Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Mikaos
Director del Fútbol

2009.08.26. 17:32:32

miihii írta: Mitől csöken a vételára 25ről ~17re? :shock: Azért,mert ha a Donyeck-i fizujához viszonyítunk,akkor 5 év alatt 8 millával kevesebbet kereshet nálunk?ÉS?Attól még nem fog kevesebbe kerülni nekünk! ...
Ez akkor lenne hiteles matek,ha a Sahtarban is mi állnánk a maniját,és most,h nálunk játszik ennyivel kevesebbe kerülne...
Úgy vagyok vele, hogyha egy reális esetet veszek figyelembe (mondjuk 16,8mioért vesszük meg!), akkor bizonyára nem jönne kevés fizetésért ide! -> ebből indultam ki.
Ugyanis: Csigának azért kell áldozatot hoznia, hogy a Barca viszonylag jól járjon pénzügyileg. (Egyébként nem lenne erre szükség, hiszen a 3mio euró éves fizu normális lenne egy viszonylag meghatározó, fiatal, tehetséges játékosnak. De jelen esetben, a Shaktar miatt ez nem megoldható.)
Szerintem reálisak a számolásaim ezért :)

u.i.: nem vagyok annyira a Csiga-transzfer mellett, de ha csak a pénzügyeket nézem, akkor "enyhítésül" felhoztam ezt a fajta számolást. (Persze úgyis lehet számolni, ahogy te)
Xavinho
Capitá del Barça

2009.08.26. 17:17:02

Fernando írta:Szerintem fölösleges megvennünk Csigrinszkijt. Legalábbis szerintem spórolhatnánk 25 milliót azzal, hogy fönt hagyjuk a keretbe Muniesát. Puyol, Piqué, Márquez, Muniesa. Ha ez kevés ott lenne végső esetben Fontás, de Touré is jól játszott azon a poszton, és lehetséges, hogy Milito is vissza fog térni nemsokára.

Én inkább egy atraktív középpályást vennék. Olyat aki tudja pótolni megfelelőképp Xavit vagy Iniestát. Touré pótlására ott van Busquets, meg Keita is tud ott játszani. De minőségi csere csak Keita a föntebb említett két játékos alternatívájaként. Gudjohnsen gyengébb csapatok ellen jó lehet, de ha fönt ragad Jonathan akkor is kevés. Meg igazából annyit azért nem is bizonyított a kis mehikói.

Támadósor szerintem meg van. Jeffren januárig nem igazol el, Henry cseréjének szerintem tökéletes. Én még Pedronál is többet látok benne. Gyors, agilis, technikás és remekül lő.
Egyetértek. Az ukránt én sem venném meg,pláne nem ennyiért,mert nem játszhat a BL-ben és nem is alapembernek jönne. Nem ér ennyit. Kevesebbért elnézném a csapatban,mert 1 védő még mindenképp kell.
Kell még egy kp is vagy egy balszélső. Henry egyértelmű,hogy nem tud 60-70 meccset lehozni sérülés nélkül a legmagasabb szinten, ehhez ő már "öreg". Jeffren,Gai pedig nem tudják a megfelelő szintet hozni egyelőre. Iniesta jó,de nem a legjobb megoldás ,mert ez érezhetően nem az ő posztja,Bojanban látok fantáziát,de egyedül kevés,főleg,h középcsatárnak is ő az egyetlen alternatíva (Guddy-t Pep a legvégső esetben sem játszatja azon a poszton...). Kellenek még az igazolások,mert bár a kezdőnk papíron kb egyenlő erősségű a Madridéval és a formát,az összeszokottságot tekintve jobb, a cserepadunk messze nincs olyan jó,mint a reálnak.
Igazolni kell! Forca Barca!
Fernando
Llegenda del Barça

2009.08.26. 16:50:14

Szerintem fölösleges megvennünk Csigrinszkijt. Legalábbis szerintem spórolhatnánk 25 milliót azzal, hogy fönt hagyjuk a keretbe Muniesát. Puyol, Piqué, Márquez, Muniesa. Ha ez kevés ott lenne végső esetben Fontás, de Touré is jól játszott azon a poszton, és lehetséges, hogy Milito is vissza fog térni nemsokára.

