xavee6 írta:Agypiercing!
Eto'o-t nem hasonlíthatod össze Zlatan Ibrahimovic zsenialitásával! Tévedek, mert hasonlíthatod de ostobaság. Kedvelem Eto'o-t, sokat köszönhetünk neki! DE! A múltból nem lehet megélni, így kár számolgatni, h ki hol, hány gólt szerzett! Zlatan a jelen legnagyobb kilencese, és ha ezt nem ismered el, akkor finoman szólva is rossz a minőségérzéked. Írd azt h utálod Ibrát, de elismered és az korrekt!
IBRA SZEMÉLYÉBEN EGY GÉNIUSZT CSODÁLHATUNK!
VISCA EL BARCA
annyira jó, hogy írsz, de nem olvasol

. odaírtam, hogy hasonló magas szintet képvisel a két játékos, hogy mind a ketten benne vannak a világ 4-5 legjobb középcsatárában. Ibrahimovic-nak elismerem a képességeit, most nem fogom még egyszer összehasonlítgatni őket, máshogy, de mindketten nagyon jók.
kíváncsi vagyok, hogy te a két BL-döntőn, de mondjuk csak az idei meccs 10. perce körül mit éreztél? hogy bárcsak Ibra játszana ott, a "géniusz", ne ez a szerencsétlen Eto'o, akit "nem lehet hozzá hasonlítani"?
a hasonlításról meg: hát figyelj, egy csatárt a góljai minősítenek. Eto'o még olyan szezonokban is, amikor a felében sérült volt, több gólt szerzett, mint Ibra. ez tény, ott vannak a statisztikák a wikipédián, nézd meg. önmagukban a szép gólok lóf**t nem érnek, avagy igazold le Vincze Ottót, mert mekkora szabadrúgásgólt lőtt már a Grasshoppers-nek '95-ben? pfff... ezért a világ egyik legjobb csatára (volt) Van Nistelhorse (:P) és Lesenszületett Pippo is, hiába nem rúgtak sok gólt 5 méternél messzebbről, összességében viszont rúgtak rengeteget. Ibra megközelítőleg se annyit, mint Samu. és nevezheted géniusznak a bosnyák-svédet, sőt, mondom, egyértelmű, hogy a világ top5 csatárának egyike, de ettől még igaz, hogy nem olyan gólerős, mint Eto'o. pont.
és ingyen elkótyavetyélni a kamerunit, kövezzetek meg (pedig nem is mondtam, hogy Jehova

), szerintem akkor is súlyos hiba. és tegyük hozzá, hogy, bármennyire nagyszerű edző is Pep (én örültem a legjobban, amikor őt nevezték ki, mert igazi Barca-kötődésű ember, és nagyszerű játékos volt), ő sem tévedhetetlen. meg lehet nézni Hleb teljesítményét, vagy még inkább Cáceres-ét, a 16 millióért, akit most épp igyekszünk is elpasszolni. tehát tud Pep rosszul igazolni, nem tévedhetetlen, csak ennyit szerettem volna hozzátenni... és már az előző nyáron is el akarta küldeni Eto'o-t, és akkor ő erre 34 góllal válaszolt (*beragadt a 4-es

). számomra innen nem kérdés a dolog
és most előre szeretnék megkérni mindenkit, hogy a "nem értesz hozzá", jellegű kommenteket mellőzze. egyrészt mert ti sem értetek hozzá, hacsak nincs itt néhány, akár Mezey Tésztabá szánalmas kamu pro-licencével felszerelt mester, következésképpen innentől kezdve ugyanannyit tudunk a témáról, a vélemény meg szabad, remélem ezen a fórumon is.