Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.24. 16:26:39

A spanyol sajtó is elmehet a pi***ba, hogy akkor írnak ilyeneket, amikor kezdünk jobb formába lendülni.
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.02.24. 16:23:49

zsoltman írta:http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 81257.html

Srácok már azt írják ki lesz a portugál mellet másodedző
Heh, ez elég durva :shock:
Hát úgy vélem, hogy ez majd csak nyáron lesz aktuális. Bár ki tudja, lehet e hinni ezeknek...
zsoltman
Jugador d'estrella

2008.02.24. 14:55:24

http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 81257.html

Srácok már azt írják ki lesz a portugál mellet másodedző
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.02.24. 08:36:08

gekkodan írta: Igen, elküldeném. Mert kiégett és mert nem arról szól a nemzetközi labdarúgás, hogy leül egy edző a padra és ameddig csak akar addig ott dolgozik, eredményektől függetlenül
Úgy látom nem értjük egymást. Az volt a kérdés, hogy ha idén nyer még egy kupát plussz BL-t akkor is elküldené-e, miután azt írta hogy egy edzőt az eredményei minősítenek. Márpedig 5 szezon alatt 2 BL, 2 bajnokság, 2 szuperkupa, 1 spanyol kupa, 2 bajnoki ezüst szinte példátlanul eredményes lista lenne. Amúgy én sem ragaszkodom már Rijkaardhoz, de az alábbi érvelésben vhogy nem értettem a logikát. Ha azt írjátok hogy csunya a játék az világos, de akkor meg tán nem mourinhot kellene idehozni.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.23. 20:31:48

dr. Mezey írta:
Varga Tamás írta:Mert aztán a Portónak 2004-ben világrengető kerete volt, mi? Jó szemmel nyúl a fiatalokhoz, oké. De, egy edzőt az eredményei igazolnak, és hozzá képest Mourinho fényévekkel sikeresebb. A portugál három év alatt 2 bajnokságot, és egy ezüstöt nyert, Wengernek 10 év kellett hozzá. Akkor: ki a jobb edző? Lehet, találgatni. :!:
Ez nem önellentmondás? Ha az eredmények számítanak, akkor miért írod hogy mindenképpen mennie kell Franknek? Elküldenéd mondjuk öt év alatt szerzett két arany két BL meg egy kupa után?
Igen, elküldeném. Mert kiégett és mert nem arról szól a nemzetközi labdarúgás, hogy leül egy edző a padra és ameddig csak akar addig ott dolgozik, eredményektől függetlenül. Tavaly semmit nem nyertünk, rendesen megerősített keretünk van, bízom benne, hogy Rijkaard behúz egy címet idén, majd közös megelégedéssel elválnak útjaink és nyártól egy új szemlélettel, egy új edzővel vágunk neki az alapozásnak.

Nem mellesleg egy német felmérés szerint a Barca a világ legnagyobb szurkolótáborával bíró egyesülete, ahol mint a kolléga is említette nem úgy működik az élet, mint a Seria A-ban, vagy Angliában. Itt minden héten szép focit várnak a szurkolók és eredményeket, egy kisiklás sokkal nagyobb visszhangot teremt mint pl. az AS Roma esetében. Rijkaard nyerjen még valamit, majd menjen nyugodtan. Mi is boldogok leszünk. Ő meg nem 2 szezonyni bukás után keres új állást. Vagy üljön le szépen egy szövetségi kapitányi posztra. Pihenhet és nyerhet is.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2008.02.23. 14:33:05

noname írta:Ezek naon jó hírek!Megszabadultunk Van Bastentől és szóba jött Mourinho.
Most úgy vok vele h már asse tom h miben reménykedjek.Természetesen mindig szurkolok h győzzünk, de ugyanakkor minden győzelem után tudom h Frank helye erősödik velük. :roll:
Tényleg nem értelek benneteket. Hogyan merülhet fel valakiben ilyesmi?

Szurkoljatok csak nyugodtan a csapatnak, hogy minél több kupát nyerjünk, mert én továbbra is biztos vagyok benne, hogy Rijkaard magától fog lemondani évvégén, ha bajnokságot és/vagy bl-t nyerünk. Neki már csak az lehet az egyetlen célja a Barcánál, hogy bebizonyítsa az elmúlt évek sikerei nem voltak véletlenek. Nem csak a kiváló játékoskeretnek illetve Henknek volt köszönhető mindaz amit elértünk. Gondolom már rájött, ha becsúszik 1-2 "gyengébb" év az angol vagy olasz bajnoksággal ellentétben, a spanyolban ezt nem díjazzák a szurkolók és a sajtó is darabokra szedi. Ilyen körülmények között már csak az lehet az egyetlen célja az edzőnek, hogy mégegyszer megmutassa és aztán emeltfővel távozhasson, mielőtt beint a hálátlan népségnek.
Kép
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.02.23. 13:50:31

