Fecooo írta:
a mákszéria nálam már a tavalyi tavalyi Lyon elleni meccsüktől fennáll...
egy góllal alig tudták kiverni a franciákat, az elődöntőt ugye nem kell részletezni, ahogy a döntőt se...
idén meg a porto elleni párharc...
szerk: de nem írtam eddig se kétpercenként, és pláne nem úgy, ahogy próbálod beállítani Gergő...
Több meccset meg nem is játszottak,csak ezeket a "máker,antifoci" meccseket
Az eltelt 120 perc alapján melyik csapat JÁTSZIK és melyik csapat lövi a gólokat?Melyik érdemli meg maximálisan a továbbjutást?
Nem hiszem,h pusztán a malac miatt
Érződik a postjaidból,h állatira nem csíped a MU-t.Meccsenként találsz egy vesszőparipát és azzal oltod őket.Múltkor antifutball,most mák.HA a nagy dúlás-fúlás közben NÉZNÉD is a meccseket,látnád,h ennyivel jobban játszik a Manchester.És nem antifocival mákolja le az Arsenalt,hanem igenis játékban verik őket!Biztos kiábrándító ez egy Arsenal fannak,de ettől még tény marad

Sztem feleslegesen ne túráztasd magad,mert a végén még nem fogsz tudni aludni
Rivaldo11 írta:Épp ez a hihetetlen számomra. Hogy van a keretben jópár középszerű játékos ( pl. Carrick, O'Shea, Fletcher, Pak), meg kiöregedőfélben lévő futballista (Scholes, Giggs, Neville) Mégis nagyon jó elegyet alkot az erős gerinccel-VDS, Ferdinand, Vidic, Rooney, Ronaldo.
Ez Ferguson fő érdeme. Ha csak a keretet nézzük, van a PL-ben is jobb csapat náluk.
Ha ez így is van,akkor is látható,h hosszú távon ez a keret minden szinten kimagaslót tud nyújtani.KlubVB,BL,PL,idén BL döntő és célegyenesben van az újabb bajnoki cím.És nem is mentem olyan messze az időben
SAF hihetetlen nagy koponya.Aki ilyen szinten tud tartani egy csapatot ilyen hosszú időn keresztül,az megsüvegelendő.Fergienek rettenetesen jó érzéke van a keret formálásához.