Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nsoChino írta:Ez a triplázná a fizuját honnan van
Ez a triplázná a fizuját honnan van, úgy értem milyen forrás számolt be? Csak kíváncsiság mivel volt már itt minden. Többet fog kapni valamivel, utána duplázni most meg triplázni. Szóval nem tudom. Azt hogy fix kezdő lenne egyelőre nagyon kétlem. Valószínűleg többet játszana mint itt, de hogy a kezdőcsapatban kapna helyet az kizárt. Azt sem tudni, ha elmegy hogyan sikerül majd az akklimatizálódás, nem túl rutinos játékos és egy teljesen új közegbe érkezne, más a stílus és ő még csak ezt a focit játszotta, tanulta. Ebbe könnyen belebukhat, főleg, ha –ahogy fentebb írták– gyorsan a kezdőcsapatban találná magát.matador írta:Kb semennyire, mivel a MU triplázná a fizuját és nyilván szinte fix kezdő lenne.shutterisland írta:na most ez a marad, de dupla fizuért és több játéklehetőségért, ez mennyire igaz ?
nagyon tudnék neki örülni, ha ez nem kacsa lenne.
Nem fogják tudni túllicitálni az angolokat. Nagyon erősen kétlem, hogy marad.
Kb semennyire, mivel a MU triplázná a fizuját és nyilván szinte fix kezdő lenne.shutterisland írta:na most ez a marad, de dupla fizuért és több játéklehetőségért, ez mennyire igaz ?
nagyon tudnék neki örülni, ha ez nem kacsa lenne.
Hol láttad te, hogy megmondtam a fotelből, hogy mit kellene csinálni, mi a jó és a rossz?miihii írta:
Igazából, itthonról, a fotelből olyan jól meg lehet mondani mit kellene csinálni és mi a jó, mi a rossz döntés, h öröm nézni![]()
Igazából, itthonról, a fotelből olyan jól meg lehet mondani mit kellene csinálni és mi a jó, mi a rossz döntés, h öröm néznijangamen írta:
S, míg az emberek 99.999%-nak ez az összeg elérhetetlen, addig az indokként, hogy neki ez kevés, számomra (és itt megintcsak ez a fontos: számomra, mint a klub rajongója) elfogadhatatlan. Ergo, nem érdekel. Ergo mehet isten hírével.
az első felére:menczel írta: -> Pont erről beszéltem, ebből az egy mondatból már látszik, h fogalmad nincs mi játszódik le egy élsportoló fejében ( nem bántalak, biztos kiváló asztalos\tanár\ügyvéd vagy). A te realitásod nem az ő realitása.
"Létezik klubhűség és türelem (ez a türelem az, amivel igazán kimutathatja a tiszteletét a klub iránt és kivárja a sorát, ami úgyis eljön)."
-> ha megtudnád h mostantól maximum 10 év van hátra az életedből, TE hány évet várnál mire elkezdenéd igazából élni az életed? Türelmesen szorgalmasan dolgozgatnál, hogy majd az utolsó pár évben tiéd legyen a világ, vagy kockáztatnál és már az első évtől olyan magas hőfokon pörögnél, ahogy csak lehet. (ne feledd, nem garantált a tíz év, lehet h 3 türelmes szezon után csöngetnek, nem is éltél, pénzed sincsen... lásd kicsi Dos Santos). Kicsit erőltetett, de ha jó az áthallásod megérted hova akarok kilyukadni.
Forrás?szarvasember írta:Thiago marad, de dupla fizetésért.
-> Pont erről beszéltem, ebből az egy mondatból már látszik, h fogalmad nincs mi játszódik le egy élsportoló fejében ( nem bántalak, biztos kiváló asztalos\tanár\ügyvéd vagy). A te realitásod nem az ő realitása.jangamen írta:'Kevés pénzért?menczel írta:
azok tűrjék el h padoznak évekig, kevés pénzért.
Félmilliárd forintot keres évente. Szerinted ez kevés? Szerintem meg irreálisan túl vannak fizetve.'
Kölcsönbe ő sem menne és a MU sem akarná. Egy olyan záradékot kellene beleerőltetni a szerződésbe, hogy később elővásárlási jogunk legyen rá, esetleg egy előre meghatározott összegért. Egy ilyenbe mondjuk az angolok nem hiszem hogy belemennének. Szégyen, nem szégyen lehet, hogy 2-3 év múlva nagy szükségünk lesz rá, akkor pedig nem lenne rossz, ha nem egy sejkkel kellene licitháborút indítani. Remélem Rosell megoldja vhogy okosba, de a legjobb az lenne, ha mégis maradna, ha pedig ez a Tito nyilatkozat nem ilyen sablon, akkor lehet esély rá.DavidsNeD írta:Rinku, a stílust esetleg lehet kifogásolni, de a tartalommal egyetértek.
