Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.16. 09:56:47

Csak egy baj van Ribéryvel. Sajtóhírek szerint a Chelsea és a Madrid verseng érte. Egy szó sincs a Barcáról. Engem nem érdekel miket nyilatkozott, szimplán Robinho-t jobban elnézném itt. Ez van.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.16. 09:50:44

bojankrkic27 írta:
szbalint88 írta:http://www.youtube.com/watch?v=eiLtm4mWoHE

most nem akartam sokáig keresgetni, biztos van ennél jobb video is róla, de ebből is leszűrhető a képességei...
jóóó bevallom.. tisztában vagyok vele hogy kivételes képességű játékos.. azonban ennyivel robinho és silva fölé emelni számomra nevetséges..
az igazat megvallva a legnagyobb bajom az ahogy a madridnak "nyalt". számomra az megbocsájthatatlan.. nem a személyiségével van bajom hanem az amit müvelt.. nem tudom elfelejteni! remélem nem érkezik.. tudom hogy sokan nem így vannak vele... de én rühellem érte NAGYON!!
kövezzetek meg érte de így van!!! :lol: 8)
peace!
Ha tudnék a gép mögül kövezni, köveznélek, meg a többi ne jöjjön Ribery mert nyalt a madridnak gyereket is.
Akkor Robinho meg miért jöjjön? Ő is nyalt a madridnak, sőt játszott is ott. Persze mióta elment madridból a Citybe, majd később szóba került a Barcával az addigi közellenségből, a gyenge, buta biciklicselező rinyagépből hirtelen egy szimpatikus technikás, gólerős játékos lett. De ezt már megszoktam, h itt az emberek igen gyorsan felejtenek, és gyorsan változik a véleményük.
Visszatérve Riberyre, én nem érdekel, h miket nyilatkozott, igazából már nem is emlékszem rá, bár akkoriban sem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki. Ő a legjobb szélső a piacon, tehát őt kell megszerezni. robinhoval sztem nagyon nem járnák jól, szilvában sem látok semmi olyat, ami miatt ő kéne nekünk.
madmushroom
Capitá del Barça

2009.12.16. 01:21:09

Csak a Silvát vagyok hajlandó eltűrni Henry helyén. :)
Nem kell ide Ribéry, lejáratta magát ezzel a "segget csinálok a számból" akciójával. Robinho sosem lesz kedvenc, a madridista évei miatt nem tudnám megszeretni.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
szbalint88
Jugador del Barça

2009.12.16. 00:01:18

bojankrkic27 írta:

most nem akartam sokáig keresgetni, biztos van ennél jobb video is róla, de ebből is leszűrhető a képességei...
jóóó bevallom.. tisztában vagyok vele hogy kivételes képességű játékos.. azonban ennyivel robinho és silva fölé emelni számomra nevetséges..
az igazat megvallva a legnagyobb bajom az ahogy a madridnak "nyalt". számomra az megbocsájthatatlan.. nem a személyiségével van bajom hanem az amit müvelt.. nem tudom elfelejteni! remélem nem érkezik.. tudom hogy sokan nem így vannak vele... de én rühellem érte NAGYON!!
peace!
értem, és nyilván nekem sem tetszett, amiket nyilatkozgatott, de előtte meg a Barcának nyalt. Sztem egyik irányba sincsen elkötelezve, csak egy a képességeihez mérhető csapatban akar már játszani, ami teljesen érthető. Nem kell ezt túlragozni, valószínű hogy Zidane miatt mondott ilyesmiket. Ettől még reméld csak, hogy érkezik, mert vele erősödnénk a legtöbbet :D
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.12.15. 23:38:41

