Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy vagyok vele, hogyha egy reális esetet veszek figyelembe (mondjuk 16,8mioért vesszük meg!), akkor bizonyára nem jönne kevés fizetésért ide! -> ebből indultam ki.miihii írta: Mitől csöken a vételára 25ről ~17re?Azért,mert ha a Donyeck-i fizujához viszonyítunk,akkor 5 év alatt 8 millával kevesebbet kereshet nálunk?ÉS?Attól még nem fog kevesebbe kerülni nekünk! ...
Ez akkor lenne hiteles matek,ha a Sahtarban is mi állnánk a maniját,és most,h nálunk játszik ennyivel kevesebbe kerülne...
Egyetértek. Az ukránt én sem venném meg,pláne nem ennyiért,mert nem játszhat a BL-ben és nem is alapembernek jönne. Nem ér ennyit. Kevesebbért elnézném a csapatban,mert 1 védő még mindenképp kell.Fernando írta:Szerintem fölösleges megvennünk Csigrinszkijt. Legalábbis szerintem spórolhatnánk 25 milliót azzal, hogy fönt hagyjuk a keretbe Muniesát. Puyol, Piqué, Márquez, Muniesa. Ha ez kevés ott lenne végső esetben Fontás, de Touré is jól játszott azon a poszton, és lehetséges, hogy Milito is vissza fog térni nemsokára.
Én inkább egy atraktív középpályást vennék. Olyat aki tudja pótolni megfelelőképp Xavit vagy Iniestát. Touré pótlására ott van Busquets, meg Keita is tud ott játszani. De minőségi csere csak Keita a föntebb említett két játékos alternatívájaként. Gudjohnsen gyengébb csapatok ellen jó lehet, de ha fönt ragad Jonathan akkor is kevés. Meg igazából annyit azért nem is bizonyított a kis mehikói.
Támadósor szerintem meg van. Jeffren januárig nem igazol el, Henry cseréjének szerintem tökéletes. Én még Pedronál is többet látok benne. Gyors, agilis, technikás és remekül lő.
Bocs,h megint Rád reagálok (tényleg nem szálltam Rád pedig!),de ezt a matekot nem értem...Mikaos írta:Számoljunk
Csiga (ha már így elterjedni látszik e név) vélhetően 25mio euróért jön hozzánk. Ez sok, nem vitás.
Jelenlegi fizetése a Shaktarban 3mio/év. Nálunk 1,2mio/év lenne 4 évig, és utolsó évében meg 2mio/év. (Tehát heti 4 évig 25.000-s fizetés, ami elég jó - nekünk).
Ha szimplán azt veszem figyelembe, hogy 5x3mio helyett lesz 4x1.2 + 1x2, akkor azt látom, hogy 15mio vs. 6,8mio. Ez még 50% alatt is van. 15 - 6,8 = 8,2, tehát ennyit megspórolunk a fizetésén.
Ezt az értéket vonjuk is ki a vételárból, avagy 25 - 8,2 = 16,8mio.
Máris megkapunk egy reális transzfer értéket egy fiatal, tehetséges hátvédért, aki ráadásul Pep szerint beleillik a Barcába. Így már nem mondanám azt feltétlenül, hogy rossz üzlet...Innentől viszont már csak Csiga teljesítményén fog múlni a dolog, hogy eldöntse az ember: jó vagy rossz vétel volt.
Henrique elég valószínű, hogy kölcsönbe megy valahova.M.I.P.A.X. írta:Csigrinszij belső védő ugye? Akkor minek ő ide? Puyol, Piqué, Marquez és Henrique mellé és a fiatalokról ne is beszéljünk... Drága is. És akkor kik lennének az alapkezdő középső védők? Nehogymár Piqué paodzzon... Rafa padozhat mert őt nem bírom de Piqué
Nem kell a csigrinszkij ide!!!! szvsz
Öcsém! Járókeretet nem akarsz neki adni????danikaa10 írta:Henry 32 évesBaKu írta:Nem értenék egyet Guardiola-val mert Touré nagyon jól szűr és indítja a támadásokat meg még ott van Busquets meg Keita is tud ott játszani.Henry-n meg nem tudom ti h vagytok vele de én úgy látom h egyre jobban mozog meccsről-meccsre egyre több az önbizalma és egyre jobban az egyik vezérévé tud válni a Barcának ha nem is a góljaival hanem a játékával.Meg sztem 2008-2009 után nem valószínű h 4-3-3-ról 4-4-2-t csinálnaSzerinted végig nyom 60 meccset? Rotálni kell, mert különben összeszed egy fél éves sérülést ami nagyon betenne nekünk.
danikaa10 írta: Henry 32 évesSzerinted végig nyom 60 meccset? Rotálni kell, mert különben összeszed egy fél éves sérülést ami nagyon betenne nekünk.
