na itt Fabregasról már csak 60 millát írnak, vagyis a címből ezt szedem ki
Én biztosan nem ejtenék könnycseppeket, ha Cesc még 1-2 évig maradna az Arsenalban. Saját nevelés, 23 éves, annyira nincsen rá szükség...hol éri meg így az 50 milliót is? Középpályára Ini és Xavi sérülésénél ott van dos Santos, Thiago, már meg van oldva mindkét poszt, továbbá még ott van Keita, aki ugyebár eléggé gyenge azon a poszton, de majdnem fél évet lehúzott ott, és így is bajnokok lettünk. És ha Touré maradna, akkor ő is tudna eggyel feljebb játszani. Sőt, ahogy elnézem Busquets labdatartását, passzait és cseleit, még ő is...igaz abban benne lenne a kockázat. Nyugodtan hozhatjuk Cescet is 25 éves korában. Most meg végképp nem fogjuk szerintem megvenni. Az Arsenal alapembere, nem akarnak megválni tőle, és 4 nap van a VB-ig. A VB idején nem hiszem, hogy lenne bármilyen átigazolás, utána meg megy fel az ára. Véleményem szerint, várjon csak.
Robinhos téma. Én benne lennék az üzletben

Még akkor is ha "csak" 14-et adnak még pluszba. Légyszíves nekem ne gyertek már azzal, hogy kb. 50 meccs alatt, meg kb. 2szer ennyi edzés alatt nem lehet beilleszkedni egy csapatba. Oké, voltak benne sérülések is, de akkor is. Robinhot nagyon néha elkapom a Santos meccsein és úgy bolondítja a védőket, hogy az nem semmi. A VB-re mondjuk még kíváncsi leszek-ha csak előtte létre nem jön a csere-, de itt Tanzmittudomén ki ellen is elég jól mozgott, és nagyon szép passzokat adott, főleg Alvesnek. És most nincs benne az a lehetőség, hogy másik bajnokságba jön, és hozzá kell szokni, ugyanis már a Real Madridban sem nyújtott rossz teljesítményt. És szerintem neki is lenne kedve, hiszen ő bajnoki címet, BL-t akar nyerni (gondolom én) azt meg nem érheti el egy Cityvel. Pep meg tavaly meg akarta szerezni. Most, hogy a City állítólag tett egy ilyen ajánlatot, nagyon erősnek tűnik a dolog. Robinhot el akarják adni, ő is menni akar, Ibráról sokan mondják hogy menni akar, sokan hogy nem, szóval nem biztos a helye, Pep akarta... Szerintem nagyon jó igazolás lenne, és akkor Villa is a saját posztján játszhatna középen, és a két "kicsi" sem merülne feledésbe, ugyanis bal szélen Pedro/Robinho, középen Villa/Bojan, és jobb szélen Messi/Pedro.