Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2007.03.11. 12:19:09

Nagyon jól kezdődött(nem az eredmény szempontjából,hanem a játék és a sok gól miatt) és végig igazi EL Classico volt,Oleguer teljesen elbaszta a meccset,mind a bénzásával mind a kiállításával,még örülhettünk is az iksznek,pedig ha nincs kiállítás,meggyőződésem hogy nyerünk!Szerencsére van egy Messink :lol: Szóval nagy és örökké emlékezetes meccs volt( a 0-3-as madridi győzelmünk,jó meg az 1-2 után ez amit sosem felejtek)

A bajnokság meg simán meglehet!!A Valencia Real Barca Sevilla négyesből MINDENKI fog pontokat hullajtani!!Remélem mi a legkevesebbet és akkor meglesz!!!!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Ronaldinho #10
Capitá del Barça

2007.03.11. 11:30:22

lionelmessi19 írta: Szép versike :D

gondolom te is csörgettél pár sörös üveget már, ugye ? :D
Köffe :lol:
Kép
Kép
Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
Charlie
Öreg Harcos

2007.03.11. 11:12:26

Izgalmas mérkőzést láthatunk tegnap. Barca úgy nyitott, hogy széjjel kell ütni a reált, a madrid pedig látszott hogy nem erőlteti, inkább védekezik. Rosszul indult, kaptunk egy buta gólt, szegény Thuram mentett de pont rossz helyre pattant, szerencsés de szép góllal már vezettek is. Gyors egyenlítés következett, nem kommentálnám. Aztán Oleguer barátunk összehozta a másodikat, kicsit kérdéses a szituáció, de be lehetett fújni, befújták. Ismét érkezett a gyors válasz, megint hülyére lett szívatva a madrid védelem. A félidő további részében látszódott hogy visszább vettek a srácok a hatalmas lendülettel, mivel nem úgy jött össze, ahogy kellett volna, teszem hozzá nagyon elkerülhető gólokat kaptunk. Mi meg szépeket pörköltünk. De ez tök lényegtelen hogy ki milyet szerez. Presas megkoronázta teljesítményét a félidő végén, innen kezdve pedig, csak a csodában bízhattunk, de hál' Istennek Valdes & Messi & Thuram & Ronaldinhonak is köszönhetően sikerült a pontmentés.

Hatalmas csata volt, méltó a mérkőzés rangjához. Madrid jó volt, főleg Guti & Ramost & Nistelrooyt & Casillast emelném ki. Annyi megjegyzés, ha netán 11ember marad a II. félidőre, és folytatták volna az 1. félidőben látott futballt, akkor valószínű behúzzuk a mérkőzést. Sebaj, így alakult, tovább...tovább...
C.
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.11. 10:47:25

Hát, gondolom elég jó, mert 3-szor is kipróbálta.... 8)
Raziel
Entrenador del Barça

2007.03.11. 10:40:52

:lol: jaja pontosan igyvan,de igy megegyezhetünk h ti nyertek ellenünk mindig,de mindig mi lennénk a bajnokok :lol: tegnapi meccsre visszatérve,milyen érzés lehetett egy 19éves gyereknek(messi)hogy 90ezer ember skandálta a nevét a goljai után :?: 8)
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.03.11. 10:38:37

Cooltiszo írta:
sergi1989 írta:szidhatjátok ti ramost...összel az euróbarca mecs legjobja lett most goolt fejelt...hát szidjátok is megértem ! meghogy meleg hát fiuk ez a meleg srác sokat segitene a védelmeteken...:S bár érthetőő abba könnyü belekötni akii jo...:)de hát csináljátok csak idén(szezonba) asszem el clasico mérleg szerzett pontok alpján 4:1! és ezen assem változtat ha bajnokok lesztek ..
Sztem ezzel kiegyezünk, valahogy el fogjuk viselni a bajnoki trófea mellett....
Ja, pontosan. Legalább ha megnyrjük a bajnokságot, ti meg megint nem nyertek semmit, legálabb lex minek örülnötök. Ha mindig mi lennénk a bajnokok, az se érdekelne, ha az összes klasszikust megnyernétek. De ha nektek igy jo :lol:
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.11. 10:25:10

De most a Madridiak megint mire büszkék?

Kihasználtak egy Thuram hibát.
Kaptak egy 11-est.
Egy gól pontrúgásból.
(persze ezekkel a lehetőségekkel élni kell)

Tudom, hogy ez senkit érdekel, nem írják fel sehova, egy pont az egy pont, de ezzel a teljesítménnyel még mindig nem vagytok kint a vízből! Amikor 10 emberrel játszottatok, akkor voltatok veszélyesek.