Henry 32 évesBaKu írta:Nem értenék egyet Guardiola-val mert Touré nagyon jól szűr és indítja a támadásokat meg még ott van Busquets meg Keita is tud ott játszani.Henry-n meg nem tudom ti h vagytok vele de én úgy látom h egyre jobban mozog meccsről-meccsre egyre több az önbizalma és egyre jobban az egyik vezérévé tud válni a Barcának ha nem is a góljaival hanem a játékával.Meg sztem 2008-2009 után nem valószínű h 4-3-3-ról 4-4-2-t csinálna
csaba86 írta:És az nem lehet, hogy Pep nem a védelem közepén számol Csigibigivel???
Hanem mondjuk , mint KVP!!! Akkor viszont Yaya feljebb mehetne, Xavi mellé, Ini meg válthatná Henry-t.
Akár.....
Láttam játszani( nem csak Uefa Kupa döntőnBoixos írta: de hogy a lényeggel is foglalkozva legyen, látta már vki játszani ezt a gyereket? más is kergeti vagy csak mi? megér egyáltalán ennyi lóvét?
csak azért kérdezem, mert, ha megvennénk, remélem nem az lesz a sorsa, mint caceresnek, ahogy lentebb vki írta.
Marquez meg megy füvetnyírni?Gali írta:Az ukrán játékos nem 4. számú védőnek jön. Puyol-Piqué-Csigrino hármas fogja váltani egymást a két belső poszton, ill. Puyi helyettesíti majd Alvest néhány meccsen. Mivel Csigrino a BL-ben nem játszhat, valószínűleg a bajnokságban és a spanyol kupában kap több szerepet. Az egyértelműen látszik, hogy Pep "szerelmes belé", az Ő külön kérésére érkezik. A belinkelt videoból az mindenestere leszűrhető, hogy a 30-40 méteres indításai hajszál pontosak. Az ára nem semmi, reméljük a futballtudása sem az.
én kérek elnézést.sjd írta:Szerintem a további ilyen hozzászólások elkerülésére tisztázzuk, hogy a transzfer létrejötte esetén Csiga nem fog játszani a szuperkupánBoixos írta:ki ez az ukrán gyerek, h ennyire gerjed rá pep? ekkora zsugás?
mondjuk, ha szór nekünk egy hármast - hátvéd létére - az euszuperkupán és egyedül veszi le messit és ibrahimot a páyláról, akkor megértem a nagy izgalmakat...
Én is így gondolom, mert oké, hogy Pep egy remek edző, de ahogy emltették az igazolások azért nem feltétlenül az erősségei, mert azért Alves. Gondolni lehetett, hogy jó igazolás lesz, hisz hozzászokott a spanyol élvonlhoz, Piqué sajátnevelés, persze azt én se gondoltam , hogy ennyire jó lesz. Igaz én az árán kívül semmi mást nem tudok fel hozini, mert nem nézek Sahtar meccseket.Gyurinho írta:Nekem azért az fura ,hogy most majd' mindenki írja ,hogy 'á én így bízom a vetőségben úgy bízom pepben' stb.
Az igaz ,hogy nagyon jól összerakta ezt a csapatot hiszen tavaly nagyon eredményesek voltak na de például az átigazolások - amiket ő erőltetett, ő akart - azok nem jöttek be igazán egy két kivételtől eltekintve mint például Dani Alves és Piqué a másik oldalon viszont ott van ,hogy leigazoltatta Hlebet,Cácerestegy halom pénzért... és Ibra,Maxwell sem biztos még ,hogy jó igazolás lesz.
Henrique-ről nem is beszélve... de ha már leigazolták és megállta helyét a Bundesligában akkor itt is elférne.
...Nem értem Pep-et ,hogy miost minek kell még ilyen kockázatos transzferekbe belemenni,amúgy meg azt sem hiszem ,hogy ha le is igazolnánk az ukránt azzal majd megint triplázunk.. szerintem az tavaly csoda volt de nem fog megismétlődni ,persze ne legyen igazam.
A triplázásnak semmi köze nem volt a csodához!Gyurinho írta:Nekem azért az fura ,hogy most majd' mindenki írja ,hogy 'á én így bízom a vetőségben úgy bízom pepben' stb.
Az igaz ,hogy nagyon jól összerakta ezt a csapatot hiszen tavaly nagyon eredményesek voltak na de például az átigazolások - amiket ő erőltetett, ő akart - azok nem jöttek be igazán egy két kivételtől eltekintve mint például Dani Alves és Piqué a másik oldalon viszont ott van ,hogy leigazoltatta Hlebet,Cácerestegy halom pénzért... és Ibra,Maxwell sem biztos még ,hogy jó igazolás lesz.
Henrique-ről nem is beszélve... de ha már leigazolták és megállta helyét a Bundesligában akkor itt is elférne.
...Nem értem Pep-et ,hogy miost minek kell még ilyen kockázatos transzferekbe belemenni,amúgy meg azt sem hiszem ,hogy ha le is igazolnánk az ukránt azzal majd megint triplázunk.. szerintem az tavaly csoda volt de nem fog megismétlődni ,persze ne legyen igazam.