Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.04.30. 19:41:44

Ilúvatar írta:... és angolok...
Azért ez nem teljesen igaz. :D A 4 nagycsapatból alig lehetne kiállítani egy 11 fős angolokból álló csapatot...
Pl.: angol kapus nincs is. védők közül Terry, Ferdinand, Cole (bár ő sem echte angol...), Wes Brown, kp-n Lampard, Gerrard, Scholes, csatársorban Rooney és vége... ennyi alapból kezdő angol játékos jut eszembe. Összesen 8. Ebből EGY csapatot nem lehet összrakni. Nálunk csak a katalánokat nézve van vagy 8... Úgyhogy az "angol" "focit" jobb lenne csak PL-nek nevezni...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Fernando
Llegenda del Barça

2009.04.30. 19:37:18

Ilúvatar írta:
Fernando írta:Nemtudom mit izgultok. Nálunk az előny. Ha lövünk együtt, nekik kettőt kell.
nem lesz nehéz nekik, hiszen mi megyünk oda... és angolok... ami azt jelenti hogy minden követ megmozdítanak, hogy megnyerjék a meccset... :S
És akkor most mit csináljunk? Ez a természetes. Nekünk is ezt kell tenni és szerintem ezt is fogjuk. Kimegyünk, játszuk a játékunkat lövünk egyet és fegyelmezettek maradunk hátul. Fú de a védelmünktől nagyon félek. Akár Cáceres akár Abidal lesz a belső védő nem az igazi Márquez nélkül ez a védelem idén.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.04.30. 19:34:41

Nagyon egyszerű a helyzet. Nekünk kell lőni az első gólt. Ha ez megvan, akkor továbbjutottunk. Ha nincs, akkor majd jövőre.

:arrow: Ha mi szerezzük az első gólt, akkor a Chelseanek ki kell támadnia és minimum 2 gólt lőnie. Ugye tudjuk, hogy mi történik, ha egy csapat kitámad a Barcelona ellen... Ellenben, ha a Chelsea lövi az elsőt, akkor beállnak bunkerfociba úgy, mint tavaly a MU és akkor el lehet búcsúzni a továbbjutástól.
H a t t r i c k
Deus
Boixos Nois

2009.04.30. 19:30:58

Fernando írta:Nemtudom mit izgultok. Nálunk az előny. Ha lövünk együtt, nekik kettőt kell.
nem lesz nehéz nekik, hiszen mi megyünk oda... és angolok... ami azt jelenti hogy minden követ megmozdítanak, hogy megnyerjék a meccset... :S
KépKép
Fernando
Llegenda del Barça

2009.04.30. 19:23:08

Nemtudom mit izgultok. Nálunk az előny. Ha lövünk együtt, nekik kettőt kell.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Monti
Jugador d'estrella

2009.04.30. 19:17:33

Nagyon egyszeru a helyzet.
A chelsea ilyen ,az angol bajnoksagban zsirkiraly a jatekuk mert a tobbi csapat meg sosem latott rendes futballt (nem a 4 nagyra gondolok).
Ha jon egy kulfoldi csapat,nem csak a Barça,akkor kiderul hogy semmiben nem jobbak csak naluk van egy csapatra valo munkasember 6 tonna izommal akik ha barki megprobalna focizni elnyomjak..ennyi.

Jelen pillanatban a csod szelen allo Valenciat 100000X tobbre tartom mint a hiperszuper-atomeros chelseat.Ok sem feltetlenul tamdni akartak,sot volt hogy kicsit bekemenyedtek,de ezen kivul letamadtak,kontraztak,megfolytottak minket..a meccs utan meg ideges sem voltam mert a taktikusabb csapat nyert,na ott tenyleg igaz volt hogy annyira fociztunk amennyire engedtek..de mar bocsanat hogy elnezest kerek az miota foci hogy szemetseggel es erovel,no meg baratsagos biroval,meg kontrazni sem akarva kibekkelunk egy 0-0t (mazlival!) majd verjuk a mellunket hogy igen megcsinaltuk.

