Bajnokok Ligája & Európa Liga
köszsocio66 írta:1-1rehumi0007 írta:nem tudja valaki, hogy áll a marseilles meccse???
Hajrá Barca
Hajrá POOL!!!!!!!!!!!!
Hajrá POOL!!!!!!!!!!!!
nem tudja valaki, hogy áll a marseilles meccse???
Hajrá Barca
Hajrá POOL!!!!!!!!!!!!
Hajrá POOL!!!!!!!!!!!!
nah, ezzel már valszeg csak továbbjut a Bréma... 3:3
-
- Capitá del Barça
nah most végre megmutathatja a Barca h ők a legjobbak európában! chelsea tökéletes ellenfél megkell verni őket 

Diego megint hintett egy duplát.
Most már tényleg kijelenthető,hogy kinőtte csapatát és egy nívósabb bajnokságban,nívósabb csapatban van a helye.
Én szurkolok neki,bírom a stílusát.
Most már tényleg kijelenthető,hogy kinőtte csapatát és egy nívósabb bajnokságban,nívósabb csapatban van a helye.
Én szurkolok neki,bírom a stílusát.

- mrmonster
- Entrenador del Barça
Én úgy emlékszem (lehet rosszul, most nem volt kedvem utánanézni a fórumban), hogy Neked a Man. Utd is a kedvenceid közé tartozott emellett a két csapat mellett. Én is a Porto-nak szurkoltam, de nem amiatt, mert a döntőben így a MU is ellenfél lehet, hanem mert szimpatikusabbak. De ezt nem értem, hogy egyszer a MU a kedvenc, egyszer meg a Liverpool. Vagy ha a Pool jut tovább a Chelsea ellen, akkor meg a MU legyen az angol bajnok?Varga Tamás írta:Jó lenne, ha eljutna mindenki pici buksijába, hogy nemzetközi szinten én 2 csapatot KEDVELEK, SZERETEK:
1. a Barcelona,
2. az Internazionale.
Előre a TITOlusokért!
én kizárólag a támadó szellemű csapatoknak tudok szurkolni, ezért lettem ennek a 3 csapatnak a szurkolója, a Bréma meg szimplán szimpatikus, mert ennyire öngyilkos focit nem játszik még egy a világon... egyik nap nyernek 5tel, utána kikapnak 4gyel és hasonlók...
idén többnyire kikapnak és nem lesznek ott Európában jövőre, csak ha megnyerik az UEFA kupát... szóval Hajrá Bréma!
szerk: erről beszéltem... első félidő vége és 3-1 az Udinese-nek...
idén többnyire kikapnak és nem lesznek ott Európában jövőre, csak ha megnyerik az UEFA kupát... szóval Hajrá Bréma!
szerk: erről beszéltem... első félidő vége és 3-1 az Udinese-nek...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.04.16. 22:03:40-kor.
A PSG kegyetlen rossz játékkal kikapott Kijev-ben, Landreau öngól
Erre azért nem számítottam, de ez így jött össze....
GO GO PSG
Francia Bajnokság meglesz! 
Nekem személy szerint:
1. Barca
2. PSG
3. Tottenham
Ja és LG igazad volt, hogy kevés lesz a PSG

Erre azért nem számítottam, de ez így jött össze....
GO GO PSG

Nekem személy szerint:
1. Barca
2. PSG
3. Tottenham
Ja és LG igazad volt, hogy kevés lesz a PSG

-
- Entrenador del Barça
Attol hogy Barcas vagyok szurkolhatok a MU-nak a Bayernnek a Milannak a Fradinak stb...Csak a Realnak nem fogok szurkolni soha.(Meg az Atleticonak is szurkolok)Nem a bajnoki cimert hanem hogy BL helyre jussanak.Mi ebban a kulonos?sexy 7 írta:Én csak azt nem értem,hogy lehet szurkolni több csapatnak.Viccesek vagytok.

- faithnomore
- Entrenador del Barça
On: Én is mindenképp a Bréma sikeréért drukkolok, a jelenlegi mezőnyből talán ez a legszimpatikusabb csapat
Diego játékát egyébként is szeretem, nagyszerű irányító és vezér is egyben
Off: Én pedig azt nem tudom hogy lehet valaki ennyire elfogult hogy csak egyetlen egy csapatot imád, a többi pedig abszolút nem érdekli
Személy szerint én kedvelem a Juventus játékát is 4-5 éve, nagyon tetszik a Del Piero-Nedved-Trezeguet trió, valamint a Liverpool is szimpatikus nekem, mert az utolsó vérükig küzdenek
Diego játékát egyébként is szeretem, nagyszerű irányító és vezér is egyben
Off: Én pedig azt nem tudom hogy lehet valaki ennyire elfogult hogy csak egyetlen egy csapatot imád, a többi pedig abszolút nem érdekli
Személy szerint én kedvelem a Juventus játékát is 4-5 éve, nagyon tetszik a Del Piero-Nedved-Trezeguet trió, valamint a Liverpool is szimpatikus nekem, mert az utolsó vérükig küzdenek
-
- Capitá del Barça
Fecooo írta:House írta:
ON:
a PSG idén jól szerepel a francia bajnokságban, de az nem azt jelenti, h "jó csapat". mondjuk az tény, h ez az eredmény durván meglepetés...
remélem a Bréma nyeri az UEFA kupát
Ugyanebben reménykedek bár így hogy a Brémánál kidőlt a legjobb,Diego jelentősen megnőttek az Udinese esélyei még 2 gólos hátrányban is.
látom off volt...House írta:
Miért ne lehetne szeretni több csapatot?Fecooo is szereti az Arsenalt, szereti a Romát, de legjobban a Barcát.
Egyébként, Fecooo az úgy van, Rómát, Arsenal-t le lehet cserélni, Barcát sosem.
(Különben véletlen volt, hogy pont a riválisokat írtad?
)
akkor így írom:
szted véletlen volt?