Mi 10 emberrel sem adtuk fel, támadtunk, 3 akciógólt szereztünk. Nekünk bíztatóbb a jövő! :idea:
Andris
Adminisztrátor

2007.03.11. 10:22:15

sergi1989 írta:szidhatjátok ti ramost...összel az euróbarca mecs legjobja lett most goolt fejelt...hát szidjátok is megértem ! meghogy meleg hát fiuk ez a meleg srác sokat segitene a védelmeteken...:S bár érthetőő abba könnyü belekötni akii jo...:)de hát csináljátok csak idén(szezonba) asszem el clasico mérleg szerzett pontok alpján 4:1! és ezen assem változtat ha bajnokok lesztek ..
Ramosról annyit, hogy az egész madridi védelem ott és akkor volt átjátszva, amikor Dinhonak vagy Messinek, vagy épp Iniestának kekdve támadt....nem hiszem én, hogy olyan sokat dobna a védelmünkön, ami egyébként télleg [auto_cenzúra]. De lesz még jobb is.

Jól fejel, ez tény, ügyesen támad...-

Valaki írta odaát is, talán itt is láttam, h mennyi hiányzó volt...pff :)
Ez már röhej, mert aztán sokkal bejebb lettetek volna:
-Egy gyertyagyáros aranylabdás hentessel
-10mp-es Carlossal
-Disneyland hercegnőjével
-Reyes mondjuk jó, de akkor kimarad Guti és no piros, no 11 és akkor bizony meghaltatok volna! :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.03.11. 10:08:54

Sztem ezzel kiegyezünk, valahogy el fogjuk viselni a bajnoki trófea mellett....
Raziel
Entrenador del Barça

2007.03.11. 09:15:18

jó kis meccs volt,ennyit a meccs előtti Raul-Messi X-ről :shock: :lol: Raul kakiban sem volt.Ha oleguert nem állitják ki akkor nyerhettünk volna,de Messi nemvolt semmi tegnap,nagyon nagy játékos és mégnagyobb lesz.messi annyit ér mint az egész madrid...egy 19 éves gyerek intézte el őket.Visca el barca!
mademan
Capitá del Barça

2007.03.11. 08:19:41

ez a meccs teljesen jellemezte az idei barcát!!!
itt van ez a nyomorék real akit szinte mindenki meg tud verni a bajnokságban még a bernabeuban is csak mi nem! ha nem oleger kezd akkor nekik annyi! de kezdett és el is döntötte a meccset! a bíró kritikán aluli volt!

a szerencsétlen madridisták meg örüljönek legalább volt idén valami sikerélményük!!!!
majd jövőre az UEFA-kupában bizonyíthatnak!!! 8)
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
sergi1989
Capitá del Barça

2007.03.11. 04:51:59

szidhatjátok ti ramost...összel az euróbarca mecs legjobja lett most goolt fejelt...hát szidjátok is megértem ! meghogy meleg hát fiuk ez a meleg srác sokat segitene a védelmeteken...:S bár érthetőő abba könnyü belekötni akii jo...:)de hát csináljátok csak idén(szezonba) asszem el clasico mérleg szerzett pontok alpján 4:1! és ezen assem változtat ha bajnokok lesztek ..
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.11. 03:38:35

Asszem bebas_ztam, kissé mehezen megy a gépelés! Hagyjuk már a bírót, itt nem rajta ment el a meccs... Szerintem tök megérdemelt x született, a fehér zsepik meg magukért beszélnek: Rijkaard húzz a [auto_cenzúra]!!!!!!!!!!!!!!!
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.11. 01:52:51

Ebből a helyzetből a lehető legtöbbet hoztuk ki.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.11. 01:51:48

Ramos azt hitte, h győztes gólt lőtt, és mekkora istenkirály lesz.
Ahoz képest, h ki kellett volna állítani, még az első félidő derekán... :roll:

De sebaj, meg lett fingatva a madridi védelem: Mi lőttünk három gyönyörű gólt, ők meg egy 11est, és egy Ramos fejest, ami már 10 ember ellen ment...

Én elégedett vagyok a mai estével. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.03.11. 01:44:05

Ramos gólöröm :? Már gyakorolt az estére, hogy hogy fog bedőlni az ágyba :arrow: természetesen Gutival együtt :roll:

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Andris
Adminisztrátor

2007.03.11. 01:32:16

Game90 írta:
lionelmessi19 írta:Nagyon nem akar beválni a 3-4-3as felállás, de én még mindig váltig állítom, h müködhet, főleg h most már csak gyengébb csapatok jönnek az utunkba!
Nálam ez a 3-4-3-as taktika megbukott :!: Főleg úgy, hogy Oleguer az egyik védő. Ha Presas helyett igazolnánk valami normális hátvédet, akkor talán beválna. De ameddig a katalán van itt, addig hanyagoljuk ezt a felállást.
Igen, hanyagolni kell, viszont ha összejönne: jövőre: Alex, Thuram, Puyol