peace!
szbalint88
Jugador del Barça

2009.12.15. 23:32:02

http://www.youtube.com/watch?v=eiLtm4mWoHE

szbalint88
Jugador del Barça

2009.12.15. 23:28:14

bojankrkic27 írta:
Ronaldinho&Barca írta: viszont a 40-t azt költsük Franck-ra inkább. Robinho is egy jó játékos, de én nem említeném egy lapon a franciával. Nyáron pedig előjön a szélső kérdés mindenképpen, mivel Titinek 1 éve van még, ha valakit akkor Ribéryt mindenképp meg kell próbálni, ne úgy járjunk majd, mint idén Csigával.
nem említed egy lapon franck-kel???? miéééééért? whyyyyyyyyy? :shock:
az előbb épp azt kérdeztem mitől olyan ultrakirály ez a franck?? légyszi mond el nekem? 40 milla 10000szer inkább fabregasra!!!
ha láttad 1-2-szer játszani, akkor sztem ezt nem kell magyarázni...fényévekkel jobb a jelenlegi csapattársainál, és a legjobb balszélső a piacon, sztem ezzel itt sokan egytértünk.
csabimo
Capitá del Barça

2009.12.15. 22:46:03

bojankrkic27 írta:az ellenünk lejátszott meccseken is egy nagy nullla volt.. úgyhogy kérek mindenkit ne jelentsük ki hogy ő a legjobb szélsőő.... herótom van tőle..bleeee
azért békevan! :D
Szeritem ellenünk is betalált, és akkor ment el Alvesen amikor csak akart, végig fött a feje a kis brazilnak hogy hogyan állítsa meg, de lehet rosszul emlékszem :D
Biztos egy nagyon ratyi és túlsztárolt játékos, akit a Barca-Real-Manchester-Chelsea is szivesen vinne, legalább is mindenhol felmerült a neve...

U.I: Silvának is örülnék, vagy Robinhonak, de Ribery is jöhet nem fogok sírva fakadni :P
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.12.15. 22:31:26

Ronaldinho&Barca írta: viszont a 40-t azt költsük Franck-ra inkább. Robinho is egy jó játékos, de én nem említeném egy lapon a franciával. Nyáron pedig előjön a szélső kérdés mindenképpen, mivel Titinek 1 éve van még, ha valakit akkor Ribéryt mindenképp meg kell próbálni, ne úgy járjunk majd, mint idén Csigával.
nem említed egy lapon franck-kel???? miéééééért? whyyyyyyyyy? :shock:
az előbb épp azt kérdeztem mitől olyan ultrakirály ez a franck?? légyszi mond el nekem? 40 milla 10000szer inkább fabregasra!!!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.12.15. 22:21:33

NSO-n olvastam a cikket most épp, de nem egy váratlan cikk, hogy távozó a bajoroknál. Robinho játékát is kedvelem, de Ribéryre lehet építeni, talán az egy szélső az, akiért lazán kiadnák annyit amennyit. real biztos harcolni fog érte, persze attól függ, mennyit adnak majd érte, ha idén ezek a galaktikus ? igazolásaik nem jönnek be, jövőre kisebb lesz a cekker, az tuti. (Benzemát már gondolkodnak hogy elküldik, hol az ész kérdem én? Ennyi pénzekkel dobálózni bakker.. )
Fabregas számomra garantált érkező, de az hogy mikor nagyon jó kérdés, Wenger két kézzel ragaszkodik érte, ha lejár szerződése, szerintem akkor lenne értelme megfogni, még sem 40 milla lesz, és lesz hely ahol játsszon majd, viszont a 40-t azt költsük Franck-ra inkább. Robinho is egy jó játékos, de én nem említeném egy lapon a franciával. Nyáron pedig előjön a szélső kérdés mindenképpen, mivel Titinek 1 éve van még, ha valakit akkor Ribéryt mindenképp meg kell próbálni, ne úgy járjunk majd, mint idén Csigával.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.12.15. 22:08:27

valaki magyarázza meg nekem hogy miért is Ribery a legjobb szélső a piacon???? hm??? tavaly netán úgy ontotta a gólokat meg a gólpasszokat abban az übererős német bajnokságban?? azért mert volt egy jó vb-je.. szerintem túlsztárolt.. ha jól emlékszem 9 gólt lőtt tavaly az egész bajnokságban.. az ellenünk lejátszott meccseken is egy nagy nullla volt.. úgyhogy kérek mindenkit ne jelentsük ki hogy ő a legjobb szélsőő.... herótom van tőle..bleeee
azért békevan! :D

