Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
gergo9
Director del Fútbol

2009.07.22. 22:24:22

"a dolog sztem valahol ott kezdődik, h nem kellene úgy nézni ezt az egész szitut, h ebben a barcelona a csúnya, gonosz mostoha, a samu pedig a szegény, szerencsétlen, kizsigerelt mártír, akit ki akarnak dobni, de ő tíz körömmel kapaszkodik, h maradhasson."

kb ennyi az egész.
Arról nem is beszélve hogy , hiába kipengetünk Zlatan-ért plusz 40milcsit vagy mennyit az ő reklámértéke jóval magasabb mint Eto'o-é. Mezeladásokból,reklámokból vissza fog jönni ez az összeg mivel a reklámokból származó összeg fele a csapaté(én így tudom) :D .
Eto'o médiaértéke gyakorlatilag semmi amit teljesen meg is értek persze.
Erről az egész átigazolási hercehurcáról meg annyit hogy itt egy a lényeg hogy menjen engem nem érdekel hogy mennyit fog neki fizetni az Inter . Felőlem balhézhatnak egy hétig is ha az lesz a vége hogy Eto'o megy. Nem feltétlenül Zlatant szerettem volna a helyére inkább Villa-t de így sem járunk rosszul.
Két játékost összehasonlítani hülyeség más bajnokság más csapat. A két csapat ég és föld a bajnokság úgyszintén mégis 3 gól volt köztük csak. Itt megjegyezném hogy nálam ott kezdődnek a problémák hogy egy ilyen csapatban egy ilyen évben mikor szinte sz*artuk a gólokat mindenhol semelyik sorozatban nem tudott gólkirály lenni mert Forlán beelőzte az a Forlán aki akkorát égett a PL-ben hogy SAF azóta is hordja rá a vizet.
Meg beszélünk itt a 30gólról okés tényleg szép szám de ha megnézzük hány helyzetből rugott 30-at meg zlatan hány helyzetből 27-et akkor már nem is olyan fényes az a 30gól (megjegyzem akkár 40-50% is több helyzete lehetett samunak Zlatannál amiből csak 3góllal többet szerzett).
Jah "lelépési pénz" ez is vagy igaz vagy nem. De sanszos hogy igaz, én nem is vártam tőle mást igazából hogy a végén még megpróbál belerugni még egyet a klubba. Az meg hogy Pep emberi kvalitásait megkérdőjelezzük mert el zavarja a klubtól az meg tényleg :lol: .
Tim
Mezei fórumozó

2009.07.22. 22:23:28

Röviden összefoglalva:Ebben a csapatban bárki képes 30gólnál többet lőni,kivéve a Barcelona támadóit. Ezt mondja ki Barca+ első törvénye. :lol:

Tényleg,srácok gondoljátok már végig mit írtok..tiszteletben tartom mindenki véleményét,de ne essetek túlzásokba.
Kép
tudomka958
Jugador d'estrella

2009.07.22. 22:13:36

osztin írta:Ha már így alakul.Akkor legalább ne ezt a fosom,nyálgép,lelketlen,nagyképű,10-ből 8 helyzetet kihagyó falábú Ibrahimovics-t igazolják le.Nála még Villa is jobb döntés lett volna 1000000x!Kiváncsi leszek,hogy fog küzdeni majd!Mert ha láttam játszani,akkor csak az ellenfél 16-osánál ácsorgott,meg rúg-kapált,mint egy karate bajnok...
csak azért nem bántalak, mert vak és gyengénlátó vagy...
láttál te már inter meccset?...mert ha nem akkor javasolnám a 2007-08-as utolsó meccset amin eldőlt a bajnoki cím (ibra ekkor tért vissza 4-hetes sérülés után)...
kudu
Entrenador del Barça

2009.07.22. 22:12:05

Gondoltam itt az ideje, hogy én is állást foglaljak az Eto'o-Ibra ügyben.

