nsoChino írta:Ez a triplázná a fizuját honnan van
Thiago Alcántara
- visca el barca
- Presidente del Barça
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Chino
- Llegenda del Barça
Ez a triplázná a fizuját honnan van, úgy értem milyen forrás számolt be? Csak kíváncsiság mivel volt már itt minden. Többet fog kapni valamivel, utána duplázni most meg triplázni. Szóval nem tudom. Azt hogy fix kezdő lenne egyelőre nagyon kétlem. Valószínűleg többet játszana mint itt, de hogy a kezdőcsapatban kapna helyet az kizárt. Azt sem tudni, ha elmegy hogyan sikerül majd az akklimatizálódás, nem túl rutinos játékos és egy teljesen új közegbe érkezne, más a stílus és ő még csak ezt a focit játszotta, tanulta. Ebbe könnyen belebukhat, főleg, ha –ahogy fentebb írták– gyorsan a kezdőcsapatban találná magát.matador írta:Kb semennyire, mivel a MU triplázná a fizuját és nyilván szinte fix kezdő lenne.shutterisland írta:na most ez a marad, de dupla fizuért és több játéklehetőségért, ez mennyire igaz ?
nagyon tudnék neki örülni, ha ez nem kacsa lenne.
Nem fogják tudni túllicitálni az angolokat. Nagyon erősen kétlem, hogy marad.
Azért még mielőtt itt sokan páros lábbal rúgnák ki meghallgatnék egy nyilatkozatot tőle. (és nem apucitól)
Forca Barca!!!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
ráadásul több játékpercért sír és nem garantálták neki. uhogy a pénz elvileg "másodlagos". persze 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Kb semennyire, mivel a MU triplázná a fizuját és nyilván szinte fix kezdő lenne.shutterisland írta:na most ez a marad, de dupla fizuért és több játéklehetőségért, ez mennyire igaz ?
Nem fogják tudni túllicitálni az angolokat. Nagyon erősen kétlem, hogy marad.
Hol láttad te, hogy megmondtam a fotelből, hogy mit kellene csinálni, mi a jó és a rossz?miihii írta:
Igazából, itthonról, a fotelből olyan jól meg lehet mondani mit kellene csinálni és mi a jó, mi a rossz döntés, h öröm nézni![]()

Eszemben sincs. Ezért emeltem ki kétszer, hogy engem, mint drukkert. Nem, ha a helyében lennék, nem ha én lennék a vezetőség, hanem engem, mint a Barcelona drukkerét. Pont.
És engem, mint a Barcelona drukkerét mindez igazándiból egy ígéretes játékos (akiből vagy lesz egy zseni, vagy nem, láttunk már példát mindkettőre bőven) esetében nem nagyon tud meghatni. Nem érdekel, hogy "de hát xy a MU-ban 5 milliárdot keres évente". Ha marad nálunk, örül a szívem. Ha menni akar, akkor menjen, nem siratom meg, mert akkor nem is tartozik ide. Ennyi és nem több a véleményem, nem kell túlmagyarázni

u.i.: mert már nem először látom ezt a fordulatot: amikor valaki fejéhez vágod, hogy persze, otthonról könnyű okoskodni, majd elmondod a te véleményed, akkor jusson eszedbe, hogy épp otthonról okoskodsz a fotelből.

- miihii
- KHAL
Igazából, itthonról, a fotelből olyan jól meg lehet mondani mit kellene csinálni és mi a jó, mi a rossz döntés, h öröm néznijangamen írta:
S, míg az emberek 99.999%-nak ez az összeg elérhetetlen, addig az indokként, hogy neki ez kevés, számomra (és itt megintcsak ez a fontos: számomra, mint a klub rajongója) elfogadhatatlan. Ergo, nem érdekel. Ergo mehet isten hírével.

De azért benne lenni a körforgásban biztos kicsit más. Ott ülsz a padon és epizodista vagy a számodra legjobb klubban, viszont rengeteg potenciál van benned és ostromolnak a kérők a számodra igen fontos két dologgal, több játéklehetőség és nem mellékesen sokkal kiválóbb anyagi kondíciókkal. A jelenlegi klubod nem ígérne több lehetőséget, csak egy esetleges ígéretet, h majd a jövőben... (Ha addig nem vesznek eléd még további játékost esetleg...) Melyik ujjadat harapod meg?
A jelenlegi helyzet tényleg elég pattnak tűnik, sztem nem igazán lehetne elítélni, ha esetleg a távozás mellett döntene. Viszont amennyit sejtetnek a hírek, első számú prioritás neki a maradás, de szeretne több esélyt kapni a bizonyításra, ami érthető is. Lásd a múltkori felkészülés, ahol a nyáron igen kiválóan játszott, aztán mégis a "statiszta" szerep maradt neki élesben.
Nem egyszerű a helyzet és sztem ezerrel egyeztetnek a vezetőséggel, nem véletlenül csendesedtek el a hírek kicsit. Bízom benne, h épp egy új kontraktuson dolgoznak, amiben már jobb kondíciók fognak szerepelni. Mindkét félnek. Mert a klubnak sem érdeke, h gagyi 18 milláért vihető legyen adott esetben, annál sztem tudják jól, h több van benne, pláne látva a mai piaci árakat... Így talán átfogalmazzák a kontraktust és több lehetőség (a meccsek 61%-a

ÉS ha már lóvé téma, nem véletlenül emeltem ki a fenti részt. Ez így nagyon romantikusan hangzik, de azért nézzük meg egy olyan oldalról, h itt van pl Magyarország. Nem éppen az eget verdesi az átlagfizetés és a többség helyzete, nyilván mindenki jobbat szeretne. Akkor mindenki egy rohadt pénzéhes tróger, mert pl Afrikában meg éheznek? Szal inkább a saját közegéhez viszonyítva kell ezeket megvizsgálni. És tetszik-nem tetszik, ami pénzek mozognak a fociban, ahhoz képest egy ilyen képességű srác piti összegért tolja. Másfél milla fizu és 18-as kivásárlási ár igen csekély a fociban manapság.
Igaz, h túl sokat nem tett még le az asztalra, de korosztálya talán legkiválóbb ígérete, ráadásul már villantott itt-ott az aktuális válogatottakkal. Nála még kevesebbet produkáló srácokkal hoznak szóba az övénél (sokkal) magasabb összegeket...
Iagzából ez így tényleg nem ideális senkinek sem. Mert egyrészt elhiszem, h a klub szeretné megtartani, de nem tudni mennyire tervez vele, mivel egyelőre megvagyunk kp-n "nélküle" is, ki tudja milyen a kommunikáció a játékos felé valójában. Thiago pedig szintén maradni szeretne sztem, de alaposan át kell gondolnia a lehetőségeket, főleg az előző sor tükrében.
Na mindegy, meglátjuk mi lesz, sztem hamarosan vmi kézzel fogható dolog fog megszületni. Addig meg marad a médiában megjelenő, megkérdőjelezhető infóhullám, amiből viszont óvatosan kell kiindulni. Azaz egyelőre lehet, h nem venném a fejét mert menni akar a pénzéhes gyökér... Nem tudjuk valójában miről szól a fáma a felek közt, így sajtóhírek alapján várnék az ítélethirdetéssel

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- shutterisland
- Director del Fútbol
na most ez a marad, de dupla fizuért és több játéklehetőségért, ez mennyire igaz ?

az első felére:menczel írta: -> Pont erről beszéltem, ebből az egy mondatból már látszik, h fogalmad nincs mi játszódik le egy élsportoló fejében ( nem bántalak, biztos kiváló asztalos\tanár\ügyvéd vagy). A te realitásod nem az ő realitása.
"Létezik klubhűség és türelem (ez a türelem az, amivel igazán kimutathatja a tiszteletét a klub iránt és kivárja a sorát, ami úgyis eljön)."
-> ha megtudnád h mostantól maximum 10 év van hátra az életedből, TE hány évet várnál mire elkezdenéd igazából élni az életed? Türelmesen szorgalmasan dolgozgatnál, hogy majd az utolsó pár évben tiéd legyen a világ, vagy kockáztatnál és már az első évtől olyan magas hőfokon pörögnél, ahogy csak lehet. (ne feledd, nem garantált a tíz év, lehet h 3 türelmes szezon után csöngetnek, nem is éltél, pénzed sincsen... lásd kicsi Dos Santos). Kicsit erőltetett, de ha jó az áthallásod megérted hova akarok kilyukadni.
nem-nem, értem én, hogy mi játszódik le a fejében (jobban mondva, mert ez így bátor kijelentés) értem én, hogy az én realitásom nem az ő realitása. Csupáncsak épp emiatt nem nagyon érdekel (engem, mint a klub drukkerét). Érted mire célzok, ugye? Legyen szó élsportolóról, acélgyárosról, tanárról, utcaseprőről, vagy politikusról: ha végignézel a céljain és az úton amit választ, legyen az bármilyen hosszú is, mindig egy valami van az út végén. A pénz. Mindig.
S, míg az emberek 99.999%-nak ez az összeg elérhetetlen, addig az indokként, hogy neki ez kevés, számomra (és itt megintcsak ez a fontos: számomra, mint a klub rajongója) elfogadhatatlan. Ergo, nem érdekel. Ergo mehet isten hírével.
Ez ugyan félig válasz a második felére is, de felvetek én is egy hasonlatot. Leéled az életed, egyetlen nő mellett. Sosem volt másik. Szereted, mert ő az igazi. Ő állt ki melletted, ő támogatott, ő viselte el a hülyeségeid, a hazugságaid, a lábszagod, a természeted. Mindig szeretted, de benned volt, hogy vajon milyen lehet egy másikkal, egy fiatalabbal, egy vörössel. Ha beállítana egy jó tündér és azt mondaná, hogy eltörli az egészet, újrakezdheted, mehetsz a csajok után, de ehhez el kell hagynod azt, aki mindig szeretett, te mennél? Ha igen, akkor olyan vagy, mint a szememben Thiago. Sosem szeretted igazán. Ha pedig sosem szeretted, akkor menj isten hírével.
Szóval a lényeg a lényeg: megértek én mindent. Csak akkor nem kell hozzá ragaszkodni. Ennyire azért nem jó játékos.
-
- Capitá del Barça
Forrás?szarvasember írta:Thiago marad, de dupla fizetésért.
- szarvasember
- Barça B
Thiago marad, de dupla fizetésért.
-> Pont erről beszéltem, ebből az egy mondatból már látszik, h fogalmad nincs mi játszódik le egy élsportoló fejében ( nem bántalak, biztos kiváló asztalos\tanár\ügyvéd vagy). A te realitásod nem az ő realitása.jangamen írta:'Kevés pénzért?menczel írta:
azok tűrjék el h padoznak évekig, kevés pénzért.
Félmilliárd forintot keres évente. Szerinted ez kevés? Szerintem meg irreálisan túl vannak fizetve.'
"Létezik klubhűség és türelem (ez a türelem az, amivel igazán kimutathatja a tiszteletét a klub iránt és kivárja a sorát, ami úgyis eljön)."
-> ha megtudnád h mostantól maximum 10 év van hátra az életedből, TE hány évet várnál mire elkezdenéd igazából élni az életed? Türelmesen szorgalmasan dolgozgatnál, hogy majd az utolsó pár évben tiéd legyen a világ, vagy kockáztatnál és már az első évtől olyan magas hőfokon pörögnél, ahogy csak lehet. (ne feledd, nem garantált a tíz év, lehet h 3 türelmes szezon után csöngetnek, nem is éltél, pénzed sincsen... lásd kicsi Dos Santos). Kicsit erőltetett, de ha jó az áthallásod megérted hova akarok kilyukadni.
Eléggé belassultak a dolgok Thiago-ügyben, de azért van egy kis fejlemény:
Graham Hunter azt írta ki twitterre, hogy mivel az Alcántara család jól ismeri a dos Santos családot, Giovani Tottenham-nél eltöltött idejéből okulva szeretnének a szerződésébe beleírni egy kitételt, miszerint ha Thiago nem ér el egy bizonyos játékpercet, akkor egy előre meghatározott (vélhetően nem túl magas) összegért távozhatna.
Mindeközben viszont a MundoDeportivo újságírója Txiki Forero azt mondja, Zubiék Thiago számára egy új kontraktust kínálnak, vélhetően magasabb fizetéssel megspékelve. Hozzáteszi, hogy amíg előző héten szinte biztosra vehető volt Thiago elszerződése, mostanra már egész jó esély van a középpályás maradására is.
Graham Hunter azt írta ki twitterre, hogy mivel az Alcántara család jól ismeri a dos Santos családot, Giovani Tottenham-nél eltöltött idejéből okulva szeretnének a szerződésébe beleírni egy kitételt, miszerint ha Thiago nem ér el egy bizonyos játékpercet, akkor egy előre meghatározott (vélhetően nem túl magas) összegért távozhatna.
Mindeközben viszont a MundoDeportivo újságírója Txiki Forero azt mondja, Zubiék Thiago számára egy új kontraktust kínálnak, vélhetően magasabb fizetéssel megspékelve. Hozzáteszi, hogy amíg előző héten szinte biztosra vehető volt Thiago elszerződése, mostanra már egész jó esély van a középpályás maradására is.

Thiago állítólag megegyezett a Uniteddel a személyes feltételekkel kapcsolatban, a tárgyaláson a pihenőjét töltő játékos helyett Mazinho volt jelen. El se tudom mondani mennyire sajnálom...
- Chino
- Llegenda del Barça
Kölcsönbe ő sem menne és a MU sem akarná. Egy olyan záradékot kellene beleerőltetni a szerződésbe, hogy később elővásárlási jogunk legyen rá, esetleg egy előre meghatározott összegért. Egy ilyenbe mondjuk az angolok nem hiszem hogy belemennének. Szégyen, nem szégyen lehet, hogy 2-3 év múlva nagy szükségünk lesz rá, akkor pedig nem lenne rossz, ha nem egy sejkkel kellene licitháborút indítani. Remélem Rosell megoldja vhogy okosba, de a legjobb az lenne, ha mégis maradna, ha pedig ez a Tito nyilatkozat nem ilyen sablon, akkor lehet esély rá.DavidsNeD írta:Rinku, a stílust esetleg lehet kifogásolni, de a tartalommal egyetértek.
Azt amúgy én sem értem, h kölcsönadásban miért nem gondolkozik senki?!
Forca Barca!!!!
- westerngom
- Entrenador del Barça
- mert rajtunk kívül nem lenne boldog vele más! A gyerek pénzt akar keresni és erre most kínálkozik a legjobb lehetőség ezekkel a kondíciókkal.DavidsNeD írta:Rinku, a stílust esetleg lehet kifogásolni, de a tartalommal egyetértek.
Azt amúgy én sem értem, h kölcsönadásban miért nem gondolkozik senki?!
Jelenleg keres 1,5 M-ot, a MU ajánlott neki 5 M-ot és több játéklehetőséget, ami Kagawat és Carricket látva nem megoldhatatlan feladat. (: Carrick kifejezetten jól tolta az előző idényben, de nem egy Xavi, Ini vagy Fabre szint sem)
Nincs miért marasztalni, ha menni AKAR!
Ami valójában dühítő, hogy aprópénzért megy el, de ezt már korábban benéztük.
-
- Az Év fórumozója 2013
A Sky egyik újságírója szerint
“Thiago’s dad just back from Manchester. He wants to meet FCB to tell them his son wants to go to United. But FCB want to convince him to stay.”
Tito:
"Thiago is the future of Barça and we would like him to continue."
Érdekes lesz, szerintem ezen a héten már el fog dőlni a sorsa.
Maradjon.
“Thiago’s dad just back from Manchester. He wants to meet FCB to tell them his son wants to go to United. But FCB want to convince him to stay.”
Tito:
"Thiago is the future of Barça and we would like him to continue."
Érdekes lesz, szerintem ezen a héten már el fog dőlni a sorsa.
Maradjon.

Minden szavaddal egyetértek. Engem még az sem idegesít ha ingyen megy, és még adunk mellé 1 zsák krumplit az angoloknak ,csak menjen már el, mert ez a sírás már unalmas. Aztán majd kerüljön be a válogatottba, ami úgysem fog megtörténni ha valami hatalmas nagy meglepetés nem lesz.Rinku írta:...
[quote="papek89 - "Barca fiatalok" topic"]Hát ez szép....
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... at-2256605[/quote]
Tudnám mit kell virnyákolni ezen a két hülye gyereken... Menjenek, menjenek csak, ahova akarnak. Aki ennyi idősen vergődik, mert hirtelen volt két jó meccse, ennyire becsüli meg azt, hogy a világ egyik legjobb csapatában játszhat, ahol nem mellékesen nevelkedett, ahol faragták, építgették ilyenre, hogy megadatik neki egyáltalán, hogy egy MU szintű csapat ránéz, ahol ilyenektől tanulhat, mint Xavi, Iniesta, Messi és a szakma krémje, ahol 1-2 éven belül stabil kezdő tagság, megbecsülés, támogatás és bőkezű javadalmazás várná, az húzzon innen a büdös francba. Menjen és ide ne jöjjön még egyszer. Fogalma sincs arról a szóról, hogy alázat. Pedig térden állva nyalogathatná a Camp Nou falát mindazért, ami megadatott neki. Egy könnycseppet nem hullajtok se érte, se az öccséért. Egy gulya. Tehetségesek. Igen, de a közelébe sem fog érni egyik sem Iniestának vagy Xavinak, ha egyszer egy aranylabda is leesne valamelyiknek. Az én szememben soha, de vannak még így egy páran.