Inkabb ne nyerjunk semmit ilyen jatekkal mint hogy 1 percre is ugy nyomjuk mint a cselszki kedden.

(Persze a legjobb az lenne ha nyernenk mondjuk mindent :) )
Barca,Barca,Baaarca!

Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Fernando
Llegenda del Barça

2009.04.30. 19:16:31

nemmindegy19 írta:Valaki tudna adni majd egy linket a Werder meccsre?

Előre is köszi

Azért kell mert a szemét kábel TV elvette a Sport 1-emet
www.rojadirecta.com, a meccs előtt 2-3 perccel nézz föl. Tuti találsz. :wink:
nemmindegy19
Barça B

2009.04.30. 19:09:28

Valaki tudna adni majd egy linket a Werder meccsre?

Előre is köszi

Azért kell mert a szemét kábel TV elvette a Sport 1-emet
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.04.30. 19:00:29

Igen nem kellene itt ilyen megszólalásokat tenni, főleg ilyen primitíven, de egyébként csak egy megjegyzés erejéig Amerikában sok feketebőrű önmagát is niggernek hívja, sőt maguk közt ez a szleng, szóval hely és állam válogatja, hogy lehet és hol nem ilyet mondani. Ez kb olyan mint nálunk a P.C közbeszédben a roma kifejezés, egy nonszensz, hisz 700 éve cigánynak hívjuk ezt a népet, ők is magukat és semmi sértő nincs benne. hozzáteszem a roma önmagában helytelen kifejezés, mert nem a cigányságot takarja, na nem ide tartozik ennyi bőven elég is volt kitérőként. Nem szabad rasszistának lenni,de azért túl komoly kérdést sem kell belőle csinálni, sztem Messi4ever-nek sem előítéletei voltak a feketékkel szemben, hanem inkább arra a tényre akart célozni, hogy túl sok külföldi ( erre már csak azért sem jó a nigger kifejezés a rasszista mivoltán kívül,mert Ashley Cole is feketebőrű és mégis angol) a Chelsea-ben, nincs szinte angol, csak helytelenül és primitíven fogalmazta meg.
-BlancoMark-
Barça B

2009.04.30. 18:48:48

Vedd ki a userbarodat, itt nem megengedett az animált képek használata aláírásban!
S.
madridista...
Benga
Entrenador del Barça

2009.04.30. 17:59:50

Essien szerintem a világ legjobbja a posztján. Drogba meg nem éppen favágó. Helyetted is szégyellem magamat.
Attól mer valaki színesbőrű nem feltétlenül fagávó maximum a fizikuma jobb. De Toure meg Abidal is feka? Te így különbözteted meg őket? Én posztjukat meg a játékukat nézem.
Say no to racism.

Madridistának nem rosszabb lenni mint rasszistának. Kérdezd meg a szüleidet. A felfogásod gusztustalan. Bocs.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.04.30. 17:50:25

messi4ever írta:Annyi FEKA van abban csapatban hogy, .... Inkább nem mondok semmit.
Ez olyan szinten rasszizmus, hogy nyugodtan lehetne bannolni is. Ha neked a negrid rassz egyenlő a rossz focival, akkor menjél a fradi pályára, ott szokás ilyeneket bekiabálni. :evil: Az ilyenek azok, akik madridista fórumon a legjobban verik a mellüket, hogy több, mint egy klub. Te meg kevesebb, mint szurkoló...
messi4ever írta: Bár Eto'o-nál észre vettem egy olyat hogy a Sárga mezüek ellen nem vírit annyira, biztos a banán miatt (folyton az jár a felyébe). NEM VAGYOK RASSZISTA! Pl.: Cselzi ellen nem ment, BARCA-real meccsen a sárgamezű Casillast is teli berúgta a tizinél.
Attól, hogy nem tartod magad rasszistának, még bőven vannak rasszista megjegyzéseid. Szinte kizárt, hogy senkinek sem volt még egy rossz szava pl. a romák ellen, csak mert romák. (De mondhatnék ide kínaiakat, afrikaiakat stb) Ők is ugyanolyan emberek, mint az europid fehérek.

