Barca Igazolások 2009-2010
- albicelesteX
- A Vadász
Remélem valamelyik spanyol élvonalbeli gárdához kerül!Így mi is jobban szemmel követhetjük,hogyan alakul európai karrierje!Én szkeptikus vagyok Vele!Nagyon sok brazil tehetség vérzett már el mikor átjött az öreg kontinensre!Remélem beválik és lesz egy jó csatárunk!

NSO:
Barcelona: a katalán klub bejelentette Keirrison átigazolását
A Barcelona hivatalos honlapján tette közzé, hogy megszerezte a Palmeiras 20 éves támadóját, Keirrisont.
A katalán klub közleménye szerint 14+2 millió eurót fizet a brazil csatárért, aki öt évre szóló szerződést köt az együttessel.
Josep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője már hétfői sajtótájékoztatóján előrevetítette egy fiatal játékost érkezését, és úgy nyilatkozott, hogy a következő idényben kölcsönadják a futballistát.

Barcelona: a katalán klub bejelentette Keirrison átigazolását
A Barcelona hivatalos honlapján tette közzé, hogy megszerezte a Palmeiras 20 éves támadóját, Keirrisont.
A katalán klub közleménye szerint 14+2 millió eurót fizet a brazil csatárért, aki öt évre szóló szerződést köt az együttessel.
Josep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője már hétfői sajtótájékoztatóján előrevetítette egy fiatal játékost érkezését, és úgy nyilatkozott, hogy a következő idényben kölcsönadják a futballistát.

Üdv Mindenki!
Látom sokan hisztiznek a Fabregas ügy miatt, Istenem, értsétek már meg, hogy ha meg is vennénk, nem azért hogy padozzon ... gondolkozzatok már, azért adna ki a vezetőség 35-40 millió eurót, hogy padozzon?? Komolyan nem hiszem el, hogy ezt ti is így gondoljátok! Nem tudom mennyire vettétek észre, de már tavaly is jól látható volt, hogy Pep elég keményen rotálja a népet, és úgy látszik bevált, mindenkinek ad lehetőséget, kivétel egy-két játékos, akik nem nyújtottak maradandót, avagy sérülések hátráltatták ...
Cesc azért érkezne, hogy bővüljön a repertoár a középpályán, és hogy több variációval rendelkezzen a csapat, Init feltolják,középen Xavi-Fabregas-Touré stb.stb. Még egyszer kijelentem, nem azért jönne, hogy padozzon ...
de nem is cseszem fel magam ... további szép napot!
Látom sokan hisztiznek a Fabregas ügy miatt, Istenem, értsétek már meg, hogy ha meg is vennénk, nem azért hogy padozzon ... gondolkozzatok már, azért adna ki a vezetőség 35-40 millió eurót, hogy padozzon?? Komolyan nem hiszem el, hogy ezt ti is így gondoljátok! Nem tudom mennyire vettétek észre, de már tavaly is jól látható volt, hogy Pep elég keményen rotálja a népet, és úgy látszik bevált, mindenkinek ad lehetőséget, kivétel egy-két játékos, akik nem nyújtottak maradandót, avagy sérülések hátráltatták ...
Cesc azért érkezne, hogy bővüljön a repertoár a középpályán, és hogy több variációval rendelkezzen a csapat, Init feltolják,középen Xavi-Fabregas-Touré stb.stb. Még egyszer kijelentem, nem azért jönne, hogy padozzon ...
de nem is cseszem fel magam ... további szép napot!

Visca el Barca!
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
De ez miért olyan biztos? Azért nem rossz az a csapat... A védők: Tamboura, Coulibaly, Diamoutene, Armand Traoré középpálya: Mohamed Sissoko, Mahamadou Diarra, Seydou Keita, Dembele, Diakité Csatár: Kanoutészajko írta: Keita 2 hétnél nem lesz tovább az afrika kupán úgyis kiesik a válogatottjával már a csoportból.
Szerintem nem rossz csapat... Szerintem sokáig fognak menni!