20 évesen itt pattog olyanokon, hogy VB-re akar menni. Már a jövő évire, egyből, mindent már azonnal, mert ha nem, eljön a világvége. Neki van szüksége a Barcára, nem a Barcának rá. Ezt ne felejtsük el, mielőtt a világfájdalom újabb hulláma végig áradna szerte a fórumon.
Ha valaki 30 éves korában akar elmenni innen, az más, mintha itt egy pöttöm kis taknyos kezdi el kavarni a szrt drága papájával együtt. Rohadtul unalmas, adják már el, mert nagyon unom, amit leművelnek. Ugyanúgy megy majd a fazékba, mint dos Santos. Kit érdekel, a Klub volt, van és lesz, nem emiatt a két takonypóc fog miatt romba dőlni egy több, mint százéves örökség, ami nem mellékesen már-már kinőtte a focit, és több millió katalánnak már maga a nemzeti eszme. Egy dolog zavar vele kapcsolatban, hogy voltak olyan hülyék, hogy nem 90 millió a kivásárlási ára. Lazán kereshetnénk annyit rajta, hogy egy kapust hozhatna még belőle a csapat, ezen kívül lenne 18 millió is. Semmi más nem idegesít, csak ez az egy, hogy áron alul fog elmenni.
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... at-2256605[/quote]
Tudnám mit kell virnyákolni ezen a két hülye gyereken... Menjenek, menjenek csak, ahova akarnak. Aki ennyi idősen vergődik, mert hirtelen volt két jó meccse, ennyire becsüli meg azt, hogy a világ egyik legjobb csapatában játszhat, ahol nem mellékesen nevelkedett, ahol faragták, építgették ilyenre, hogy megadatik neki egyáltalán, hogy egy MU szintű csapat ránéz, ahol ilyenektől tanulhat, mint Xavi, Iniesta, Messi és a szakma krémje, ahol 1-2 éven belül stabil kezdő tagság, megbecsülés, támogatás és bőkezű javadalmazás várná, az húzzon innen a büdös francba. Menjen és ide ne jöjjön még egyszer. Fogalma sincs arról a szóról, hogy alázat. Pedig térden állva nyalogathatná a Camp Nou falát mindazért, ami megadatott neki. Egy könnycseppet nem hullajtok se érte, se az öccséért. Egy gulya. Tehetségesek. Igen, de a közelébe sem fog érni egyik sem Iniestának vagy Xavinak, ha egyszer egy aranylabda is leesne valamelyiknek. Az én szememben soha, de vannak még így egy páran.
20 évesen itt pattog olyanokon, hogy VB-re akar menni. Már a jövő évire, egyből, mindent már azonnal, mert ha nem, eljön a világvége. Neki van szüksége a Barcára, nem a Barcának rá. Ezt ne felejtsük el, mielőtt a világfájdalom újabb hulláma végig áradna szerte a fórumon.
Ha valaki 30 éves korában akar elmenni innen, az más, mintha itt egy pöttöm kis taknyos kezdi el kavarni a szrt drága papájával együtt. Rohadtul unalmas, adják már el, mert nagyon unom, amit leművelnek. Ugyanúgy megy majd a fazékba, mint dos Santos. Kit érdekel, a Klub volt, van és lesz, nem emiatt a két takonypóc fog miatt romba dőlni egy több, mint százéves örökség, ami nem mellékesen már-már kinőtte a focit, és több millió katalánnak már maga a nemzeti eszme. Egy dolog zavar vele kapcsolatban, hogy voltak olyan hülyék, hogy nem 90 millió a kivásárlási ára. Lazán kereshetnénk annyit rajta, hogy egy kapust hozhatna még belőle a csapat, ezen kívül lenne 18 millió is. Semmi más nem idegesít, csak ez az egy, hogy áron alul fog elmenni.