Elnézést az offért, az ilyenek nagyon felhúznak. :oops:
H a t t r i c k
miihii
KHAL

2009.04.30. 17:46:22

torrestoni írta:
Azok számára pedig egy kérdés, akik a Chelsea-t meg tudják érteni: alapvetően a játékukat nem lehet minősíteni, egy csapatrész volt, védelem, 10 emberből, ez azért nem nagy taktikai húzás, bár valóban hiba nélkül dolgoztak (azt azért nem tudom mondani, hogy futballoztak). Szóval rendben, az elődöntő, óriási nyomás, eredménykényszer, így kell kiállni a Barca ellen, fontos a pénzbevétel, stb.
Mégis, egy magyar, angol, vagy külföldi Chelsea drukker, vagy csak kívülálló néző számára kit érdekel, hogy a kékek mennyi pénzt kasszíroznak be, meg mi közünk hozzá?
S ilyen játékkal, szívre tett kézzel egy esetleges továbbjutás után hogy lehetne azt mondani őszintén, hogy igen, továbbjutottunk, csak ez a lényeg, viduljunk...!?
Lehet én vagyok maradi, de az ilyen magatartást egy klubtól sem tudom elfogadni. Többek között ezért nem tudok leülni egy olasz bajnoki elé sem.
Ezt magamra veszem,mert én írtam ilyet,h érthető a cselszkij bunkerfocija,ahogy pölö a MU-é is volt tavaly. :wink:
Igazából nem annyira vagyok biztos benne,h mi is a konkrét kérdés,de megpróbálok válaszolni.
Tényleg abszolút hidegen hagy,h mennyit keres a klub,ha ezzel az undormánnyal nyernek.Közöm sincs,részesedésem sincs,meg amúgy is lekaksizom.Engem a foci érdekel,a játék,lehetőleg a szép foci,szép játék :arrow: ezért vagyok BARCÁS 8)
Csakhogy ott vannak azok az átok tulajok.Arabok,amcsik,egyebek...Őket a befektetésük megtérülése (SŐT!) érdekli,jobban,mint a mutatott játék.A gusztustalan focival is lehet szurkereket fogni,ha eredményes.Nézd meg pölö mennyi cselszkijes lett hirtelen,amikor bajnokok lettek?A nevek miatt,meg az eredmények miatt.MErt azt nehezen adja be nekem akármelyik is,h a varázsfutballjuk miatt lett a rajongójuk :D A szurker meg egyenlő a pénzzel.Mint ahogy a trófeák is.Mármint a vezérkarnak.Én is,mint sztem Te is más megközelítésből látod a focit,mint ők...De mivel egyenlőre az ő kezükben vannak a csapatok,azt fogják tenni,amit elvárnak.Ha az kell a legrangosabb kupához (ami ugye óriási lovettát vonz magával több rétegen keresztül),h antifocit csináljanak,akkor az lesz és kész.Tovább KELL jutni,akárhogy.A BARCA ellen nyilván ez az egyetlen út vezethet eredményre:megerőszakolni a focit.Hiába lehetne káprázat a pályán a két csapat előadásában,NEM LEHET!Benne van a buktató,h esetleg kikap a csapat,esetleg többel,így bukik a végső cél!Oda a lé...Hiába lenne szimpatikus az egész világnak,mások az érdekek.
Szurkolóként én is elfogadhatatlannak tartom ezt a hozzáállást,de sajnos érthető is,ha jobban belegondolok.
Persze,h a bátor támadófocival is lehet szurkolókat,támogatókat találni,de csak akkor,ha címekkel is párosul.Nem jött még el az a csilliárdos,aki azt mondja:h nesze Középcsapat FC,itt van 3 kalap lé,vegyél playákat,játszatok támadófocit,oszt nem gáz,ha nem nyerünk,csak szórakoztassunk.
De a remény hal meg utoljára :lol: Elüzletesiedett világban élünk,ezért értem meg vhol,ha a cselszkij bekkel a BARCA ellen...Utálom ezért (is :D ),de sajnos értem...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.04.30. 17:38:14

