Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mikaos
Director del Fútbol

2009.05.05. 21:52:12

Fernando írta:Bunkerfoci? Kontra? Mi akkor nem ugyanazt a meccset nézzük. Hol játszana már bunkerfocit a MU? Atya világ. Mind támadásban mind védekezésben jobb a Utd.
:D
Na, itt elég bigott papok vannak :)

Az nem bunkerfoci, hogy a MU a saját térfelének hátsó felén focizik?
Az nem kontra, hogy onnan indulnak meg 2-3 gyors passzból átjátszva pillanatok alatt az ellenfél 4-5 védekező játékosát?

Azt hiszem, legalább a definíciókban meg kéne egyezni, mert akkor tényleg nem lehet vitázni, hogyha nem ismerik a fogalmakat (vagy nem jól).
gekkodan
Director del Fútbol

2009.05.05. 21:51:45

Én maximálisan respektálom a ManU-t, a világ egyik, ha nem a legjobb csapata. Csak kicsit unom nézni és remélem, hogy a Barca vet véget ennek a remek szériának. Boldoggá tenne, mert újat látnánk és még a kedvencünk is tenné.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
House
Entrenador del Barça

2009.05.05. 21:51:18

Nah, meccs közben valakik szívtak egy gajnát. :lol:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.05. 21:50:17

Fernando írta:Bunkerfoci? Kontra? Mi akkor nem ugyanazt a meccset nézzük. Hol játszana már bunkerfocit a MU? Atya világ. Mind támadásban mind védekezésben jobb a Utd.
tv6nak lehet van több variánsa, felvételről nyomathatnak vmi mást,szntem is.

nah inkább nézem,és szurkolok pár gólnak még.

majd kielemezhetjük mikaos bunkerfociját utána :lol:

szerk: 2.félidőben is veri a hátunkat a háló eddig :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2009.05.05. 21:52:50-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.05.05. 21:49:22

Danka00792 írta:
Mikaos írta:...
Bocsi hogy beleszolok.
De azt értsd meg, hogy 0-2-nál idegenben miért támadnának ki az Arsenal ellen?
Teljesen logikus, amit csinálnak...de mondom, ilyet még Osasuna-szintű csapatoknál sem láttam, hogy az első csatár a saját térfelük közepén van!...

Így könnyű ölni a focit (rombolni könnyebb), és így a mi focink is veszélybe kerülhet. A Barca erősebb csapat, és ebben bízom, hogy ez segíteni fog.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.05.05. 21:48:34

gekkodan írta: Nem vártam csodát az Arsenal "ifi"-től, de a másik ágról bárki is megy tovább, verje el jól a Unitedet, mert tényleg elég volt már ebből... Remélem mi leszünk :wink:
Én is így vagyok vele Dani bácsi!
A Poolnak jó sansza lehetett volna, de szerintem a mi águnkon lévő két csapatból kerül ki a győztes.
Egyébként a Chelsea tavaly LEGALÁBB annyira megérdemelte volna a serleget, mint a MU.
Idén meg mi lérdemeljük meg. :D
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.05. 21:48:18

Mikaos írta:
ozsimiki írta: na neked se a realitás volt a jeled az oviban, te atya ég.

Több lövés, több helyzet, több normálisan felépített akció, idegenben is, erre az a bajod,h ha támad az ellenfél,és 0-2re áll a M.U., nem hagynak fent 5-6embert, na jó, teljesen felesleges ennyire elvakult emberekkel leállni vitatkoni, további kellemes meccs nézést.
Mi nem volt igaz abból, amit leírtam? Azt cáfold, légyszíves.

1. Ott van Ronaldo a saját térfelük közepén? - ott van.
2. Bunkerfoci és kontra van? - az van.
3. Amikor a Chelsea játszott így ellenünk, akkor gondolom, te is fel voltál háborodva... Hadd legyek én is most felháborodva. Nincs kedvem ezt nézni a döntőben (ha túljutunk a Chelsea-n...bár az ugyanez lesz holnap).

Annyi a különbség, hogy a Barca érettebb csapat, mint az Arsenal, ennek köszönhető, hogy nem lettünk a bunkerfoci áldozata.

Még mindig sajnálom, hogy Barca-drukkereknek magyarázni kell a MU fociját...
az egész hülyeség amit írtál, ez nem bunker foci,nézd meg a chelsea mit csinált, te nem látsz, komolyan, teljesen mást írsz,mint ami történik,erre mit írjak? MU focija sokkal inkább foci ma is,ahogy az oda vágón is mint az Arsenalé,de te vmi ismétlést nézhetsz szntem.

de nyugodtan írd le ezeket, én nevetségesnek tartom, bocsi, majd jönnek mások aztán véleményezik.
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2009.05.05. 21:47:43

ozsimiki írta:Vhogy nem érzem bűnnek, hogy nagyon jó egyensúlyt talált a SIr a világklasszisok, a sima klasszisok,és a jómunkásemeberek (akik kiteszik a szívüket minden meccsen, gondolom saját csapatnál már nem ekésparasztoknak hívnád,hanem a követendő példának hozzáállásból) szerepeltetése között.

egy CSAPATOT alkotnak, ahogy nagy örömömre a BARCA is,ahol szerencsére még több klasszis van.

Kívánom,hogy BARCA jusson be,és a döntőben a címvédőt megverve nyerje meg a trófeát. Mindkettő csapat megérdemli a döntőt, ugyanis mindkettő a lehető legtöbb fronton jól szerepel/t, míg másoknak marad a fikázás, ha már más nem.
Ez így van.
Nem szeretem a MU-t,de el kell ismerni,hogy Fergusson nagyon jól összerakja a csapatot.
És miért baj az,hogy egy esetleges gyengébb kerettel nyernek?

A Barca mikor nyert BL-t? Most sokkal erősebb a keret a 05-06s idényhez képest,sőt talán még tavaly is erősebb volt,és láthattuk mi lett belőle.

Persze,ha mondjuk az egyik magyar csapat lenne a BL elődöntőben,akkor istenítené őket mindenki,h egy gagyi kerettel hova jutnak.

Ez a MU érdeme. Gyengébb,öregebb játékosok meghalnak a pályán,az edző meg összerakja őket.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.05.05. 21:47:36

Bunkerfoci? Kontra? Mi akkor nem ugyanazt a meccset nézzük. Hol játszana már bunkerfocit a MU? Atya világ. Mind támadásban mind védekezésben jobb a Utd.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Danka00792
Director del Fútbol

2009.05.05. 21:46:40

Mikaos írta:...
Bocsi hogy beleszolok.
De 0-2-nál idegenben miért támadnának ki az Arsenal ellen?
marci6p
Jugador del Barça

2009.05.05. 21:46:07

Nem ítélném el ennyire az MU-t!

Gyorsan betaláltak, amíg aludtak a délutáni oviban a fiatal lövészek és utána ... meg kell hagyni, hogy iszonyatosan jól rendeződnek vissza, ez nem vitás. Bámulatosan felépítette a taktikát SAF, gyorsan rendeződnek vissza, hamar átérnek a harmatos arsenal középpályán és azt teszik amit kell.
Szerencséjükre jól sült el a meccs eleje.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.05.05. 21:44:18

ozsimiki írta: na neked se a realitás volt a jeled az oviban, te atya ég.

Több lövés, több helyzet, több normálisan felépített akció, idegenben is, erre az a bajod,h ha támad az ellenfél,és 0-2re áll a M.U., nem hagynak fent 5-6embert, na jó, teljesen felesleges ennyire elvakult emberekkel leállni vitatkoni, további kellemes meccs nézést.
Mi nem volt igaz abból, amit leírtam? Azt cáfold, légyszíves.

1. Ott van Ronaldo a saját térfelük közepén? - ott van.
2. Bunkerfoci és kontra van? - az van.
3. Amikor a Chelsea játszott így ellenünk, akkor gondolom, te is fel voltál háborodva... Hadd legyek én is most felháborodva. Nincs kedvem ezt nézni a döntőben (ha túljutunk a Chelsea-n...bár az ugyanez lesz holnap).

Annyi a különbség, hogy a Barca érettebb csapat, mint az Arsenal, ennek köszönhető, hogy nem lettünk a bunkerfoci áldozata.

Még mindig sajnálom, hogy Barca-drukkereknek magyarázni kell a MU fociját...
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.05. 21:43:50

Vhogy nem érzem bűnnek, hogy nagyon jó egyensúlyt talált a SIr a világklasszisok, a sima klasszisok,és a jómunkásemeberek (akik kiteszik a szívüket minden meccsen, gondolom saját csapatnál már nem ekésparasztoknak hívnád,hanem a követendő példának hozzáállásból) szerepeltetése között.

egy CSAPATOT alkotnak, ahogy nagy örömömre a BARCA is,ahol szerencsére még több klasszis van.

Kívánom,hogy BARCA jusson be,és a döntőben a címvédőt megverve nyerje meg a trófeát. Mindkettő csapat megérdemli a döntőt, ugyanis mindkettő a lehető legtöbb fronton jól szerepel/t, míg másoknak marad a fikázás, ha már más nem.
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.05.05. 21:43:26

miihii írta:
Rivaldo11 írta:Épp ez a hihetetlen számomra. Hogy van a keretben jópár középszerű játékos ( pl. Carrick, O'Shea, Fletcher, Pak), meg kiöregedőfélben lévő futballista (Scholes, Giggs, Neville) Mégis nagyon jó elegyet alkot az erős gerinccel-VDS, Ferdinand, Vidic, Rooney, Ronaldo.
Ez Ferguson fő érdeme. Ha csak a keretet nézzük, van a PL-ben is jobb csapat náluk.

SAF hihetetlen nagy koponya.Aki ilyen szinten tud tartani egy csapatot ilyen hosszú időn keresztül,az megsüvegelendő.Fergienek rettenetesen jó érzéke van a keret formálásához.
Igen, erre utaltam. A keret pedig...nos a Chelseanak legalább olyan kerete van, mint a M.U.-nak. De az öreg Ferguson nagy munkát végez.
Egyébként ha már MU, és mázli, akkor sokkal inkább 1999...
labdanyomozásból lett BL serleg.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.05.05. 21:42:50

Hiába ócsároljátok és nevezitek középszerűnek a manchesteri játékosokat, Sir Alex a világ legjobb edzője és a legnagyobb stratéga. Nagyon egységes ez a MU.

Az Arsenalnak szemernyi esélye sincs a továbbjutásra. Szerintem már a meccs előtt sem volt. Ennyi fiatallal nem lehet komolyabb dolgokat elérni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2009.05.05. 21:43:37-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
gergo9
Director del Fútbol

2009.05.05. 21:42:34

Rivaldo11 írta:Épp ez a hihetetlen számomra. Hogy van a keretben jópár középszerű játékos ( pl. Carrick, O'Shea, Fletcher, Pak), meg kiöregedőfélben lévő futballista (Scholes, Giggs, Neville) Mégis nagyon jó elegyet alkot az erős gerinccel-VDS, Ferdinand, Vidic, Rooney, Ronaldo.
Ez Ferguson fő érdeme. Ha csak a keretet nézzük, van a PL-ben is jobb csapat náluk.
Hát én Carricket Touré és Essien után a 3. legjobbnak tartom a posztján. Jól rombolja az ellenfél játékát az előrejátékhoz is van esze és még a lövőtechnikája sem annyira rossz Roma elleni két álomgól ha vki emlékszik rá. Fletcher érdekes figura idén a nagy meccseken világklasszis teljesítményt nyújt szvsz az odavágón nekem ő volt a MOM. Fergie a nagy meccseken a Anderson,Carrick,Fleccs középpályás magot használja nem vlenül. És a keret pedig sztem magasan a legjobb. 4világklasszis támadó+3világklasszis védő. Plusz gyakorlatilag két azonos erősségű csapatot is ki tud állítani Ferguson ezért van ott ahol vannak
gekkodan
Director del Fútbol

2009.05.05. 21:38:24

Csodára nem számítottam. Viszont Gábornak minden szava igaz. Azért felháborító és bántó ez a United, mert évek óta úgy ülnek a világ trónján, hogy tele vannak középszerű, ekés parasztnak is kevés, hihetetlen közepes játékossal: Fletcher, O'Shea, Park, Brown és sorolhatnám.

Persze CéRoni, és Vidic-Rio klasszisok, viszont keretben magasan alattunk járnak sztem...technikára minimum. De, hogy a legutolsó cserénk is jobb egy Fletchernél, az alap.

Sajnos Mourinho óta képtelen megállítani ezt a csapatot bárki is, Benitez talán a BL-ben megfogta volna őket, vagy majd mi a döntőben :wink:

Nem vártam csodát az Arsenal "ifi"-től, de a másik ágról bárki is megy tovább, verje el jól a Unitedet, mert tényleg elég volt már ebből... Remélem mi leszünk :wink:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.05. 21:38:17

Mikaos írta:Ez undormányos volt, gyerekek.
Igazából ez a kék szín most tökéletesen passzol a MU-hoz (v.ö. Chelsea).

A MU első embere a saját félpályájuk közepén van az ellenfél támadásánál!!!! Ilyet esküszöm, még az Osasunánál sem láttam. Egyszerűen gusztustalan, nincs jobb szó rá.
Bunker foci, egy elcsúszás, egy szabadrúgás: 2 gól, mehetnek is már mosakodni.

Abban reménykedem, hogy mind a MU, mind a Chelsea megkapja azt, amit megérdemel ezért a fociért (mondjuk egy 6-ost?! :D)...remélem, meg is kapják tőlünk :)

(És le a kalappal így utólag a R.Madrid előtt, ők legalább megpróbáltak focizni ellenünk)
na neked se a realitás volt a jeled az oviban, te atya ég.

Kép
dzsosua
Barça B

2009.05.05. 21:37:39

MichaaBee írta:Azért Henry kivétel. Ő nem akkor igazolt el, amikor beért, hanem miután kezded veszíteni a formájából 29 évesen. Ebben az évben kapta el újra a fonalat.
azért szerintem a forma vesztés nem volt megállapítható
ugyanis igen komoly sérülése volt a hátával, olyan sérüléssel meg senki nem tudott volna repdesni a pályán .....
IvánC
Madridista

2009.05.05. 21:36:50

Mikaos te nem vagy normális :lol:
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.05.05. 21:34:26

Ez undormányos volt, gyerekek.
Igazából ez a kék szín most tökéletesen passzol a MU-hoz (v.ö. Chelsea).

A MU első embere a saját félpályájuk közepén van az ellenfél támadásánál!!!! Ilyet esküszöm, még az Osasunánál sem láttam. Egyszerűen gusztustalan, nincs jobb szó rá.
Bunker foci, egy elcsúszás, egy szabadrúgás: 2 gól, mehetnek is már mosakodni.

Abban reménykedem, hogy mind a MU, mind a Chelsea megkapja azt, amit megérdemel ezért a fociért (mondjuk egy 6-ost?! :D)...remélem, meg is kapják tőlünk :)

(És le a kalappal így utólag a R.Madrid előtt, ők legalább megpróbáltak focizni ellenünk)
miihii
KHAL

2009.05.05. 21:29:18

Fecooo írta: a mákszéria nálam már a tavalyi tavalyi Lyon elleni meccsüktől fennáll...
egy góllal alig tudták kiverni a franciákat, az elődöntőt ugye nem kell részletezni, ahogy a döntőt se...
idén meg a porto elleni párharc...

szerk: de nem írtam eddig se kétpercenként, és pláne nem úgy, ahogy próbálod beállítani Gergő...
Több meccset meg nem is játszottak,csak ezeket a "máker,antifoci" meccseket :roll:
Az eltelt 120 perc alapján melyik csapat JÁTSZIK és melyik csapat lövi a gólokat?Melyik érdemli meg maximálisan a továbbjutást?
Nem hiszem,h pusztán a malac miatt :idea:

Érződik a postjaidból,h állatira nem csíped a MU-t.Meccsenként találsz egy vesszőparipát és azzal oltod őket.Múltkor antifutball,most mák.HA a nagy dúlás-fúlás közben NÉZNÉD is a meccseket,látnád,h ennyivel jobban játszik a Manchester.És nem antifocival mákolja le az Arsenalt,hanem igenis játékban verik őket!Biztos kiábrándító ez egy Arsenal fannak,de ettől még tény marad :wink: Sztem feleslegesen ne túráztasd magad,mert a végén még nem fogsz tudni aludni :lol: :wink:

Ha ez így is van,akkor is látható,h hosszú távon ez a keret minden szinten kimagaslót tud nyújtani.KlubVB,BL,PL,idén BL döntő és célegyenesben van az újabb bajnoki cím.És nem is mentem olyan messze az időben 8)
SAF hihetetlen nagy koponya.Aki ilyen szinten tud tartani egy csapatot ilyen hosszú időn keresztül,az megsüvegelendő.Fergienek rettenetesen jó érzéke van a keret formálásához.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.05. 21:28:47

Ez a Walcott úgy mozog mint Cruyff....
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.05.05. 21:25:36

Azért Henry kivétel. Ő nem akkor igazolt el, amikor beért, hanem miután kezded veszíteni a formájából 29 évesen. Ebben az évben kapta el újra a fonalat.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
House
Entrenador del Barça

2009.05.05. 21:20:14

Rivaldo11 írta:Épp ez a hihetetlen számomra. Hogy van a keretben jópár középszerű játékos ( pl. Carrick, O'Shea, Fletcher, Pak), meg kiöregedőfélben lévő futballista (Scholes, Giggs, Neville)
Tiltakozom! Carrick nem középszerű, O's. Fletcher, Perk igen; Scholes, Giggs vén rókák, de megy nekik még eléggé. Neville pedig olyan mint nálunk Puyol. Csak fele akkora tudással. :twisted:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Lezárt