Football, bloody hell. /SAF/
Mikaos írta:Nem kell feltétlenül új játékost fizetni, hanem egy itt maradó fiatal is megteszi, akit már amúgy is fizet a klub. Persze, ha igazolunk valakit a 4 év alatt, akkor igazad lesz.Barcaman1993 írta:Igen, csak a helyén is kell játszania vkinek, akinek szintén illik fizetést adni. Főleg úgy, hogy ki tudja Xavival mi lesz 4 év múlva, lehet 2-3 év múlva már helyettest kell keresni.Mikaos írta: 1. Eladás 18 millióért, 4 évig eligazol Thiago
2. 4 évnyi fizetés (kb. 2 milliónak vegyük) kiesik, adjuk hozzá a 18-hoz, lesz 26 millió
3. 4 év múlva visszavesszük -tegyük fel- 40 millióért, amiből levonva a 26-ot, gyakorlatilag csak 14 millió lenne a vételár. Már ha egyáltalán vissza akarna jönni...
A katalán és spanyol lapok legfrissebb hírei alapján már szinte egyöntetű a vélemény Thiago távozásáról (Barcastuff twitter oldaláról szemezgettem). Örülni nem fogok ennek, de megértem mind Thiago-t, mind a klubot: ez egy patthelyzet. A klub természetesen nem tud garantálni egy kiforratlan játékosnak még több percet 3 világklasszis középpályás mellett (hozzáteszem, hogy elég sokat kapott ez évben is már), és Thiago pedig nem ülhet karba tett kézzel, és ha úgy érzi, hogy neki a változás hozza meg az áttörést, akkor hajrá.
Oké,jó,patthelyzet.De miért nem jut eszébe senkinek a kölcsönadás???Thiago elmegy kölcsönbe egy Atletico-Dortmund szintű Bl résztvevő csapatba,ha ott jól tolja akkor ugyanannyi esélye lenne kijutni a Vb-re mint innen...
Ha tényleg igaz hogy szíve szerint maradna,és csak a játéklehetőség miatt megy el,akkor ez miért nem opció???Lehozna egy zseniális évet teszem azt a Dormund-ban,kijuthatna a Vb-re,és mikor visszajön,talán még Xavit is kiszoríthatná...
Nem kell feltétlenül új játékost fizetni, hanem egy itt maradó fiatal is megteszi, akit már amúgy is fizet a klub. Persze, ha igazolunk valakit a 4 év alatt, akkor igazad lesz.Barcaman1993 írta:Igen, csak a helyén is kell játszania vkinek, akinek szintén illik fizetést adni. Főleg úgy, hogy ki tudja Xavival mi lesz 4 év múlva, lehet 2-3 év múlva már helyettest kell keresni.Mikaos írta: 1. Eladás 18 millióért, 4 évig eligazol Thiago
2. 4 évnyi fizetés (kb. 2 milliónak vegyük) kiesik, adjuk hozzá a 18-hoz, lesz 26 millió
3. 4 év múlva visszavesszük -tegyük fel- 40 millióért, amiből levonva a 26-ot, gyakorlatilag csak 14 millió lenne a vételár. Már ha egyáltalán vissza akarna jönni...
A katalán és spanyol lapok legfrissebb hírei alapján már szinte egyöntetű a vélemény Thiago távozásáról (Barcastuff twitter oldaláról szemezgettem). Örülni nem fogok ennek, de megértem mind Thiago-t, mind a klubot: ez egy patthelyzet. A klub természetesen nem tud garantálni egy kiforratlan játékosnak még több percet 3 világklasszis középpályás mellett (hozzáteszem, hogy elég sokat kapott ez évben is már), és Thiago pedig nem ülhet karba tett kézzel, és ha úgy érzi, hogy neki a változás hozza meg az áttörést, akkor hajrá.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Igen, csak a helyén is kell játszania vkinek, akinek szintén illik fizetést adni. Főleg úgy, hogy ki tudja Xavival mi lesz 4 év múlva, lehet 2-3 év múlva már helyettest kell keresni.Mikaos írta: 1. Eladás 18 millióért, 4 évig eligazol Thiago
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Lehetséges pénzügyi forgatókönyv, ha már a klub pénzügyi helyzete vagy taktikája zavarja a fórumozókat:
1. Eladás 18 millióért, 4 évig eligazol Thiago
De ez csak a pénzügyi része a dolognak. Sokkal fontosabb -szerintem- a sport felől megközelíteni, mert nem azt mondom, hogy a klubnak meg sem kottyanna az a 14 millió euró, de egy esetlegesen addigra világklasszissá érő játékosért ez bagó lenne.