-Eto'o
Tiszteletben tartom Pep döntését, ő is azt szeretné elkerülni ami a 2006os Bl győzelem után megesett a csapattal, mindenki tudja miről beszélek.
Úgy gondolja sztem, hogy Eto'o lehet az a játékos, aki már kevésbé lehet motivált, ezzel a saját csapatát sújtja. Tény, hogy az itt töltött évei alatt, nagyon sokat köszönhetünk neki, számos gólja ért győzelmet, trófeákat.
De már a szezon vége felé érződött, hogy mintha kissé fásult lenne, nem hajtana igazán, erről már akkoriban ment a vita.
Úgy gondolom jót fog neki tenni a környezet változás, igaz ezt a fizetés körüli mizériát nem nagyon értem, de hát világos, hogy minél több fizetést szeretne kapni ha van rá lehetősége.

-Zlatan

Kicsit sokallanám a 45 millió eurót + Eto'o+ Hleb kölcsönbe.
Véleményem szerint ennyi különbség nincs a két játékos között. Szerintem az ő jövetele új kapukat nyithat meg a Barcánál. Több fejjáték, beadások pontosabb kihasználtsága, labdatartás, még sorolhatnám az erényeit.
Tény, hogy Eto'o több gólt szerzett nála, de az olasz bajnokság lényegesebben defenzív focit játszat, mint a spanyol.
A másik pedig az, hogy az Interben ő volt az No.1. Nos a Barcában ez nem így lesz. Itt ő is csak egy lesz a többi játékos közül, akinek ugyanúgy be kell állni a sorba robotolni, és hajtani, mint a többieknek. Nem lesz biztos helye neki sem a csapatban, és bízom abban, hogy Pep majd a földön tartja, és nem lesznek vele gondok az öltözőben sem.

Bocs, hogy hosszúra sikeredett a véleményem, de inkább néha írok tartalmasabb hozzászólást, mint gyakran 1-2 szavast :wink:
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
miihii
KHAL

2009.07.22. 22:10:23

Barca+ írta:Nem tom, hogy ti h vagytok ezzel de én kimondhatatlanúl megutáltam eto' o-t! Hatalmas egy szemét lett mert az addig oké, h sok mindent köszönhet neki a Barca de ne felejtsük már el, h honnan jött és hogy Ő MIT KÖSZÖNHET A BARCÁNAK!
Nagyon nagy arca lett samunak!
Ennyi helyzetből sztem én is lőttem volna ennyi gólt!(kis túlzással!)
De ha én nem is :roll: Bojan tuti!
Remélem minnél hamarabb elmegy és nem is hallunk róla többet!mondom ezt annak ellenére, h nagyon szerettem a játékát és télleg az egyik legjobb kilences!de eddig ahol tudott megpróbált keresztbe tenni a klubbnak!
Azért sok sikert sok örömöt és sok-sok gólt kívánok neki!( jah és egy kis agymosást, h tudja, h mennyit ér!!!)
belehet szólni de ezzel csak az nem ért eggyet aki teljesen elfogult samuval szemben! Érdekes Ibra belement a 9 millióba Samunak nem lett volna elég!
pedig a svéd 3 milkát engedett az igényeiből! És akkor lehet mondani, hogy meiküknek nagyobb az arca!( aki sok intermeccset látott tudjah, h Ibrának más szerepköre volt!Itt simán lő 30.-t) kevesebb pénzért, jobb játékkal!
Persze lehet, h nehezen lendűl bele de az 5. forduló után legkésőbb mindenki belátja, hogy megérte ez a Transfer!
LEHET OLTOGATNI! :evil: :?
Ha válaszolok pár sorban,akkor már oltogatásnak számít majd? :roll:

Sztem azért nem kellene ennyire alábecsülni a teljesítményét!Persze,Te is lőttél volna 30 gólt #-o Talán egy meccset nem bírnál végig ilyen szinten. :roll:
Ha Bojan is meglőné ezeket a gólokat,akkor miért kell egyáltalán ide bárki is Samu pótlására?!Hisz' ezt a sz.ros 30 gólt,meg az előtte lévő rengeteget is szinte bárki a világon meglőné ezek szerint,Tőled Bojanig ](*,)

