Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Fernando írta:Bunkerfoci? Kontra? Mi akkor nem ugyanazt a meccset nézzük. Hol játszana már bunkerfocit a MU? Atya világ. Mind támadásban mind védekezésben jobb a Utd.
tv6nak lehet van több variánsa, felvételről nyomathatnak vmi mást,szntem is.Fernando írta:Bunkerfoci? Kontra? Mi akkor nem ugyanazt a meccset nézzük. Hol játszana már bunkerfocit a MU? Atya világ. Mind támadásban mind védekezésben jobb a Utd.
Teljesen logikus, amit csinálnak...de mondom, ilyet még Osasuna-szintű csapatoknál sem láttam, hogy az első csatár a saját térfelük közepén van!...Danka00792 írta:Bocsi hogy beleszolok.Mikaos írta:...
De azt értsd meg, hogy 0-2-nál idegenben miért támadnának ki az Arsenal ellen?
Én is így vagyok vele Dani bácsi!gekkodan írta: Nem vártam csodát az Arsenal "ifi"-től, de a másik ágról bárki is megy tovább, verje el jól a Unitedet, mert tényleg elég volt már ebből... Remélem mi leszünk
az egész hülyeség amit írtál, ez nem bunker foci,nézd meg a chelsea mit csinált, te nem látsz, komolyan, teljesen mást írsz,mint ami történik,erre mit írjak? MU focija sokkal inkább foci ma is,ahogy az oda vágón is mint az Arsenalé,de te vmi ismétlést nézhetsz szntem.Mikaos írta:Mi nem volt igaz abból, amit leírtam? Azt cáfold, légyszíves.ozsimiki írta: na neked se a realitás volt a jeled az oviban, te atya ég.
Több lövés, több helyzet, több normálisan felépített akció, idegenben is, erre az a bajod,h ha támad az ellenfél,és 0-2re áll a M.U., nem hagynak fent 5-6embert, na jó, teljesen felesleges ennyire elvakult emberekkel leállni vitatkoni, további kellemes meccs nézést.
1. Ott van Ronaldo a saját térfelük közepén? - ott van.
2. Bunkerfoci és kontra van? - az van.
3. Amikor a Chelsea játszott így ellenünk, akkor gondolom, te is fel voltál háborodva... Hadd legyek én is most felháborodva. Nincs kedvem ezt nézni a döntőben (ha túljutunk a Chelsea-n...bár az ugyanez lesz holnap).
Annyi a különbség, hogy a Barca érettebb csapat, mint az Arsenal, ennek köszönhető, hogy nem lettünk a bunkerfoci áldozata.
Még mindig sajnálom, hogy Barca-drukkereknek magyarázni kell a MU fociját...
Ez így van.ozsimiki írta:Vhogy nem érzem bűnnek, hogy nagyon jó egyensúlyt talált a SIr a világklasszisok, a sima klasszisok,és a jómunkásemeberek (akik kiteszik a szívüket minden meccsen, gondolom saját csapatnál már nem ekésparasztoknak hívnád,hanem a követendő példának hozzáállásból) szerepeltetése között.
egy CSAPATOT alkotnak, ahogy nagy örömömre a BARCA is,ahol szerencsére még több klasszis van.
Kívánom,hogy BARCA jusson be,és a döntőben a címvédőt megverve nyerje meg a trófeát. Mindkettő csapat megérdemli a döntőt, ugyanis mindkettő a lehető legtöbb fronton jól szerepel/t, míg másoknak marad a fikázás, ha már más nem.
Bocsi hogy beleszolok.Mikaos írta:...
Mi nem volt igaz abból, amit leírtam? Azt cáfold, légyszíves.ozsimiki írta: na neked se a realitás volt a jeled az oviban, te atya ég.
Több lövés, több helyzet, több normálisan felépített akció, idegenben is, erre az a bajod,h ha támad az ellenfél,és 0-2re áll a M.U., nem hagynak fent 5-6embert, na jó, teljesen felesleges ennyire elvakult emberekkel leállni vitatkoni, további kellemes meccs nézést.
Igen, erre utaltam. A keret pedig...nos a Chelseanak legalább olyan kerete van, mint a M.U.-nak. De az öreg Ferguson nagy munkát végez.miihii írta:Rivaldo11 írta:Épp ez a hihetetlen számomra. Hogy van a keretben jópár középszerű játékos ( pl. Carrick, O'Shea, Fletcher, Pak), meg kiöregedőfélben lévő futballista (Scholes, Giggs, Neville) Mégis nagyon jó elegyet alkot az erős gerinccel-VDS, Ferdinand, Vidic, Rooney, Ronaldo.
