Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
albicelesteX
A Vadász

2009.07.23. 14:11:56

Remélem valamelyik spanyol élvonalbeli gárdához kerül!Így mi is jobban szemmel követhetjük,hogyan alakul európai karrierje!Én szkeptikus vagyok Vele!Nagyon sok brazil tehetség vérzett már el mikor átjött az öreg kontinensre!Remélem beválik és lesz egy jó csatárunk!
Kép
Valbali
Capitá del Barça

2009.07.23. 14:07:43

NSO:

Barcelona: a katalán klub bejelentette Keirrison átigazolását
A Barcelona hivatalos honlapján tette közzé, hogy megszerezte a Palmeiras 20 éves támadóját, Keirrisont.
A katalán klub közleménye szerint 14+2 millió eurót fizet a brazil csatárért, aki öt évre szóló szerződést köt az együttessel.

Josep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője már hétfői sajtótájékoztatóján előrevetítette egy fiatal játékost érkezését, és úgy nyilatkozott, hogy a következő idényben kölcsönadják a futballistát.

:)
Kép
zerom
Barça B

2009.07.23. 14:00:21

Üdv Mindenki!

Látom sokan hisztiznek a Fabregas ügy miatt, Istenem, értsétek már meg, hogy ha meg is vennénk, nem azért hogy padozzon ... gondolkozzatok már, azért adna ki a vezetőség 35-40 millió eurót, hogy padozzon?? Komolyan nem hiszem el, hogy ezt ti is így gondoljátok! Nem tudom mennyire vettétek észre, de már tavaly is jól látható volt, hogy Pep elég keményen rotálja a népet, és úgy látszik bevált, mindenkinek ad lehetőséget, kivétel egy-két játékos, akik nem nyújtottak maradandót, avagy sérülések hátráltatták ...

Cesc azért érkezne, hogy bővüljön a repertoár a középpályán, és hogy több variációval rendelkezzen a csapat, Init feltolják,középen Xavi-Fabregas-Touré stb.stb. Még egyszer kijelentem, nem azért jönne, hogy padozzon ...

de nem is cseszem fel magam ... további szép napot! :twisted:
Visca el Barca!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.07.23. 12:34:53

szajko írta: Keita 2 hétnél nem lesz tovább az afrika kupán úgyis kiesik a válogatottjával már a csoportból.
De ez miért olyan biztos? Azért nem rossz az a csapat... A védők: Tamboura, Coulibaly, Diamoutene, Armand Traoré középpálya: Mohamed Sissoko, Mahamadou Diarra, Seydou Keita, Dembele, Diakité Csatár: Kanouté
Szerintem nem rossz csapat... Szerintem sokáig fognak menni! :wink: A kezdő kapus nem tudom ki lenne....

Természetesen bocsi az OFF-ért! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2009.07.23. 12:44:08-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
szajko
Director del Fútbol

2009.07.23. 12:27:35

Nem kell ide igazolni Ibrahimovicson kívűl sztem már senkit, max 1 klasszikus balszélsőt...
Keita 2 hétnél nem lesz tovább az afrika kupán úgyis kiesik a válogatottjával már a csoportból.
Chino
Llegenda del Barça

2009.07.23. 12:25:12

Attól, hogy minőségi cserék (de nem ilyen Poulsen félék) kellenek és Pep rotálni akar, nem kell egy komplett kezdőt a padra tenni. Tényleg jó lenne ha Cesc itt lenne, de az sok padozással járna és csillagászati összegért lehetne csak megszerezni. Nem hiszem hogy az Arsenal csak úgy 10-15 milláért elengedné a legjobb játékosát. 30 millákat pedig nem kellene 1 játékosért adni, mikor szükség lenne még 2-3 emberre minimum. Egy playát -pl. Thiagót- fel lehetne hozni, de még akkor is kell 2 játékos a kp-ra, ha még Guddy is elmegy + Pep hosszabb kispadot akart. Xavi és Ini nem játszhat végig egy ilyen szezont és Henryt is csak Iniesta tudná érdemben pótolni. Pedróban nem látok akkora fantáziát, akkor inkább Gai, de ő még nagyon fiatal.
Aki mozdítható és nem lenne akkora összeg az szerintem Mata. Bírná a padozást szélen és középpályán is bevethető, egyáltalán nem kétballábas játékos. Ő jó vétel lenne.