Erről a ki engedett az igényéből és ki nem dologban továbbra sem elfelejtendő,h Zlatan itt a 9 millával nagyjából annyit fog tisztán zsebre tenni,mint olaszban a 12vel!!!Adótörvények :idea:
Honnét tudod,h nem lett volna elég a kameruninak a 9?Ez fel sem volt neki ajánlva!"Csak" a mostani kontrakt szerinti,és az is úgy,h ha már "megmásíthatatlan a hozzáálláása" (,h maradna),akkor nesze,itt van.
Tehát Ibra több pénzért jön (amennyiben tényleg 9 lesz a fizuja) és meglátjuk majd,h milyen játékkal :idea:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.07.22. 22:14:18-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.07.22. 22:09:31

Barca+ írta: Ennyi helyzetből sztem én is lőttem volna ennyi gólt!(kis túlzással!)
No, hát akkor meg is van a megoldás. Már hívtam Laportát, Samu helyett Barca+ kapja jövőre a kilences mezt. Az még nem eldöntött hogy Ő, vagy Bojan lesz-e a kezdő középcsatár.
Ez a megoldás egyébként lényegesen kedvezőbb anyagilag, hisz Barca+ állítólag évi 5 milláért hajlandó megcsillogtatni gólérzékenységét, ami-mint fentebb megtudtuk-Eto'oéval vetekszik.
Rivaldo-A Legnagyobb.
osztin
Barça C

2009.07.22. 22:08:43

Ha már így alakul.Akkor legalább ne ezt a fosom,nyálgép,lelketlen,nagyképű,10-ből 8 helyzetet kihagyó falábú Ibrahimovics-t igazolják le.Nála még Villa is jobb döntés lett volna 1000000x!Kiváncsi leszek,hogy fog küzdeni majd!Mert ha láttam játszani,akkor csak az ellenfél 16-osánál ácsorgott,meg rúg-kapált,mint egy karate bajnok...
M.I.P.A.X.
Jugador del Barça

2009.07.22. 22:06:20

Clark71 írta:Poulsent leigazolni a világ legnagyobb baklövése!
Még Sevillából is elzavarták mert akkora favágó volt,hogy nem a kengyelnél hanem a láncnál tartotta a motorfűrészt!
Bizakodjunk hogy Poulsen alternativája CESC lesz!! :lol:

VISCA
Csak míg Poulsen lenne kb 5 milla addig Cesc (aki nem hiszem hogy tűrné a padot) kb 30-40 lenne...
A felhasználónevem kezdő betűi embereket takar: Messi, Iniesta, Puyol, Alves és Xavi +HENRY fan vagyok :)
Kép
Xavinho
Capitá del Barça

2009.07.22. 21:54:47

Barca+ írta:Nem tom, hogy ti h vagytok ezzel de én kimondhatatlanúl megutáltam eto' o-t! Hatalmas egy szemét lett mert az addig oké, h sok mindent köszönhet neki a Barca de ne felejtsük már el, h honnan jött és hogy Ő MIT KÖSZÖNHET A BARCÁNAK!
Remélem minnél hamarabb elmegy és nem is hallunk róla többet!mondom ezt annak ellenére, h nagyon szerettem a játékát és télleg az egyik legjobb kilences!de eddig ahol tudott megpróbált keresztbe tenni a klubbnak!
Azért sok sikert sok örömöt és sok-sok gólt kívánok neki!( jah és egy kis agymosást, h tudja, h mennyit ér!!!)
belehet szólni de ezzel csak az nem ért eggyet aki teljesen elfogult samuval szemben! Érdekes Ibra belement a 9 millióba Samunak nem lett volna elég!
pedig a svéd 3 milkát engedett az igényeiből! És akkor lehet mondani, hogy meiküknek nagyobb az arca!( aki sok intermeccset látott tudjah, h Ibrának más szerepköre volt!Itt simán lő 30.-t) kevesebb pénzért, jobb játékkal!
Persze lehet, h nehezen lendűl bele de az 5. forduló után legkésőbb mindenki belátja, hogy megérte ez a Transfer!
Én ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni,hogy ahogy az egyik fél sokat adott a másiknak,úgy a másik is az egyiknek ugyanúgy ahogy az egyik fél keresztbe akart tenni a másiknak ugyanúgy a másik is az egyiknek... nem csak a vezetőség ,de nem is csak Eto'o a hibás.Azt,hogy ki jobban azt meg innen Magyarországról nem tudjuk megállapítani...nyilván,akinek Ibra szimpatikusabb az szidja Eto'o-t,akinek Eto'o,az meg fordítva...