Természetesen bocsi az OFF-ért!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2009.07.23. 12:44:08-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Nem kell ide igazolni Ibrahimovicson kívűl sztem már senkit, max 1 klasszikus balszélsőt...
Keita 2 hétnél nem lesz tovább az afrika kupán úgyis kiesik a válogatottjával már a csoportból.
Keita 2 hétnél nem lesz tovább az afrika kupán úgyis kiesik a válogatottjával már a csoportból.
- Chino
- Llegenda del Barça
Attól, hogy minőségi cserék (de nem ilyen Poulsen félék) kellenek és Pep rotálni akar, nem kell egy komplett kezdőt a padra tenni. Tényleg jó lenne ha Cesc itt lenne, de az sok padozással járna és csillagászati összegért lehetne csak megszerezni. Nem hiszem hogy az Arsenal csak úgy 10-15 milláért elengedné a legjobb játékosát. 30 millákat pedig nem kellene 1 játékosért adni, mikor szükség lenne még 2-3 emberre minimum. Egy playát -pl. Thiagót- fel lehetne hozni, de még akkor is kell 2 játékos a kp-ra, ha még Guddy is elmegy + Pep hosszabb kispadot akart. Xavi és Ini nem játszhat végig egy ilyen szezont és Henryt is csak Iniesta tudná érdemben pótolni. Pedróban nem látok akkora fantáziát, akkor inkább Gai, de ő még nagyon fiatal.
Aki mozdítható és nem lenne akkora összeg az szerintem Mata. Bírná a padozást szélen és középpályán is bevethető, egyáltalán nem kétballábas játékos. Ő jó vétel lenne.
És ez csak a középpálya volt. A védelem szerintem nem vészes, főleg, hogy most itt van Henrique is.
Messi helyére létszükséglet valaki. Ha ő kiesik, főleg ha hosszabb időre az katasztrofális. Még akkor is ha van valaki aki egy ideig valamennyire pótolhatja. Talán Bojan, de neki nagyon nem az a posztja.
Még minimum 3 igazolás kellene, hogy nyugodtan el lehessen kezdeni a szezont. Ehhez azért luxus Fabregas szintűeket venni, de mindenképpen minőségi emberek kellenek. Úgyhogy kiváncsi vagyok kiket nézett ki Pep. Az előszezon már jócskán tart, ezért ha embereket akar beépíteni a csapatba sietni kéne.
Aki mozdítható és nem lenne akkora összeg az szerintem Mata. Bírná a padozást szélen és középpályán is bevethető, egyáltalán nem kétballábas játékos. Ő jó vétel lenne.
És ez csak a középpálya volt. A védelem szerintem nem vészes, főleg, hogy most itt van Henrique is.
Messi helyére létszükséglet valaki. Ha ő kiesik, főleg ha hosszabb időre az katasztrofális. Még akkor is ha van valaki aki egy ideig valamennyire pótolhatja. Talán Bojan, de neki nagyon nem az a posztja.
Még minimum 3 igazolás kellene, hogy nyugodtan el lehessen kezdeni a szezont. Ehhez azért luxus Fabregas szintűeket venni, de mindenképpen minőségi emberek kellenek. Úgyhogy kiváncsi vagyok kiket nézett ki Pep. Az előszezon már jócskán tart, ezért ha embereket akar beépíteni a csapatba sietni kéne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chino 2009.07.23. 12:27:41-kor.
Forca Barca!!!!