Szerk.: adná az ég hogy ő lenne a villailletvefilipe "szereplő" a balszélső igazolásban és érkezne silva vagy robinho!!!
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.15. 21:54:41

Nemtudom, hogy nyáron mekkora játékos mozgás lesz nálunk. Nem vagyok tisztában vele mikor is lesz az elnökválasztás, de az biztos, hogy röpködni fognak a kampánynevek :idea:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
noname
Llegenda del Barça

2009.12.15. 21:47:37

Eleinte én is örültem volna Riberynek, de valahogy mostmár nem hiányzik annyira. :roll: Én Robinhot szívesebben látnám!
A Fifa egy szégyen
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.15. 21:34:50

LG írta:
Ronaldinho&Barca írta:Ribéry nyáron távozhat a Münchentől. Tudom, hogy miket nyilatkozott nyáron, drága is, de még mindig ő lenne a legjobb választás, 26 éves, nem kell bemutatni azt hiszem.. Persze Pep dönt, de érdemes agyalni rajta..
Ez az. Akármit is nyilatkozott, nála jobb szélső nincs a piacon, ilyen szintű erősítést nem jelentene senki. Sokaknak nem szimpatikus, ééééééés? Ibrára is itt fujjogtak sokan, azóta meg hatalmas kedvenc. Végre megint lenne egy nagy tridente.
Egy Ribery-Fabregas duóval kiegyeznék nyárra, az új elnök asszem mindenkinek a szívébe lopná magát.
Egyetértek. Ribery lenne a legmegfelelőbb, azt hiszem nagy harc lesz érte a nyáron. Tán itt valamivel kristálytisztább lehetne a helye a kezdőben, mint a madridnál.
Fabregasnak meg alap, hogy itt a helye.
Rivaldo-A Legnagyobb.
barca28
Jugador d'estrella

2009.12.15. 21:23:19

Ronaldinho&Barca írta:Ribéry nyáron távozhat a Münchentől....
Barátom.tudnál nekem egy hiteles forrást mutatni erről ha szépen megkérlek :D :!:

Riberyt különben,szívesen látnám a csapatban!Az a kérdés mennyire lenne jó formában(sérüle),kétségtelenül nagyon jó játékos,borzasztó technikás és mindene megvan ,hogy nálunk játszon ontsa a gólokat.Várom én szeretettel..nem tudom ,hogy most sérült-e különben.Gyógyuljon meg mihamarabb ha igen, győzze meg Laportát és Pepet aztán télen költözhet is
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
LM10
Director del Fútbol

2009.12.15. 21:22:20

Ribérynek télleg csak 2011-ig van szerződése. Viszonylag olcsón elhozható lenne, volt vmi ilyesmi, hogy 25 milla körül elhozható lenne mert majd lehúzott addigra 3 évet a csapatnál. Nagyon örülnék neki. :wink:
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.15. 21:17:41

Ronaldinho&Barca írta:Ribéry nyáron távozhat a Münchentől. Tudom, hogy miket nyilatkozott nyáron, drága is, de még mindig ő lenne a legjobb választás, 26 éves, nem kell bemutatni azt hiszem.. Persze Pep dönt, de érdemes agyalni rajta..
Ez az. Akármit is nyilatkozott, nála jobb szélső nincs a piacon, ilyen szintű erősítést nem jelentene senki. Sokaknak nem szimpatikus, ééééééés? Ibrára is itt fujjogtak sokan, azóta meg hatalmas kedvenc. Végre megint lenne egy nagy tridente.
Egy Ribery-Fabregas duóval kiegyeznék nyárra, az új elnök asszem mindenkinek a szívébe lopná magát.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.12.15. 21:07:51

