Nos, a vátozatosság kedvéért, jöjjön ide a szokásos értékelésem:
A csapat rendkívül jól kezdett, azt kell mondjam, a real talált az elején egy gólt, majd nagy hajtással s szép akcióval kiegyenlítettünk. Ezután ismét a real szerzett vezetést, de ezt is egy gyönyörű, igazi barcás akcióval egalizáltuk. Utánna jött a bíró, meg Presas hawer, és ketten karöltve mindent elbaxtak, bocsa kifejezésért.
Ugy gonolom, a Tridente bebizonyította, hogy igen is a világ legjobb támadó alakulata, elején elképesztő dolgokat nyomtak.
Ez az egész biztató a jövőre nézve, méghozzá nagyon. Nagyon nem akar beválni a 3-4-3as felállás, de én még mindig váltig állítom, h müködhet, főleg h most már csak gyengébb csapatok jönnek az utunkba!
Viszont mivel Oleguer ilyen egy .......................................................................................................................................
ezért vissza a 4-4-2höz, és Zambi, Belletti. És akkor talán nem lesz gond.
Franknek a Syl Samu cseréje érdekes volt, viszont sztem nagyon jó volt a Belletti, és Guddy csere is!
Nem hinném, h Rijkaard hibája, mert ezzel a felállással kezdett...
Amit pool ellen nyujott, azért nem gondoltam h ilyen [auto_cenzúra] lesz hirtelenjében...erre Rijkaard sem gondolhatott, és Zambi meg ugye eltiltott, szal asszem én is ezt tettem volna az edző helyében.
Frank Rijkaard (2)
és köv. hsz-ben a játékosok értékelése lesz!

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila