csabimo írta: Nekem ugy jön le az egész, hogy Guardi azt mondta hogy neki nem kell, és azzal érvelt hogy egy magas eröcsatárt szeretne helyette!
Ez kb olyan hogy louis van gaal amikor jött, rivaldo ment!!! mert van gaalnak nem kellettek sztárok, mert ö csapatot akart épiteni...
Pepp eltervezett valamit, és etoo nem szerepel benne...ennnyi! ha más lett volna az edzönk lehet hogy számitana etoora, és meg sem fordult volna a fejében hogy eladja....
Ezt én annyira hülyeségnek tartom. Nem az írásod, hanem azt, hogy nemkellenek sztárok. Szerintem ha valaki eljön egy Barca szintű klubba, valamilyen szinten egyböl sztár lesz. Plusz Messi-böl most tényleg ultramegagiga sztár lett, akkor adjuk el?

Eto'o is itt bontakozott ki teljesen...
Samu rugja a gólokat, viszajön középpályára, letudom írni a nevét... mi kell még?
Szerk.: Jó, persze. Vannak csapatok akik felvásárolnak sok sztárt és abbol akarnak csapatot faragni. Hadd ne mondjak neveket. Real. (hopp

) De egy Barca szintü csapatba is kellenek sztárok, akik ha nemmegy a csapatnak egy villanással eldöntik a mecset. Eto'o ilyen. Kell és kész.