Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De ez miért olyan biztos? Azért nem rossz az a csapat... A védők: Tamboura, Coulibaly, Diamoutene, Armand Traoré középpálya: Mohamed Sissoko, Mahamadou Diarra, Seydou Keita, Dembele, Diakité Csatár: Kanoutészajko írta: Keita 2 hétnél nem lesz tovább az afrika kupán úgyis kiesik a válogatottjával már a csoportból.
Keita és Touré 1 hónapig biztos nem lesznek, + egy sérülés közbejöhet bármikor, szerintem van hely még egy minőségi középpályásnak, ráadásul jövőre talán Keita lesz a távozó (legalábbis én így cselekednék Pep helyében). Jelenleg 5 középpályásunk van, és ha 2 sor kell, akkor az 6 kp-t jelentene.LG írta:Sztem Keita v. Busquets is épp elég jó játékosok, sosem okoznak csalódást, sztem nálunk jobb csere nem kell. De ha még egy igazán nagy sztárt is akarnának a kpra, akkor is Fabregas legyen az utolsó, aki szóba jön, h azért kitolt a klubbal anno.
Mar csak Eto'o-n mulik az egesz,Zlatannal mar megegyeztek..barka írta:Sziasztok?!
Érdekelne, hogy Ibra már megállapodott-e a Barcával vagy csak miután Eto' igent mond az Inter ajánlatára akkor fognak vele is leülni beszélni?
Arról nap mint nap hallok híreket, hogy Eto'-val mi újság, de az, hogy Zlatan miben állapodott meg a klubbal vagy egyáltalán történtek-e már tárgyalások nem írnak semmit.
Az utolsó hírem, hogy a két klub megegyezett egymással már csak a játékosoknak kell, kérdés, hogy Zlatanak sikerül-e, ne hogy a végén ez tegyen be!
Forca Barca!
Sztem Keita v. Busquets is épp elég jó játékosok, sosem okoznak csalódást, sztem nálunk jobb csere nem kell. De ha még egy igazán nagy sztárt is akarnának a kpra, akkor is Fabregas legyen az utolsó, aki szóba jön, h azért kitolt a klubbal anno.Mikaos írta:Mivel Pepnek kell egy középpályás, és ha már lúd, akkor legyen kövér - jöjjön a lehető legjobb, akit lehet mozdítani.LG írta:Ez az. Minek vegyünk a cserepadra csillagászati összegért egy olyan embert, aki lelépett ingyen azért mert türelmetlen volt?
Egyértelműen kirajzolódik már, hogy 2 sort akar Pep, nem 1 erős kezdőt, és 1 halvány padot. Ehhez pedig minőségi "cserék" kellenek, akik tul.képpen nem is cserék.
Mascherano tuti nem jön, Poulsen egy vicc lenne (legújabb hírek), szóval miért ne azt a Fabregast, aki ismeri kívül-belül a Barca játékát, ráadásul nagyon fiatal még?!
Eddig is Eto'o-n múlt a transzfer, Ibrával már megegyeztek, bár pontos összegekről még nem votl szóbarka írta:Sziasztok?!
Érdekelne, hogy Ibra már megállapodott-e a Barcával vagy csak miután Eto' igent mond az Inter ajánlatára akkor fognak vele is leülni beszélni?
Arról nap mint nap hallok híreket, hogy Eto'-val mi újság, de az, hogy Zlatan miben állapodott meg a klubbal vagy egyáltalán történtek-e már tárgyalások nem írnak semmit.
Az utolsó hírem, hogy a két klub megegyezett egymással már csak a játékosoknak kell, kérdés, hogy Zlatanak sikerül-e, ne hogy a végén ez tegyen be!
Forca Barca!
pont a rotálás miatt jönne. nem lenne tök stabil kezdő, de azért játszana bőven szerintem. ha Henryt kell pihentetni, ha Xavit, a Init, ha Ibrát akár(Henry be a helyére, Ini meg fel balszélre) vagy akár ha Messit(kevés esély, de mint idén a Sevilla ellen, elvileg Ini volt MEssi helyén...). szerintem nem hülye ötlet, MINŐSÉGI pótlása lenne a középpályának. és ez a fontos. plusz azért a sérülésekre is gondolni kell, ennyire sérülésmentes szezonunk nem hiszem hogy lesz mégegy.nagyitomi írta:hát nemtudom,kicsit olyan érzésem van,mintha ibra mellé kéne megvenni pl adebayort,jó-jó,de esélye se lenne játszani
fabregas előnye,hogy fiatal,de én az ő helyében nem mennék a barcába,mert ini és xavi mellett esélytelen a játéka...
Mivel Pepnek kell egy középpályás, és ha már lúd, akkor legyen kövér - jöjjön a lehető legjobb, akit lehet mozdítani.LG írta:Ez az. Minek vegyünk a cserepadra csillagászati összegért egy olyan embert, aki lelépett ingyen azért mert türelmetlen volt?
Ez az. Minek vegyünk a cserepadra csillagászati összegért egy olyan embert, aki lelépett ingyen azért mert türelmetlen volt? Rövid távon megérte neki, igy hamarább ált klasszissá, de hosszú távon szivás, mert itt kupákat nyerhetett volna.nagyitomi írta:egyetértek veled,de nagyon meglepne,ha fabregas ini és xavi mellé szeretne jönni,hiszen félő hogy padra kerülne,vagy rosszul látom?Mikaos írta:No, még Fabregast kéne visszahozni, aztán bivalyerős keretünk, és padunk lenne egyszerre. De egy plusz középhátvédre is szükség lenne, hisz Cáceres is távozik, meg Milito teljesen bizonytalan, és Puyolnak gyakran jobb hátvédet is kell majd játszania.
Ha jönne is, eleinte mindenféleképpen. De hidd el, megérné neki.nagyitomi írta:egyetértek veled,de nagyon meglepne,ha fabregas ini és xavi mellé szeretne jönni,hiszen félő hogy padra kerülne,vagy rosszul látom?Mikaos írta:No, még Fabregast kéne visszahozni, aztán bivalyerős keretünk, és padunk lenne egyszerre. De egy plusz középhátvédre is szükség lenne, hisz Cáceres is távozik, meg Milito teljesen bizonytalan, és Puyolnak gyakran jobb hátvédet is kell majd játszania.
egyetértek veled,de nagyon meglepne,ha fabregas ini és xavi mellé szeretne jönni,hiszen félő hogy padra kerülne,vagy rosszul látom?Mikaos írta:No, még Fabregast kéne visszahozni, aztán bivalyerős keretünk, és padunk lenne egyszerre. De egy plusz középhátvédre is szükség lenne, hisz Cáceres is távozik, meg Milito teljesen bizonytalan, és Puyolnak gyakran jobb hátvédet is kell majd játszania.
Igen. Balszélsőnek jött, nem kell ide se Silva se Ribéry.maxilopez írta:üdv!
Ez a Boniface Ndong a nagy csapat hoz érkezett, vagy...?
Igen! A kosárcsapathozmaxilopez írta:üdv!
Ez a Boniface Ndong a nagy csapat hoz érkezett, vagy...?