Fernando írta:Szerintem fölösleges megvennünk Csigrinszkijt. Legalábbis szerintem spórolhatnánk 25 milliót azzal, hogy fönt hagyjuk a keretbe Muniesát. Puyol, Piqué, Márquez, Muniesa. Ha ez kevés ott lenne végső esetben Fontás, de Touré is jól játszott azon a poszton, és lehetséges, hogy Milito is vissza fog térni nemsokára.
Én inkább egy atraktív középpályást vennék. Olyat aki tudja pótolni megfelelőképp Xavit vagy Iniestát. Touré pótlására ott van Busquets, meg Keita is tud ott játszani. De minőségi csere csak Keita a föntebb említett két játékos alternatívájaként. Gudjohnsen gyengébb csapatok ellen jó lehet, de ha fönt ragad Jonathan akkor is kevés. Meg igazából annyit azért nem is bizonyított a kis mehikói.
Támadósor szerintem meg van. Jeffren januárig nem igazol el, Henry cseréjének szerintem tökéletes. Én még Pedronál is többet látok benne. Gyors, agilis, technikás és remekül lő.
Egyetértek. Az ukránt én sem venném meg,pláne nem ennyiért,mert nem játszhat a BL-ben és nem is alapembernek jönne. Nem ér ennyit. Kevesebbért elnézném a csapatban,mert 1 védő még mindenképp kell.
Kell még egy kp is vagy egy balszélső. Henry egyértelmű,hogy nem tud 60-70 meccset lehozni sérülés nélkül a legmagasabb szinten, ehhez ő már "öreg". Jeffren,Gai pedig nem tudják a megfelelő szintet hozni egyelőre. Iniesta jó,de nem a legjobb megoldás ,mert ez érezhetően nem az ő posztja,Bojanban látok fantáziát,de egyedül kevés,főleg,h középcsatárnak is ő az egyetlen alternatíva (Guddy-t Pep a legvégső esetben sem játszatja azon a poszton...). Kellenek még az igazolások,mert bár a kezdőnk papíron kb egyenlő erősségű a Madridéval és a formát,az összeszokottságot tekintve jobb, a cserepadunk messze nincs olyan jó,mint a reálnak.
Igazolni kell! Forca Barca!