Szerintem még egy jó vkp, és a védelmünk is elérné a világ egyik legjobbja szintet! :)
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.03.11. 01:30:29

lionelmessi19 írta:Nagyon nem akar beválni a 3-4-3as felállás, de én még mindig váltig állítom, h müködhet, főleg h most már csak gyengébb csapatok jönnek az utunkba!
Nálam ez a 3-4-3-as taktika megbukott :!: Főleg úgy, hogy Oleguer az egyik védő. Ha Presas helyett igazolnánk valami normális hátvédet, akkor talán beválna. De ameddig a katalán van itt, addig hanyagoljuk ezt a felállást.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.11. 01:26:21

Nos, a vátozatosság kedvéért, jöjjön ide a szokásos értékelésem: :)

A csapat rendkívül jól kezdett, azt kell mondjam, a real talált az elején egy gólt, majd nagy hajtással s szép akcióval kiegyenlítettünk. Ezután ismét a real szerzett vezetést, de ezt is egy gyönyörű, igazi barcás akcióval egalizáltuk. Utánna jött a bíró, meg Presas hawer, és ketten karöltve mindent elbaxtak, bocsa kifejezésért.

Ugy gonolom, a Tridente bebizonyította, hogy igen is a világ legjobb támadó alakulata, elején elképesztő dolgokat nyomtak.
Ez az egész biztató a jövőre nézve, méghozzá nagyon. Nagyon nem akar beválni a 3-4-3as felállás, de én még mindig váltig állítom, h müködhet, főleg h most már csak gyengébb csapatok jönnek az utunkba!

Viszont mivel Oleguer ilyen egy .......................................................................................................................................
ezért vissza a 4-4-2höz, és Zambi, Belletti. És akkor talán nem lesz gond.

Franknek a Syl Samu cseréje érdekes volt, viszont sztem nagyon jó volt a Belletti, és Guddy csere is!
Nem hinném, h Rijkaard hibája, mert ezzel a felállással kezdett...
Amit pool ellen nyujott, azért nem gondoltam h ilyen [auto_cenzúra] lesz hirtelenjében...erre Rijkaard sem gondolhatott, és Zambi meg ugye eltiltott, szal asszem én is ezt tettem volna az edző helyében.

Frank Rijkaard (2)

és köv. hsz-ben a játékosok értékelése lesz! :roll:
- József Attila
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.11. 01:21:03

Jajj de megnéztem volna a Classicót Zambrottával 4-3-3-ban... :)

Valenciának ott van még a BL :arrow: remélhetőleg az visszafogja őket egy kicsit.
PCsabi
aka Game90

2007.03.11. 01:12:28

lionelmessi19 írta:Szóval innen nézve lehet, az angol bírók is ugyan úgy megbuknának a primerában, mert a sok színészkedés, rájátszás miatt nincs könnyű dolguk. :roll:
De sztem hamar lerendeznék a játékosokat. Angliában ezért nincs annyi műesés, rájátszás stb.
Ezeknél a spanyol bíróknál már csak jobbak lehetnek :roll:
Andris
Adminisztrátor

2007.03.11. 01:11:03

Húúú, gyerekek, egyszerűen már rosszul vagyok . :oops:

Akkora csomó van a gyomromban, és olyan migrénem, h mindjárt összerogyok...

Lehet, h az idegállapotom szempontjából nem kéne barca meccset néznem? :?

Izgulósra nyomták a meccset ma Messiék!
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.03.11. 01:09:32

Boixos írta:de legalább ne vigyorgott volna a gyökér, amikor úgy lökte ki diarra ronaldihót a 16osról, h a reklám fogta meg a gyereket...
na, mindegy, lényeg, h jó meccs volt! ennél jobb csak akkor lehetett volna, ha nem spanyol bíró vezeti :D
Sajnos ilyen a spanyol bírói társaság.

Egyébként sok mindent szeretek a spanyolban, és sok mindent utálok az angolban, ezért is vagyok barca szurkoló, és ezért nézek főként spanyolt, de!!!! :arrow:

Rengeteg spanyol játékos, mármint aki itt játszik a primerában, gusztustalan módon fetrengve rájátszanak, össze vissza színészkednek.
Ma Guti volt a jó példa, sajnos régebben Dinho is csinált ilyeneket.

Szóval innen nézve lehet, az angol bírók is ugyan úgy megbuknának a primerában, mert a sok színészkedés, rájátszás miatt nincs könnyű dolguk. :roll:
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.03.11. 01:08:00

lm19, Keelhaul :!:
Majd meglátjuk :wink: Sztem igenis figyelni kell a Sevillára és a Valenciára is. Mi sem vagyunk a legjobb formában, bármi megtörténhet. Csak egy dolog fontos, hogy azért valahogy megnyerjük a bajnokságot és ha lehet, akkor a kupát is :roll:
Boixos
Llegenda del Barça

2007.03.11. 01:06:22

de legalább ne vigyorgott volna a gyökér, amikor úgy lökte ki diarra ronaldihót a 16osról, h a reklám fogta meg a gyereket...
na, mindegy, lényeg, h jó meccs volt! ennél jobb csak akkor lehetett volna, ha nem spanyol bíró vezeti :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt