LG írta:Sztem Keita v. Busquets is épp elég jó játékosok, sosem okoznak csalódást, sztem nálunk jobb csere nem kell. De ha még egy igazán nagy sztárt is akarnának a kpra, akkor is Fabregas legyen az utolsó, aki szóba jön, h azért kitolt a klubbal anno.
Keita és Touré 1 hónapig biztos nem lesznek, + egy sérülés közbejöhet bármikor, szerintem van hely még egy minőségi középpályásnak, ráadásul jövőre talán Keita lesz a távozó (legalábbis én így cselekednék Pep helyében). Jelenleg 5 középpályásunk van, és ha 2 sor kell, akkor az 6 kp-t jelentene.
Igen, Fabregasnál ez mindig felmerül, hogy elhagyott minket, stb., de hát Piqué is, és milyen jól tettük, hogy visszaigazoltuk. Nem szabad szigorúnak és makacsnak lennünk, ha a csapat jó teljesítménye a kérdés. Az igazság az, hogy Xavi 2 év múlva már öregnek számít a 31 évével, utódlásáról is gondoskodni kell nemsokára. Vagy most, vagy jövőre én leigazolnám Cesc-et.
Amúgy szegény Villáról van valami hír? Összes hajszála megvan még? Így kitolt vele megint egy aljas elnök...