Realista24 írta:Az már nektek antifoci, ha nem ti nyertek? Mert a másik csapat a barcára erőlteti az akaratát és nem érvényesül a tilitoli foci?
Ez annyira szánalmas és egyben vicces hozzászólás, h arra se lenne érdelmes, h bárki is reagáljon rá. :wink:

Szoktál nézni focit, tudod, mi az, h játék, foci?Mert, ha azt a szót tudod használni a keddi angol teljesítményre, h játék, akkor király vagy!
A Nemzeti Sportba 30as betümérettel volt a cikkben, h 10 emberrel 30 méteren belül könnyű a 0-0 Barcelonában.Ez nem antifoci kérdezem én? :roll:

Kommentátor is mondta, már a 70. perc környékén, h hihetetlen a Chelsea játéka, legyen már végre vége a ennek a focinak mondott akárminek.És nem a Barca miatt mondta.....
Kép
messi4ever
Jugador del Barça

2009.04.30. 17:36:15

Egyet kell értenem mihii-vel. Egy olyan nevű csapat mint a cselzi nem tehetné meg, hogy ilyen focival állna ki. Bár a játékosaitól ne várjunk többet. CSAK favágó,antifocit JÓL alkalmazó focira képesek

Látszik nem minden a pénz Abramovics, tanulj a BARCÁBÓL ök ésszel,szívvel és szépen játszanak.

Bár Eto'o-nál észre vettem egy olyat hogy a Sárga mezüek ellen nem vírit annyira, Pl.: Cselzi ellen nem ment, BARCA-real meccsen a sárgamezű Casillast is teli berúgta a tizinél.

De hagyjuk remélem meglesz neki az Aranyciő.

ÉS remélem le mossuk őket a Stramford Bridge-en.

Hajrá Barca!

Minden anti cselzis támogasson: http://www.hackthat.net/df/ddos/69516/index.hack
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára messi4ever 2009.04.30. 17:53:05-kor.
miihii
KHAL

2009.04.30. 17:22:48

Realista24 írta:Az már nektek antifoci, ha nem ti nyertek?
Realista24 írta: Én nem azt mondta, hogy ez a követendő példa, egy szóval sem, sőt...csak ez a fajta bunkerfoci/antifoci is tud eredményes lenni a maga formájában.

Először megkérdőjelezed ezt az antifoci jelzőt a cselszkijre,aztán meg te írod,h ez a fajta antifoci is tud eredményes lenni. :roll: Ellentmondásnak tűnik... :twisted:
Olyat nem olvastam senkitől,h ha nem nyerünk vki ellen,akkor az antifocit játszott!Szal ne ess át a ló túloldalára...
Arról volt szó,h ez az (utólag általad is elismert) antifoci gusztustalan.De sajnos eredményes is,ahogy Te is írtad.Talán épp ezért ragadt rá a célfutball gúnynév erre a fajta stílusra.
Realista24 írta: Mert a másik csapat a barcára erőlteti az akaratát és nem érvényesül a tilitoli foci?
Tudod mi a (fájdalmas és) vicces?H tulajdonképpen pont a cselszkij erőltette rá saját magára a mi akaratunkat :idea: Mivel mi akartuk irányítani a meccset,járatni a labdát,helyzeteket kidolgozni,dominálni.Nem gátoltak meg minket ebben (persze a rugdosódást leszámítva :x :oops: ),sőt örömmel rugdosták vissza a labdákat nekünk!Szal akkor ki erőltetett rá kire mit is? :idea: :P
Egy céllal érkeztek:ne kapjanak gólt!Roppant bosszantó módon sikerült nekik. :evil:
Ha azt nézzük,akkor mindkét fél akarata érvényesült a pályán.Csak sajnos pont a legfontosabb részletében az övék jött be.Mi gólt akartunk lőni,ők el akarták kerülni.
Bár nekik sajnos ez az egyetlen tervük volt csak.
Rombolni könnyebb,mint építeni sajnos.

