kb ennyi az egész.
Arról nem is beszélve hogy , hiába kipengetünk Zlatan-ért plusz 40milcsit vagy mennyit az ő reklámértéke jóval magasabb mint Eto'o-é. Mezeladásokból,reklámokból vissza fog jönni ez az összeg mivel a reklámokból származó összeg fele a csapaté(én így tudom)

Eto'o médiaértéke gyakorlatilag semmi amit teljesen meg is értek persze.
Erről az egész átigazolási hercehurcáról meg annyit hogy itt egy a lényeg hogy menjen engem nem érdekel hogy mennyit fog neki fizetni az Inter . Felőlem balhézhatnak egy hétig is ha az lesz a vége hogy Eto'o megy. Nem feltétlenül Zlatant szerettem volna a helyére inkább Villa-t de így sem járunk rosszul.
Két játékost összehasonlítani hülyeség más bajnokság más csapat. A két csapat ég és föld a bajnokság úgyszintén mégis 3 gól volt köztük csak. Itt megjegyezném hogy nálam ott kezdődnek a problémák hogy egy ilyen csapatban egy ilyen évben mikor szinte sz*artuk a gólokat mindenhol semelyik sorozatban nem tudott gólkirály lenni mert Forlán beelőzte az a Forlán aki akkorát égett a PL-ben hogy SAF azóta is hordja rá a vizet.
Meg beszélünk itt a 30gólról okés tényleg szép szám de ha megnézzük hány helyzetből rugott 30-at meg zlatan hány helyzetből 27-et akkor már nem is olyan fényes az a 30gól (megjegyzem akkár 40-50% is több helyzete lehetett samunak Zlatannál amiből csak 3góllal többet szerzett).
Jah "lelépési pénz" ez is vagy igaz vagy nem. De sanszos hogy igaz, én nem is vártam tőle mást igazából hogy a végén még megpróbál belerugni még egyet a klubba. Az meg hogy Pep emberi kvalitásait megkérdőjelezzük mert el zavarja a klubtól az meg tényleg