Varga Tamás írta:Mert aztán a Portónak 2004-ben világrengető kerete volt, mi? Jó szemmel nyúl a fiatalokhoz, oké. De, egy edzőt az eredményei igazolnak, és hozzá képest Mourinho fényévekkel sikeresebb. A portugál három év alatt 2 bajnokságot, és egy ezüstöt nyert, Wengernek 10 év kellett hozzá. Akkor: ki a jobb edző? Lehet, találgatni. :!:
Ez nem önellentmondás? Ha az eredmények számítanak, akkor miért írod hogy mindenképpen mennie kell Franknek? Elküldenéd mondjuk öt év alatt szerzett két arany két BL meg egy kupa után?
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.02.23. 13:26:13

Azért igazságtalanok lennénk, ha egyszinten emlegetnénk Wenger, és Mourinho angliai lehetőségeit...
Ezen körülmények ugyanis nem teszik lehetővé, hogy az adott időszakban a két edző tevékenységét a száraz tények alapján ítéljük meg :!:
Ám amit José Mourinho a Portoval véghezvitt, az olyan dolog, amit csak a legnagyobbak tudnak. Nagyobb bravúr nálam, mint amit Rehhagel tett a görögökkel.
De hogy a topik témájához is szóljak: Ha mégiscsak nyerünk két címet-mondjuk a kupát meg a BL-t, akkor nagy kérdés, Laporta hogyan dönt majd. Azt szeretném, hogy a nyáron ebben a tekintetben legyen nagyon nehéz dolga!
Rivaldo-A Legnagyobb.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.23. 13:20:30

Perrero írta:
Varga Tamás írta:Szerintem, pedig Franknek mindenképpen mennie kell. Bármit érjünk is el az idén. Wenger pedig nem kell, nyert két bajnokságot (ha jól emlékszem, ha nem, bocsi), nemzetközi szinten semmit sem ért el. Szép játékot játszat: ez igaz, de ha eredménnyel nem párosul, akkor kitörölheti vele a hátsó felét. Szerintem.
BL döntő :?: az tetszik AWbe, hogy a fiatalokhoz nagyon jó szeme van, nem jönne hozzánk, az Arsenaltól max hazamegy -> visszavonul

és azért az Arsenalnak nem nagyon volt olyan játékosállománya mint nekünk
Mert aztán a Portónak 2004-ben világrengető kerete volt, mi? Jó szemmel nyúl a fiatalokhoz, oké. De, egy edzőt az eredményei igazolnak, és hozzá képest Mourinho fényévekkel sikeresebb. A portugál három év alatt 2 bajnokságot, és egy ezüstöt nyert, Wengernek 10 év kellett hozzá. Akkor: ki a jobb edző? Lehet, találgatni. :!:
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.02.23. 12:51:51

lionelmessi19 írta:Továbbra is az egyetlen ember, akit a padunkra elfogadnék, Luis Felipe Scolari.
Egyetlen embert nem tudtok mondani, aki ennyire eredményes, és szép játékot tudott játszani a csapataival. Portugália, Brazília. A világ legjobb, legtechnikásabb játékosanyagai. A Barcáról is el lehet mondani ugyanezt.
Mourinho amit a szovjet csapatán csinált, az a játékstílus, förtelmes volt. Nem mondom hogy nem jó szakember, de már ne is haragudjatok, mit szerettetek a Chelsea játékán?
Amióta Scolari kihjelentette, h. távoznia kellene Ronaldinhonak a Barcától, már nem vagyok érte annyira oda.
Bár nagyon nagy edzőnek tartom.
Rivaldo-A Legnagyobb.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.02.23. 12:51:27

Szerintem, pedig Franknek mindenképpen mennie kell. Bármit érjünk is el az idén.
ez a baj... ez a hozzallas.... miert kene mennie? tegyuk fel triplazunk.... akkor miert kell edzot csereljunk?????? semmilyen erv nem szolna amellett h kuldjuk el.. tobbet mas edzovel sem nyerhetnenk.... csak azert h vegre leszalljatok frankrol?? akkor ugyis talaltok magatoknak mast akit fikazzatok....mert ilyenek vagytok...
Andris
Adminisztrátor

2008.02.23. 12:37:44

Fernando írta:Azért akárhogyis nézzük nemlehet összehasonlítani egy angol és egy spanyol de még egy angol és portugál első osztályt sem :wink:

Ebbe nemhinném hogy bele lehetne kötni :wink: Egyértelmű
Ez így van :)

Tamás, tulajdonképp igazad van! Csak az Arsenal idei játék stílusa engem például Nagyon megfog eddig. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Fernando
Llegenda del Barça

2008.02.23. 12:36:15

Azért akárhogyis nézzük nemlehet összehasonlítani egy angol és egy spanyol de még egy angol és portugál első osztályt sem :wink:

Ebbe nemhinném hogy bele lehetne kötni :wink: Egyértelmű
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.23. 12:34:52

Szerintem, pedig Franknek mindenképpen mennie kell. Bármit érjünk is el az idén. Wenger pedig nem kell, nyert két bajnokságot (ha jól emlékszem, ha nem, bocsi), nemzetközi szinten semmit sem ért el. Szép játékot játszat: ez igaz, de ha eredménnyel nem párosul, akkor kitörölheti vele a hátsó felét. Szerintem.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2008.02.23. 12:26:23

Fernando írta:Én is az "epekedők közé tartozom" és annak aki a Chelsea játékára számít nagyot téved ha Mourinho lesz az edző. A Chelsea az angol bajnokságban játszik. Teli brusztolós erős játékossal (Terry, Lampard, Essien) ott nem is lehet a szép futballt erősíteni sem az állomány sem a játékstílus miatt. Még annyit üzennék hogy nézzétek hogy hogyan nyert a Portoval BL-t és utána alkossatok véleményt a Mourinho féle kevésbé szép játékról :wink:
Portóról volt szó... :roll:

Az angol bajnokságban a Manchester tavaly, az Arsenal évek óta rendkívül s zép focit játszik szerintem. És ne mondja nekem senki, hogy a Chelsea kerete nem lenne képes ilyen, de legalábbis hasonló játékra.

LG, irány egy másik topic! :roll:
Ez a vita bizony addig fog itt folyni, ameddig nem tisztázódik, hogy mi lesz edző téren. Nem privát fórum ez, hogy ha te valamit egyszer megbeszéltél, akkor azt a másik ezer már nem teheti. Nekem most jutott időm hetek óta először kicsit aktívabbnak lenni, most írom le az álláspontomat néhány dolgot illetően. Akadnak mások, akiknek nem csal könnyet a szemébe, hogy válaszoljanak nekem, nem feltétlen kell neked!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.23. 12:26:18

Hanyagoljuk témát már. Sokan sokszor leirtuk mik Mourinho mellett az érveink, hossu oldalakon keresztül. De mindig jön vki, aki ezeket nem vesze figyelembe, vagy csak nem olvassa el, nem tudom. Leirja, h Mourinho nem jöjjön, mert csunya focit játxik a csapata, meg csunya, rossz ember :mrgreen: A végén megkérdi Mi minek akarjuk Mourinhot...
Nekem ez már fárasztó :cry:
Andris
Adminisztrátor

2008.02.23. 12:24:45

Na persze ennyire nem kell szerintem belefolyni a dologba, de tény hogy Mourinho nem jó játékot játszatott az utóbbi 3 vagy 4 évben, nemigazán látok rá garanciát, hogy itt nem folytatná. Őszintén szólva nemérdekelne a hitelessége az edzőnknek, ha szépen játszana a csapat, és trófeákat is nyernénk emellett, de erre minimális esélyt látok a Portugál személyében.

Egyébként Wenger, bár nem szimpatikus, szintén jó szakembernek tartom, nagyon is, és az Arsenal játéka már sokkal tetszetősebb, de őt meg onnan kirobbantani nagyon nehézkes lenne.

Egyébként most a tanácstalanság állapotában vagyok azt illetően, hogy érdemes e elküldeni Franket. Természetesen ha Scolarit megszerezhetnénk, aztmondanám, mindenképp. Ha bárki mást, akkor jelen pillanatban nagyon erős kétejeim lennének az edzőváltást illetően.

A következő hetek eseményei sok mindent befolyásolnak majd.
Amúgy tisztán kirajzolódni látszik mostanra a dolog, Laportáék edzőt váltanak, ha a bajnokság, vagy a BL nincs meg idén. Ha viszont megvan, akkor ugye teljesen értelmetlen az edzőváltás. Mert BL-t nem lehet csak úgy nyerni, bajnokságot lehet úgy mint tavaly a Madrid, de ez nem valószínű a mi esetünkben. Ha a Barcelona bajnok lesz, akkor azt lényegesen jobb játékkal éri majd el, mint a tavalyi madrid, akkor pedig elégedettek lehetünk majd Frank munkájával.
- József Attila
Fernando
Llegenda del Barça