Fabregas-t nincs mért várni, ő minden csapatba bombabiztos kezdő volna kivéve Barcelonat (azért hihetetlen milyen középpályásokat nevelünk ki, a világ legjobb 5 középályásából 3 "Barcelonai"). Ötven milla alatt meg nem hiszem hogy elengednék annyiért meg padra igazolni őrültség. Bal szélre volna ésszerű egy igazolás de mostanában nincs semmi hír arról a posztról, azért remélem háttérben dolgoznak az ügyön és azt őszintén nem bánom hogyha nem kerülnek ki hírek egészen megegyezésig.
Keita és Touré 1 hónapig biztos nem lesznek, + egy sérülés közbejöhet bármikor, szerintem van hely még egy minőségi középpályásnak, ráadásul jövőre talán Keita lesz a távozó (legalábbis én így cselekednék Pep helyében). Jelenleg 5 középpályásunk van, és ha 2 sor kell, akkor az 6 kp-t jelentene.LG írta:Sztem Keita v. Busquets is épp elég jó játékosok, sosem okoznak csalódást, sztem nálunk jobb csere nem kell. De ha még egy igazán nagy sztárt is akarnának a kpra, akkor is Fabregas legyen az utolsó, aki szóba jön, h azért kitolt a klubbal anno.
Igen, Fabregasnál ez mindig felmerül, hogy elhagyott minket, stb., de hát Piqué is, és milyen jól tettük, hogy visszaigazoltuk. Nem szabad szigorúnak és makacsnak lennünk, ha a csapat jó teljesítménye a kérdés. Az igazság az, hogy Xavi 2 év múlva már öregnek számít a 31 évével, utódlásáról is gondoskodni kell nemsokára. Vagy most, vagy jövőre én leigazolnám Cesc-et.
Amúgy szegény Villáról van valami hír? Összes hajszála megvan még? Így kitolt vele megint egy aljas elnök...
Azért abban nem vagyok biztos, h Maxwell lesz az egyértelmű kezdő, sztem meg kell küzdenie majd Abidallal.
- noname
- Llegenda del Barça
Mostmár télleg türelmetlen vok. Jöjjön már létre a transzfer! Így a kezdőcsapat kész is lenne:
Valdes-Alves-Pique-Puyol-Maxwell-Toure-Xavi-Ini-Henry-Ibra-Messi
Persze még én is örülnék néhány játékosnak:
Alves cseréjének jöhetne vki
Kell egy kratív kp
Egy balszélső is kéne
De a cserejátékosok már be tudnak majd épülni szezon közben is, ráérünk cseréket szerződtetni. A lényeg h a kezdő legyen kész minél hamarabb!
Valdes-Alves-Pique-Puyol-Maxwell-Toure-Xavi-Ini-Henry-Ibra-Messi
Persze még én is örülnék néhány játékosnak:
Alves cseréjének jöhetne vki
Kell egy kratív kp
Egy balszélső is kéne
De a cserejátékosok már be tudnak majd épülni szezon közben is, ráérünk cseréket szerződtetni. A lényeg h a kezdő legyen kész minél hamarabb!
A Fifa egy szégyen
-
- Entrenador del Barça
Mar csak Eto'o-n mulik az egesz,Zlatannal mar megegyeztek..barka írta:Sziasztok?!
Érdekelne, hogy Ibra már megállapodott-e a Barcával vagy csak miután Eto' igent mond az Inter ajánlatára akkor fognak vele is leülni beszélni?
Arról nap mint nap hallok híreket, hogy Eto'-val mi újság, de az, hogy Zlatan miben állapodott meg a klubbal vagy egyáltalán történtek-e már tárgyalások nem írnak semmit.
Az utolsó hírem, hogy a két klub megegyezett egymással már csak a játékosoknak kell, kérdés, hogy Zlatanak sikerül-e, ne hogy a végén ez tegyen be!
Forca Barca!