És ez csak a középpálya volt. A védelem szerintem nem vészes, főleg, hogy most itt van Henrique is.
Messi helyére létszükséglet valaki. Ha ő kiesik, főleg ha hosszabb időre az katasztrofális. Még akkor is ha van valaki aki egy ideig valamennyire pótolhatja. Talán Bojan, de neki nagyon nem az a posztja.

Még minimum 3 igazolás kellene, hogy nyugodtan el lehessen kezdeni a szezont. Ehhez azért luxus Fabregas szintűeket venni, de mindenképpen minőségi emberek kellenek. Úgyhogy kiváncsi vagyok kiket nézett ki Pep. Az előszezon már jócskán tart, ezért ha embereket akar beépíteni a csapatba sietni kéne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chino 2009.07.23. 12:27:41-kor.
Forca Barca!!!!
Guardiola
Capitá del Barça

2009.07.23. 12:22:13

Fabregas-t nincs mért várni, ő minden csapatba bombabiztos kezdő volna kivéve Barcelonat (azért hihetetlen milyen középpályásokat nevelünk ki, a világ legjobb 5 középályásából 3 "Barcelonai"). Ötven milla alatt meg nem hiszem hogy elengednék annyiért meg padra igazolni őrültség. Bal szélre volna ésszerű egy igazolás de mostanában nincs semmi hír arról a posztról, azért remélem háttérben dolgoznak az ügyön és azt őszintén nem bánom hogyha nem kerülnek ki hírek egészen megegyezésig.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.23. 12:16:15

LG írta:Sztem Keita v. Busquets is épp elég jó játékosok, sosem okoznak csalódást, sztem nálunk jobb csere nem kell. De ha még egy igazán nagy sztárt is akarnának a kpra, akkor is Fabregas legyen az utolsó, aki szóba jön, h azért kitolt a klubbal anno.
Keita és Touré 1 hónapig biztos nem lesznek, + egy sérülés közbejöhet bármikor, szerintem van hely még egy minőségi középpályásnak, ráadásul jövőre talán Keita lesz a távozó (legalábbis én így cselekednék Pep helyében). Jelenleg 5 középpályásunk van, és ha 2 sor kell, akkor az 6 kp-t jelentene.
Igen, Fabregasnál ez mindig felmerül, hogy elhagyott minket, stb., de hát Piqué is, és milyen jól tettük, hogy visszaigazoltuk. Nem szabad szigorúnak és makacsnak lennünk, ha a csapat jó teljesítménye a kérdés. Az igazság az, hogy Xavi 2 év múlva már öregnek számít a 31 évével, utódlásáról is gondoskodni kell nemsokára. Vagy most, vagy jövőre én leigazolnám Cesc-et.

Amúgy szegény Villáról van valami hír? Összes hajszála megvan még? Így kitolt vele megint egy aljas elnök...
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.07.23. 12:13:03

Azért abban nem vagyok biztos, h Maxwell lesz az egyértelmű kezdő, sztem meg kell küzdenie majd Abidallal.
noname
Llegenda del Barça

2009.07.23. 12:11:08

Mostmár télleg türelmetlen vok. Jöjjön már létre a transzfer! Így a kezdőcsapat kész is lenne:
Valdes-Alves-Pique-Puyol-Maxwell-Toure-Xavi-Ini-Henry-Ibra-Messi

Persze még én is örülnék néhány játékosnak:
Alves cseréjének jöhetne vki
Kell egy kratív kp
Egy balszélső is kéne

De a cserejátékosok már be tudnak majd épülni szezon közben is, ráérünk cseréket szerződtetni. A lényeg h a kezdő legyen kész minél hamarabb!
A Fifa egy szégyen
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.07.23. 12:09:27

barka írta:Sziasztok?!