Sajnálom,azokat,akik megutálták,mert sok örömöt okozott a szurkolóknak,lehet,hogy sokat kér(t),de meg is dolgozott azért a pénzért.
Sajnálom,hogy elmegy elnéztem volna még itt 2-3 évig. Remélem,h Ibra 100%-an beválik, Eto'o meg olasz bajnok,gólkirály és kupagyőztes lesz,a BL-t meg meghagyhatja nekünk... :wink:
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.07.22. 21:51:31

Kíváncsi vagyok Ibra mennyire fog majd robotolni, vagy hányszor veszi ki majd a részét a védelemből. Azt tudom és láttam hogy egyedül jól tolja, remélem hogy a Barcás összjáték is megy majd neki. Egyedül a góllövés miatt nem aggódok, hiszen az gyárilag bele van építve. :lol:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Barca+
Jugador del Barça

2009.07.22. 21:48:22

Nem tom, hogy ti h vagytok ezzel de én kimondhatatlanúl megutáltam eto' o-t! Hatalmas egy szemét lett mert az addig oké, h sok mindent köszönhet neki a Barca de ne felejtsük már el, h honnan jött és hogy Ő MIT KÖSZÖNHET A BARCÁNAK!
miihii
KHAL

2009.07.22. 21:44:22

Tim írta:
Agypiercing írta:, de még amíg meg nem látom a gránátvörös-kék mezt zlatan önelégült fején...
Az nagyon hülyén nézne ki szerintem.Mármint ha mindenki rendesen beöltözne,a svéd meg a fejére húzott mezben játszana..így nehezen tudna bizonyítani,és a negyven gólja sem jönne össze :lol:
Bár ha tényleg a világ legjobb csatáráról beszélünk,akkor lehet hogy ez sem akadály neki.
Tiiiiimmmm!

Ezen meghaltam! :lol:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Tim
Mezei fórumozó

2009.07.22. 21:38:07

Agypiercing írta:, de még amíg meg nem látom a gránátvörös-kék mezt zlatan önelégült fején...
Az nagyon hülyén nézne ki szerintem.Mármint ha mindenki rendesen beöltözne,a svéd meg a fejére húzott mezben játszana..így nehezen tudna bizonyítani,és a negyven gólja sem jönne össze :lol:
Bár ha tényleg a világ legjobb csatáráról beszélünk,akkor lehet hogy ez sem akadály neki.
Kép
Gali
Capitá del Barça

2009.07.22. 21:35:49

A Mundo és a Sport.es szerint vége a szappan operának. Eto'o az Interé, Ibra a Barcaé. Eto'o 11 millát kap évente.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Clark71
Barça B

2009.07.22. 21:25:52

Poulsent leigazolni a világ legnagyobb baklövése!
Még Sevillából is elzavarták mert akkora favágó volt,hogy nem a kengyelnél hanem a láncnál tartotta a motorfűrészt!
Bizakodjunk hogy Poulsen alternativája CESC lesz!! :lol:

VISCA
XAVI Hernández Fun Club
F.C. Barcelona Forever
tudomka958
Jugador d'estrella

2009.07.22. 21:24:50

akkor most summáznám a jelenlegi helyzetet eto'o -ügyben!