Ez Ferguson fő érdeme. Ha csak a keretet nézzük, van a PL-ben is jobb csapat náluk.
SAF hihetetlen nagy koponya.Aki ilyen szinten tud tartani egy csapatot ilyen hosszú időn keresztül,az megsüvegelendő.Fergienek rettenetesen jó érzéke van a keret formálásához.
Hát én Carricket Touré és Essien után a 3. legjobbnak tartom a posztján. Jól rombolja az ellenfél játékát az előrejátékhoz is van esze és még a lövőtechnikája sem annyira rossz Roma elleni két álomgól ha vki emlékszik rá. Fletcher érdekes figura idén a nagy meccseken világklasszis teljesítményt nyújt szvsz az odavágón nekem ő volt a MOM. Fergie a nagy meccseken a Anderson,Carrick,Fleccs középpályás magot használja nem vlenül. És a keret pedig sztem magasan a legjobb. 4világklasszis támadó+3világklasszis védő. Plusz gyakorlatilag két azonos erősségű csapatot is ki tud állítani Ferguson ezért van ott ahol vannakRivaldo11 írta:Épp ez a hihetetlen számomra. Hogy van a keretben jópár középszerű játékos ( pl. Carrick, O'Shea, Fletcher, Pak), meg kiöregedőfélben lévő futballista (Scholes, Giggs, Neville) Mégis nagyon jó elegyet alkot az erős gerinccel-VDS, Ferdinand, Vidic, Rooney, Ronaldo.
Ez Ferguson fő érdeme. Ha csak a keretet nézzük, van a PL-ben is jobb csapat náluk.
na neked se a realitás volt a jeled az oviban, te atya ég.Mikaos írta:Ez undormányos volt, gyerekek.
Igazából ez a kék szín most tökéletesen passzol a MU-hoz (v.ö. Chelsea).
A MU első embere a saját félpályájuk közepén van az ellenfél támadásánál!!!! Ilyet esküszöm, még az Osasunánál sem láttam. Egyszerűen gusztustalan, nincs jobb szó rá.
Bunker foci, egy elcsúszás, egy szabadrúgás: 2 gól, mehetnek is már mosakodni.
Abban reménykedem, hogy mind a MU, mind a Chelsea megkapja azt, amit megérdemel ezért a fociért (mondjuk egy 6-ost?!)...remélem, meg is kapják tőlünk
(És le a kalappal így utólag a R.Madrid előtt, ők legalább megpróbáltak focizni ellenünk)
azért szerintem a forma vesztés nem volt megállapíthatóMichaaBee írta:Azért Henry kivétel. Ő nem akkor igazolt el, amikor beért, hanem miután kezded veszíteni a formájából 29 évesen. Ebben az évben kapta el újra a fonalat.
Több meccset meg nem is játszottak,csak ezeket a "máker,antifoci" meccseketFecooo írta: a mákszéria nálam már a tavalyi tavalyi Lyon elleni meccsüktől fennáll...
egy góllal alig tudták kiverni a franciákat, az elődöntőt ugye nem kell részletezni, ahogy a döntőt se...
idén meg a porto elleni párharc...
szerk: de nem írtam eddig se kétpercenként, és pláne nem úgy, ahogy próbálod beállítani Gergő...
Rivaldo11 írta:Épp ez a hihetetlen számomra. Hogy van a keretben jópár középszerű játékos ( pl. Carrick, O'Shea, Fletcher, Pak), meg kiöregedőfélben lévő futballista (Scholes, Giggs, Neville) Mégis nagyon jó elegyet alkot az erős gerinccel-VDS, Ferdinand, Vidic, Rooney, Ronaldo.
Tiltakozom! Carrick nem középszerű, O's. Fletcher, Perk igen; Scholes, Giggs vén rókák, de megy nekik még eléggé. Neville pedig olyan mint nálunk Puyol. Csak fele akkora tudással.Rivaldo11 írta:Épp ez a hihetetlen számomra. Hogy van a keretben jópár középszerű játékos ( pl. Carrick, O'Shea, Fletcher, Pak), meg kiöregedőfélben lévő futballista (Scholes, Giggs, Neville)