Nem azért alakult ki ez az antifocis eszmecsere,mert nem nyertünk!Hanem mert ilyen játékfelfogással jött ki a pályára (szándékosan nem a "játszott" szót használom) az ellenfél.És ezen kívül ha olvastad a dolgokat,akkor láthatod,h érintünk más csapatokat is,mint a BARCELONA,így a jelenségről beszélgetünk itt.És nem csak abból az indíttatásból,mert esszük a kefét,amiért nem nyertünk,hanem mert sajnos egyre inkább előtérbe kerül ez a módszer...MÁS CSAPATOKNÁL :wink:
MÉS QUE EN CLUB!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.30. 15:38:28

Láthattuk,h védekezni, és ölni a focit nagyon tudnak, és kibírják a nyomást.
Az a kérdés,h a BARCA mennyire tudja hiba nélkül lehozni majd azt a periódust amikor nyomás alatt lesz, mert lesz olyan periódus, a chelsea is képes lesz beszorítani bizonyos időre a Barcát. Ha azt az időt kibírjuk, akkor meg lesz a továbbjutás, ha vezetést szerezne a Chelsea, akkor biztos,h otthon sem restellnék ölni a focit, de akkor is bíznék, 1 gólra ez a BARCA bárhol,bármikor jó. az odavágón sem a Chelsean múlott,h nem kaptak be legalább 1-et.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-BlancoMark-
Barça B

2009.04.30. 15:21:35

Az én véleményem ezzel kapcsolatban,hogy az ember nem azért szeret bele a fociba,hogy azt nézze amit a Chelsea játszik.

Viszont még mindig a Barca az esélyes,mivel a Chelsea hazai pályán gondolom nem ilyen bunkerfocit akar játszani,hanem szó szerint játszani akarnak majd. Csak "sajnos" a játéknak ebbe az igen lényeges elemében nagyon gyengék. A Barca meg talán a legjobb ebbe,és szerintem simán nyerhetnek a Stramford Bridge-n.

Egy Madrid szurkoló...
Realista24
Jugador del Barça

2009.04.30. 15:02:21

A tilitoli focit ha jól tudom a Real is űzte, nem is akármilyen eredményességgel a 2000-es évek elején. Gondolom azért szereted a Realt mert a szép focit szereted! Vagy tévedek?
Az utóbbi időben a Real nem játszik szépen és ezt el kell ismerni, ennyi... de legalább a Madridnál megvan az elvárás a jó foci iránt, míg a Chelsea-nél nincs. Ha te szerinted ez foci amit a kékek bemutattak tegnap előtt akkor érdekes (hogy) reál szurkoló vagy...
Remélem ebben is tévedek!
Én nem azt mondta, hogy ez a követendő példa, egy szóval sem, sőt...csak ez a fajta bunkerfoci/antifoci is tud eredményes lenni a maga formájában.
A követendő példa az általad említett Real és a mostani Barca játéka.
Az meg hogy nem játszunk jól tény, ezen nem is lehet vitázni.
Realista24
Jugador del Barça

2009.04.30. 15:00:13

Realista24 írta:
Az már nektek antifoci, ha nem ti nyertek? Mert a másik csapat a barcára erőlteti az akaratát és nem érvényesül a tilitoli foci?

esetleg normálisabban is a tudtunkra adhattad volna, h nem bírod a Barca-t... sztem nagyrészt objektívak voltunk, de ez rád nem jellemző...
Itt nem arról van szó, hogy nem bírom vagy bírom...pusztán a meccsről írtam véleményt és arról amiket reagáltatok...

Illetve, akkor 45 perc után miért nem tudott váltani a csapat? Látták mit csinálnak, ki kellett volna találni valamit, nem sikerült vagy nem akarták, passz, de ebből az jön le, hogy a Chealse akarata érvényesült.

A csapat szép focit játszik, jók, nagyon jók, de az hogy szerintetek a Barca az egyetlen focit játszó csapat..elég merész gondolat...(most nem kell az osztás, hogy a Real hogy játszik stb.stb. félreértés ne essék nem rájuk gondoltam...)[/code]
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.04.30. 13:27:10

nagyon pro vélemény volt torrestoni! 100%ig 1értek veled. (csak azért nem idéztem, mert veszett hosszú hsz volt :D )

csak az a baj, h ezt nem mindenki látja így. mert aki nem szereti a barcát v amit képvisel, az jóhogy csak azt látja, h a nou campban nem találtunk be, ami tényleg gasszos, de a chelsea teljesítménye még gyászosabb...
Kép
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.30. 13:19:46

Sziasztok!

Annyira felszínes ez a: "azt játszottak, amit a Camp Nou-ban kell."

Guus könnyen megéghetett volna. Ennyire nem lehet ezt a csapatot magára húznia az ellenfélnek, s ennyire átadni a pályát.
Én a Chelsea-t nem tudom őszintén dicsérni.
Nekünk kellett volna gyorsabb, pontosabb támadásokat vezetni, s egy-két gólos előnyt szerezni, sajnos nem sikerült.

Azért az antifutballnak is vannak határai. Mert az, hogy 90 percen keresztül nem hajlandó egy csapat támadni, de még csak szépen építkezni sem, az minden, csak nem egy jól kivitelezett taktika.
Még a kontratámadásokat sem próbálták meg kihasználni.
Nem az lett volna feladatuk valóban, hogy megpróbálják felvenni a kesztyűt, hanem az, hogy legalább fél óránként egy-egy támadással kijöjjenek a kapujuk elől, csökkentsék a nyomást, akár veszélyeztessenek is, de ennek nyomait sem láthattuk.

Az a legbosszantóbb, ha azt írják, hogy annyit játszott a csapat, amennyit a Chelsea megengedett. Badarság.
Sajnos nem tudtunk felnőni a kiváló védekezésükhöz támadásban, ettől függetlenül egyértelműen mi tartottuk sakkban az ellenfelet.

Az pedig súlyos kérdést vet fel, hogy egy Bajnokok Ligája miről szól, s ezért elfogadható-e az ilyen hozzáállás bármelyik csapattól.
Nem akarok magasztos dolgokkal jönni, s a futballt sem lealacsonyítani azzal, hogy egy lapon említem a Chelsea keddi játékával. Sokkal inkább az lenne a lényeg, hogy mégis miért indul egy csapat ebben a sorozatban. Megnyerni, ez természetes, de a legmeghatározóbb tényező a bevétel.
Mégis, hogy lehet egy csapatot ilyen szellemben kiküldeni a pályára, s ilyen játékot produkálni. Taktikai csata, az... Szégyen, hogy a nézőknek, és a saját szurkolóiknak ezt kell látni. Mert valóban, ilyen undorítóan mocskos játékkal ki lehet ütni a Barcelona-t, ezt már korábban is megmondták, megmondtam. Ez azonban szánalmas, besz*ri hozzáállás volt, nem tisztelve sem az ellenfelet, sem a futballt, sem a nézőket.

Én úgy látom, hogy ez után a meccs után csupán a legelvakultabb Chelsea szimpatizánsok tudnak igazán elégedettek lenni, mert ezen a meccsen osztálykülönbség volt a két csapat között, ilyen produktum után nem lehetne önfeledten ünnepelni a döntőbe kerülést.
Ilyenkor jönnek a már elcsépelt gondolatok: ezt kellett játszani, Guus taktikai zseni (amit nem kérdőjelezek meg, de kedden a legkevésbé sem a taktikájukon múlt, hogy kihúzzák döntetlennel, holott ő a gólszerzést tűzte ki célul), most megmutatták a Barca-nak, a krumpliföldön kiesnek a katalánok ilyen játékkal... Agymenés...