Ugyanakkor a foci oldaláról nézve nem olyan egyszerű a képlet, nem lehet számszerűsíteni a dolgokat: jelen helyzetben nem tudom eldönteni (talán nemcsak én vagyok így vele), hogy Thiago számára mi lenne a lehető legjobb megoldás. Ha marad - ha eligazol, mindkét esetnek van jó és rossz oldala.
Egyet tudok azonban: számomra a klub az első, minden játékos felett áll. Ha egy játékos menni akar, akkor hagyni kell: vagy lesz belőle Piqué/Cesc/Alba, vagy lesz belőle Gio Dos Santos. És a klub nem hagyhatja, hogy nem kiforrott játékosok elvárásainak feleljen meg, minden áron.
Thiago-nak volt ebben az évben összesen 5-6 jó meccse (Barca és U21 együtt), pedig játszott vagy 40-en - nagyon is világos, hogy még érnie kell. A jövő évi VB-re való kijutásos indoklását (ha elhangzott ilyen) viszont sületlenségnek tartom. Nem hiszem, hogy túl nagy változás lenne egy eligazolás kapcsán - és még azt sem zárhatjuk ki, hogy negatív lenne az a változás.
1. Eladás 18 millióért, 4 évig eligazol Thiago
De ez csak a pénzügyi része a dolognak. Sokkal fontosabb -szerintem- a sport felől megközelíteni, mert nem azt mondom, hogy a klubnak meg sem kottyanna az a 14 millió euró, de egy esetlegesen addigra világklasszissá érő játékosért ez bagó lenne.
Ugyanakkor a foci oldaláról nézve nem olyan egyszerű a képlet, nem lehet számszerűsíteni a dolgokat: jelen helyzetben nem tudom eldönteni (talán nemcsak én vagyok így vele), hogy Thiago számára mi lenne a lehető legjobb megoldás. Ha marad - ha eligazol, mindkét esetnek van jó és rossz oldala.
Egyet tudok azonban: számomra a klub az első, minden játékos felett áll. Ha egy játékos menni akar, akkor hagyni kell: vagy lesz belőle Piqué/Cesc/Alba, vagy lesz belőle Gio Dos Santos. És a klub nem hagyhatja, hogy nem kiforrott játékosok elvárásainak feleljen meg, minden áron.
Thiago-nak volt ebben az évben összesen 5-6 jó meccse (Barca és U21 együtt), pedig játszott vagy 40-en - nagyon is világos, hogy még érnie kell. A jövő évi VB-re való kijutásos indoklását (ha elhangzott ilyen) viszont sületlenségnek tartom. Nem hiszem, hogy túl nagy változás lenne egy eligazolás kapcsán - és még azt sem zárhatjuk ki, hogy negatív lenne az a változás.
mea culpa, agyamra ment a meleg.House írta:
Számításaid szerint egy év alatt 21,6 milliót keres csak Thiago. Jelenleg nincs olyan játékos, aki ennyit keresne a reklámokból befolyó összegek nélkül. Évente keres 1,5/1,8 M-ót, vagyis rosszul járnánk egy 50 M-ós visszavásárlással, még úgy is, hogy egy nagyobb fizetésű szerződést kötne szvsz a klub vele, még iden, ha maradna.
Viszont szumma szummárum, Gergelynél a pont: aki ennyire menni akar, annak segíteni kell csomagolni, nem érdemli meg a mezt.
- Gergely
- Jugador del Barça
Mint , már sokadjára mondtam menjen isten hírével!
Semmi nem fog változni azzal , hogy elmegy!
Az ilyen már ne is húzza fel magára többet a mezt ha ennyit sír!
Bele sem gondol , hogy nála nagyobb játékosok ennyi idősen fele ennyi lehetőséggel is boldogok voltak és éltek a lehetőséggel!
Szánalmas amit csinál...Húzás...
Semmi nem fog változni azzal , hogy elmegy!
Az ilyen már ne is húzza fel magára többet a mezt ha ennyit sír!
Bele sem gondol , hogy nála nagyobb játékosok ennyi idősen fele ennyi lehetőséggel is boldogok voltak és éltek a lehetőséggel!
Szánalmas amit csinál...Húzás...