Én inkább egy atraktív középpályást vennék. Olyat aki tudja pótolni megfelelőképp Xavit vagy Iniestát. Touré pótlására ott van Busquets, meg Keita is tud ott játszani. De minőségi csere csak Keita a föntebb említett két játékos alternatívájaként. Gudjohnsen gyengébb csapatok ellen jó lehet, de ha fönt ragad Jonathan akkor is kevés. Meg igazából annyit azért nem is bizonyított a kis mehikói.

Támadósor szerintem meg van. Jeffren januárig nem igazol el, Henry cseréjének szerintem tökéletes. Én még Pedronál is többet látok benne. Gyors, agilis, technikás és remekül lő.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
miihii
KHAL

2009.08.26. 16:46:59

Mikaos írta:Számoljunk :)
Csiga (ha már így elterjedni látszik e név) vélhetően 25mio euróért jön hozzánk. Ez sok, nem vitás.
Jelenlegi fizetése a Shaktarban 3mio/év. Nálunk 1,2mio/év lenne 4 évig, és utolsó évében meg 2mio/év. (Tehát heti 4 évig 25.000-s fizetés, ami elég jó - nekünk).
Ha szimplán azt veszem figyelembe, hogy 5x3mio helyett lesz 4x1.2 + 1x2, akkor azt látom, hogy 15mio vs. 6,8mio. Ez még 50% alatt is van. 15 - 6,8 = 8,2, tehát ennyit megspórolunk a fizetésén.

Ezt az értéket vonjuk is ki a vételárból, avagy 25 - 8,2 = 16,8mio.
Máris megkapunk egy reális transzfer értéket egy fiatal, tehetséges hátvédért, aki ráadásul Pep szerint beleillik a Barcába. Így már nem mondanám azt feltétlenül, hogy rossz üzlet...Innentől viszont már csak Csiga teljesítményén fog múlni a dolog, hogy eldöntse az ember: jó vagy rossz vétel volt.
Bocs,h megint Rád reagálok (tényleg nem szálltam Rád pedig!),de ezt a matekot nem értem...
Mitől csöken a vételára 25ről ~17re? :shock: Azért,mert ha a Donyeck-i fizujához viszonyítunk,akkor 5 év alatt 8 millával kevesebbet kereshet nálunk?ÉS?Attól még nem fog kevesebbe kerülni nekünk!Ez akkor lenne hiteles matek,ha a Sahtarban is mi állnánk a maniját,és most,h nálunk játszik ennyivel kevesebbe kerülne.De mivel ez nem így van,így tök egyszerű a matekja:
25 métert kell kifizetni érte és még mellé a fizetése is :arrow: 25+4×1.2+2=31.8 millió juró,ha kitölti a szerződését (prémiumok nélkül)
Ezt nem fogja csökkenteni semmi,max,ha megvonnánk tőle majd vmiért némi lét :D
Szerintem :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
tomabence
Jugador d'estrella

2009.08.26. 16:34:37

Igen, belső védő!!
Viszont ha érkezne akkor ő ülne a padon és Pique, Puyol kezdő lenne középen...viszont ha Alvesnek pihenő kell, akkor Puyol Csiga Pique kezdő lenne Puyollal a szélen!
Viszont az is előfordulhat hogy néha Puyol néha Pique pihen...így viszont szükséges 1 megbízható KH a keretbe!

( az árával én sem vagyok egyébként megelégedve! )
lui1698
Llegenda del Barça

2009.08.26. 16:33:35

M.I.P.A.X. írta:Csigrinszij belső védő ugye? Akkor minek ő ide? Puyol, Piqué, Marquez és Henrique mellé és a fiatalokról ne is beszéljünk... Drága is. És akkor kik lennének az alapkezdő középső védők? Nehogymár Piqué paodzzon... Rafa padozhat mert őt nem bírom de Piqué :D

Nem kell a csigrinszkij ide!!!! szvsz :D
Henrique elég valószínű, hogy kölcsönbe megy valahova.
A fiatalokban meg, úgy látszik nem bízik egyelőre annyira Pep, hogy folyamatosan fontos meccseken bedobja őket.

