevan!
nem említed egy lapon franck-kel???? miéééééért? whyyyyyyyyy?Ronaldinho&Barca írta: viszont a 40-t azt költsük Franck-ra inkább. Robinho is egy jó játékos, de én nem említeném egy lapon a franciával. Nyáron pedig előjön a szélső kérdés mindenképpen, mivel Titinek 1 éve van még, ha valakit akkor Ribéryt mindenképp meg kell próbálni, ne úgy járjunk majd, mint idén Csigával.
Egyetértek. Ribery lenne a legmegfelelőbb, azt hiszem nagy harc lesz érte a nyáron. Tán itt valamivel kristálytisztább lehetne a helye a kezdőben, mint a madridnál.LG írta:Ez az. Akármit is nyilatkozott, nála jobb szélső nincs a piacon, ilyen szintű erősítést nem jelentene senki. Sokaknak nem szimpatikus, ééééééés? Ibrára is itt fujjogtak sokan, azóta meg hatalmas kedvenc. Végre megint lenne egy nagy tridente.Ronaldinho&Barca írta:Ribéry nyáron távozhat a Münchentől. Tudom, hogy miket nyilatkozott nyáron, drága is, de még mindig ő lenne a legjobb választás, 26 éves, nem kell bemutatni azt hiszem.. Persze Pep dönt, de érdemes agyalni rajta..
Egy Ribery-Fabregas duóval kiegyeznék nyárra, az új elnök asszem mindenkinek a szívébe lopná magát.
Barátom.tudnál nekem egy hiteles forrást mutatni erről ha szépen megkérlekRonaldinho&Barca írta:Ribéry nyáron távozhat a Münchentől....
Ez az. Akármit is nyilatkozott, nála jobb szélső nincs a piacon, ilyen szintű erősítést nem jelentene senki. Sokaknak nem szimpatikus, ééééééés? Ibrára is itt fujjogtak sokan, azóta meg hatalmas kedvenc. Végre megint lenne egy nagy tridente.Ronaldinho&Barca írta:Ribéry nyáron távozhat a Münchentől. Tudom, hogy miket nyilatkozott nyáron, drága is, de még mindig ő lenne a legjobb választás, 26 éves, nem kell bemutatni azt hiszem.. Persze Pep dönt, de érdemes agyalni rajta..
Mint ahogyan ez is lett irva nyilatkozva.Én Robinhot is szivesen látnám és Silvát is.Fabregast kevésbé.....Fernando írta:Van egy olyan érzésem, hogy senki nem fog jönni a télen.
ez mind szép és jó... csak a gond neve perec:D sósperec... az köztudott hogy nekik kell.. és ha nekik kell akkor 30ért fog elkelni? (mondjuk én nem csak az ára miatt nem látnám szívesen:D valahogy úúútáálom..)marci. írta: Megsúgnám misztör,hogy (2010nek számitom) jövőre lejár a szerződése.Ha nem hosszabit 30nál nem kap többet a münken.
A te személyes véleményed, hogy jó lenne ide, az enyém, a miénk meg az, hogy nem. Ebből születik a nézeteltérés, majd pedig az értelmetlen hozzászólások száma, mint ahogyan ez is az. Svájstájger téma nálam off.barca28 írta:És azt sem értem minek kapjátok fel magatokat ezen hogy én szívesen látnám itt.Ez az én személyes véleményem.
Megsúgnám misztör,hogy (2010nek számitom) jövőre lejár a szerződése.Ha nem hosszabit 30nál nem kap többet a münken.sokkal de sokkal jobb opció lenne silva vagy robinho.. és több mint valószínű hogy olcsóbbak lennének nem is kevéssel..
üdv skacok!szbalint88 írta: Végre egy értelmes felvetés![]()
Ribery elsődleges lenne sztem is nyárra, a legjobb balszélső, pontosan Ő kell nekünk. Sztem akár 50 M körül is megérné, az új elnök befektethetne rá...jól mutatna a választási kampányban a neve...
Nálam a sorrend Ribery, Silva, Robinho, de bármelyik jöhetne igazából. Matát én még nem érzem elég kiforrottnak ehhez, bár ki tudja.