Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ez nem teljesen igaz.Ilúvatar írta:... és angolok...
És akkor most mit csináljunk? Ez a természetes. Nekünk is ezt kell tenni és szerintem ezt is fogjuk. Kimegyünk, játszuk a játékunkat lövünk egyet és fegyelmezettek maradunk hátul. Fú de a védelmünktől nagyon félek. Akár Cáceres akár Abidal lesz a belső védő nem az igazi Márquez nélkül ez a védelem idén.Ilúvatar írta:nem lesz nehéz nekik, hiszen mi megyünk oda... és angolok... ami azt jelenti hogy minden követ megmozdítanak, hogy megnyerjék a meccset... :SFernando írta:Nemtudom mit izgultok. Nálunk az előny. Ha lövünk együtt, nekik kettőt kell.
nem lesz nehéz nekik, hiszen mi megyünk oda... és angolok... ami azt jelenti hogy minden követ megmozdítanak, hogy megnyerjék a meccset... :SFernando írta:Nemtudom mit izgultok. Nálunk az előny. Ha lövünk együtt, nekik kettőt kell.
www.rojadirecta.com, a meccs előtt 2-3 perccel nézz föl. Tuti találsz.nemmindegy19 írta:Valaki tudna adni majd egy linket a Werder meccsre?
Előre is köszi
Azért kell mert a szemét kábel TV elvette a Sport 1-emet
Ez olyan szinten rasszizmus, hogy nyugodtan lehetne bannolni is. Ha neked a negrid rassz egyenlő a rossz focival, akkor menjél a fradi pályára, ott szokás ilyeneket bekiabálni.messi4ever írta:Annyi FEKA van abban csapatban hogy, .... Inkább nem mondok semmit.
Attól, hogy nem tartod magad rasszistának, még bőven vannak rasszista megjegyzéseid. Szinte kizárt, hogy senkinek sem volt még egy rossz szava pl. a romák ellen, csak mert romák. (De mondhatnék ide kínaiakat, afrikaiakat stb) Ők is ugyanolyan emberek, mint az europid fehérek.messi4ever írta: Bár Eto'o-nál észre vettem egy olyat hogy a Sárga mezüek ellen nem vírit annyira, biztos a banán miatt (folyton az jár a felyébe). NEM VAGYOK RASSZISTA! Pl.: Cselzi ellen nem ment, BARCA-real meccsen a sárgamezű Casillast is teli berúgta a tizinél.
Ezt magamra veszem,mert én írtam ilyet,h érthető a cselszkij bunkerfocija,ahogy pölö a MU-é is volt tavaly.torrestoni írta:
Azok számára pedig egy kérdés, akik a Chelsea-t meg tudják érteni: alapvetően a játékukat nem lehet minősíteni, egy csapatrész volt, védelem, 10 emberből, ez azért nem nagy taktikai húzás, bár valóban hiba nélkül dolgoztak (azt azért nem tudom mondani, hogy futballoztak). Szóval rendben, az elődöntő, óriási nyomás, eredménykényszer, így kell kiállni a Barca ellen, fontos a pénzbevétel, stb.
Mégis, egy magyar, angol, vagy külföldi Chelsea drukker, vagy csak kívülálló néző számára kit érdekel, hogy a kékek mennyi pénzt kasszíroznak be, meg mi közünk hozzá?
S ilyen játékkal, szívre tett kézzel egy esetleges továbbjutás után hogy lehetne azt mondani őszintén, hogy igen, továbbjutottunk, csak ez a lényeg, viduljunk...!?
Lehet én vagyok maradi, de az ilyen magatartást egy klubtól sem tudom elfogadni. Többek között ezért nem tudok leülni egy olasz bajnoki elé sem.
Ez annyira szánalmas és egyben vicces hozzászólás, h arra se lenne érdelmes, h bárki is reagáljon rá.Realista24 írta:Az már nektek antifoci, ha nem ti nyertek? Mert a másik csapat a barcára erőlteti az akaratát és nem érvényesül a tilitoli foci?
Realista24 írta:Az már nektek antifoci, ha nem ti nyertek?
Realista24 írta: Én nem azt mondta, hogy ez a követendő példa, egy szóval sem, sőt...csak ez a fajta bunkerfoci/antifoci is tud eredményes lenni a maga formájában.
Tudod mi a (fájdalmas és) vicces?H tulajdonképpen pont a cselszkij erőltette rá saját magára a mi akaratunkatRealista24 írta: Mert a másik csapat a barcára erőlteti az akaratát és nem érvényesül a tilitoli foci?
Én nem azt mondta, hogy ez a követendő példa, egy szóval sem, sőt...csak ez a fajta bunkerfoci/antifoci is tud eredményes lenni a maga formájában.A tilitoli focit ha jól tudom a Real is űzte, nem is akármilyen eredményességgel a 2000-es évek elején. Gondolom azért szereted a Realt mert a szép focit szereted! Vagy tévedek?
Az utóbbi időben a Real nem játszik szépen és ezt el kell ismerni, ennyi... de legalább a Madridnál megvan az elvárás a jó foci iránt, míg a Chelsea-nél nincs. Ha te szerinted ez foci amit a kékek bemutattak tegnap előtt akkor érdekes (hogy) reál szurkoló vagy...
Remélem ebben is tévedek!
Itt nem arról van szó, hogy nem bírom vagy bírom...pusztán a meccsről írtam véleményt és arról amiket reagáltatok...Realista24 írta:
Az már nektek antifoci, ha nem ti nyertek? Mert a másik csapat a barcára erőlteti az akaratát és nem érvényesül a tilitoli foci?
esetleg normálisabban is a tudtunkra adhattad volna, h nem bírod a Barca-t... sztem nagyrészt objektívak voltunk, de ez rád nem jellemző...