Érdekelne, hogy Ibra már megállapodott-e a Barcával vagy csak miután Eto' igent mond az Inter ajánlatára akkor fognak vele is leülni beszélni?
Arról nap mint nap hallok híreket, hogy Eto'-val mi újság, de az, hogy Zlatan miben állapodott meg a klubbal vagy egyáltalán történtek-e már tárgyalások nem írnak semmit.
Az utolsó hírem, hogy a két klub megegyezett egymással már csak a játékosoknak kell, kérdés, hogy Zlatanak sikerül-e, ne hogy a végén ez tegyen be!

Forca Barca!
Mar csak Eto'o-n mulik az egesz,Zlatannal mar megegyeztek.. :wink:
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.07.23. 12:07:06

Mikaos írta:
LG írta:Ez az. Minek vegyünk a cserepadra csillagászati összegért egy olyan embert, aki lelépett ingyen azért mert türelmetlen volt?
Mivel Pepnek kell egy középpályás, és ha már lúd, akkor legyen kövér - jöjjön a lehető legjobb, akit lehet mozdítani.
Egyértelműen kirajzolódik már, hogy 2 sort akar Pep, nem 1 erős kezdőt, és 1 halvány padot. Ehhez pedig minőségi "cserék" kellenek, akik tul.képpen nem is cserék.
Mascherano tuti nem jön, Poulsen egy vicc lenne (legújabb hírek), szóval miért ne azt a Fabregast, aki ismeri kívül-belül a Barca játékát, ráadásul nagyon fiatal még?!
Sztem Keita v. Busquets is épp elég jó játékosok, sosem okoznak csalódást, sztem nálunk jobb csere nem kell. De ha még egy igazán nagy sztárt is akarnának a kpra, akkor is Fabregas legyen az utolsó, aki szóba jön, h azért kitolt a klubbal anno.
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.07.23. 12:06:03

barka írta:Sziasztok?!

Érdekelne, hogy Ibra már megállapodott-e a Barcával vagy csak miután Eto' igent mond az Inter ajánlatára akkor fognak vele is leülni beszélni?
Arról nap mint nap hallok híreket, hogy Eto'-val mi újság, de az, hogy Zlatan miben állapodott meg a klubbal vagy egyáltalán történtek-e már tárgyalások nem írnak semmit.
Az utolsó hírem, hogy a két klub megegyezett egymással már csak a játékosoknak kell, kérdés, hogy Zlatanak sikerül-e, ne hogy a végén ez tegyen be!

Forca Barca!
Eddig is Eto'o-n múlt a transzfer, Ibrával már megegyeztek, bár pontos összegekről még nem votl szó
thierryhenry
Jugador del Barça

2009.07.23. 12:04:27

Én szerintem még mindig Silva lenne a legjobb megolás!
OK : 1. A kp-n is tud játszani és vannak jó labdái
2. Messi cseréjeként is kiváló(bal lábas, jól cselez)

Azt viszont nem tudom, hogy elengedné-e a Valencia!
De ha nem akkor sem Fabregast kéne leigazolni, hanem valami Sevilla féle csapatból egy nem túl öreg és nem túl fiatal kp-t
Mit gondoltok?
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.07.23. 11:44:05

nagyitomi írta:hát nemtudom,kicsit olyan érzésem van,mintha ibra mellé kéne megvenni pl adebayort,jó-jó,de esélye se lenne játszani
fabregas előnye,hogy fiatal,de én az ő helyében nem mennék a barcába,mert ini és xavi mellett esélytelen a játéka...
pont a rotálás miatt jönne. nem lenne tök stabil kezdő, de azért játszana bőven szerintem. ha Henryt kell pihentetni, ha Xavit, a Init, ha Ibrát akár(Henry be a helyére, Ini meg fel balszélre) vagy akár ha Messit(kevés esély, de mint idén a Sevilla ellen, elvileg Ini volt MEssi helyén...). szerintem nem hülye ötlet, MINŐSÉGI pótlása lenne a középpályának. és ez a fontos. plusz azért a sérülésekre is gondolni kell, ennyire sérülésmentes szezonunk nem hiszem hogy lesz mégegy.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.23. 11:43:03