2008.02.23. 12:24:12

Én is az "epekedők közé tartozom" és annak aki a Chelsea játékára számít nagyot téved ha Mourinho lesz az edző. A Chelsea az angol bajnokságban játszik. Teli brusztolós erős játékossal (Terry, Lampard, Essien) ott nem is lehet a szép futballt erősíteni sem az állomány sem a játékstílus miatt. Még annyit üzennék hogy nézzétek hogy hogyan nyert a Portoval BL-t és utána alkossatok véleményt a Mourinho féle kevésbé szép játékról :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2008.02.23. 12:25:07-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.02.23. 12:17:52

Nem mondom hogy nem jó szakember, de már ne is haragudjatok, mit szerettetek a Chelsea játékán?
ezt mondom én is.... itt fanyalognak sokan h nem játszunk szépen az utóbbi időben.... es kozben mourinho után epekednek... hihetetlen... azert érzitek a sulyat annak amit mondtok? persze olvastam pár hsz-t h majd látja mourinho h milyen technikásak a játékosaink és h majd nem fogja akarni elfolytaniezkee a játékosokat az örökös taktikázásával.... aki ezt gondolja az nagyon teved.... egy olyan nevu edzo mint mourinho(bár en továbbra sem tartom nagy edzőnek. csak kiváló pszihológusnak) ha változtat a mentalitásán, ha valtoztat az edzői felfogásán.... akkor elveszti minden hitelességét.... minden nagy embernek van egy elve... es ha szerintetek mourinho nagy ember... akkor neki is vannak alapelvei amik ot naggya tettek.... ki fog neki hinni, ha ezeken valtoztat?
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.23. 12:08:45

lionelmessi19 írta:
LG írta: Igen, portugálok a VB gyönyörűen játxottak :mrgreen: Mourinho meg biztos, h a Barcával bekkelős focit játxana, ez tuti. =D>
Látom neked is csak a Hollandok elleni meccs maradt meg. :roll:

Miből következtetsz arra, hogy Mourinho nem azt csinálná, amit a Chelsea-nél? Emlékeim szerint a Portonál is sok olyan meccs volt.
Annak van alapja amit én mondok. Annak van bármi is, hogy a Barca szurkolói igényeket kielégítő játékot játszatna? :roll:
A válaszom: IGEN, van.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2008.02.23. 12:07:12

LG írta: Igen, portugálok a VB gyönyörűen játxottak :mrgreen: Mourinho meg biztos, h a Barcával bekkelős focit játxana, ez tuti. =D>
Látom neked is csak a Hollandok elleni meccs maradt meg. :roll:

Miből következtetsz arra, hogy Mourinho nem azt csinálná, amit a Chelsea-nél? Emlékeim szerint a Portonál is sok olyan meccs volt.
Annak van alapja amit én mondok. Annak van bármi is, hogy a Barca szurkolói igényeket kielégítő játékot játszatna? :roll:

Tamás: soha nem vitattam Mourinho szakmai tudását, ellenben mint embert, illetve a módszereit, Barcával való eddigi kapcsolatát tekintve, kifejezetten utálom, emellett pedig a Portónál is csak esetenként emlékszek szép játékra, persze a bajnokiaikból keveset láttam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2008.02.23. 12:09:42-kor.
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.02.23. 12:04:26

lionelmessi19 írta:Továbbra is az egyetlen ember, akit a padunkra elfogadnék, Luis Felipe Scolari.
Egyetlen embert nem tudtok mondani, aki ennyire eredményes, és szép játékot tudott játszani a csapataival. Portugália, Brazília. A világ legjobb, legtechnikásabb játékosanyagai. A Barcáról is el lehet mondani ugyanezt.
Mourinho amit a szovjet csapatán csinált, az a játékstílus, förtelmes volt. Nem mondom hogy nem jó szakember, de már ne is haragudjatok, mit szerettetek a Chelsea játékán?
Andris!
Scolari esetében egyetértek Veled!
José esetében azért egy iciri-picirit vitatkoznék, mert a Portónál eltöltött éveiben szép dolgokat produkált: UEFA Kupa, BL-győzelem, szép játék. Az angol stílus mást követelt tőle, mint a spanyol követelne. Nem hinném, hogy bebukna Barcelonában, volt már itt másodedző. Ismeri a viszonyokat. Nagy Johan pedig visszább szorult azzal, hogy az Ajax-ban technikai vezető lett. Tehát: Frankie legerősebb támasza messzebb került Laportától.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.23. 12:03:19

Igen, portugálok a VB gyönyörűen játxottak :mrgreen: Mourinho meg biztos, h a Barcával bekkelős focit játxana, ez tuti. =D>
Lezárt