Azok számára pedig egy kérdés, akik a Chelsea-t meg tudják érteni: alapvetően a játékukat nem lehet minősíteni, egy csapatrész volt, védelem, 10 emberből, ez azért nem nagy taktikai húzás, bár valóban hiba nélkül dolgoztak (azt azért nem tudom mondani, hogy futballoztak). Szóval rendben, az elődöntő, óriási nyomás, eredménykényszer, így kell kiállni a Barca ellen, fontos a pénzbevétel, stb.
Mégis, egy magyar, angol, vagy külföldi Chelsea drukker, vagy csak kívülálló néző számára kit érdekel, hogy a kékek mennyi pénzt kasszíroznak be, meg mi közünk hozzá?
S ilyen játékkal, szívre tett kézzel egy esetleges továbbjutás után hogy lehetne azt mondani őszintén, hogy igen, továbbjutottunk, csak ez a lényeg, viduljunk...!?
Lehet én vagyok maradi, de az ilyen magatartást egy klubtól sem tudom elfogadni. Többek között ezért nem tudok leülni egy olasz bajnoki elé sem.

Szóval, legalább egy-két támadással megmutatták volna, hogy ők is a pályán vannak, azonban ezt a meccset úgy beállítani, hogy Hiddink taktikai bravúrja, s egy tökéletes Chelsea védekezés, hát, finom túlzás...
Ellenben a Barca gyenge volt, előnyt kellett volna szerezni, akkor nem lenne beszédtéma most ez, ezért ahelyett, hogy a Chelsea-t dicsőítjük, inkább a blaugrana-t hibáztassuk, persze módjával.

Bízom a londoniakban, hogy a krumpliföldön megcáfolnak, ezzel együtt a döntőre maximum díszvendégként lesznek hivatalosak.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Subinho
Director del Fútbol

2009.04.30. 12:41:40

undorító volt amit a cselszkíj művelt kedden! szánalmas!!! az meg, hogy ránkerőltették az akaratukat??? nem akartak ők semmit!!! legalábbis focizni azt biztosan nem!!! ennek a meccsnek semmi értelme sem volt! ha egy ilyen csapat jut a döntőbe akkor az olyan szégyen lesz, mint a lentebb többek által írt 2004 EB Görög csapat, vagy az anno minden idők legunalmasabb BL döntőjén a Juve Milan páros... Az "oroszokkal" riogatni lehetne embereket, hogy miért ne nézzék a focit. ha valaki olyan leült a TV elé, aki nem szokott meccset nézni, de azt mondja, h egy BL elődöntőt megnézek má', akkor annak tuti elment a kedve az egésztől és 1000%, hogy nem néz többet meccset!!! egyszerűen nem értem, hogy meri megtenni ezt egy ekkora csapat a szurkolóival!!!
asszem megvan mit fogunk látni a hétvégén a Real-tól (mint az első meccsen is...)
ennek ellenére azt mondom, a csapat kiharcolja a döntőt és ott visszavágó lesz, de nem a 2006 Arsenal elleni, hanem a tavalyi MU elleni!!! ha összejön az a meccs, akkor az bizony eléggé 50-50% esélyes...
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.04.30. 12:26:25

A Chelsea azt játszotta amit kell a Nou Campban, a bíráskodás pedig szintén nem a Barcának kedvezett. Ezen a szinten már nüanszok döntenek, nem sikerült megszerezni az első gólt, amit szerintem követett volna még minimum egy.

Nem kongatnám a vészharangokat, de az tény, hogy így már a szerencsére is nagy szükség lesz, hiszen Angliában sokkal lendületesebb lesz a Chelsea, és a 90 ezres közönségünk hiánya sem mindegy...
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.04.30. 12:24:55

miihii :lol: miután beírtam a hsz-t, akkor vettem észre, h te is a görögök 2004es győzelmét említed az antifoci diadalaként!
Kép
Lezárt