Nem Csigával van baj, hanem az árával.
Szerintem még ennek a pénznek a fele is sok lenne. :roll:
Pláne, hogy neki idén BL kilőve.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lui1698 2009.08.26. 19:05:56-kor.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
M.I.P.A.X.
Jugador del Barça

2009.08.26. 16:30:26

Csigrinszij belső védő ugye? Akkor minek ő ide? Puyol, Piqué, Marquez és Henrique mellé és a fiatalokról ne is beszéljünk... Drága is. És akkor kik lennének az alapkezdő középső védők? Nehogymár Piqué paodzzon... Rafa padozhat mert őt nem bírom de Piqué :D

Nem kell a csigrinszkij ide!!!! szvsz :D
A felhasználónevem kezdő betűi embereket takar: Messi, Iniesta, Puyol, Alves és Xavi +HENRY fan vagyok :)
Kép
Danka00792
Director del Fútbol

2009.08.26. 15:55:33

Abban viszont igaza van danikaa10-nek, hogy nem biztos hogy birni fogja. Nagyon sok meccs lesz, kell mögé valaki, hogy pihenhessen néha, Messi mögött is ott van már Pedro. Mondjuk az már más kérdés, hogy erre a szerepkörre sztem jó Iniesta, vagy akárki a B-böl, szal nem kell igazolni semmi Mata-t meg nemtudom kit mondtak még.
Egyébként pedig jól kiforgattátok danikaa szavait. :lol: =D> :roll:
visca el barca
Presidente del Barça

2009.08.26. 15:16:21

hagyjad... teljesen feleslegesen küzdesz az ilyenekkel :D

atiniknél most az a divat, hogy aki 30 felett van az mind [auto_cenzúra]
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2009.08.26. 14:21:04

danikaa10 írta:
BaKu írta:Nem értenék egyet Guardiola-val mert Touré nagyon jól szűr és indítja a támadásokat meg még ott van Busquets meg Keita is tud ott játszani.Henry-n meg nem tudom ti h vagytok vele de én úgy látom h egyre jobban mozog meccsről-meccsre egyre több az önbizalma és egyre jobban az egyik vezérévé tud válni a Barcának ha nem is a góljaival hanem a játékával.Meg sztem 2008-2009 után nem valószínű h 4-3-3-ról 4-4-2-t csinálna
Henry 32 éves :!: Szerinted végig nyom 60 meccset? Rotálni kell, mert különben összeszed egy fél éves sérülést ami nagyon betenne nekünk.
Öcsém! Járókeretet nem akarsz neki adni????
Larsson 33 évesen került a Barcába... Zidane 34 évesen vonult vissza... Romario nála is öregebben nyomott végig meccseket. Maldini 40 évesen... Ulf Kirsten 38 éves koráig nyomta...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
nemespatro
Jugador del Barça

2009.08.26. 13:48:57

lehetne Mata de lehetne Anderson is Yaya is támadó középpályás volt a
Monacoban és itt védekező középpályás lett nem is akármilyen sztem Adnerson simán el tudna jáccani Henry helyén annak ellenére h ő hasonló helyen játszik az MU-ban mint nálunk Yaya
chonggy
Capitá del Barça

2009.08.26. 13:32:01

danikaa10 írta: Henry 32 éves :!: Szerinted végig nyom 60 meccset? Rotálni kell, mert különben összeszed egy fél éves sérülést ami nagyon betenne nekünk.

és neki is,ezt sem szabad elfelejteni...legjobb lenne Mata...
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.08.26. 13:26:06

BaKu írta:Nem értenék egyet Guardiola-val mert Touré nagyon jól szűr és indítja a támadásokat meg még ott van Busquets meg Keita is tud ott játszani.Henry-n meg nem tudom ti h vagytok vele de én úgy látom h egyre jobban mozog meccsről-meccsre egyre több az önbizalma és egyre jobban az egyik vezérévé tud válni a Barcának ha nem is a góljaival hanem a játékával.Meg sztem 2008-2009 után nem valószínű h 4-3-3-ról 4-4-2-t csinálna
Henry 32 éves :!: Szerinted végig nyom 60 meccset? Rotálni kell, mert különben összeszed egy fél éves sérülést ami nagyon betenne nekünk.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
szajko
Director del Fútbol

2009.08.26. 13:16:59

Remélem nem vesszük meg csigirinszkijt! :?
30 milla úgy, hogy nem játszhat a bl-ben...akkor inkább igazoljunk le mást.
BL-be játszható, ráadásul jobb játékost meglehet szerezni megfelelőbb áron.
MrPiedone
Barça B

2009.08.26. 12:49:07

Sylvinho a Manchester City-ben kötött ki, egyéves szerződést kapott (ha esetleg még nem tudjátok).

http://www.mcfc.co.uk/News/Team-news/20 ... -pure-gold
Kép
"Eshet eső, hullhat hó, Valdes kesztyű mindig jó!" - Horti Gábor :D

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” - Pep a klub VB döntő előtt
BaKu
Barça C

2009.08.26. 12:47:46

csaba86 írta:És az nem lehet, hogy Pep nem a védelem közepén számol Csigibigivel???
Hanem mondjuk , mint KVP!!! Akkor viszont Yaya feljebb mehetne, Xavi mellé, Ini meg válthatná Henry-t.
Akár.....