off vége
ON:
a PSG idén jól szerepel a francia bajnokságban, de az nem azt jelenti, h "jó csapat". mondjuk az tény, h ez az eredmény durván meglepetés...
remélem a Bréma nyeri az UEFA kupát
- Caesarka
- Jugador del Barça
Perrero írta:Alig pár millió emberAuron írta:Valaki nézi az uefa kupát?

Látom a PSG szenved!

CSAK A BARÇAAA!!!

Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!!

-
- Entrenador del Barça
Miért ne lehetne szeretni több csapatot?Fecooo írta:intert, mu-t, le lehet cserélni, Barca-t sosemHouse írta:Kocsit, barátnőt le lehet cserélni. Csapatot nem.
te is vicces vagy, ha csak ennyit tudsz hozzászólni...sexy 7 írta:Én csak azt nem értem,hogy lehet szurkolni több csapatnak.Viccesek vagytok.

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

Ilyen névvel...sexy 7 írta:Én csak azt nem értem,hogy lehet szurkolni több csapatnak.Viccesek vagytok.

Miért nem lehet több csapatnak szurkolni? Nekem a Barca a kedvencem, az első számú csapatom, ettől függetlenül szimpatizálok az Interrel, az Arsenallal, az Ajaxal, a Schalkeval, és a Celtic-el. Meg Magyarországon az Újpestel. Hol van itt a probléma?
intert, mu-t, le lehet cserélni, Barca-t sosemHouse írta:Kocsit, barátnőt le lehet cserélni. Csapatot nem.

te is vicces vagy, ha csak ennyit tudsz hozzászólni...sexy 7 írta:Én csak azt nem értem,hogy lehet szurkolni több csapatnak.Viccesek vagytok.
Én csak azt nem értem,hogy lehet szurkolni több csapatnak.Viccesek vagytok.
Az, h reméled, h kiessenek, meg az, h szted ki fognak esni, két külömböző dolog, nem?
Az meg a te dolgod, h kinek mikor szurkolsz, de én pl. mindenképp kitartok a kevdenc csapataim mellett, ha gyengébb a játékuk, akkor is, h olyan játékosok játszanak ott, akiket nem szeretek akkor is. Ha esetleg belekerülnének egy bundabotrányba, akkor elgondolkoznék
Az meg a te dolgod, h kinek mikor szurkolsz, de én pl. mindenképp kitartok a kevdenc csapataim mellett, ha gyengébb a játékuk, akkor is, h olyan játékosok játszanak ott, akiket nem szeretek akkor is. Ha esetleg belekerülnének egy bundabotrányba, akkor elgondolkoznék

- ozsimiki
- Adminisztrátor
egy csapatot kedvelsz,akkor nem pártolsz el tőle egy egy játékos miatt. ezt nem lehet szépíteni. innentől remélem nem fogsz örülni egy M.U. sikernek sem,nem lenne túl hiteles tőled. persze egyértelmű,h annak szorítasz akinek épp akarsz, csak pl tavaly is ott volt CR,mégis örültél a M.U.nak,és az sem 99es csapat volt. sebaj, de az meg az én szubjektív jogom,h ezek után Téged ne tartsalak M.U. szimpatizánsnak.Varga Tamás írta: Miki!
Szerinted, mennyire hasonlít ez a MU pl. az 1999-es csapatra, játékára, szellemiségére? Szerintem, semennyire. CR elmúlt években bemutatott viselkedése pedig gyomorforgató, ambivalens és általam nem tolerálható jelenség. Ezt már párszor kifejtettem ezen honlapon is.
Az érzéseimet pedig hagyd meg magamnak, talán jogom van hozzá. És mit gondolsz róla, a legkevésbé sem tud érdekelni.
A BARCÁnak is volt olyan időszaka sajnos, nem is kell nagyon nagyon régre visszanézni, amikor rá se lehetett ismerni a csapatra,pedig neves focisták voltak, mégis úgyan úgy szorítottam nekik, és ha idejönne (nem fog) C.R.,vagy akár melyik olyan sztár, aki közutálatnak örvend, akkor is BARCA-s maradnék. ennyi a véleményem.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.