LG írta:Ez az. Minek vegyünk a cserepadra csillagászati összegért egy olyan embert, aki lelépett ingyen azért mert türelmetlen volt?
Mivel Pepnek kell egy középpályás, és ha már lúd, akkor legyen kövér - jöjjön a lehető legjobb, akit lehet mozdítani.
Egyértelműen kirajzolódik már, hogy 2 sort akar Pep, nem 1 erős kezdőt, és 1 halvány padot. Ehhez pedig minőségi "cserék" kellenek, akik tul.képpen nem is cserék.
Mascherano tuti nem jön, Poulsen egy vicc lenne (legújabb hírek), szóval miért ne azt a Fabregast, aki ismeri kívül-belül a Barca játékát, ráadásul nagyon fiatal még?!
nagyitomi
Jugador del Barça

2009.07.23. 11:36:17

hát nemtudom,kicsit olyan érzésem van,mintha ibra mellé kéne megvenni pl adebayort,jó-jó,de esélye se lenne játszani
fabregas előnye,hogy fiatal,de én az ő helyében nem mennék a barcába,mert ini és xavi mellett esélytelen a játéka...
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.07.23. 11:31:16

nagyitomi írta:
Mikaos írta:No, még Fabregast kéne visszahozni, aztán bivalyerős keretünk, és padunk lenne egyszerre. De egy plusz középhátvédre is szükség lenne, hisz Cáceres is távozik, meg Milito teljesen bizonytalan, és Puyolnak gyakran jobb hátvédet is kell majd játszania.
egyetértek veled,de nagyon meglepne,ha fabregas ini és xavi mellé szeretne jönni,hiszen félő hogy padra kerülne,vagy rosszul látom?
Ez az. Minek vegyünk a cserepadra csillagászati összegért egy olyan embert, aki lelépett ingyen azért mert türelmetlen volt? Rövid távon megérte neki, igy hamarább ált klasszissá, de hosszú távon szivás, mert itt kupákat nyerhetett volna.
House
Entrenador del Barça

2009.07.23. 11:29:07

nagyitomi írta:
Mikaos írta:No, még Fabregast kéne visszahozni, aztán bivalyerős keretünk, és padunk lenne egyszerre. De egy plusz középhátvédre is szükség lenne, hisz Cáceres is távozik, meg Milito teljesen bizonytalan, és Puyolnak gyakran jobb hátvédet is kell majd játszania.
egyetértek veled,de nagyon meglepne,ha fabregas ini és xavi mellé szeretne jönni,hiszen félő hogy padra kerülne,vagy rosszul látom?
Ha jönne is, eleinte mindenféleképpen. De hidd el, megérné neki. :wink:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
nagyitomi
Jugador del Barça

2009.07.23. 11:22:58

barka
Jugador del Barça

2009.07.23. 11:21:46

Sziasztok?!

Forca Barca!
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.07.23. 11:19:01

maxilopez írta:üdv!
Ez a Boniface Ndong a nagy csapat hoz érkezett, vagy...?
Igen. Balszélsőnek jött, nem kell ide se Silva se Ribéry.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2009.07.23. 11:18:25

Kosárlabda: Boniface Ndong a következő érkező
csabooo
Capitá del Barça

2009.07.23. 11:18:14

maxilopez!

Ndong a kosár csapathoz szerződött,ha jól tudom!;)
Barça,Barça,Baaarça!!!
haze71
Entrenador del Barça

2009.07.23. 11:17:57

Igen! A kosárcsapathoz :wink: (ott mindenki nagy)
Lezárt