Sztem Keita v. Busquets is épp elég jó játékosok, sosem okoznak csalódást, sztem nálunk jobb csere nem kell. De ha még egy igazán nagy sztárt is akarnának a kpra, akkor is Fabregas legyen az utolsó, aki szóba jön, h azért kitolt a klubbal anno.Mikaos írta:Mivel Pepnek kell egy középpályás, és ha már lúd, akkor legyen kövér - jöjjön a lehető legjobb, akit lehet mozdítani.LG írta:Ez az. Minek vegyünk a cserepadra csillagászati összegért egy olyan embert, aki lelépett ingyen azért mert türelmetlen volt?
Egyértelműen kirajzolódik már, hogy 2 sort akar Pep, nem 1 erős kezdőt, és 1 halvány padot. Ehhez pedig minőségi "cserék" kellenek, akik tul.képpen nem is cserék.
Mascherano tuti nem jön, Poulsen egy vicc lenne (legújabb hírek), szóval miért ne azt a Fabregast, aki ismeri kívül-belül a Barca játékát, ráadásul nagyon fiatal még?!
Eddig is Eto'o-n múlt a transzfer, Ibrával már megegyeztek, bár pontos összegekről még nem votl szóbarka írta:Sziasztok?!
Érdekelne, hogy Ibra már megállapodott-e a Barcával vagy csak miután Eto' igent mond az Inter ajánlatára akkor fognak vele is leülni beszélni?
Arról nap mint nap hallok híreket, hogy Eto'-val mi újság, de az, hogy Zlatan miben állapodott meg a klubbal vagy egyáltalán történtek-e már tárgyalások nem írnak semmit.
Az utolsó hírem, hogy a két klub megegyezett egymással már csak a játékosoknak kell, kérdés, hogy Zlatanak sikerül-e, ne hogy a végén ez tegyen be!
Forca Barca!
- thierryhenry
- Jugador del Barça
Én szerintem még mindig Silva lenne a legjobb megolás!
OK : 1. A kp-n is tud játszani és vannak jó labdái
2. Messi cseréjeként is kiváló(bal lábas, jól cselez)
Azt viszont nem tudom, hogy elengedné-e a Valencia!
De ha nem akkor sem Fabregast kéne leigazolni, hanem valami Sevilla féle csapatból egy nem túl öreg és nem túl fiatal kp-t
Mit gondoltok?
OK : 1. A kp-n is tud játszani és vannak jó labdái
2. Messi cseréjeként is kiváló(bal lábas, jól cselez)
Azt viszont nem tudom, hogy elengedné-e a Valencia!
De ha nem akkor sem Fabregast kéne leigazolni, hanem valami Sevilla féle csapatból egy nem túl öreg és nem túl fiatal kp-t
Mit gondoltok?
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
pont a rotálás miatt jönne. nem lenne tök stabil kezdő, de azért játszana bőven szerintem. ha Henryt kell pihentetni, ha Xavit, a Init, ha Ibrát akár(Henry be a helyére, Ini meg fel balszélre) vagy akár ha Messit(kevés esély, de mint idén a Sevilla ellen, elvileg Ini volt MEssi helyén...). szerintem nem hülye ötlet, MINŐSÉGI pótlása lenne a középpályának. és ez a fontos. plusz azért a sérülésekre is gondolni kell, ennyire sérülésmentes szezonunk nem hiszem hogy lesz mégegy.nagyitomi írta:hát nemtudom,kicsit olyan érzésem van,mintha ibra mellé kéne megvenni pl adebayort,jó-jó,de esélye se lenne játszani
fabregas előnye,hogy fiatal,de én az ő helyében nem mennék a barcába,mert ini és xavi mellett esélytelen a játéka...
Mivel Pepnek kell egy középpályás, és ha már lúd, akkor legyen kövér - jöjjön a lehető legjobb, akit lehet mozdítani.LG írta:Ez az. Minek vegyünk a cserepadra csillagászati összegért egy olyan embert, aki lelépett ingyen azért mert türelmetlen volt?
Egyértelműen kirajzolódik már, hogy 2 sort akar Pep, nem 1 erős kezdőt, és 1 halvány padot. Ehhez pedig minőségi "cserék" kellenek, akik tul.képpen nem is cserék.
Mascherano tuti nem jön, Poulsen egy vicc lenne (legújabb hírek), szóval miért ne azt a Fabregast, aki ismeri kívül-belül a Barca játékát, ráadásul nagyon fiatal még?!
hát nemtudom,kicsit olyan érzésem van,mintha ibra mellé kéne megvenni pl adebayort,jó-jó,de esélye se lenne játszani
fabregas előnye,hogy fiatal,de én az ő helyében nem mennék a barcába,mert ini és xavi mellett esélytelen a játéka...
Ez az. Minek vegyünk a cserepadra csillagászati összegért egy olyan embert, aki lelépett ingyen azért mert türelmetlen volt? Rövid távon megérte neki, igy hamarább ált klasszissá, de hosszú távon szivás, mert itt kupákat nyerhetett volna.nagyitomi írta:egyetértek veled,de nagyon meglepne,ha fabregas ini és xavi mellé szeretne jönni,hiszen félő hogy padra kerülne,vagy rosszul látom?Mikaos írta:No, még Fabregast kéne visszahozni, aztán bivalyerős keretünk, és padunk lenne egyszerre. De egy plusz középhátvédre is szükség lenne, hisz Cáceres is távozik, meg Milito teljesen bizonytalan, és Puyolnak gyakran jobb hátvédet is kell majd játszania.
-
- Entrenador del Barça
Ha jönne is, eleinte mindenféleképpen. De hidd el, megérné neki.nagyitomi írta:egyetértek veled,de nagyon meglepne,ha fabregas ini és xavi mellé szeretne jönni,hiszen félő hogy padra kerülne,vagy rosszul látom?Mikaos írta:No, még Fabregast kéne visszahozni, aztán bivalyerős keretünk, és padunk lenne egyszerre. De egy plusz középhátvédre is szükség lenne, hisz Cáceres is távozik, meg Milito teljesen bizonytalan, és Puyolnak gyakran jobb hátvédet is kell majd játszania.

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

egyetértek veled,de nagyon meglepne,ha fabregas ini és xavi mellé szeretne jönni,hiszen félő hogy padra kerülne,vagy rosszul látom?Mikaos írta:No, még Fabregast kéne visszahozni, aztán bivalyerős keretünk, és padunk lenne egyszerre. De egy plusz középhátvédre is szükség lenne, hisz Cáceres is távozik, meg Milito teljesen bizonytalan, és Puyolnak gyakran jobb hátvédet is kell majd játszania.
- barka
- Jugador del Barça
Sziasztok?!
Forca Barca!
Forca Barca!
-
- Director del Fútbol
Igen. Balszélsőnek jött, nem kell ide se Silva se Ribéry.maxilopez írta:üdv!
Ez a Boniface Ndong a nagy csapat hoz érkezett, vagy...?

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Igen! A kosárcsapathozmaxilopez írta:üdv!
Ez a Boniface Ndong a nagy csapat hoz érkezett, vagy...?