Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köffelionelmessi19 írta: Szép versike
gondolom te is csörgettél pár sörös üveget már, ugye ?
Ja, pontosan. Legalább ha megnyrjük a bajnokságot, ti meg megint nem nyertek semmit, legálabb lex minek örülnötök. Ha mindig mi lennénk a bajnokok, az se érdekelne, ha az összes klasszikust megnyernétek. De ha nektek igy joCooltiszo írta:Sztem ezzel kiegyezünk, valahogy el fogjuk viselni a bajnoki trófea mellett....sergi1989 írta:szidhatjátok ti ramost...összel az euróbarca mecs legjobja lett most goolt fejelt...hát szidjátok is megértem ! meghogy meleg hát fiuk ez a meleg srác sokat segitene a védelmeteken...:S bár érthetőő abba könnyü belekötni akii jo...:)de hát csináljátok csak idén(szezonba) asszem el clasico mérleg szerzett pontok alpján 4:1! és ezen assem változtat ha bajnokok lesztek ..
Ramosról annyit, hogy az egész madridi védelem ott és akkor volt átjátszva, amikor Dinhonak vagy Messinek, vagy épp Iniestának kekdve támadt....nem hiszem én, hogy olyan sokat dobna a védelmünkön, ami egyébként télleg [auto_cenzúra]. De lesz még jobb is.sergi1989 írta:szidhatjátok ti ramost...összel az euróbarca mecs legjobja lett most goolt fejelt...hát szidjátok is megértem ! meghogy meleg hát fiuk ez a meleg srác sokat segitene a védelmeteken...:S bár érthetőő abba könnyü belekötni akii jo...:)de hát csináljátok csak idén(szezonba) asszem el clasico mérleg szerzett pontok alpján 4:1! és ezen assem változtat ha bajnokok lesztek ..
Sztem ezzel kiegyezünk, valahogy el fogjuk viselni a bajnoki trófea mellett....sergi1989 írta:szidhatjátok ti ramost...összel az euróbarca mecs legjobja lett most goolt fejelt...hát szidjátok is megértem ! meghogy meleg hát fiuk ez a meleg srác sokat segitene a védelmeteken...:S bár érthetőő abba könnyü belekötni akii jo...:)de hát csináljátok csak idén(szezonba) asszem el clasico mérleg szerzett pontok alpján 4:1! és ezen assem változtat ha bajnokok lesztek ..
Igen, hanyagolni kell, viszont ha összejönne: jövőre: Alex, Thuram, PuyolGame90 írta:Nálam ez a 3-4-3-as taktika megbukottlionelmessi19 írta:Nagyon nem akar beválni a 3-4-3as felállás, de én még mindig váltig állítom, h müködhet, főleg h most már csak gyengébb csapatok jönnek az utunkba!Főleg úgy, hogy Oleguer az egyik védő. Ha Presas helyett igazolnánk valami normális hátvédet, akkor talán beválna. De ameddig a katalán van itt, addig hanyagoljuk ezt a felállást.
Nálam ez a 3-4-3-as taktika megbukottlionelmessi19 írta:Nagyon nem akar beválni a 3-4-3as felállás, de én még mindig váltig állítom, h müködhet, főleg h most már csak gyengébb csapatok jönnek az utunkba!
De sztem hamar lerendeznék a játékosokat. Angliában ezért nincs annyi műesés, rájátszás stb.lionelmessi19 írta:Szóval innen nézve lehet, az angol bírók is ugyan úgy megbuknának a primerában, mert a sok színészkedés, rájátszás miatt nincs könnyű dolguk.
Sajnos ilyen a spanyol bírói társaság.Boixos írta:de legalább ne vigyorgott volna a gyökér, amikor úgy lökte ki diarra ronaldihót a 16osról, h a reklám fogta meg a gyereket...
na, mindegy, lényeg, h jó meccs volt! ennél jobb csak akkor lehetett volna, ha nem spanyol bíró vezeti