grecki írta:Megvan a koncepció, megnyerem a lottót, és az egész vaskos summát odaadom bármelyik csapatnak, csakhogy elvigyék Rijkaardot. Fizetek, mint a katonatiszt, csak ezt a pojácát ne lássam többet a kispadon szerencsétlenkedni.
Már szóhoz sem jutok, nem értem, hogy lehet még ennél is mélyebbre süllyedni. A vezetőséget sem értem, meddig akarnak még csukott szemmel járni a világban.
Teljes letargiába süllyedtem. Ennél még Tornyi Barna is többet tenne a csapatért, pedig ő is gyakran a kritikáim célkeresztjében találja magát...
Engem még egy hónapja is majdnem megköveztek az ehhez hasonló hsz-ok miatt. Két hete pedig kitiltással fenyegettek, mikor azt találtam írni, h Rijkaard takarodjon. Igaz, én már decemberben ezen a véleményen voltam, azóta ez az érzésem csak erősödött.
Magunk között szólva, már azt sem értettem, hogy 2003 nyarán hogyan esett rá a választás. Sosem szerettem, de a sikerek miatt elfogadtam. Mára bebizonyosodott: taktikailag, emócionálisan, mentálisan messze van a Barcelona színvonalától.