Nem értenék egyet Guardiola-val mert Touré nagyon jól szűr és indítja a támadásokat meg még ott van Busquets meg Keita is tud ott játszani.Henry-n meg nem tudom ti h vagytok vele de én úgy látom h egyre jobban mozog meccsről-meccsre egyre több az önbizalma és egyre jobban az egyik vezérévé tud válni a Barcának ha nem is a góljaival hanem a játékával.Meg sztem 2008-2009 után nem valószínű h 4-3-3-ról 4-4-2-t csinálna
Kép

Visca el Barca!Visca el Catalunya!
sjd
Llegenda del Barça

2009.08.26. 12:45:18

Hosszas kutakodás után találtam egy videót róla
http://www.youtube.com/watch?v=s6ZxBsYfCQU

Ami feltűnt, h a srác még a mellette álló embernek is fejre adja a labdát, és minden második passza egy indítás volt a balszélsőnek az ellenfél 16osához
Szóval vagy megtanulja a rövid passzos játékot, vagy Henry nagyon el fog fáradni a meccsek végére
csaba86
Barça B

2009.08.26. 12:39:01

És az nem lehet, hogy Pep nem a védelem közepén számol Csigibigivel???
Hanem mondjuk , mint KVP!!! Akkor viszont Yaya feljebb mehetne, Xavi mellé, Ini meg válthatná Henry-t.
Akár.....
Ezt meg kell nézni!!!
http://www.youtube.com/watch?v=lUdQBI95Xw4

Visca el Barcelona!!
BaKu
Barça C

2009.08.26. 12:38:56

Sztem nem kéne megvenni főleg nem ennyiért és főleg úgy nem h nem játszhatna a BL-ben! Van 3 olyan középső védőnk akikre bármely pillanatban lehet számítani. Csak ha Alves lesérül akk Puyol lesz a jobbhátvéd és Piqué-Márquez középső kettős ami már necces mer ha vki közülök megsérül gond van,Milito is sérült még és a fiatalok muniesa,fontás,henrique nem elég érettek a BL-hez talán gyengébb bajnokikra jók csak.Kell egy védő vagy jobbhátvéd vagy középső védő poszton de nem feltétlenül, irreális áron és pláne úgy nem h a BL-ben sejátszhatna 30milláért.
Kép

Visca el Barca!Visca el Catalunya!
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.26. 12:35:44

Boixos írta: de hogy a lényeggel is foglalkozva legyen, látta már vki játszani ezt a gyereket? más is kergeti vagy csak mi? megér egyáltalán ennyi lóvét?
csak azért kérdezem, mert, ha megvennénk, remélem nem az lesz a sorsa, mint caceresnek, ahogy lentebb vki írta.
Láttam játszani( nem csak Uefa Kupa döntőn :wink: ). Fizikálisan és technikailag is nagyon jó, képzett játékosnak tartom.
Sokan azzal jönnek, h ''csak'' a Shatktar-ba játszik. Az ukránok Európa Top 10-15 ben vannak. Megnyertéek az Uefa kupát :wink:
Egyedül amibe bele lehet kötni az az ára :wink: De azt is tegyük hozzá, h fiatal, ha bevállik nagyon sokáig játszhat a legmagasabb szinten.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Valbali
Capitá del Barça