Ribéry nyáron távozhat a Münchentől. Tudom, hogy miket nyilatkozott nyáron, drága is, de még mindig ő lenne a legjobb választás, 26 éves, nem kell bemutatni azt hiszem.. Persze Pep dönt, de érdemes agyalni rajta..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
barca28
Jugador d'estrella

2009.12.15. 19:21:23

Fernando írta:Van egy olyan érzésem, hogy senki nem fog jönni a télen.
Mint ahogyan ez is lett irva nyilatkozva.Én Robinhot is szivesen látnám és Silvát is.Fabregast kevésbé.....
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.12.15. 19:19:17

marci. írta: Megsúgnám misztör,hogy (2010nek számitom) jövőre lejár a szerződése.Ha nem hosszabit 30nál nem kap többet a münken. :)
ez mind szép és jó... csak a gond neve perec:D sósperec... az köztudott hogy nekik kell.. és ha nekik kell akkor 30ért fog elkelni? (mondjuk én nem csak az ára miatt nem látnám szívesen:D valahogy úúútáálom..)

Szerk.: most látom hogy madridista vagy.. ettől függetlenül tartom hogyha mindkét klub meg akarja szerezni akkor nem 30 lesz az ára.. de aztán lehet hogy nem lesz igazam :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bojankrkic27 2009.12.15. 19:22:20-kor.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.15. 19:17:08

Van egy olyan érzésem, hogy senki nem fog jönni a télen.
Capon
Llegenda del Barça

2009.12.15. 19:13:22

Fabregas pedig nem fog jönni, most biztos nem. Ribéryt én már hó fehérben látom. Robinho-t tudom csak elképzelni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.15. 19:13:09

barca28 írta:És azt sem értem minek kapjátok fel magatokat ezen hogy én szívesen látnám itt.Ez az én személyes véleményem.
A te személyes véleményed, hogy jó lenne ide, az enyém, a miénk meg az, hogy nem. Ebből születik a nézeteltérés, majd pedig az értelmetlen hozzászólások száma, mint ahogyan ez is az. Svájstájger téma nálam off.
marci.
Jugador d'estrella

2009.12.15. 19:10:32

sokkal de sokkal jobb opció lenne silva vagy robinho.. és több mint valószínű hogy olcsóbbak lennének nem is kevéssel..
Megsúgnám misztör,hogy (2010nek számitom) jövőre lejár a szerződése.Ha nem hosszabit 30nál nem kap többet a münken. :)
csakamadrid
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.12.15. 18:59:41

szbalint88 írta: Végre egy értelmes felvetés :D
Ribery elsődleges lenne sztem is nyárra, a legjobb balszélső, pontosan Ő kell nekünk. Sztem akár 50 M körül is megérné, az új elnök befektethetne rá... :wink: jól mutatna a választási kampányban a neve...
Nálam a sorrend Ribery, Silva, Robinho, de bármelyik jöhetne igazából. Matát én még nem érzem elég kiforrottnak ehhez, bár ki tudja.
üdv skacok!
hát sztem ribery ne jöjjön!!!! menjen a madridba.. számomra a kijelentései emberileg 0-vá tették.. tudomtudommindenkimondmindnet.. DE.. Ribery az én szememben túlsztárolt sz*rkupac (tudom kicsit túloztam..)
sokkal de sokkal jobb opció lenne silva vagy robinho.. és több mint valószínű hogy olcsóbbak lennének nem is kevéssel..
remélem de tiszta szívből hogy nem érkezik hozzánk :twisted:
annyi pénzért inkább fabregas..
vélemények?! :wink: :roll:
peace
Lezárt