2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
csak azért nem bántalak, mert vak és gyengénlátó vagy...osztin írta:Ha már így alakul.Akkor legalább ne ezt a fosom,nyálgép,lelketlen,nagyképű,10-ből 8 helyzetet kihagyó falábú Ibrahimovics-t igazolják le.Nála még Villa is jobb döntés lett volna 1000000x!Kiváncsi leszek,hogy fog küzdeni majd!Mert ha láttam játszani,akkor csak az ellenfél 16-osánál ácsorgott,meg rúg-kapált,mint egy karate bajnok...
Ha válaszolok pár sorban,akkor már oltogatásnak számít majd?Barca+ írta:Nem tom, hogy ti h vagytok ezzel de én kimondhatatlanúl megutáltam eto' o-t! Hatalmas egy szemét lett mert az addig oké, h sok mindent köszönhet neki a Barca de ne felejtsük már el, h honnan jött és hogy Ő MIT KÖSZÖNHET A BARCÁNAK!
Nagyon nagy arca lett samunak!
Ennyi helyzetből sztem én is lőttem volna ennyi gólt!(kis túlzással!)
De ha én nem isBojan tuti!
Remélem minnél hamarabb elmegy és nem is hallunk róla többet!mondom ezt annak ellenére, h nagyon szerettem a játékát és télleg az egyik legjobb kilences!de eddig ahol tudott megpróbált keresztbe tenni a klubbnak!
Azért sok sikert sok örömöt és sok-sok gólt kívánok neki!( jah és egy kis agymosást, h tudja, h mennyit ér!!!)
belehet szólni de ezzel csak az nem ért eggyet aki teljesen elfogult samuval szemben! Érdekes Ibra belement a 9 millióba Samunak nem lett volna elég!
pedig a svéd 3 milkát engedett az igényeiből! És akkor lehet mondani, hogy meiküknek nagyobb az arca!( aki sok intermeccset látott tudjah, h Ibrának más szerepköre volt!Itt simán lő 30.-t) kevesebb pénzért, jobb játékkal!
Persze lehet, h nehezen lendűl bele de az 5. forduló után legkésőbb mindenki belátja, hogy megérte ez a Transfer!
LEHET OLTOGATNI!![]()
No, hát akkor meg is van a megoldás. Már hívtam Laportát, Samu helyett Barca+ kapja jövőre a kilences mezt. Az még nem eldöntött hogy Ő, vagy Bojan lesz-e a kezdő középcsatár.Barca+ írta: Ennyi helyzetből sztem én is lőttem volna ennyi gólt!(kis túlzással!)
LEHET OLTOGATNI!![]()
Csak míg Poulsen lenne kb 5 milla addig Cesc (aki nem hiszem hogy tűrné a padot) kb 30-40 lenne...Clark71 írta:Poulsent leigazolni a világ legnagyobb baklövése!
Még Sevillából is elzavarták mert akkora favágó volt,hogy nem a kengyelnél hanem a láncnál tartotta a motorfűrészt!
Bizakodjunk hogy Poulsen alternativája CESC lesz!!![]()
VISCA
Én ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni,hogy ahogy az egyik fél sokat adott a másiknak,úgy a másik is az egyiknek ugyanúgy ahogy az egyik fél keresztbe akart tenni a másiknak ugyanúgy a másik is az egyiknek... nem csak a vezetőség ,de nem is csak Eto'o a hibás.Azt,hogy ki jobban azt meg innen Magyarországról nem tudjuk megállapítani...nyilván,akinek Ibra szimpatikusabb az szidja Eto'o-t,akinek Eto'o,az meg fordítva...Barca+ írta:Nem tom, hogy ti h vagytok ezzel de én kimondhatatlanúl megutáltam eto' o-t! Hatalmas egy szemét lett mert az addig oké, h sok mindent köszönhet neki a Barca de ne felejtsük már el, h honnan jött és hogy Ő MIT KÖSZÖNHET A BARCÁNAK!
Nagyon nagy arca lett samunak!
Ennyi helyzetből sztem én is lőttem volna ennyi gólt!(kis túlzással!)
Remélem minnél hamarabb elmegy és nem is hallunk róla többet!mondom ezt annak ellenére, h nagyon szerettem a játékát és télleg az egyik legjobb kilences!de eddig ahol tudott megpróbált keresztbe tenni a klubbnak!