1, visszalépünk,a kameruni angyali arccal bevonul az edzőtáborba és megmutatta hogyan kell ezután viselkednie a csapat bármely a szokásosnál "kicsit" anyagiasabb tagjának kenyéradójával szemben...

2, kivesszük eto'o-t a buliból,megvesszük ibrát horror áron,eto'o marad és minden meccs 89. percében becserélik...

3,eladjuk eto'o-t máshová és abból veszünk valakit!de kinek is lehet őt eladni...????!

szerintetek mi legyen?

mert szerintem most már jöjjön ibra ha a gatyánk megy is rá,eto'o meg repüljön ...
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.07.22. 21:21:30

Jaj! Ez már vicc, remélem tényleg megvan a megállapodás. Csak nehogy balkezes legyen, még a végén nem bírja aláírni a szerződést! :D :D :D
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.07.22. 21:00:20

Xavinho írta:http://translate.google.hu/translate?pr ... ry_state0=

Megvan a megállapodás, Eto'o megy az Interbe ,Zlatan meg ide.
szomorú vagyok,de ez van. Szurkolni kell Ibra-nak,hogy elérje a Barcában (is),azt a szintet,amit Eto'o. Eto'o nekem szimpatikusabb és jobban a csapatba illő játékos volt,mint Ibra lehet,de majd kiderül. Mindenesetre ezt kipipálhatjuk.
A sport.es-en azt írták, hogy holnap folytatják a tárgyalásokat...(eto'o topicjában van link)

amúgy boldog lennék, végre akkor rátérhetnénk Fabregas szerződtetésére(vagy Macherano v. Puolsen :? )
Xavinho
Capitá del Barça

2009.07.22. 20:58:02

http://translate.google.hu/translate?pr ... ry_state0=

Megvan a megállapodás, Eto'o megy az Interbe ,Zlatan meg ide.
szomorú vagyok,de ez van. Szurkolni kell Ibra-nak,hogy elérje a Barcában (is),azt a szintet,amit Eto'o. Eto'o nekem szimpatikusabb és jobban a csapatba illő játékos volt,mint Ibra lehet,de majd kiderül. Mindenesetre ezt kipipálhatjuk.
Agypiercing
Barça B

2009.07.22. 19:49:23

Chino írta:Azért összehasonlítási alapnak a gólok sem teljesek mérvadóak. 2 különböző kvalitású/felfogású csapatban játszottak és ami még lényegesebb 2 teljesen különböző bajnokságban. Azért a Serie A-ban inkább dominál a védelem mint a Pr D-ban. Szóval nem igazán szerencsés ez alapján SEM hasonlítgatni.
nézd: (ez közhely, de) a meccseket meg kell nyerni, ehhez gólokat kell szerezni, és ez elsősorban a középcsatár feladata. el lehet rajta vitatkozgatni, hogy milyenek a csapattársak, stb., de akkoris tény marad: mindketten középcsatárok, és Ibra kevesebb gólt lő, mint Samu.
másrészt viszont a spanyolnál védekezőbb felfogású olasz, és a keményebb-ütközősebb angol bajnokságban is értek már el emberek 30 gólokat szezononként (elég csak Luca Tonira gondolni a közelmúltból). ja, és még mielőtt valaki félreértené: egyáltalán nem azt mondom, hogy Toni jobb játékos Ibránál, csak példát hoztam arra, hogy lehetséges Olaszországban is 30 gólt rúgni.