2009.08.26. 12:28:23

Gali írta:Az ukrán játékos nem 4. számú védőnek jön. Puyol-Piqué-Csigrino hármas fogja váltani egymást a két belső poszton, ill. Puyi helyettesíti majd Alvest néhány meccsen. Mivel Csigrino a BL-ben nem játszhat, valószínűleg a bajnokságban és a spanyol kupában kap több szerepet. Az egyértelműen látszik, hogy Pep "szerelmes belé", az Ő külön kérésére érkezik. A belinkelt videoból az mindenestere leszűrhető, hogy a 30-40 méteres indításai hajszál pontosak. Az ára nem semmi, reméljük a futballtudása sem az.
Marquez meg megy füvetnyírni?
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2009.08.26. 12:18:28

sjd írta:
Boixos írta:ki ez az ukrán gyerek, h ennyire gerjed rá pep? ekkora zsugás?
mondjuk, ha szór nekünk egy hármast - hátvéd létére - az euszuperkupán és egyedül veszi le messit és ibrahimot a páyláról, akkor megértem a nagy izgalmakat... :D
Szerintem a további ilyen hozzászólások elkerülésére tisztázzuk, hogy a transzfer létrejötte esetén Csiga nem fog játszani a szuperkupán
én kérek elnézést. 8)

de hogy a lényeggel is foglalkozva legyen, látta már vki játszani ezt a gyereket? más is kergeti vagy csak mi? megér egyáltalán ennyi lóvét?
csak azért kérdezem, mert, ha megvennénk, remélem nem az lesz a sorsa, mint caceresnek, ahogy lentebb vki írta.
PUYOL-XAVI-INIESTA
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.08.26. 12:18:18

Gyurinho írta:Nekem azért az fura ,hogy most majd' mindenki írja ,hogy 'á én így bízom a vetőségben úgy bízom pepben' stb.
Az igaz ,hogy nagyon jól összerakta ezt a csapatot hiszen tavaly nagyon eredményesek voltak na de például az átigazolások - amiket ő erőltetett, ő akart - azok nem jöttek be igazán egy két kivételtől eltekintve mint például Dani Alves és Piqué a másik oldalon viszont ott van ,hogy leigazoltatta Hlebet,Cácerest :arrow: egy halom pénzért... és Ibra,Maxwell sem biztos még ,hogy jó igazolás lesz.
Henrique-ről nem is beszélve... de ha már leigazolták és megállta helyét a Bundesligában akkor itt is elférne.
...Nem értem Pep-et ,hogy miost minek kell még ilyen kockázatos transzferekbe belemenni,amúgy meg azt sem hiszem ,hogy ha le is igazolnánk az ukránt azzal majd megint triplázunk.. szerintem az tavaly csoda volt de nem fog megismétlődni ,persze ne legyen igazam.
Én is így gondolom, mert oké, hogy Pep egy remek edző, de ahogy emltették az igazolások azért nem feltétlenül az erősségei, mert azért Alves. Gondolni lehetett, hogy jó igazolás lesz, hisz hozzászokott a spanyol élvonlhoz, Piqué sajátnevelés, persze azt én se gondoltam , hogy ennyire jó lesz. Igaz én az árán kívül semmi mást nem tudok fel hozini, mert nem nézek Sahtar meccseket.

Csak én úgy avgyok vele, hogy nem tudom elképzelni a védelmet Puyol nélkül, cserepadra meg minek hozná, mondjuk Caserest is oda hoztuk, na mind1 majd meglátjuk. :roll:
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
Bokke
Barça B

2009.08.26. 12:16:36

Gyurinho írta:Nekem azért az fura ,hogy most majd' mindenki írja ,hogy 'á én így bízom a vetőségben úgy bízom pepben' stb.
Az igaz ,hogy nagyon jól összerakta ezt a csapatot hiszen tavaly nagyon eredményesek voltak na de például az átigazolások - amiket ő erőltetett, ő akart - azok nem jöttek be igazán egy két kivételtől eltekintve mint például Dani Alves és Piqué a másik oldalon viszont ott van ,hogy leigazoltatta Hlebet,Cácerest :arrow: egy halom pénzért... és Ibra,Maxwell sem biztos még ,hogy jó igazolás lesz.
Henrique-ről nem is beszélve... de ha már leigazolták és megállta helyét a Bundesligában akkor itt is elférne.
...Nem értem Pep-et ,hogy miost minek kell még ilyen kockázatos transzferekbe belemenni,amúgy meg azt sem hiszem ,hogy ha le is igazolnánk az ukránt azzal majd megint triplázunk.. szerintem az tavaly csoda volt de nem fog megismétlődni ,persze ne legyen igazam.
A triplázásnak semmi köze nem volt a csodához!
Tavaly a Barca volt a legjobb, ezt mindenki elismeri!
"A játék az nem játék!"-Terence Hill
Lezárt