Azért sok sikert sok örömöt és sok-sok gólt kívánok neki!( jah és egy kis agymosást, h tudja, h mennyit ér!!!)
belehet szólni de ezzel csak az nem ért eggyet aki teljesen elfogult samuval szemben! Érdekes Ibra belement a 9 millióba Samunak nem lett volna elég!
pedig a svéd 3 milkát engedett az igényeiből! És akkor lehet mondani, hogy meiküknek nagyobb az arca!( aki sok intermeccset látott tudjah, h Ibrának más szerepköre volt!Itt simán lő 30.-t) kevesebb pénzért, jobb játékkal!
Persze lehet, h nehezen lendűl bele de az 5. forduló után legkésőbb mindenki belátja, hogy megérte ez a Transfer!
LEHET OLTOGATNI!![]()
Tiiiiimmmm!Tim írta:Az nagyon hülyén nézne ki szerintem.Mármint ha mindenki rendesen beöltözne,a svéd meg a fejére húzott mezben játszana..így nehezen tudna bizonyítani,és a negyven gólja sem jönne összeAgypiercing írta:, de még amíg meg nem látom a gránátvörös-kék mezt zlatan önelégült fején...![]()
Bár ha tényleg a világ legjobb csatáráról beszélünk,akkor lehet hogy ez sem akadály neki.
Az nagyon hülyén nézne ki szerintem.Mármint ha mindenki rendesen beöltözne,a svéd meg a fejére húzott mezben játszana..így nehezen tudna bizonyítani,és a negyven gólja sem jönne összeAgypiercing írta:, de még amíg meg nem látom a gránátvörös-kék mezt zlatan önelégült fején...
A sport.es-en azt írták, hogy holnap folytatják a tárgyalásokat...(eto'o topicjában van link)Xavinho írta:http://translate.google.hu/translate?pr ... ry_state0=
Megvan a megállapodás, Eto'o megy az Interbe ,Zlatan meg ide.
szomorú vagyok,de ez van. Szurkolni kell Ibra-nak,hogy elérje a Barcában (is),azt a szintet,amit Eto'o. Eto'o nekem szimpatikusabb és jobban a csapatba illő játékos volt,mint Ibra lehet,de majd kiderül. Mindenesetre ezt kipipálhatjuk.
nézd: (ez közhely, de) a meccseket meg kell nyerni, ehhez gólokat kell szerezni, és ez elsősorban a középcsatár feladata. el lehet rajta vitatkozgatni, hogy milyenek a csapattársak, stb., de akkoris tény marad: mindketten középcsatárok, és Ibra kevesebb gólt lő, mint Samu.Chino írta:Azért összehasonlítási alapnak a gólok sem teljesek mérvadóak. 2 különböző kvalitású/felfogású csapatban játszottak és ami még lényegesebb 2 teljesen különböző bajnokságban. Azért a Serie A-ban inkább dominál a védelem mint a Pr D-ban. Szóval nem igazán szerencsés ez alapján SEM hasonlítgatni.
nem arról volt szó, hogy csere lesz! azt csak megemlítik egy lehetőségként, hogyha Cesc vagy MAscerano nem jönne. ezt már írták máshol is. amúgy Eto'o csodaügynöke nem ma tárgyal az Interrel? csak mert semmi hír...bence8 írta:na B@zd+![]()
![]()
![]()
már bocs
de nagyon úgy néz ki hogy nem lesz se Masc, se Fabregas hanem jön az a favágó Paulsen
nem tudom mit lát benne Pep de hogy bárki más nemsokat az is biztos
remélem hogy csak én gondolom rosszul h jön de erős a gyanúm h nem
annyira jó, hogy írsz, de nem olvasolxavee6 írta:Agypiercing!
Eto'o-t nem hasonlíthatod össze Zlatan Ibrahimovic zsenialitásával! Tévedek, mert hasonlíthatod de ostobaság. Kedvelem Eto'o-t, sokat köszönhetünk neki! DE! A múltból nem lehet megélni, így kár számolgatni, h ki hol, hány gólt szerzett! Zlatan a jelen legnagyobb kilencese, és ha ezt nem ismered el, akkor finoman szólva is rossz a minőségérzéked. Írd azt h utálod Ibrát, de elismered és az korrekt!
IBRA SZEMÉLYÉBEN EGY GÉNIUSZT CSODÁLHATUNK!![]()
VISCA EL BARCA