de most már egyáltalán nem a gólmennyiség a döntő. sajnos úgy határozott Pep (és a vezetőség), hogy nem Samuval képzeli(k) el a folytatást. ez engem elszomorít, de még amíg meg nem látom a gránátvörös-kék mezt zlatan önelégült fején, reménykedni fogok, hogy győz a józan ész... :?
Visca el Barça!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.07.22. 19:38:45

bence8 írta:na B@zd+ :shock: :evil: :x
már bocs
de nagyon úgy néz ki hogy nem lesz se Masc, se Fabregas hanem jön az a favágó Paulsen
nem tudom mit lát benne Pep de hogy bárki más nemsokat az is biztos
remélem hogy csak én gondolom rosszul h jön de erős a gyanúm h nem
nem arról volt szó, hogy csere lesz! azt csak megemlítik egy lehetőségként, hogyha Cesc vagy MAscerano nem jönne. ezt már írták máshol is. amúgy Eto'o csodaügynöke nem ma tárgyal az Interrel? csak mert semmi hír... :?
bence8
Barça B

2009.07.22. 19:20:51

na B@zd+ :shock: :evil: :x
már bocs
de nagyon úgy néz ki hogy nem lesz se Masc, se Fabregas hanem jön az a favágó Paulsen
nem tudom mit lát benne Pep de hogy bárki más nemsokat az is biztos
remélem hogy csak én gondolom rosszul h jön de erős a gyanúm h nem
Chino
Llegenda del Barça

2009.07.22. 18:56:16

Azért összehasonlítási alapnak a gólok sem teljesek mérvadóak. 2 különböző kvalitású/felfogású csapatban játszottak és ami még lényegesebb 2 teljesen különböző bajnokságban. Azért a Serie A-ban inkább dominál a védelem mint a Pr D-ban. Szóval nem igazán szerencsés ez alapján SEM hasonlítgatni.

Az hogy 75 millát adnánk Ibráért sztem egyhatalmas kacsa. Szerintem Laportáék azért is szerették volna nasgyon ezt a bizniszt mert így a Samu problámát is letudhatják. Viszont azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a Barca, most iszonyatosan nagy kényszerhelyzetben van. Ibrán kívűl már nem nagyon van a piacon elérhető top 5-ös középcsatár. Már Villa is kiesett, és Eto'o ezt nagyon jól tudja így tudja "zsarolni" a klubot. Lehet, hogy csak összeesküvés elméleteket gyártok, de lehet ebben is valami. Mindenesetre jó lenne ha végre sikerülne lezárni ezt az ügyet.

Azt nem nagyon értem Pep miért nem számít Keirrison-ra. A játékát még nem láttam, de amit lehet tudni róla azt bizonyítja hogy nem egy ügyertlen srác. Első számú cserének kiváló lehetne.
Tehetséges Bojan, de nem látni benne azt a szikrát ami miatt igazán nagy játékos válna belőle. Pedro sem mutatott fel olyan sokat (bár elég keveset lehetett látni), én inkább K9-et látnám.

Azt nem igazán értem Pep miért próbál vkp-kat igazolni. (Poulsen, Masch.) Ha Touré elmegy pár hétre van aki pótolja. Hacsak nem akarja Yayát feljebb tolni, de sztem hiba lenne azt a 3-ast megbontani. A világ talán legütőképesebb középpályája volt, csak a cseréit kellene megoldani.
Cesc nem hiszem, hogy jön. Két ilyen nagy igazolás nem lesz egy nyár alatt, pláne egy már nagyon bevált csapatba. De várjuk ki a végét...
Forca Barca!!!!
Agypiercing
Barça B

2009.07.22. 17:33:24

xavee6 írta:Agypiercing!

Eto'o-t nem hasonlíthatod össze Zlatan Ibrahimovic zsenialitásával! Tévedek, mert hasonlíthatod de ostobaság. Kedvelem Eto'o-t, sokat köszönhetünk neki! DE! A múltból nem lehet megélni, így kár számolgatni, h ki hol, hány gólt szerzett! Zlatan a jelen legnagyobb kilencese, és ha ezt nem ismered el, akkor finoman szólva is rossz a minőségérzéked. Írd azt h utálod Ibrát, de elismered és az korrekt!

IBRA SZEMÉLYÉBEN EGY GÉNIUSZT CSODÁLHATUNK! \:D/

VISCA EL BARCA
annyira jó, hogy írsz, de nem olvasol :). odaírtam, hogy hasonló magas szintet képvisel a két játékos, hogy mind a ketten benne vannak a világ 4-5 legjobb középcsatárában. Ibrahimovic-nak elismerem a képességeit, most nem fogom még egyszer összehasonlítgatni őket, máshogy, de mindketten nagyon jók.

kíváncsi vagyok, hogy te a két BL-döntőn, de mondjuk csak az idei meccs 10. perce körül mit éreztél? hogy bárcsak Ibra játszana ott, a "géniusz", ne ez a szerencsétlen Eto'o, akit "nem lehet hozzá hasonlítani"?

a hasonlításról meg: hát figyelj, egy csatárt a góljai minősítenek. Eto'o még olyan szezonokban is, amikor a felében sérült volt, több gólt szerzett, mint Ibra. ez tény, ott vannak a statisztikák a wikipédián, nézd meg. önmagukban a szép gólok lóf**t nem érnek, avagy igazold le Vincze Ottót, mert mekkora szabadrúgásgólt lőtt már a Grasshoppers-nek '95-ben? pfff... ezért a világ egyik legjobb csatára (volt) Van Nistelhorse (:P) és Lesenszületett Pippo is, hiába nem rúgtak sok gólt 5 méternél messzebbről, összességében viszont rúgtak rengeteget. Ibra megközelítőleg se annyit, mint Samu. és nevezheted géniusznak a bosnyák-svédet, sőt, mondom, egyértelmű, hogy a világ top5 csatárának egyike, de ettől még igaz, hogy nem olyan gólerős, mint Eto'o. pont.

és ingyen elkótyavetyélni a kamerunit, kövezzetek meg (pedig nem is mondtam, hogy Jehova :D), szerintem akkor is súlyos hiba. és tegyük hozzá, hogy, bármennyire nagyszerű edző is Pep (én örültem a legjobban, amikor őt nevezték ki, mert igazi Barca-kötődésű ember, és nagyszerű játékos volt), ő sem tévedhetetlen. meg lehet nézni Hleb teljesítményét, vagy még inkább Cáceres-ét, a 16 millióért, akit most épp igyekszünk is elpasszolni. tehát tud Pep rosszul igazolni, nem tévedhetetlen, csak ennyit szerettem volna hozzátenni... és már az előző nyáron is el akarta küldeni Eto'o-t, és akkor ő erre 34 góllal válaszolt (*beragadt a 4-es :)). számomra innen nem kérdés a dolog :roll:

és most előre szeretnék megkérni mindenkit, hogy a "nem értesz hozzá", jellegű kommenteket mellőzze. egyrészt mert ti sem értetek hozzá, hacsak nincs itt néhány, akár Mezey Tésztabá szánalmas kamu pro-licencével felszerelt mester, következésképpen innentől kezdve ugyanannyit tudunk a témáról, a vélemény meg szabad, remélem ezen a fórumon is.
Visca el Barça!
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.07.22. 17:06:31

jajjj már megint kezdődik....
mindenesetre egyre jobban az kezd tudatosulni bennem (persze tudom hogy nem minden hír igaz, DE..) hogy Eto'o elhatározta hogy keresztbe tesz a csapatnak.. :? remélem nem így van... de nem gyanús kicsit?, hogy nem képes aláírni a nyílvánosan barca által elétett szerződést... valamint nem tud megegyezni az interrel két nap alatt.... meg még az állítolagos "bánatpénz"... sokan siratják eto'ot köztük én is... na dehát ez már nekem is kezd sok lenni... nem tudom mi igaz a hírekből... de annyit tudok ha eto'o annyira maradni akart volna aláírja a szerződést... de neem... erre Laportáék találnak egy mindenki számára a lehető legjobb megoldásfélét... erre ez is kezd összedőlni... én már nem értek semmit.... valaki segítene nekem?!..
Lezárt