Azt amúgy én sem értem, h kölcsönadásban miért nem gondolkozik senki?!
- mert rajtunk kívül nem lenne boldog vele más! A gyerek pénzt akar keresni és erre most kínálkozik a legjobb lehetőség ezekkel a kondíciókkal.DavidsNeD írta:Rinku, a stílust esetleg lehet kifogásolni, de a tartalommal egyetértek.
Azt amúgy én sem értem, h kölcsönadásban miért nem gondolkozik senki?!
Minden szavaddal egyetértek. Engem még az sem idegesít ha ingyen megy, és még adunk mellé 1 zsák krumplit az angoloknak ,csak menjen már el, mert ez a sírás már unalmas. Aztán majd kerüljön be a válogatottba, ami úgysem fog megtörténni ha valami hatalmas nagy meglepetés nem lesz.Rinku írta:...
Mikaos írta:Nem kell feltétlenül új játékost fizetni, hanem egy itt maradó fiatal is megteszi, akit már amúgy is fizet a klub. Persze, ha igazolunk valakit a 4 év alatt, akkor igazad lesz.Barcaman1993 írta:Igen, csak a helyén is kell játszania vkinek, akinek szintén illik fizetést adni. Főleg úgy, hogy ki tudja Xavival mi lesz 4 év múlva, lehet 2-3 év múlva már helyettest kell keresni.Mikaos írta: 1. Eladás 18 millióért, 4 évig eligazol Thiago
2. 4 évnyi fizetés (kb. 2 milliónak vegyük) kiesik, adjuk hozzá a 18-hoz, lesz 26 millió
3. 4 év múlva visszavesszük -tegyük fel- 40 millióért, amiből levonva a 26-ot, gyakorlatilag csak 14 millió lenne a vételár. Már ha egyáltalán vissza akarna jönni...
A katalán és spanyol lapok legfrissebb hírei alapján már szinte egyöntetű a vélemény Thiago távozásáról (Barcastuff twitter oldaláról szemezgettem). Örülni nem fogok ennek, de megértem mind Thiago-t, mind a klubot: ez egy patthelyzet. A klub természetesen nem tud garantálni egy kiforratlan játékosnak még több percet 3 világklasszis középpályás mellett (hozzáteszem, hogy elég sokat kapott ez évben is már), és Thiago pedig nem ülhet karba tett kézzel, és ha úgy érzi, hogy neki a változás hozza meg az áttörést, akkor hajrá.
Nem kell feltétlenül új játékost fizetni, hanem egy itt maradó fiatal is megteszi, akit már amúgy is fizet a klub. Persze, ha igazolunk valakit a 4 év alatt, akkor igazad lesz.Barcaman1993 írta:Igen, csak a helyén is kell játszania vkinek, akinek szintén illik fizetést adni. Főleg úgy, hogy ki tudja Xavival mi lesz 4 év múlva, lehet 2-3 év múlva már helyettest kell keresni.Mikaos írta: 1. Eladás 18 millióért, 4 évig eligazol Thiago
2. 4 évnyi fizetés (kb. 2 milliónak vegyük) kiesik, adjuk hozzá a 18-hoz, lesz 26 millió
3. 4 év múlva visszavesszük -tegyük fel- 40 millióért, amiből levonva a 26-ot, gyakorlatilag csak 14 millió lenne a vételár. Már ha egyáltalán vissza akarna jönni...
Igen, csak a helyén is kell játszania vkinek, akinek szintén illik fizetést adni. Főleg úgy, hogy ki tudja Xavival mi lesz 4 év múlva, lehet 2-3 év múlva már helyettest kell keresni.Mikaos írta: 1. Eladás 18 millióért, 4 évig eligazol Thiago
mea culpa, agyamra ment a meleg.House írta:
Számításaid szerint egy év alatt 21,6 milliót keres csak Thiago. Jelenleg nincs olyan játékos, aki ennyit keresne a reklámokból befolyó összegek nélkül. Évente keres 1,5/1,8 M-ót, vagyis rosszul járnánk egy 50 M-ós visszavásárlással, még úgy is, hogy egy nagyobb fizetésű szerződést kötne szvsz a klub vele, még iden, ha maradna.